Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 568 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Charmelia

Vores brugere har i alt skrevet 246727 indlæg in 12257 subjects

Finally... Relaxing :: Seelie ::

Go down

Finally... Relaxing :: Seelie ::

Indlæg by Sidney on Lør 1 okt 2016 - 23:30

Sted:: En strand, et sted i Europa.
Tid:: 00:23 d. 1/6 2016.
Vejr:: Køligt, let brise eftersom de befinder sig ved havet.
Omgivelser:: Massere af sand! De græs fyldte klitter og havet.
Påklædning::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Efter at have været på flugt, som et andet bytte dyr de seneste dage og nu havde fundet et sted, hvor der var bare en lille smule fred. De havde endnu ikke været nød til at stikke af fra det lille strandhus der lå hinsides alt, hvilket blot var til deres fordel. Lyden af havets brusen var beroligende, samt den næsten skyfri himmel der hang over havet og gik i et med vandet ude i horisonten. Det var ikke engang fordi der var koldt, trods de var ved vandet, men man kunne sige de var teknisk set døde begge to, så kulde kunne ikke rigtig afholde dem fra noget som helst, hvilket var et plus, men også et minus, da de ikke ville være i stand til at kunne mærke de absurd lave temperaturer der kunne blive.  Lyden af en mindre flok fugle kunne svagt antydes i det fjerne, men der var ikke andre lyde en blot lyden af havet.

Et suk undslap ham som han så op mod himlen, nærmest med et opgivende blik. Hvor længe skulle de blive ved med at flygte? Han var trods alt den der kom til at stå tilbage med de folk der ville have fingrene i Seelie, den kvinde han kendte der havde flest fjender… Et eller andet sted vidste han hun kunne klare sig selv, men efter hans skabelse havde han bare accepteret han ville beskytte hende, uanset hvad. Han tog sig til hovedet og strøg en hånd over det venstre øjenbryn og sukkede lettet. Såret fra gårsdagens strabadser. Hans læbe havde det også fint, ganske vidst var både læbe og øjenbryn ømt, men der var intet sår eller ar at se overhovedet. Han så sig over den ene skulder for at se efter hende og himlede med øjnene. Hun var sikkert på vej…

” Seelie? Er du død?” sagde han med et kort grin inden han rettede blikket ud mod vandet igen. Hvor var det fristende bare at smide tøj og sko for at tage en dukkert, men hvis der kom folk på stranden.. Hvad ville de ikke tro om ham. Seelie ville sikkert ikke klage over ham uden tøj, men hun skulle ikke få det så let hver gang. Hun havde nærmest intet filter… Han kunne ikke tælle på to hænder hvor mange gange hun bare var braget ind på badeværelset mens han havde været i bad, snakket med ham som var det naturligt. Han klukkede lidt over tanken over det, men inderst inde… Så var han også ligeglad. Så speciel var hans krop heller ikke, med mindre man så bort fra den var trænet og havde lidt ar hist og her. Igen så han sig over skulderen da han kunne føle der kom nogle mod ham, det var blot hende så han fjernede igen hånden fra pistolen og rettede sit blik mod havet.
avatar
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum