Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

The night is still young - Astrid

Go down

The night is still young - Astrid

Indlæg by Emma on Ons 7 sep 2016 - 15:54

Sted: Diskoteket.
Vejr: Meget regn og torden.
Tid: Kl. 22.30 fredag aften.
Hendes tøj:
Musik:Emma havde været omme ved en veninde hele dagen, de var en stor flok, blandet racer og køn. De havde drukket hele dagen, så procenten af alkohol i hendes blod, var tårnhøj. De havde derfor fået den super gode ide at forsætte nede i byen, og den var de jo alle sammen hoppet med på. Nok ikke den bedste ide. Emma burde nok bare været gået hjem i hendes meget gamle og slidte lejlighed. Varmen i den var ødelagt pænt meget, så hendes mål i nat var endelig at finde en hun kunne overnatte ved, og hvis der var lidt ekstra oven i tilbuddet, så ville hun da ikke takke nej. Meeen det gik så også heeelt an på hvem det var. Hun var ikke en som bare gik med hjem til alle, nej. De skulle kunne opfange hendes interesse, vise hvad de ville og virkelig kunne finde ud af det. Den her lille navajo var nemlig meget kræsen.

De vældede ind i diskoteket, som var allerede pænt fyldt op. Emma fik afleveret hendes alt for store og meget slidte læderjakke i indgangen ved garderoben, fik et nummer på en seddel, som hun bare stoppede ned i hendes bh, hun ville sikkert glemme at den var der senere og så komme op og skændes med manden derinde. Det var rimelig typisk hende.

Derefter gik de alle sammen indenfor, musikken bragede derud af og Emma hang i armen på en af hendes veninder. De fandt et bord og i al hendes fuldskab, fik hun rettet lidt på de lår lange strømper som hendes hofteholdere holdte godt fat i.

”Hey, jeg går lige op og får noget at drikke!” Råbte hun til hendes veninde igennem musikken. Emma fik elegant snøvlet sig igennem de mange folk, selvom hun var pisse fuld og hendes lime grønne øjne var godt blanke, så gik hun stadig virkelig elegant. Det var hendes katte gen, det mest dominerende gen af hendes dyr, som skar igennem og det var virkelig meget mere tydeligt når hun var fuld.

”Jeg vil gerne have.. Ngh. Øhm.. En bloody mary tak!” Fik hun sagt til bartenderen, og han nikkede blot, gik derefter i gang. Imens hoppede hun fint op på en barstol og trak hendes taske frem, tjekkede hendes make-up og kiggede derefter på hendes gamle mobil. Hm, natten var stadig ung! Hun fik hendes drink og smækkede nogle penge på bordet. Dog blev hendes opmærksomhed afbrudt og hun var lige ved at kløjs i hendes drink da hun mærkede en hånd på hendes bagdel.

”Heeey smukke, sådan en fin rødhåret pus som dig, skal da ikke sidde alene her.” Var der en mand som sagde i hendes øre. Emma knurrede dybt og kiggede op på ham, hendes øjne var allerede forvandlet til de gule panter øjne og hun mærkede hendes tænder blive mere spidse.

”Få dine klamme fingre af mig!” Knurrede hun, manden grinte blot og gik tættere på hende.
avatar
Emma
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 239


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum