Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

If you want her alive

Go down

If you want her alive

Indlæg by Gæst on Fre 30 sep 2016 - 19:50

Tid Det er aften, og solen er ved at gå ned
Sted En bygning ved kirkegården
Omgivelser Hun er fanget i en fængselscelle
Vejr Det er koldt udenfor
Påklædning Et par ødelagte bukser og en tanktop

Emnet er tilegnet @Zuresh

"Please stop! Det gør så ondt" græd hun, dog var hendes bønner for døve øre. De havde bundet hende til en jernstol, og givet hende adskillige spørgsmål. De fleste spørgsmål var omkring hendes elskede, og hver gang hun enten nægtede at svarer eller svarede forkert, åbnede de en luge og ind kom sollysset. Det brændte hendes hud op. De lod hende til tider sove, og andre gange tvang de hende til at være vågen hele dagen, og her var det tortur. Hun fik intet at spise, og hun var ufattelig svag "Ti stille, du taler kun hvis der bliver spurgt" knurrede manden, hvorpå han gav hende en lussing. Normalt ville dette intet problem havde været, men siden hun intet føde havde fået, var hun utrolig svag. Normalt ville de kører torturen ud i et par timer, men i dag havde de været ekstremt slemme. De havde kørt torturen ud og de var oppe på 6 timer nu.
Dog efter noget tid, begyndte de at finde hende irriterende og til sidst trak de hende hen imod hendes celle. Hun blev kastet ind i det kolde rum, og her efterladt. Når først hun var herinde, lod de hende generelt være i fred. Det var her hun tænkte tilbage på de dejlige dage med Zuresh, hun huskede følelsen af hans varme arme. Hun huskede sin søster, hun huskede deres glædelige timer. Hun savnede de to, og dette var nyt. Hun var ikke vant til at savne folk, men hun savnede dem. Hun pev og rykkede sig hen i hjørnet, dette var dog med stor besvær. På de kolde vægge var der billeder af Zuresh og Mei, billeder hun havde lavet med sine negle, blot for at mindes dem.

Med et åbnede døren op, og ind kom en ukendt kvinde. Hun var iklædt i rødt, og hendes brune hang glat ned. Hun lignede de typiske kvindelige skurke i film "Skriv dette brev til din elskede, bed ham komme også kan du slippe fri" sagde hun koldt, den ukendte accent gjorde det blot for værre. Hun knurrede og vidste tænder. Kvinden sukkede og trådte frem "Hvis du ikke skriv er det, så kan jeg gøre det for dig, men din vil være på det" sagde hun irriteret. Shado selv så aldrig brevet, men der stod præcis hvor hun var og hvad der ville ske hvis han ikke dukkede op. I brevet skrev kvinden, at de havde haft hende i lang tid, og de havde planer om at dræbe hende. Da brevet var skrevet færdigt, gned kvinden papiret imod Shado's hud, blot for at få færten af hende på papiret, dog vidste kvinden at dette ikke ville være nok, og for virkelig at understrege hendes pointe, rev hun noget af Shado's hår af.
Shado knurrede dyrisk, og med nød og næppe, fik hun trukket sig væk fra kvinden. Dog forsvandt kvinden kortefter, og her blev hun efterladt alene. Brevet ville blive sendt til Zuresh. Hvis han ikke ville reagere på dette, så ville de dræbe Shado. Ingen på stedet havde fortalt hvorfor de var så vilde med Zuresh, dog havde han for længe siden fanget adskillige af deres klanmedlemmer, og her slagtet dem. Så man kunne vel kalde dette lidt af et hævntogt, og Shado var blot fanget i midten af det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: If you want her alive

Indlæg by Zuresh on Tirs 11 okt 2016 - 20:17

Brevet nåede Zuresh hurtigt.
I det øjeblik én af hans håndlangere havde fået det leveret og fået at vide hvad det drejede sig om, havde det ikke taget mere en få minutter at få brevet bragt til Shadowsun Tower, og direkte op til det moderne kontor, hvor det blev leveret, uåbnet, i 'dragens kløer'.

Lige nu sad han bag skrivebordet, med brevet i den ene hånd, og stirrede på teksten.
Dette var umuligt... hans folk havde ikke kunnet finde så meget som et spor efter hende!

Dog... kunne han mærke hendes velkendte duft på papiret.
Der var absolut ingen tvivl.

Han var målløs... forbløffet...
Hvordan var det muligt...?

Hvordan i helvede...? Hvordan i HELVEDE!?

Forbløffelsen blev brændt væk som et tørret græsstrå i en tændt kamin, og erstattet af ufattelig vrede.
Han knuste brevet i sin næve og rejste sig brat op fra den store, læderbetrukkede chefstol.

"So be it..." hviskede han hæst, mens natten udenfor langsomt blev mørkere, som hans vrede fik lov at brænde.

Så var han væk.
Forsvundet, som havde han aldrig været der.

-

Øjeblikket efter, dukkede han på samme, mystiske vis op midt i det kompleks som brevet havde beskrevet.
Han var ubevæbnet, og kun iført sit sædvanlige jakkesæt, samt den sorte læderklap for det ene øje.

Hans blottede øje var lysende grønt, og han pustede langsomt ud mens han tog omgivelserne i skue...avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: If you want her alive

Indlæg by Gæst on Søn 16 okt 2016 - 17:57

Savn var hårdt, og som hun sad der i cellen, forsøgte hun at holde sig selv i live. Dog røg hendes tanker imod ham, hendes tanker røg imod hans blide berøringer, det at falde i søvn ved hans side, blot for igen at vågne op der. Et suk forlod hendes læber, og hun lod sin pande hvile imod sine hænder. Hvor hun lystede deres blod, hun havde lyst til at dræbe hver enkel af dem, torturere dem endda. De havde gjort så mange onde ting imod hende, og dette havde blot opbygget et had i hende. Hun var så vred, at hun havde lyst til at myrde dem alle. Hun vidste ikke om Zuresh kom, hun håbede et sted både at han ville også at han ikke ville. For kom ham, betød det de kunne tage ham og hvis han ikke kom, så ville de nok dræbe hende. At dø ville betyde, at hun aldrig igen ville se ham og hun ville være alene igen.
Hun blev kastet ud af sine tanker, ved duften af en speciel person. Med mange anstrengelser, fik hun bevæget sig hen imod tremmerne. Det var her hun så ham, det var som første gang og alligevel ikke "Zuresh? er det virkelig dig?" hun smilede og holde sin arm ud imod ham. Det ville være tydeligt at se på hende, hvor sulten hun var. Hendes hud var direkte sygelig bleg, hun havde render under øjnene og hun var tynderer end normalt, hendes kindben var direkte udsultet og derfor utrolig tydelige. "Er du virkelig her" hun kunne ikke tro sine øjne, de havde brugt ham imod sig. En shapeshifter havde tage hans form, og han torturerede hende. Nogle gange var han venlig, hun vidste ikke hvem der var hvem

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: If you want her alive

Indlæg by Zuresh on Lør 29 okt 2016 - 8:45

Hans blik faldt på hende i samme sekund som hun kom til syne bag tremmerne.
Den smukke, orientalske kvinde som han havde kastet sine følelser på, og som han havde erklæret død og borte for længst, var lige her foran ham. I live.

Ilde tilredt, tortureret og udsultet... men dog i live.

Zuresh tog omgående de to skridt der var imellem dem, rakte ud og greb hendes hånd med sin egen.
"Ja... og nu skal du ud herfra." sagde han med en roligere stemme end han selv havde troet muligt.

Så fokuserede han sin magi og sendte den igennem deres berøring.
Shado ville kunne mærke hvordan hendes skader begyndte at heles hurtigt, og med mindre de blev afbrudt, ville hun være fuldt healet efter omkring tyve sekunder - dog kunne dette ikke stille hendes sult.
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: If you want her alive

Indlæg by Gæst on Ons 2 nov 2016 - 13:56

Hun smilede, og tog blidt hans hånd i sin egen. Det var virkelig ham, hun kunne føle ham sin hånd. Hun lod sin anden hånd, blidt strøg ham hen over kinden. Det var helt fantastisk at se ham, og dog var hun også sulten. Hun havde lyst til blod, men hun forsøgte at holde sin kontrol ved lige. Hun gispede, ved følelsen af styrke som fik hendes krop til at hele igen. Hun kunne ikke lade hver med, at kigge på ham, han var ligeså smuk som altid. Han havde lyst til, blot at forsvinde ind i hans favn og aldrig give slip igen.
Dog fik lyde bagved, hende til at fjerne blikket fra ham og hen imod nogle vagter "Bag dig!". Hun fjernede sig fra ham, blot for at rejse sig, og her forsøge at åbne døren. Det tog tid, men hun fik til sidst åbnet døren. Endelig fri, stilte hun sig ved siden af Zuresh. Hendes hugtænder skød frem, hun knurrede af dem, og de få som var kommet, blev hurtigt til flere. Det var som var der kaldt efter, langt flere end hvad der først var kommet. Hun vendte blikket imod ham "you ready?" spurgte hun

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: If you want her alive

Indlæg by Zuresh on Lør 19 nov 2016 - 8:06

Selvom hendes var kold, var følelsen af deres hænder sammen ganske enkelt berusende.
Zuresh kunne mærke en spirrende varme indeni som han atter mærkede hendes silkebløde hud - men denne varme kunne ikke kvæle det uhyggelige, monstrøse raseri som ulmede i ham...
Han var som en vulkan, tæt på at gå i udbrud, og stakkels den fjende som måtte vise sig i dette fangehul...

Shado's advarsel fik ham til at vende sig om mens hun fumlede med døren.
Hans lysende, grønne øje stirrede på dem, igennem dem, og han knyttede den ene nævelangsomt omkring skæftet på det katana, som på magisk vis manifesterede sig i hans højre hånd.

Da hun stod ved siden af ham, nikkede han.
"Always."
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: If you want her alive

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum