Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 18:47 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 18:42 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 18:39 by Zakaroff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Today at 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240091 indlæg in 12012 subjects

Grænse(løs) - Astrid

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Grænse(løs) - Astrid

Indlæg by Chloé Elisa on Ons 7 sep 2016 - 19:28

Sted: "Starlight" - En bar i industrikvarteret
Tid: Lidt over midnat

Baren var stadig forholdsvis stille, og Chloé vidste, at det bare var et spørgsmål om tid, før lettere berusede mennesker ville vælte ind ad døren i flokke. Det var trods alt fredag aften, og den unge vampyr havde efterhånden gennemskuet rytmen i menneskeracens drukvaner – og hvis hun ikke tog meget fejl, så ville det være i aften, at især menneskebørnene – eller unge, som de kaldte sig selv, ville fylde deres kroppe med gift.
Vampyren lod blikket glide ned over sit slidte armbåndsur. 12:07. Der ville snart ske noget… et eller andet. De få personer, der allerede befandt sig i baren, måtte være stamkunder. Chloé betragtede deres trætte, rynkede ansigter og deres opgivende og tomme øjne. En sad alene i hjørnet og mumlede for sig selv – usammenhængende vås. De kunne tydeligt lugtes på kilometers afstand. Alkoholikere. Pigen fik næsten ondt af de stakkels mænd, der nærmest allerede havde givet op på livet.

Pludselig hørte vampyren latter udefra, og ganske rigtigt dukkede en håndfuld piger op i gaderoben få sekunder efter. Deres blikke scannede hurtigt baren og skuffelsen over, at der endnu ikke var andre til stede, var tydeligt at spore i deres øjne. De smilte dog indforstået til hinanden og delte sig op; to gik hen og snuppede et bord, hvorimod de sidste to målrettet bevægede sig op mod baren.
Chloé vendte nu sin opmærksomhed mod bartenderen; hvis der snart ville blive travlt, måtte hun hellere bestille en drink nu. Pigen fik hurtigt viftet manden hen til sig og bestilte den første drink, der stod på menukortet. Hun havde aldrig drukket andet end vin, og tanken om at spørge manden til råds gjorde hende flov. Det lod til, at selv de yngste gængere havde en del erfaring med de giftige drikke - og Chloé brød sig ikke om at fremstå uvidende. Til trods for at hun ofte var uvidende. Men det var netop grunden til, at hun befandt sig her i aften - alene på en bar i industrikvarteret. Hun ville bevise for sig selv, at hun sagtens kunne bryde sin underkastelse af vanen og sin konservative opdragelse.  

Da drinken blev stillet foran hende, smilte hun genert og undgik øjenkontakt med den flotte mand, mens hun fandt nogle penge frem. Havde det været muligt, ville hendes kinder sikkert brænde, da hun fik øje på blinket, han sendte hende.
avatar
Chloé Elisa
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum