Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Måske en lidt for varm dag - Nephthys

Go down

Måske en lidt for varm dag - Nephthys

Indlæg by Bjørn on Søn 11 sep 2016 - 17:46

Tid: 15:00
Sted: sombre
Vejr: dejlig varm.
Omgivelser: hvad der nu er i en park.

Bjørn sad op af et træ, han var klædt i cowboy bukser og en t-shirt, begge del i mørke farver, han er 190cm høj, brunt kort hår, brune øjne, han er slank at bygge men træner, som var nem af ser da hans t-shirt sidder lidt tæt på ham, det havde været en rolig dag, hvor han ikke rigtig havde lavet noget udover at slappe af og holde sig i skygge, da det er en varm dag, næste for varm hvis man spurgte ham, han havde hørt nogle snakke om at det skulle bliver helt op til 32 grade varmt her i dag, derfor holdt han sig i skygge, da han ikke var, vandt til så mange grade, da det ikke bliv så tit så varm hjem i norge.

Han havde ikke nogen planer for resten af dag udover han skulle undgå varm så meget som muligt, han havde så set fri de næste par dag fra arbejde, så han skulle enlig finde på noget af laver end bare at slappe af, så han ikke faldt hele sammen, han skulle nok finde tid til af træner, det skulle passer og det gik find med at gør det, ikke lige altid han fik gjort det de sammen dag men han fik da træner, han fik dog ikke løbe træner så meget, da det er for varmt eller det synes han at det er, og han vil ikke gør det ind for, det må være nok at han træner ind for med maskiner og håndvægter, selvom han hellere vil være udfor og gør det.

Men nu sidder han i skygge fra et træ og slappe af, der var en del i park men vejret var også til det, der lå også en del og tog sol, han kiggede kort rundt, ikke rigtig noget spænde af ser, der sker så set ikke det vilde omkring, det kun også være at tyve der normal plejer at være her, også holde fri på grund af varm.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Måske en lidt for varm dag - Nephthys

Indlæg by Nephthys on Tirs 13 sep 2016 - 13:01

Nephthys var en kvinde der sjældent nød varme og sol. hun blev lettere irritabel hver gang nogen mente at det var godt vejr og det skulle bare nydes. Humbug!
Hendes tøjstil passede aldrig til varmen. Jeans, støvler, tanktop med en skjorte over som ikke var lukket. Hendes mørke hår var løst og bølget og hendes makeup var minimal - i denne varme ville det jo smelte af hende!
Toby - en ven hun havde kendt i et par måneder - havde bedt hende møde ham i parken i Sombre. Vejret gik hende på, men også at Toby var to timer forsinket. Hun fandt det dumt at gå hjem igen bare for at gå tilbage igen to timer senere. Derfor spejdede hun efter et skyggefuldt sted at gemme sig indtil Toby ankom.
Men det eneste sted der ikke var fyldt med kærestepar og børnefamilier var ét enkelt træ, lidt afsides i parken. En enkelt mand sad der, så hun fandt det rimeligt at han delte skyggen med hende.
Hun gik roligt, men med en vis hast for at komme væk fra den ulidelige sols stråler.
''Davs! Jeg stjæler lige lidt at skyggen - hvis det er okay med dig?'' sagde hun, med et venligt smil. Smilet afslørede lidt længere hjørnetænder end normalt hos menneskene, men intet alarmerende.
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Måske en lidt for varm dag - Nephthys

Indlæg by Bjørn on Tirs 13 sep 2016 - 16:04

Der gik ikke lang tid efter han havde kiggede sig rundt, før han fik øje på en kvinde som var på vej over imod ham, eller så så det ud men det kun selvfølgelig også være at hun dreje af lige ind, men det viser sig at hun ikke gjort det, han smiler rolig tilbage til hende og flytte sig lidt, så der var bedre plads til hende, ”det er helt iorden, bare du ikke tager det hele” sagde han lette drille, han havde ikke noget imod af del skygge, da der var nok af det under denne her træ, så kun det være at han var heldig at havde lidt selskab/en at snakke med.

”Utrolig af folk ligger sig frivillig der uden” sagde han og hentyder til dem der lå og tog sol, ikke fordi han havde noget imod at få noget farve på kroppen, men i denne her varm gjort han det ikke, han smiler svagt og små lo kort efter, han havde fået øje på en som havde ligger for sig selv og var falde i søvn, eller det vil han gæt på da person var hel rød på ryggen, han læner sit hoved tilbage mod træs stammer og lukke øjne kort, end han rette sit blik over på hende, ”hvad bringe dig herude i varm” spurgte han og kiggede på hende, han kun lige så godt prøve at starte en samtale med hende.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Måske en lidt for varm dag - Nephthys

Indlæg by Nephthys on Tirs 13 sep 2016 - 21:23

Nephthys talte sjældent med fremmede, og på trods af at han virkede relativt venlig - så faldt samtale ikke lige i hendes smag i det givne tidspunkt.
Men, kunne hun være bekendt ikke at tale med ham? Når nu han delte skyggen med hende på denne alt for varme dag? Næppe..
''Jeg skal mødes med en... Men spaden er forsinket, så jeg er fanget herude i noget tid indtil han kommer.'' sukkede hun og gned ansigtet, som bar tydelige tegn på at hun havde det varmt. Hun var rodmosset i ansigtet, og det skinnede lidt på grund af de mikroskopiske svedperler der lå på hendes hud. Hun var egentlig en smuk kvinde, men hun gik ikke op i det - ikke mere. Engang havde hun været med i skønhedskonkurrencer, men hun havde aldrig vundet - da hun ikke var 180 høj og vejede mindre end en pakke toastbrød. Hun var heller ikke blond, og havde blå øjne - så standarden for skønhed levede hun ikke op til. Hun var tynd - ork ja - men det var fordi kulhydrater ikke rigtigt indgik i hendes kost. Tværtimod, så var det sjældent hun nærmede sig det medmindre det var i form af alkohol, slik eller desserter.
''Hvad med dig? Du lader også til at have det trægt med varmen?'' spurgte hun, blot for at være høflig.
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Måske en lidt for varm dag - Nephthys

Indlæg by Bjørn on Ons 14 sep 2016 - 19:37

Hun virker ikke til at være tyder der snakke så meget, da hun ikke svar ham lige med det sammen, man nu var det også bare et forsøg være at prøve, men han lytte til det hun sagde, da hun endelig snakke og fik svar på det han havde spurgte om, ”det er da irriterende for dig, jeg hader det selv, at skulle venter på en” sagde han og smiler svagt til hende, han lukke sine øjne og puste tung ud, det var alt for varm at være herude, han tør sig på pande med ærme på t-shirts, nu var hans t-shirts mørke i farve, så det var svær af ser, hvor våd den enlig var.

Han lytte til det næste hun sagde og smiler svagt af det, ”ved det enlig ikke rigtig, hvad jeg laver udover at sidder her i skygge, for at overleve varm og ja varm gå mig på, er ikke vand til den form for varm, hvor jeg kommer fra” sagde han og kiggede kort over på hende, så måtte han ser om hun vil fortsætte deres samtale eller om hun vil lad den stop der, han vil ikke havde noget imod at fortsætte med at snakke med hende, så virker det ikke lige så kedelig at være her, han kun da også bare finde på noget andet af laver.

Det kun faktisk være dejlig med en kølige pool og nogen kold øl, så man bedre kun holde varm ud, men problem er at han ikke kender nogle der har en pool, der er selvfølgelig søer ud i skov, men det kraver at han giver at gå der ud i denne varm.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Måske en lidt for varm dag - Nephthys

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum