Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Finally... Relaxing :: Seelie ::

Go down

Finally... Relaxing :: Seelie ::

Indlæg by Sidney on Lør 1 okt 2016 - 23:30

Sted:: En strand, et sted i Europa.
Tid:: 00:23 d. 1/6 2016.
Vejr:: Køligt, let brise eftersom de befinder sig ved havet.
Omgivelser:: Massere af sand! De græs fyldte klitter og havet.
Påklædning::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Efter at have været på flugt, som et andet bytte dyr de seneste dage og nu havde fundet et sted, hvor der var bare en lille smule fred. De havde endnu ikke været nød til at stikke af fra det lille strandhus der lå hinsides alt, hvilket blot var til deres fordel. Lyden af havets brusen var beroligende, samt den næsten skyfri himmel der hang over havet og gik i et med vandet ude i horisonten. Det var ikke engang fordi der var koldt, trods de var ved vandet, men man kunne sige de var teknisk set døde begge to, så kulde kunne ikke rigtig afholde dem fra noget som helst, hvilket var et plus, men også et minus, da de ikke ville være i stand til at kunne mærke de absurd lave temperaturer der kunne blive.  Lyden af en mindre flok fugle kunne svagt antydes i det fjerne, men der var ikke andre lyde en blot lyden af havet.

Et suk undslap ham som han så op mod himlen, nærmest med et opgivende blik. Hvor længe skulle de blive ved med at flygte? Han var trods alt den der kom til at stå tilbage med de folk der ville have fingrene i Seelie, den kvinde han kendte der havde flest fjender… Et eller andet sted vidste han hun kunne klare sig selv, men efter hans skabelse havde han bare accepteret han ville beskytte hende, uanset hvad. Han tog sig til hovedet og strøg en hånd over det venstre øjenbryn og sukkede lettet. Såret fra gårsdagens strabadser. Hans læbe havde det også fint, ganske vidst var både læbe og øjenbryn ømt, men der var intet sår eller ar at se overhovedet. Han så sig over den ene skulder for at se efter hende og himlede med øjnene. Hun var sikkert på vej…

” Seelie? Er du død?” sagde han med et kort grin inden han rettede blikket ud mod vandet igen. Hvor var det fristende bare at smide tøj og sko for at tage en dukkert, men hvis der kom folk på stranden.. Hvad ville de ikke tro om ham. Seelie ville sikkert ikke klage over ham uden tøj, men hun skulle ikke få det så let hver gang. Hun havde nærmest intet filter… Han kunne ikke tælle på to hænder hvor mange gange hun bare var braget ind på badeværelset mens han havde været i bad, snakket med ham som var det naturligt. Han klukkede lidt over tanken over det, men inderst inde… Så var han også ligeglad. Så speciel var hans krop heller ikke, med mindre man så bort fra den var trænet og havde lidt ar hist og her. Igen så han sig over skulderen da han kunne føle der kom nogle mod ham, det var blot hende så han fjernede igen hånden fra pistolen og rettede sit blik mod havet.
avatar
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum