Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

A Hearts Joy

Go down

A Hearts Joy

Indlæg by Gæst on Fre 30 sep 2016 - 12:34

Alle informationer vil kunne findes i emnet.
Emnet er tilegnet Dietrich.


"You must be joking if you think i'll wear that fucking thing tonight!. What am I some kind of whore?!" Protesten var tydelige, han var ikke kommet på arbejde for blive udstillet på den måde. Nok havde Teodor en feminin fysisk, men det betød ikke at han var glad for blive udstillet som en kvinde. Selvom visse kunder havde et kink for den slags, så var det langt fra hvad Teodor selv havde lyst til udstille sig som. "You can either putt it on, or kiss the ground outside. I more than ready to fire you right here, right now!" Et stort brød, deres chef havde det med komme med nye og latterlige ideer ind i mellem. Speciel til Teodor, som han viste at han kunne kontroller når det kom til hans job. "Fine, I will wear it. But if someone tries anything tonight I will seriously kick the living shit out of em, I only wear these things for private dances. Not for the whole club." Teodor sukkede lydløst. Det fede brød kunne bare vente sig. Han drejet om på hællen for gå hen til en af de mange omklædnings bokse som baglokalet havde. Fuck this guy, this is bullshit.. Teodor tog sig ikke lang tid til skifte hans skinny jean, jakke og t-shirt ud med kjolen. Hvad helvede var det dog os for en sag? Kjolen var dekreteret med sikkerhedsnål, mens indersiden var blød silke. Someone has fucking fetish for this shit, i know it. It will be pleasure to kick the living shit out of someone tonight for this.. Kjolen kom på plads, den sad perfekt på hans tyde fysisk. Teodor gik over til et af de mange makeup border, hans tog sig kort tid til rette på hans hår. "You are in the bar tonight Teo." Det fede brød var tilbage igen, med nye order. Ikke nok med at Teodor skulle ses, men han skulle os passe baren. This is a fucking joke right? Han gad ikke engang at komme med en protest om hvordan at han hade når alle kunne se ham på den måde. "Alright, I will be there in a minute."


Turen fra baglokalet, var heldigvis lavet sådan at Teodor kunne undgår at blive set før at han kom frem i baren. Der var allerede en halv mængde kunder der ventet på at blive betjente i baren, Teodor gik igang med det samme. Drink blev mixed og sendt ud, et par dumme spørgsmål blev stillet her og der, men Teodor prøvet på lad være med blive for vred på de fjolser som der kom op i baren for få nåde af drikke. "An order for table 16, a Blood Mary for a mister Arden." Sagde en af de tender. Just my fucking luck.. Teodor havde ikke glemt det navn, hvordan kunne han? "That you're table Teodor, get moving." Han kunne hører hvordan at hans chef drillet ham, uden at behøvet se det. I tavshed mixed Teoder drinken, før at han tog glasset op en bakke for gå ned til hans kunde. Please, do not fucking see me.. Tænkte han kort, han hade når venner så ham i så skandaløst tøj. "A Blood Mary for mister Arden." sagde Teodor stille, han holdt øjne nede i gulvet i et håb om at Dietrich ikke ville genkende ham i det neon farvede lys.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum