Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Yesterday at 23:59 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Yesterday at 23:53 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 23:48 by Zakaroff

» How about no?
Yesterday at 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

» Hos psykologen
Søn 5 nov 2017 - 23:03 by Morgan L. Withers

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239710 indlæg in 12011 subjects

The night is still young - Astrid

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

The night is still young - Astrid

Indlæg by Emma on Ons 7 sep 2016 - 15:54

Sted: Diskoteket.
Vejr: Meget regn og torden.
Tid: Kl. 22.30 fredag aften.
Hendes tøj:
Musik:Emma havde været omme ved en veninde hele dagen, de var en stor flok, blandet racer og køn. De havde drukket hele dagen, så procenten af alkohol i hendes blod, var tårnhøj. De havde derfor fået den super gode ide at forsætte nede i byen, og den var de jo alle sammen hoppet med på. Nok ikke den bedste ide. Emma burde nok bare været gået hjem i hendes meget gamle og slidte lejlighed. Varmen i den var ødelagt pænt meget, så hendes mål i nat var endelig at finde en hun kunne overnatte ved, og hvis der var lidt ekstra oven i tilbuddet, så ville hun da ikke takke nej. Meeen det gik så også heeelt an på hvem det var. Hun var ikke en som bare gik med hjem til alle, nej. De skulle kunne opfange hendes interesse, vise hvad de ville og virkelig kunne finde ud af det. Den her lille navajo var nemlig meget kræsen.

De vældede ind i diskoteket, som var allerede pænt fyldt op. Emma fik afleveret hendes alt for store og meget slidte læderjakke i indgangen ved garderoben, fik et nummer på en seddel, som hun bare stoppede ned i hendes bh, hun ville sikkert glemme at den var der senere og så komme op og skændes med manden derinde. Det var rimelig typisk hende.

Derefter gik de alle sammen indenfor, musikken bragede derud af og Emma hang i armen på en af hendes veninder. De fandt et bord og i al hendes fuldskab, fik hun rettet lidt på de lår lange strømper som hendes hofteholdere holdte godt fat i.

”Hey, jeg går lige op og får noget at drikke!” Råbte hun til hendes veninde igennem musikken. Emma fik elegant snøvlet sig igennem de mange folk, selvom hun var pisse fuld og hendes lime grønne øjne var godt blanke, så gik hun stadig virkelig elegant. Det var hendes katte gen, det mest dominerende gen af hendes dyr, som skar igennem og det var virkelig meget mere tydeligt når hun var fuld.

”Jeg vil gerne have.. Ngh. Øhm.. En bloody mary tak!” Fik hun sagt til bartenderen, og han nikkede blot, gik derefter i gang. Imens hoppede hun fint op på en barstol og trak hendes taske frem, tjekkede hendes make-up og kiggede derefter på hendes gamle mobil. Hm, natten var stadig ung! Hun fik hendes drink og smækkede nogle penge på bordet. Dog blev hendes opmærksomhed afbrudt og hun var lige ved at kløjs i hendes drink da hun mærkede en hånd på hendes bagdel.

”Heeey smukke, sådan en fin rødhåret pus som dig, skal da ikke sidde alene her.” Var der en mand som sagde i hendes øre. Emma knurrede dybt og kiggede op på ham, hendes øjne var allerede forvandlet til de gule panter øjne og hun mærkede hendes tænder blive mere spidse.

”Få dine klamme fingre af mig!” Knurrede hun, manden grinte blot og gik tættere på hende.
avatar
Emma
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 239


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum