Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

~Midnight picnic with a friend~

Go down

~Midnight picnic with a friend~

Indlæg by Angelique V on Søn 18 sep 2016 - 16:14

Søen
00:02
Lunt, skyfrit og nymåne
Nogle få andre der er mødt op til midnat picnic
Outfit hendes hår sidder i en fletning ned over hendes højre skulder.

EMNET ER TIL EL BLANCO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Der var ikke en eneste sky at se på himlen, hvilket blot gjorde denne nat mere perfekt til en picnic. Der var ganske vidst ikke ret mange folk ankommet endnu, men der var alligevel også 15 minutter til der var midnat, så de havde da tid endnu. Et smil kom frem på de røde læber som hun nærmede sig søen, der var tre andre par der allerede havde valgt deres spot og sad og nød deres champagne og hvad end de nu havde pakket. Hun var her alene, og havde egentlig ikke planlagt at der skulle komme nogen. Hurtigt fik hun fundet et spot og satte kurven ned på græsset, før hun tog tæppet op og bredte det ud. Det var sort med nogle røde roser på, rigtig gotisk og dystert som hun kunne lide det. Hurtigt fik hun sat sig ned og så op mod den lysende nymåne og sukkede. Hvis hun dog bare havde en at dele denne nat med. Hendes blik faldt ned på den ring hun havde på sin ene finger og hun bed sig kort i underlæben. William poppede hele tiden op i hendes tanker, hvilket irriterede hende noget så grænseløst, men det var hvad der skete når man stadig var forelsket i den mand der gik bag om ryggen på en. Hun rystede kort på hovedet og så sig omkring. Ikke en eneste sjæl hun kendte, hun sukkede og rakte ud efter det ene glas i hendes kurv samt flasken med champagne og skænkede sig selv et glas før hun satte proppen i og placere den i kurven igen.
 

” Cheers Luna” sagde hun og hævede glasset op mod månen med et smil inden hun sippede til champagnen i hendes glas og lænede sig bagover, og derefter lå sig ned på tæppet. Hun studerede de mange tusinde stjerner, drømte sig væk til andre breddegrader, hvor kun hun var. Hvor hun kunne være alene og ingen kunne fortælle hende hvad hun måtte og hvad hun ikke måtte. Hun bed sig kort i underlæben, hvis hun flyttede fra Terre, ville hun også undgå at se William igen så hun ikke fik sådan en smerte. Hun satte sig op igen og tog en tår af sin champagne. Netop som hun fjernede glasset fra sine læber var der en velkendt duft der kildede i hendes næse. Djævel… Mand… Hun fnøs ganske kort og kunne allerede nu fortælle hvem denne mand var, men ham måtte da gerne leve i troen om han kunne snige sig ind på hende. Men hun var trods alt halv varulv, hvilket gjorde det nemt at opspore folk hun allerede kendte.

" You really think you can sneak up on me like that?" sagde hun og så sig kort over den ene skulder med et kækt smil på læberne. Hun vidste han var der, hvilket var derfor hun talte, ellers ville hun virke som en komplet sindssyg, hvilket hun i sin forstand også kunne anses som til tider, men ikke i nat...
avatar
Angelique V
Novice (Rank 1)

Bosted : I en flot villa i nærheden af havet.

Antal indlæg : 10


Tilbage til toppen Go down

Re: ~Midnight picnic with a friend~

Indlæg by El Blanco on Man 19 sep 2016 - 14:36

Rigtigt nok så var denne djævel her kommet ned mod søen, hvad skulle han enlig ellers lave og desuden så måtte der da være noget specielt igang hernede. Han havde duftet sig frem til mennesker, og væsner som var hernede så det her skulle nok blive meget spænende, han stod ved nogle træer, lige imellem og besluttede sig for at gå tættere på søen, fordi stemmen kendte han, det var da meget sjovt han lige skulle høre den igen. Mens han bare slentrede sig afsted mod hende, hørte han en stemme bagved sig, han gad ikke vende sig om, hvorfor skulle han det, han kunne sagtens høre hvad personen havde at sige, fra der hvor han stod. Et kvindemenneske der bare kiggede på ham som en fortabt hundehvalp, han var ligeglad og kiggede hurtigt væk fra hende igen, hun fangede slet ikke hans interesse, hendes udseende sagde ham ikke en skid. Han begravede en hånd ned i hans bukselommen og fandt en sølvkæde frem, derefter gik han tilbage mod kvinden der bare kiggede på ham, og stod helt stivnet af nervøsitet. Blanco som man kunne kalde ham, gik hen til hende, endda tæt på hende han svingede lidt med sølvkæden, så hun også kunne se det, han gad enlig ikke lave noget med hende, selvom hun gerne ville det, for det var rimelig tydeligt at se. Kæden skinnede og den blev svinget hurtigere og hurtigere rundt, og han stod bare med sit kolde blik på hendes uskyldige ansigt"Jeg er ikke ligefrem i humør til sjov og leg, men der er en ting du kan gøre for mig"sagde han med hovedet på skrå, og stod nu få centimeter fra hende, kæden stoppede han med at svinge med, og greb fat i hendes kæbe, for at kunne putte kæden ind i hendes hund. Han så meget tilfreds ud, og nu stod tøsen bare med sølvkæden hængende ned ad hendes mund, hun havde bogstaveligtalt lukket mund omkring kæden ja nu lignede hun en hund, i stedenfor et kødben så var det blevet til en kæde. Han kiggede bare på hende og vendte ryggen til hende, inden han fortsatte med at gå hen imod hende han faktisk ville se, åbnede han munden"Pas på kæden for mig gider du, og jeg ville ikke prøve på noget for din egen skyld, jeg er ikke kun god med kæder men også med andre ting"sagde han og fik et lumsk smil på læben, og så gik han videre. Han var blevet spændt og havde fået lidt for mange gode ideer allerede, det kunne den tøs takke ham for. Blanco nærmede sig og kunne godt se der sad par rundt omring, og folk var godt igang med at spise det mad de havde med, og så var der nogle der ventede og det var fint nok. Han fik hurtigt øje på denne person han godt kendte og satte sin kurs imod hende"Du skiller dig jo unikt ud som altid Angelique" sagde han og kunne ikke lade vær med at stå ved hende og sende et kækt smil.

Ja hun var da tydelig at se, hvorimod de andre lignede sig selv, hvorfor skulle man ligne alle andre, det var klart bedre at skille sig ud. Det var hans mening, og han var ligeglad med de blikke de fik, og den hvisken alle var begyndt på nu. Blanco vidste godt at ham og Angelique sagtens kunne tage dem allesammen, det ville ikke være noget problem. Man skulle bestemt ikke fucke med djævle, og andre stærke racer. Han gad ikke spørger om en plads ved hende, så han satte sig bare ned siden af hende, afslappende helt klart. Blanco  kunne sagtens tage en lur lige her og nu, det føltes forfriskende og hvis han nu havde lyst kunne han altid snuppe en sjæl eller to med hjem til sin hersker. Det vidste man aldrig hvad der nu ville ske. Han kunne heller ikke lade vær med at tænke at måske skulle han have haft sat ild mod den sølvkæde så den havde været for var til tøsen at have i munden så havde hun slået sig meget, og brændt sig, og det kunne se meget sjovt ud "Nå hvor lang tid har du så siddet og savnet mig"sagde han og lagde sig ned ved siden af hende, mens hans blik var rettet på hende, hun så ligeså godt ud som han huskede, og nu kendte han i det mindste en han kunne snakke med, og han kunne allerede godt lide at være nede ved søen. Blanco s blik faldt så hen på kurven og han kunne ikke lade vær med at undre sig lidt over den, og så gik det op for ham"tænk jeg lige var ved at glemme vores picnic tur"sagde han og satte sig op. Der så nu ud til at andre havde tænkt det samme med en picnic tur, og det var jo hyggeligt nok, han ville bestemt nyde den med Angelique, godt selskab, en smuk kvinde, god mad bedre blev det nok ikke. Stjernerne lyste godt op, og de var meget smukke at se på og nu var Blanco glad for at han havde gået ned mod søen, og han pludselig havde husket deres lille date, eller hvad man kunne kalde den.
Han havde hørt hendes stemme før omkring om han kunne snige sig ind på hende, og kunne nu rykke sig tættere på hendes øre, mens han greb fat rundt om hendes nakke på en blid måde"I have not even begun yet"hviskede han køligt og forførende, og trak sit hoved tilbage for at kigge på hende. Han slap hans greb og satte sig i en afslappende position, bare for at han sad godt.
avatar
El Blanco
Novice (Rank 1)

Bosted : Før hele familien rejste til Terre, boede de i London i et meget stort palæ (hele familien har bogstaveligtalt røven fulde af penge)

Antal indlæg : 1


Tilbage til toppen Go down

Re: ~Midnight picnic with a friend~

Indlæg by Angelique V on Tirs 20 sep 2016 - 12:02

Hun fnøs da hun så sig kort over skulderen på den tøs der opførte sig som en hundehvalp. Nogle kvinder fattede ikke man skulle holde nallerne fra en andens date og denne kvinde var tydeligvis en af dem. En følelse af at have lyst til at rejse sig for at klappe den lille tøs en på hovedet voksede sig større og større inde i hende, men hun vidste til gengæld at denne djævel sagtens kunne klare det alene. Hans stemme fik hende til at sukke, det var som om han havde glemt ALT om hvad sprog hun talte. Jo hun kunne godt forstå og snakke fransk, men hun nægtede, for hun syntes sproget lød yderst skrækkeligt, så kunne det være romantikkens sprog, det ragede hende sådan set en skid. Kort himlede hun med øjnene over hans kommentar om han nærmest havde glemt daten. Ja det var der da ikke noget nyt i, han havde altid været en idiot til at huske på ting, men hun bar efterhånden ved at være vandt til det ”You know I don’t speak that shitty language…” sagde hun og så på ham med et hævet øjenbryn men idioten fortsatte med sit forpulede fransk. Hun rullede med de grønne øjne og så på ham ” You’re worse than shit Blanco…” sagde hun og sippede til glasset med champagne og skulede på ham da han endelig fik plantet sin røv på tæppet.

Kort lod hun en hånd glide gennem det pandehår der ikke kunne nå over i den lange fletning der hang ned over højre skulder. Hun stivnede. Hans nærvær fik hendes puls til at blive hurtigere, det var som om hjertet havde flyttet sig fra hendes bryst og op i hendes hals ” I… Know…” svarede hun svagt inden hun trak sig tilbage og kom fri fra hans greb ” Asshole” mumlede hun svagt og greb hårdere om sit glas for ikke at svinge hånden mod hans ellers så kønne ansigt. Hun måtte indrømme fristelsen var stor, bare svinge hånden, for så havde hun en undskyldning for at røre ham. Kort rystede hun på hovedet og sukkede. Hun var en idiot når det kom til kærlighed… Og Blanco var en forførende idiot og hun vidste det var risky at få ham til at komme.. men hun havde brug for hans selskab… For en gangs skyld.

” So skullface… Did you have to rape someone before you came here or what? I’ve been here in fifteen minutes… “ sagde hun og grinede kort inden hun skubbede kurven over til ham ” Who ever you killed or raped… Drink.. Don’t make me feel like an alcoholic…” sagde hun og blinkede kort til ham inden hun endnu en gang hævede sit glas og sippede til champagnen før hendes blik atter blev rettet mod månen.
avatar
Angelique V
Novice (Rank 1)

Bosted : I en flot villa i nærheden af havet.

Antal indlæg : 10


Tilbage til toppen Go down

Re: ~Midnight picnic with a friend~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum