Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

So? - Aleksei

Go down

So? - Aleksei

Indlæg by Gæst on Tors 29 sep 2016 - 17:49

Tid: Sen eftermiddag.
Vejret: En let brise hist og pist.
Påklædning: Bliver beskrevet i teksten.
Omgivelser: Mennesker, samt stanken af sved.


Skye stod foran spejlet i lejlighedens badeværelse. Det var et godt stykke tid siden hun havde set noget til hendes far, siden hun var flyttet ud. De havde lavet en aftale om at se hinanden senere på dagen, men inden da skulle hun ordne andre ting. Det var ikke en speciel dag for Skye. Det var en helt normalt dag for hende, som alle andre.
Hendes blik rettede sig imod sit eget spejlbillede. Det lyse bølgede hår, hun havde besluttet sig for at krølle denne dag, sad ned langs hendes hvide top. Der var intet specielt ved hendes påklædning heller. Et par sorte jeans, et hvid tanktop, en sort jakke samt et par sorte højhælde sko var hendes påklædning for denne dag.
Hun rettede hånden ned efter mascaraen. En simpelt ting ved Skye var hendes ydre jeg. Hun kunne ikke bevægede sig i byen uden at se godt ud. Hun smilede for sig selv, da mascaraen sad præcis som den skulle.
Hun smed hurtigt låget på, lagde den på bordet og bevægede sig ud af døren. Inden hun var nået for langt vendte hun sig op for at låse døren. Det skulle bestemt ikke glemmes. Hun havde været i skole tidligere på dagen.
Hun bevægede sig ned imod busstop stedet der var stedet for folk der ikke ligefrem havde råd til en bil.
Skye lænede sig op af busstopstedet.
Der gik ikke mere end fem minutter før bussen stod foran hende. Hurtigt steg hun ind, og fandt sig en passende plads.

Der gik ikke specielt lang tid. Ikke mere end 10-15 minutter før hun stod foran parken hun skulle til. Der var mennesker, med en stor stank til sved. Skye var trods alt en varulv, så lugte var noget hun kunne lugte bedre end mennesker. Hun tog hurtigt sig selv i at nyse en enkelt gang, før hun pænt plantet sin mås i en af parkens bænke.
Hun havde en aftale med en hvis Hr. Aleksei. Hun lænede sig tilbage og ventede blot på han ville dukke op.

(Jeg håber det er okay. )


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Tors 29 sep 2016 - 18:42

Aleksei havde brugt det mest af dag her i by, på at klar ting og sagn, han havde fået afslutte nogen små handeler, ellers havde han fået træner og løbe, selvom det næste var for varm til det, men det var en god måde at få rydde hoved på, efter han havde løbet, havde han været hjem kort, for at tager et bad og få noget ren og tør tøj på, som bestå af nogen mørke cowboy bukser og en sort t-shirts, og nogen normal sko på fødder, mere tøj behøver han ikke at havde på, da det er varmt her i forhold til rusland, så skulle han nok også ser af kom afsted, han havde mødet en kvinde for nogen dage side, det var kort møde men hun havde alligevel få hans nummer ud af ham.

Det havde måske noget af gør med at hun også er varulv, han havde en svaghed overfor varulv, men det virke til at hun havde et eller andet hun vil snakke med ham om, så han var gået med til at møde hende her i dag i parken, hvorfor lige det sted, hvor der er meget sol og mange mennesker/vænser som sikker også lugte, han gik ud fra lagerhal, som han bor i og gik ind mod by, der var ikke så lang her fra havn men det vil nok stadig tager omkring 20min at når parken, så han kun finde ud af hvad det var hun havde på hjerte.

Han er 190cm høj, brunt halv lang hår, blå øjne, han har fuld skæg dog ikke så lang, udover det var han slank af bygning men veltræner, han kun begynde at ser trænere fra parken, så var han kun nogen minutter derfra, der gik ikke lang tid, før han var ankommet til parken en indgang, han kiggede sig kort rundt for af ser om han kun ser hende, ikke her og nu kun han ikke, han gik videre ind i parken og fandt hende efter lidt tid, hun sad for sig selv på en bænk, han gik over og sat sig ved side af hende og kiggede kort på hende, ”Hej, hvad var det som var så vigtig” spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt.
avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 231


Tilbage til toppen Go down

Re: So? - Aleksei

Indlæg by Gæst on Tors 29 sep 2016 - 22:15

Skye så rundt omkring på alle omgivelserne i parken. Det var ikke fordi der manglede mennesker i parken. Hendes smil åbnede sig en smule op, da hendes blik fangede en yngre dreng. Han stod og legede med sin hund. Hun smilede lidt for sig selv. Var det ikke fordi hun kun kunne forvandle sig ved fuldmåne under tvang, havde hun måske gjort det nu og overrasket drengen med, hvad hunden egentlig i virkeligheden kunne være.
Skye rettede blikket hurtigt imod stemmen ved siden af hende. Aleksei var kommet til syne, og faktisk kommet til tiden. Hun smilede lidt for sig selv. Han var kær nok, trods den store og veltrænede krop han nu havde fået anskaffet sig.
’’ Tjo ser du. Vi er begge to ensomme ulve. Vi mangler partnerskab. Vi mangler en flok. ’’ Hun rettede blikket direkte på ham, i stedet for tingene omkring ham. Hendes stemme var helt rolig og dog. Hendes øjne skiftede hurtigt øjenfarve over til de gule øjne. Hendes stemme ændrede sig til en mere hård en.
’’ Vi burde starte vores egen flok. Jeg kan være lederen og du kan være min undersåt. ’’ Hun fik hevet et grin ud af munden, trods hun udmærket godt vidste det ikke var tilpas på tidspunktet her.

(Jeg beklager det korte svar)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So? - Aleksei

Indlæg by Aleksei on Fre 30 sep 2016 - 17:04

Han lad godt mærke til det hun havde sit blik rette imod, en dreng der leger med sin hund, han rette derefter sine opmærksomhed på hende da hun begynde at snakke til ham, han nikke svagt til det første hun sagde, det havde hun ret i af de var, lige hvordan hun vidste det, vidste han ikke og var enlig også ligeglad med af vide det, hun vidste det og længe var den ikke på det punkt, han lytte til det næste hun sagde og smiler svagt for sig selv, hun skulle være lederen i denne flok, hun vidste hvis ikke helt rigtig hvordan en flok vælge ledere på.

Nu hvor hun selv grine, grine han også kort af det hun havde sagt, ”Undskyld, ved du ikke hvordan en flok vælge ledere på og hvorfor skulle du være det og ikke mig” spurgte han og kiggede på hende, hvorfor lige hun skulle være det vil han enlig gerne vide, ellers må de tager det på den rigtig måde som man gør i en flok, medmindre hun selvfølgelig kan kom med en rigtig god grund til hun skulle være det, som han ikke kan ser hvad skulle være, han var ældre end hende og har en del mere erfare end hun havde, hun havde hvis ikke vokser op på gade i rusland som ham og så havde han også været i militær der over og været i en speciel styrke, men nu må han venter og ser, så han kan finde ud af hvad hun har af sige til hans spørgsmål, han kiggede kort rundt i parken end han kort lukke sine øjne, her var varm næste for varm, han havde kort overvej at tage shorts på i sted for bukser, man han var bare ikke shorts person, derfor havde han også et par shorts som han havde brugt engang, lige indtil han fandt ud af det ikke var ham.

((Det gør ikke noget))
avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 231


Tilbage til toppen Go down

Re: So? - Aleksei

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum