Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Bloody Fun ~ Cara

Go down

Bloody Fun ~ Cara

Indlæg by Ace on Lør 17 sep 2016 - 22:37


Sted: På en klub i Rusland
Tid: Aften
Omgivelser: En masse folk der danser, og hygger sig
Vejr: Koldt, og småregn

Det var blevet aften i Rusland s gader, og steder der hang lyskæder rundt i gaderne, og der var godt gang i den på diverse klubber og steder. I det centrale Rusland var der næsten altid mest gang i den, det var virkelig sjældent det var andre steder, hvor der var mere gang i den. Der var grupper af folk der både hyggede sig, men også slås med hinanden, det var en typisk ting for folk i Rusland, de elskede at slås, og elskede at feste og slå sig løs men det var vel også godt nok, det skulle der også til engang imellem. Denne aften var kun startet for denne unge herre her ved navn Ace, han havde igen lyst til fest og at slå sig løs, han elskede at hygge sig, og normalt var det at drikke blod fra kvindelig væsner noget han nød, og kunne bruge meget tid på, men ikke lige nu, fordi der var hans kurs et helt andet sted. Han var nemlig gået i gang med at drikke noget alkohol på en klub der hed th3re H3re og var et specielt sted, ligesom nogle af de andre klubber, for i Rusland havde de nogle anderledes navne, og især andre måder at stave det på. Ace havde et lumsk smil på læberne og han stod i baren inde på stedet, og nød nogle shots, og lidt af hvert, dog var han ikke fuld endnu. Og han kunne enlig godt bruge noget selskab de fleste tøser herinde var ikke lige hans smag, eller type, og han var ikke i humør til det pusse nusse søde noget, så han kiggede blot rundt efter en mulig drikke partner, eller bare en eller anden som lige var frisk på nogle shots med ham. Ace lagde mærke til nogle prøvede at lægge an på ham, og hans svar til det var enlig bare et hevet øjenbryn, og dog så duftede de fleste af dem jo meget godt, så han fik en snedig idé.

Valgte blot at gribe fat rundt om to af tøserne mens han så begyndte at charmere dem, mens han enlig stod og dansede lidt stille med dem hængende op ad sig. Han nød det meget, men han var nu ikke interesseret i dem, kun deres blod faktisk. De to tøser så ud til at svæve på en lyserød sky, og de var nogle af de tøser der godt vidste hvem han var, næsten de fleste i Rusland vidste hvem han var, fordi de fleste kendte godt til den Russiske Mafia. Han dansede lidt mere med dem, og åbnede kort munden tæt ved den enes hals hvorefter han holdte munden for den anden så hun ikke skulle sige noget, eller råbe noget, for det ville blot ødelægge stemningen og han ville ikke fanges lige nu, især ikke fordi han lige var ved at få sig noget godt blod. Ace bed hårdt til i hendes hals, og fik drukket noget af hendes blod, hvorefter han bad hende glemme alt det der var sket, og bare betvang hende til at tro hun havde danset med ham. Det samme gjorde han så med den anden tøs der stod ved ham, se det var lækkert to tøser og deres blod, hvor det smagte godt, bestemt ikke noget han klagede sig over. Så stod han igen ved baren og bare ventede på der skulle komme en eller anden spænende person ind på klubben, hans røde øjne var rettet på døren til klubben, bare for at holde øje, så han hurtig kunne komme derhen hvis der kom en, som han kunne bruge som selskab.

Ace kiggede på bartenderen og stod bare lænet op af bardisken helt afslappet, han kunne sagtens drikke flere og flere herinde men det gad han ikke, desuden så flere af tøserne ud til at de ville have ham, ikke bare på den ene måde men det anden måde. Det var han efterhånden vant til så det gjorde ham ikke noget, han valgte blot at sende dem et kækt smil og et charmerende blik, og så kiggede han  rundt for at se om der måske var nogen han kendte herinde, eller bare en eller anden han havde set før.*Er der virkelig ingen spændende personer herinde bare en eller anden smuk tøs der vil holde mig med selskab* tænkte han og sukkede kort han var virkelig ikke i humør til at sidde alene og stene, han ville have der skulle ske noget. Ace måtte bare sidde og vente til der ville komme eller ske et eller andet, enlig havde han lyst til lidt af hvert, og vidste at aftenen nok skulle blive god og spændende.
avatar
Ace
Novice (Rank 1)

Bosted : Født og opvokset i Rusland, hans forældre blev dræbt af den russiske mafia, og siden den dag har de taget ham ind til sig(mere beskrivelse på profilen)

Antal indlæg : 2


Tilbage til toppen Go down

Re: Bloody Fun ~ Cara

Indlæg by Cara on Tirs 4 okt 2016 - 18:02

Udenfor stod der mange folk, som både slog hinanden, og skubbede til hinanden, og der var da også nogle enkle tøser der slet ikke kunne vente med at komme ind på klubben. Nu havde de fleste også ventet i lang tid, og bland de mange folk stod der en kvinde, meget smuk ad udseende og hendes udstråling var ikke til at tage fejl af. De fleste kunne ikke holde deres blik væk fra hende, hun var interessant at kigge på, og det var svært at tage blikket væk fra hende. Cara hed hun, og hun var klar på at feste igennem og så frem til at møde nogle spænende mennesker, og væsner der kunne være med til at gøre aftenen her sjov, og hyggelig. Hun havde det lange hår hængende ned over skulderen, en sort stram tanktop, og ellers en lårkort mørkegrå nederdel, på fødderne havde hun et par sorte ankel stiletter. Hun så godt ud, det vidste hun godt selv, men tænkte ikke så meget over det, hendes tanker og blik var rettet på klubben, og hvad der ville ske. Cara var så nået ind på klubben, og havde mast sig igennem mængder af folk hun hadede bare at stå i kø, og magtede ikke høre på diverse tøser der råbte og skreg og piftede løs, både af nogle fyrer men skreg så af hinanden. Godt Cara ikke lige var sådan da, tænk at man kunne være sådan, og så stod hun ellers indenfor åbningen til klubben, der var fyldt op herinde med en masse folk, og væsner. Duften fra dem alle sammen havde hun bemærket allerede da hun var trådt ind på klubben, og hurtigt blev der da også lagt nogle blikke på hende og der var også nogle der piftede af hende. Cara var ligeglad, og valgte at gå mod baren man blev helt tørstig af at vente i den kø udenfor. Hun kendte bestemt ikke nogle af de folk herinde, men det ville ikke stoppe hende, hvorfor skulle det også det. Hun endte med at gå mod baren, og mens hun gjorde det var der en bestemt person hun lagde mærke til, som stod ved baren.
Han så godt ud, og lignede en der godt kunne trænge til noget selskab, og hvem kunne vide om hun ville sætte tænderne ned i ham, for det kunne jo godt være. Hendes blik var rettet på fyren som sikkert havde lugtet hende, og set hende, og hun valgte bare at stille sig ved bardisken, lænte sig halvt ind over den for at kunne få øjenkontakt med bartenderen.

”Noget stærkt og lækkert tak”sagde hun blot til ham som en slags ordre hun var ikke til de kedelige drinks, nej der skulle noget stærkt og godt til før hun var glad af nydelse. Hendes blik rettede sig så hen på fyren igen, han havde self mange beundrende blikke rettet mod sig, hvem ville ikke have det når man så så godt ud. Cara smilte bredt hun gad da heller ikke blive ved med at stirre på ham, hun gad ikke være som alle de andre tøser herinde. Hun trak kroppen tilbage, så hun ikke længere stod lænet ind over bardisken, fordi bartenderen havde hørt hendes ordre og hvad hun ville have, så hun ventede blot på det. Fyren som stod ved siden af hende så ud til at holde øje med et eller andet, som hun ikke lige vidste, og gad vide om han mon ledte efter nogen, eller måske var der bare et eller andet hun ikke vidste hvad var. Cara betragtede stedet, og omgivelserne lidt, aldrig havde hun været herinde, ikke hvad hun selv kunne huske, men stedet var da flot, og meget hyggeligt. Så bemærkede hun en anden fyr der kom gående op mod baren, i retningen mod hende og den fyr ved siden af hende. Manden kendte hun ikke og han havde en eller anden tøs hængene op ad armen, fuld ja det var hun hvist. Manden så også lidt stiv ud i det selv, men han så også ud til at kunne stå på benene. De kiggede begge to på Cara, og fyre ved siden af, først sagde de ikke noget, så hun ignorede bare deres blikke, og kiggede på bartenderen.  Men så greb manden fat i hendes hånd, han strammede faktisk hårdt om hendes håndled, og hun endte med at kigge på ham, og så rejste hun sig op, mest fordi han trak hende op fra stolen ”Interessant du ser da meget fræk ud ”sagde han og slikkede sig om munden, den dybe og dyster stemme fik Cara til at stivne lidt. Og hvad skulle hun gøre hvis hun bed ham ville de fleste nok opdage det, og så ville de kontakte politiet, så det ville hun ikke gøre. Hun bemærkede tøsen ved manden grinte og kiggede på fyren der sad ved siden af Cara, gad vide hvad hun ville med ham, og gad vide hvad manden ville med hende. ”Slip mig så dit kryb…!!”råbte hun og sparkede ham så hårdt hun kunne på skinnebenet, det gjorde  ondt på ham uden tvivl, han kiggede ondt på hende, og havde en slem smerte i benet efter sparket. Så tog han i stedenfor fat om hendes hals, og strammede til, hun var efterhånden begyndt at få det svært ved at trække vejret. Cara gav nu heller ikke op, så hun prøvede at komme fri mens hun kiggede på ham med de halvtåbne øjne, det var virkelig svært for hende at kunne gøre noget når manden strammede grebet om hendes hals. Tøsen var begyndt at sætte sig ovenpå fyren for at bevæge sig frækt op ad ham, men det havde  Cara ikke tid til at se på, hun havde travlt med at komme fri fra manden her, gad vide hvad han var, siden han var så stærk måtte han være et væsen. Hun kunne ikke sige så meget, og mærkede så en hånd nærme sig hendes lår, hun rystede på hovedet ”Du kan godt glemme det…. Slip…M.Mig….Så!” råbte hun så svagt hun kunne. Hvem skulle redde hende de andre folk dansede og havde slet ikke set episoden her, og hun kunne snart ikke holde øjnene åbent så ondt gjorde hans greb om hendes hals, hun havde stadigvæk vejret men det var næsten lige før hun var ved at miste det. Hun håbede så meget der var en eller anden der kunne hjælpe hende, for ikke tale om hun ville lade denne mand her vinde den her kamp ”Bare rolig jeg skal nok være blid ved dig ”sagde manden med en klam tone, og dyster tone mens hans hånd bevægede sig lidt længere op ad hendes lår. Cara gispede og rystede ivrigt på hovedet mens hun prøvede at komme fri, ikke tale om han skulle røre hende.

Så lukkede hun øjnene eftersom grebet pludselig blev for meget for hende, og hun besvimede, hun kunne næsten heller ikke få vejret, og var nu bare i hans greb mens hendes arme hang ned ad kroppen på hende, manden s hånd var stadigvæk tæt op ad hendes lår, og Cara kunne ikke gøre noget, hendes tanker sagde mest af alt hun havde tabt den her kamp.
avatar
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum