Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Drama søgning [plotski]
Today at 11:20 by Aphrodite Cypris.

» Face Claim
Today at 0:49 by Aphrodite Cypris.

» Aphrodite Cypris
Today at 0:47 by Aphrodite Cypris.

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 1:38 by Kaylan Du'Dannan

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 1:33 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 1:28 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 13 nov 2018 - 23:40 by Nightrage

» What is going on?!
Tirs 13 nov 2018 - 22:48 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Tirs 13 nov 2018 - 22:09 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 13 nov 2018 - 2:24 by Nightrage

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 252980 indlæg in 12775 subjects

Past meets present ~Cain~

Go down

Past meets present ~Cain~

Indlæg by Nessa on Tors 18 aug 2016 - 21:17

Tid: Et sted over midnat
Sted: Salles de banquets
Omgivelser: Fordrukne, festglade og dansende væsener.
Vejr: Kold, regnfuld nat
PåklædningEmnet er tilegnet Cain

Da Nessa passivt sad og stirrede ned i sit tredje glas, kunne hun pludseligt mærke en, der stirrede på hende. Hun sukkede. Lige i aften havde hun ikke overskud til at skulle vift en eller anden kedelig dødelig væk. Hun havde mistet interessen i mennesket efter et år årtier, da de ligesom ikke rigtigt evaluerede sig uanset hvor meget de insisterede på, at de var supermoderne. Bange, små væsener, der kunne knuses så let....
Nessas øjne skød meget pludseligt op. Der mødte de en kvindes brune øjne. Kvinden var meget bleg - nyligtappet bleg, hvilket også blev bakket op ad de mærker hun havde op og ned ad halsen. Hendes øjne svømmede, og Nessa følte at hendes holdning til mennesker blev opklaret i det øjeblik. Hun havde brug for at komme hjem i seng og ikke den mojito, som hun havde i hånden. Dumme mennesker... Kvinden kiggede væk. Hun så ukomfortabel ud, og Nessa forstod hende; uanset hvem djævelen var, så var det aldrig rart at blive ned stirret af en.
Selvom at Nessa havde været inde på diskoteket et stykke tid, så var hendes tøj stadig fugtigt, hvilket gjorde hende lettere ukomfortabel. Ellers var diskoteket det perfekte sted for hende at være; et dejlig varmt sted med alkohol, hvor hun kunne være hele natten og måske få nogle kunder. Det var den mærkeligste målgruppe hun havde som mambo.
Nessa lagde benene over kors og tog en slurk fra glasset mellem hendes fingre. En billig vodka blandet op med et eller andet udefinerbart. Det var drikkeligt, men for en pige, der normalt gik rundt med billig vodka i tasken, så skulle der heller ikke meget til.
Hun kunne ikke længere høre præcist hvor høj musikken var, men viste med det samme hvor ulideligt det ville blive at komme ud i natten. Den dunkende fornemmelse i hovedet og tinnitussen, var den helt rigtige symbolik på, at man var på vej hjem fra en bytur.
Nessa løb en hånd igennem sit hår og kiggede sig over skulderen.
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 79


Tilbage til toppen Go down

Re: Past meets present ~Cain~

Indlæg by Cain on Ons 24 aug 2016 - 17:19

Efter at have drukket shots lige siden han kom, så var Cain godt i gang med at feste og slå sig løs, han havde savnet at feste fordi det var meget lang tid siden, at han havde gjort det. Et smil bredte sig over hans læber eftersom de fleste tøser herinde betragtede ham og nød synet af hans udseende nu var Cain jo heller ikke den grimmeste i verden. Hans påklædning var en sort tank top, et par mørkegrå slidte jeans, han sad med nogle tøser han ikke kendte men det var også lige meget de så ud til at hygge sig, og Cain havde mest af alt travlt med at drikke alkohol, og beundre nogle af tøserne, nærmere beundre deres hals, deres blod måtte være meget udsøgt. Han var jo halvt vampyr så det kunne ikke undgås at han betragtede halse, mens de mest luskede smil bredte sig over hans læber. Han ville ikke prøve på noget endnu men man kunne aldrig vide om det ville ske senere på aftenen, han var ikke nået så langt med festen endnu, så hvad der ville ske måtte ske. Han valgte så at danse med to af tøserne der længe havde kigget på ham, og ønsket at være i nærheden af ham, så han var frisk på det, og fik danset tæt med dem begge to, efter at have danset gik han hen væk fra dem, nåede lige at sende dem et blink med det ene øje, og kiggede så rundt omkring, der var ingen herinde på diskoteket som han kendte, men kunne godt lugte et eller der virkede meget bekendt. Cain begravede den ene hånd ned i bukselommen, og gik i retningen af lugten, og kan kunne godt lugte der var andre væsner herinde ikke blot mennesker, men også væsner. Så følte man sig da hjemme, men Cain havde mest af alt fokus på at finde frem til den lugt han kom tættere og tættere på.

Lige pludselig stod han og kiggede på en tøs han hvis havde set før, han fik hurtigt set hendes ansigt, og kunne ikke lade vær med at se en mulighed for at give hende en overraskelse, så han forsvandt hurtigt væk fra en mængde af folk, for at komme tættere hen mod hende, det var ret sjovt han lige skulle få øje på hende. Da han så kom hen mod hende stod han bare og kiggede på hende, lavede lige elevatorblikket, ja hun så godt ud som han huskede hende, han havde set hende før, det gik nemlig lige op for ham. Han lagde en finger under hendes hage lige pludselig”Tænk at jeg skulle møde dig herinde”han holdte en kort pause og fik rykket hendes hoved så hun pludselig kiggede på ham, så hun faktisk kunne se at det var ham, men om hun mon kunne huske ham vidste han ikke, og tænkte han ikke så meget over. ”Nessa” sagde han afsluttende, han huskede hendes navn, og han huskede hendes udseende, han lagde så mærke til blikke fra nogle igen og bekymrede sig ikke over det, men kunne ikke lade vær at sende et flirtende blik rundt til diverse tøser herinde. Det havde været noget tid siden at han havde set hende, og så tætte var de nu ikke men i det mindste kendte han nu en der var herinde, gad vide om hun sikkert også havde planer om at feste og drikke så meget som han selv havde planer om. Cain havde indtil videre drukket shots, og få flasker vodka der var blandet med noget stærkt og varmt væske der lige var ham, det var nok mest fordi han havde sin djævelske side så elskede han varme og stærke sager. Han holdte sit blik på hende, var ret spændt på at se hendes reaktion, og han fjernede fingeren igen, og lænte sig lidt tilbage.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: Past meets present ~Cain~

Indlæg by Nessa on Søn 28 aug 2016 - 14:08

Da Nessa igen mærkede, at der var en der stirrede på hende, blev hun forundret og lettere irritabel; hun var pænt sikker på, at kvinden havde fået et mere end afvisende blik. Der skulle dog heller ikke gå lang tid før Nessa indså, at det ikke var den samme kvinde, der stirrede på hende. Nej, det her væsen havde vist en grund til at stirre på hende. En kuldegysning kravlede op ad Nessa ryg, men hun viftede den hurtigt væk. Hun brød sig ikke synderligt om det her, men hendes blik forblev alligevel stift foran sig, før det sænkede sig til glasset foran hende. Hendes højre hånd knugede så hårdt om glasset, at hun kunne risikere, at det blev ødelagt, så hun slap det igen.
I det øjeblik følte Nessa en finger under hendes hage. Hendes hoved blev slynget bagover, så hun stirrede lige op i de velkendte øjne. Hvor hun kendte dem fra var dog udgået fra hendes umiddelbare hukommelse. Hun tog en dyb indåndig, der endte i et dybere suk. Dette gjorde dog også, at hun flabet pustede en masse luft op i ansigtet på fyren, der stod over hende.
Minderne kom tilbage til Nessa. Hvordan hun havde mødt hybriden, og hvorfor hun havde glemt ham igen.
"Cain," Nessas toneleje var lettere dødt, men hendes øjne grinede op til ham. Det var helt absurd at møde Cain igen. Og så lige her af alle steder.
Nessa lænede sig tilbage, da han slap hendes hage, hvilket også fik fingeren til at forlade hende lidt hurtigere. Hun brød sig ikke om, at være den underlegne.
Nessa tog atter fat om glasset, drejede det rundt en omgang og to derefter en slurk af indholdet, mens hun kiggede op og ned ad Cain. Hun havde godt bemærket blikkende han sendte til nogle piger, og hun brød sig ikke om det. Hvis man snakkede med hende, så skulle al ens fokus være på hende. Det var et behov fra de gamle tider, hvor hun havde været på toppen af det sociale hierarki, som nok ikke rigtigt passede så godt til hendes nuværende sociale status. Hun sendte dog alligevel pigerne et hårdt blik, samt et bittert smil, der viste at de nu skulle holde sig væk. Derefter kiggede hun på Cain igen med et let løftet øjenbryn, som for at fremprovokere en reaktion, for at skræmme hans knap så hemmelige beundrere væk. Nessa var en opmærksomhedsjunkie, hvilket Cain nok godt vidste fra deres forhenværende bekendtskab.
"Såå, hvornår var det sidst?" jokede Nessa. "Et par århundrede år?"
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 79


Tilbage til toppen Go down

Re: Past meets present ~Cain~

Indlæg by Cain on Ons 31 aug 2016 - 18:56

Et listigt smil bredte sig over hans læber han havde ikke lige forventet at rende ind i hende herinde, men det var da meget sjovt så kunne hun muligvis holde ham med selskab, eller måske nærmere omvendt det kunne man jo ikke vide. Det havde alt for lang tid siden at han overhovedet havde set hende men alligevel kunne han godt genkende hende, så svært var det dog ikke. Han bemærkede så nogle næsten stirrende blikke på ham og hende og det skulle da ikke undre ham fordi nu så de jo begge to godt ud, så hvorfor skulle de ikke stirre som en vanvittig galning. Han mærkede luften hun pustede på ham og sagde ikke noget til det, holdte bare hans blik på hende, og det listige smil var ikke forsvundet endnu. Så kiggede han lidt til den ene side hvor der stod to blondine tøser som dansede tæt, han morede sig meget over tankerne om at sætte tænderne ned i dem begge to, bare for at smage det blod de måtte have, friske blondiner det var nu ikke hans yndlings ret men de så nu friske ud. Så rystede han tanken af sig igen nej det måtte han glemme lige nu, måske ville han vende tilbage til dem, hvis de da ikke forlod stedet. Hans blik vendte sig mod Nessa igen og han kunne stadigvæk ikke lade vær med at smile han indåndede så luften hun pustede på ham ”Lang tid siden Nessa, tænkte nok det var dig jeg så” sagde han og lagde hovedet på skrå, mens han begravede den ene hånd i bukselommen.  Han lagde mærke til hendes bevægelser og nikkede da han hørte hende sige hans navn ”Bingo glad for at se mig igen” sagde han drilsk med blikket på hende. Han huskede ikke så meget fra dengang men han kunne huske at de havde hygget sig sammen, og det føltes sjovt at af alle folk og væsner at han lige fik øje på hende. Han var stadigvæk opsat på at feste og nyde natten, uden tvivl da hvis han skulle feste så skulle der alkohol og fed musik til, man kunne ifølge ham ikke tage til fest uden at drikke mindst tre, fire flasker vodka, whisky og hvad der ellers måtte være.  Spændt på hvordan natten her ville gå frem vidste man ikke men det ville helt klart blive interessant, når der var to af samme slags ja sådan nogenlunde da. For ham og hende var jo begge djævle af satan, så de fleste væsner herinde på stedet skulle heller ikke prøve på noget, eller de kunne godt prøve på noget men det ville bare ende galt. Cain var ikke den normale blanding vampyr og djævel for de fleste lød det helt umuligt men han så det bare som en unik ting.

Så lagde han mærke til de beundrerne tøser pludselig kiggede væk ret hurtigt da, og han vidste godt hvorfor så dum var han ikke, Nessa hende og hendes opmærksomhed, det gav Cain en idé hvis hun ville have opmærksomhed så skulle hun da få det, eller måske ville han bare drille hende til at ville have mere.  Han rykkede sig tættere på hendes øre ”Et par hundrede år kan du huske hvordan vi hyggede os ”hviskede han hvorefter han trak hovedet tilbage for at kigge hen mod den bar der var herinde han var blevet tørstig, og havde lyst til noget lækkert og varmt. Det var lige ham sådan noget, den nydelse det gav og når han nu ikke gad til at sætte tænderne ned i diverse tøser rundt omkring, så kunne han ligeså godt nøjes med en drink bare indtil videre. Hans øjne havde fanget bartenderens og han sendte blot et kort smil ikke det helt store, bare så bartenderen havde set ham. Han vendte blikket mod Nessa igen”Nå er du frisk på en drink eller to i mit selskab”så gik han et skridt tættere på hende ”Eller skal jeg gøre mig fortjent til det ”fortsatte han og sluttede af med et lumsk smil.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: Past meets present ~Cain~

Indlæg by Nessa on Ons 7 sep 2016 - 17:11

Nessa rystede på hovedet, så hendes sorte hår gled ned ad hendes ryg, og kildede hende i nakken. Dette gjorde, at det var nemmere for hende, da hun lagde nakken tilbage og slugte glassets resterende alkohol. En varm fornemmelse gik hele vejen igennem hendes krop, hvilket satte et lille kick i hende og hendes magier, men som også relativt hurtigt forsvandt, da hun var djævel. Det var en forbandelse ved at være et overnaturligt væsen; der skulle mere til før man blev skæv eller stiv.
"Definer 'glad', drillede Nessa med et glimt i øjnene. Hun kiggede kort op på ham, men holdt ellers øjnene på glasset, der stadig i hendes hånd.
Hun legede lidt med glasset, trillede det rundt på bordet, indtil hun skubbede det over på den anden side af bordet. Hun blev vanvittig over sit eget behov for at have noget mellem fingrene. I stedet for at trippe med glasset, begyndte hun dog at tromme med sine nyligt sortlakerede negle. De var skarpe nok til at skære en halspulsåre over med det rette engagement.
Nessa holdt sine fingre i ro og kiggede igen op på Cain; hun vidste ikke rigtigt hvad hun kunne forvente af ham. Var han præcis ligesom før eller skulle hun forberede sig på et helt andet menneske? Forventninger var farlige, specielt når andre væsener var involveret. De levede næsten aldrig op til dem, og så måtte man skille sig af med dem.
Nessa trak en hånd igennem håret, der igen fik det til at hænge ned ad hendes ene skulder og ryg, som det altid gjorde i udgangspunktet. Hun bed sig i læben og kiggede ud i menneskemængden, før hun atter kiggede op på Cain.
Da han kom tættere på og hviskede hende i øret, bredte der sig et lettere ondskabsfuldt smil henover hendes læber.
Hun lagde mærke til, at hans øjne driftede hen til baren, og hun vidste straks, at hvad han end tænkte på, så kunne hendes personlighed og kropslige lyster højst sandsynligt ikke modstå. Efter hendes sidste genoplivning havde hendes drive også været præcis de to ting, så hun var ikke i træning i at modstå. Impulsivitet var blevet en del af hende.
Hans sidste spørgsmål fik det allerede falmende smil tilbage igen i fuldt flor. Hun kiggede op på ham og lænede sig tilbage i stolen, spændt på hvad han dog ville kunne finde på. Det måtte være vildt.
"Jaaaa..." Nessa placerede albuen på bordet og begyndte at lege med sit hår, stadig med blikket på ham. "Jeg venter i spænding."
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 79


Tilbage til toppen Go down

Re: Past meets present ~Cain~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum