Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Grænse(løs) - Astrid

Go down

Grænse(løs) - Astrid

Indlæg by Chloé Elisa on Ons 7 sep 2016 - 19:28

Sted: "Starlight" - En bar i industrikvarteret
Tid: Lidt over midnat

Baren var stadig forholdsvis stille, og Chloé vidste, at det bare var et spørgsmål om tid, før lettere berusede mennesker ville vælte ind ad døren i flokke. Det var trods alt fredag aften, og den unge vampyr havde efterhånden gennemskuet rytmen i menneskeracens drukvaner – og hvis hun ikke tog meget fejl, så ville det være i aften, at især menneskebørnene – eller unge, som de kaldte sig selv, ville fylde deres kroppe med gift.
Vampyren lod blikket glide ned over sit slidte armbåndsur. 12:07. Der ville snart ske noget… et eller andet. De få personer, der allerede befandt sig i baren, måtte være stamkunder. Chloé betragtede deres trætte, rynkede ansigter og deres opgivende og tomme øjne. En sad alene i hjørnet og mumlede for sig selv – usammenhængende vås. De kunne tydeligt lugtes på kilometers afstand. Alkoholikere. Pigen fik næsten ondt af de stakkels mænd, der nærmest allerede havde givet op på livet.

Pludselig hørte vampyren latter udefra, og ganske rigtigt dukkede en håndfuld piger op i gaderoben få sekunder efter. Deres blikke scannede hurtigt baren og skuffelsen over, at der endnu ikke var andre til stede, var tydeligt at spore i deres øjne. De smilte dog indforstået til hinanden og delte sig op; to gik hen og snuppede et bord, hvorimod de sidste to målrettet bevægede sig op mod baren.
Chloé vendte nu sin opmærksomhed mod bartenderen; hvis der snart ville blive travlt, måtte hun hellere bestille en drink nu. Pigen fik hurtigt viftet manden hen til sig og bestilte den første drink, der stod på menukortet. Hun havde aldrig drukket andet end vin, og tanken om at spørge manden til råds gjorde hende flov. Det lod til, at selv de yngste gængere havde en del erfaring med de giftige drikke - og Chloé brød sig ikke om at fremstå uvidende. Til trods for at hun ofte var uvidende. Men det var netop grunden til, at hun befandt sig her i aften - alene på en bar i industrikvarteret. Hun ville bevise for sig selv, at hun sagtens kunne bryde sin underkastelse af vanen og sin konservative opdragelse.  

Da drinken blev stillet foran hende, smilte hun genert og undgik øjenkontakt med den flotte mand, mens hun fandt nogle penge frem. Havde det været muligt, ville hendes kinder sikkert brænde, da hun fik øje på blinket, han sendte hende.
avatar
Chloé Elisa
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum