Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

What A Night – Emilya

Go down

What A Night – Emilya

Indlæg by Cain on Søn 14 aug 2016 - 22:40

Tid|Aften deromkring
Sted|De strip-tease
Vejr|Regnvejr
Omgivelser| En masse letpåklædte damer, folk der hygger sig, mængder af væsner, og hvad der nu ellers måtte være på sådan et sted
Påklædning| Sort tank top, et par slidte mørkegrå jeans


Dejlig aften solen var gået ned, og nu var det blevet tid til at hygge sig, udenfor vandrede folk rundt og stod klar til at komme ind på strip klubben de kunne næsten ikke have for travlt med at brase igennem hinanden, nogle var endda så tåbelige at de skulle starte slåskampe og vise at de var bedre end alle andre, ja der var såvel også nogle lidelige tåber der bare ikke kunne vente med at komme ind på klubben. Det var mest mænd der var omkring klubben hvilket også var forstående, og indenfor på klubben var der godt gang i den, folk drak og nød showet som de letpåklædte damer udførte. Henne ved et bord lidt tæt på danserne sad Cain bare godt tilpas faktisk, og med en meget god udsigt han havde beundret flere af kvinderne allerede og de fleste havde dog også lagt mærke til ham, hvilket han slet ikke klagede sig over. Opmærksomhed fra kvinderne med deres udstråling og det sexede tøj det var bestemt et godt syn for ham, og han puttede så nogle penge sedler ned i en trusse på en af danserne hvorefter han rejste sig fra sin plads, mest af alt for at gå hen mod et bord, hvor der sad to tøser der så ud til at snakke og han vidste godt det var om ham, så snedig var han. En af tøserne havde en perlekæde på, og den så nu meget interessant ud for Cain, så hvad gjorde han jo han brugte sin charme alt hvad han kunne og det virkede, tøsen var helt våd i trussen og vild efter ham, men han var mest fokuseret på perlekæden, og hun opdagede det ikke. Tilfreds stilte han sig op ad en væg i klubben og betragtede kæden før han puttede den ned i lommen. En slags gave til ham gratis endda nu var det en skøn fordel at være professionel tyv, fordi man fik da nogle gaver og godter, tøsen kiggede efter ham hun var hvist helt skudt i ham men hun havde på ingen måde hans interesse måske kun hvis han manglede blod ellers ikke. Hans blik faldt på de letpåklædte damer igen, og han kunne slet ikke lade vær med at smile bredt af det sikke et show og sikke nogle tøser han kunne enlig godt ordne bare halvdelen af dem, bare for at nyde dem og muligvis smage på deres blod, de måtte have noget udsygt blod alligevel. Og nu når han stod der og tænkte mens blikket gled rundt på damerne så var der flere tanker der steg igennem hans hoved, tænk lige hvordan deres kroppe måtte være indenunder det tøj, han nød tanken, og besluttede sig for at vente og se om der mon skete mere på de scener de dansede på.

Ja de kunne hvert ifald deres kram, og vidste godt hvordan de skulle glide sig og ned ad stængerne og de fik det til at se så sexet ud, og helt igennem fantastisk. Han var ikke blevet liderlig efter dem mere bare underholdt, og nød sine tanker omkring flere af dem med ham i et rum, hvor måtte det være hedt, og lækkert for så var der jo flere man kunne kigge på og smage blod fra, han ville ikke klage hvis det skete. Cain kiggede hen mod mængder af folk der var herinde, han kendte ingen af dem, og det var godt nok lang tid siden han havde været på strip klub, derfor var det meget rart at være her igen, og måske ville han møde nogle spænende folk eller måske lige få et knald eller to, men han var bestemt opsat på at skulle få sig noget blod inden han overhovedet tænkte på at forlade stedet. De mange tøser kiggede på ham, og han sendte blot et blik hen mod dem, der fik dem til at blive helt bløde i knæene ja Cain vidste godt hvad han gjorde og hvordan han skulle gøre tingene, og ligenu manglede han ikke sex, selvom han faktisk godt kunne hvis det stod til ham, man kunne aldrig få for meget af det, men ikke tale om han ville gøre det før han havde sat tænderne ned i en eller anden tøs herinde. Tanken om en blød og varm hals mod hans mund gjorde ham vild og han begyndte straks at kigge nærmere på tøserne, gad vide om det skulle være en af danserne eller om det skulle være en eller anden tilfældig herinde, det måtte tiden jo vise sig, han stod hvertifald og nød showet og var spændt på at se hvad der ville ske videre.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: What A Night – Emilya

Indlæg by Gæst on Man 15 aug 2016 - 13:58

Der skete endnu ikke det helt store på klubben, men alle vidste der ville ske noget inden længe, da dørmanden var på vej ud til døren, for at lukke alle de folkene ind, så de kunne sætte sig til rette og se på de let påklædte damer, der dansede op og ned af hinanden som kælende katte. Tanken om at der snart ville ske noget, fik det til at sitre i dansernes kroppe, da de vidste de kun var der for at underholde de mænd der var ankommet. Lyset i klubben blev sænket og skriftet ud med et rødligt skær. Porno lyset, som alle på klubben kaldte det, hvilket heller ikke var helt ved siden af. Noget musik blev sat på, typisk sensuelt musik som danserne kunne danse til uden problemer, blot for at teste om højttalerne virkede. Bartenderen vimsede rund og tørrede baren af, mens de let påklædte tjenere gik og sørgede for at bordene var i ordentlig stand. En kvinde kom trippende hen over gulvet over til bartenderen ” Help please?” sagde hun med en tydelig russisk accent inden hendes corsage blev snørret sammen og hun igen trippede hen over gulvet og tilbage til sin plads i baglokalet, hvor hun så kunne sidde og gøre sig klar indtil døren til klubben blev åbnet.

Døren gik op og ind kom de mange folk der egentlig havde ventet ude i regnen i noget tid. Musikken pulserede af sted og der var allerede ved at være gang i den. Ude bag ved hvor danserne sad, var der opvarmning. Der var nogle der allerede var ved at danse op af hinanden, mens andre blot var ved at ligge den makeup de skulle have på. De grønne øjne stirrede på spejlbilledet og et suk undslap. Denne nat ville blive et helvede som alle de andre, det var der slet ingen tvivl om, for hvis bare der var en der satte hånden forkert, ville det ende med mord. Kort rystede hun på hovedet for at ligge tanken bad sig. Hendes kæreste vidste godt hun arbejde som stripper, han havde sågar selv været inde og se hende en gang eller to. Et skævt smil spredte sig på de sorte læber inden hun rejste sig for at se på det samlede outfit. Hun greb den sorte hat der var på bordet foran hende og nikkede kort til sig selv i spejlet. Det var perfekt. Hun så på en lille forsunket mand der kom gående mod hende og gav tegn til at det var hende der skulle ind på scenen som den første. Et kækt smil kom frem på de sorte læber inden hun fik taget de tårnhøje stiletter på fødderne og begav sig mod scenen.

”Mine damer og herre! Jeg vil gerne bede jer byde denne unge dame velkommen på scenen, men pas på.. For hvor end i sætter jeres hænder på hende, så vil i brænde jeres naller… Her er hun… Puddin’” sagde han og trak sig til side inden sangen – Gangsta – begyndte at spille og hun trådte ind på scenen og begyndte at danse, både op af stangen og væk fra den. Hun benyttede sig af sine akrobatiske evner og kom ud i en masse avancerede stillinger, uden så meget at se ukomfortabel ud på nogen måder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What A Night – Emilya

Indlæg by Cain on Man 15 aug 2016 - 15:18

Se nu så der hvist ud til at skulle ske noget spænende han hørte en stemme præsentere en hvis navn lød specielt, for det var ikke så tit man hørte sådan et navn, men et unikt navn passede da også til en unik person, hans øjne var fuldstændig rettet på scenen for at se, hvad der mon ville komme, og pludselig fik han øjet på en ny interessant kvinde der dansede og bestemt kunne nogle tricks her og der som han aldrig havde set før, det var ikke så tit man så det, så imponeret det var han. Han stod bare og nød synet af hende og de andre damer, før en af tjenerne var gået hen mod ham, hun stod med blikket på ham, først lige et elevator blik, hvorefter hun stod lalleglad og næsten helt lillepige agtigt”Ser man det en ung og lækker fyr kan jeg friste dem med noget”lød hendes stemme, han tænkte lidt og lod sit blikke gå fra danseren Puddin  hen til tjeneren der stod foran ham, enlig sagde hun ham ikke en skid, han var ret ligeglad med hende for at være ærlig men dog fik han et lille skummelt smil på læben, og trak hende til sig for at kunne nå hen mod hendes øre "Det eneste du kan friste mig med er dit blod”hviskede han og så hvordan tøsen bare stod helt paf og gloede på ham, hun lignede også sådan en type der ville gøre det bare for at mærke Cain tæt på sig. Han kiggede væk fra tøsen igen for at glo rundt på de andre dansende damer de kunne godt nok bevæge sig, især nogle af dem kunne ting de andre ikke kunne. Der var også noget over denne danser Puddin og det hun kunne fordi det var da slet ikke set før det gav showet lidt mere krydderi som man kunne sige, og de fleste mænd sad da også allerede og savlede over hende, og de så tydeligvis helt fortabt ud, ja nogle lignede endda små hundehvalpe som de sad på række med beundrende blikke vendt mod hende. Cain betragtede tjeneren der stadigvæk stod og gloede på ham, men hun var ikke gået endnu så måske var hun faktisk frisk nok på det, han tænkte lidt enlig kunne han bare gøre det, men han kunne også lade vær for at få hende til at ville ham mer og mer. Efter tanken blev han enig med sig selv det var faktisk en lusket og måske ond idé men hvis tøsen ville have han skulle drikke hendes blod, så måtte hun jo bevise det. Han strejfede hendes hår mens han satte kursen hen mod baren, han havde lyst til at se hvad man nu kunne finde på at drikke, og gad vide om der måske skete noget spændende derhenne.

Han lagde mærke til nogle blikke, og kunne uden tvivl godt høre hvad folk hviskede om, ham helt klart, men det generede ham ikke det betød bare de nød synet af ham, hvem ville ikke gøre det han var en okay good lookin guy jo, lidt selvtillid skadede vel ikke. Han nåede så hen til baren, og så hvordan de letpåklædte tjenere fimsede rundt mellem bordene, og så faldt hans blik tilbage på scenen hvor denne Puddin dansede, han kunne godt lide det, klagede bestemt ikke over det syn han fik, de andre dansere kunne nok godt lære noget af hende bare den måde hun brugte hendes krop på fascinerede ham lidt. Så hørte han bartenderen snakke til ham, og han gad enlig ikke flytte sit blik, han havde jo god udsigt til både Puddin og nogle af de andre dansere, de gjorde deres job godt, for de fleste mænd s opmærksomhed var jo rettet mod dem. ”Kan jeg skaffe dem noget”Cain tænkte ikke så meget over det han vidste hvad han ville have”Varm, smagfuld, stærk navnet er ligemeget bare den har de tre ting er jeg tilfreds”sagde han og sendte bartenderen et skævt smil, han kunne sagtens multitaske både svarer bartenderen og endda sende et smil eller to, men også holde sit fokus på danserne. Så det med mænd ikke kunne multitaske passede ikke for han klarede det strålende, tjeneren fra før var faktisk rykket sig i stedenfor at stå som en sten limet fast til jorden, hun var nu stadigvæk i nærheden af Cain, men var også i gang med at høre folk om de havde brug for noget, eller om de kunne fristet til noget.

Tænk at arbejde sådan et sted, det ville Cain hvist ikke være så god til, bare tanken om alle de letpåklædte damer, og især tæt på, han ville slet ikke kunne lade vær med at sætte tænderne ned i en eller to af disse damer og det skulle heller ikke undre ham hvis han ville ende med at forhindre et show blot for at nyde engang knald med en af danserne. Han nød faktisk tanken men rystede den af sig igen, ja han skulle bare ikke arbejde sådan et sted det ville slet ikke gå, dog kunne han godt se det sjove i det, men nej han måtte hellere lade vær. Men gad vide om han ikke kunne få en ad de smukke dansere til at give ham et show han næppe ville glemme, han havde hørt at man ikke måtte røre ved dem på nær hvis det gjaldt andre vilkår, men det forstår nogle af mændene herinde hvert ifald ikke fordi de kunne snart ikke lade vær med ikke at røre så liderlige og vilde de var blevet. ”Her er deres drink hr… Hvad var navnet” Cain vendte sin opmærksomhed mod bartenderen og gav ham nogle penge i hånden og tog imod drinken”Cain Crowton kald mig Cain det lidt mere let at huske ikk”sagde han og sendte bartenderen et blink med højre øje.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: What A Night – Emilya

Indlæg by Gæst on Ons 17 aug 2016 - 14:59

Hendes hofter svingede fra side til side i forførende bevægelser, som hun havde lært. At hun var akrobat var blot et plus fra hendes side, hvilket var med til hun kunne bevæge sig og slynge sin krop omkring sig selv eller stangen på helt andre måder kontra almindelige danserinder, der kun havde lært at danse som strippere og ikke andet. Et lettere dystert smil kom frem på hendes læber inden hun spottede en af tjenerne og lokkede hende op mod scenen for hun kunne hive hende med op til dans. Tjeneren lavede store øjne da hun begyndte at danse op af hende, som var hun metalpælen. Et kækt grin undslap hende inden hun lænede sig ind og placerede hendes tunge mod tjenerens kind og lod den kort glide op inden hun kyssede hende og skubbede hende væk fra scenen igen, så hun kunne komme tilbage til hendes job. Hele hendes krop sitrede af lyst til at tirre så mange folk som muligt og så bare efterlade dem der.. På falde rebet, mens de havde sådan en lyst til hende, men ikke kunne røre ved hende, eller få stillet sin lyst, eftersom hun var overvåget af folk der sad på klubben.

Da hendes sang stoppede, kom der ret hurtigt en ny sang på – Freeze you out – hvor det var et af hendes special numre. Ned fra loftet kom der noget der blot mindede om 2 stykker stof, som hun så skulle lave akrobatik og ”dans” i. Med rolige bevægelser slog hun stoffet omkring sig og derefter kravlede hun op og begyndte at lave sin specielle dans. Folk var forbløffede, havde ikke set noget lignende, specielt ikke på en stripklub. Det var også ret atypisk at have sådan noget med, men eftersom det var hendes speciale og hun elskede at leve livet farligt havde hun sagt det var et must. Ejeren havde i startet set på ham som var hun en idiot, men da hendes kæreste så var taget med… Var det pludseligt en anden sag.

Sangen stoppede igen og hun gled ned af stoffet og plantede sine fødder på gulvet og bukkede ganske kort. Et kæmpe bifald mødte hende da hun atter rejste sig op og grinede ganske kort da ejeren kom frem på scenen og lå armen om hende. Det gav hende næsten ticks at mærke hans hånd omkring livet på hende, specielt når hun nærmest ikke havde tøj på, udover de små trusser og en meget lille BH, der ikke dækkede ret meget. Hun trak sig væk og greb sit tøj, inden hun gik ud bagved. Hele hendes krop sitrede og hun havde stadig en uendelig lyst til at klappe ham sådan en så han faldt sammen på scenen. Hurtigt fik hun dækket sin krop til igen, denne gang med en body strocking, hvor der var noget gult print på og hun gik ud blandt gæsterne med et selvsikkert smil på læberne, da hun vidste der var folk på stedet til at passe på hende.

// Tøjet uden trøjen hun har over :: http://iv1.lisimg.com/image/4651073/740full-my-profile.jpg //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What A Night – Emilya

Indlæg by Cain on Ons 24 aug 2016 - 19:27

Så skete der da noget meget interessant, hans blik var fast på scenen, hvor der pludselig var en kvinde der var i gang med noget med en anden kvinde, det tog ikke så lang tid, men det gjorde ham lidt nysgerrig efter at vide hvad det kunne være de to lavede. Enhver mand havde savlet vildt over det, og slet ikke kunne styre både tanker eller bevægelser, men Cain forholdte sig bare neutralt og rolig, han ville ikke opføre sig som små hundehvalpe der ikke havde fået kød eller mad i årevis. Nogle mænd stod stadigvæk og gloede beundrende på damerne og deres kroppe, de fleste ville så gerne bare have et show eller fat i en af dem, men det skete ikke ligefrem. Cain morede sig over hans udsigt til både diverse kvinder der sad ved borderne, men også nogle af de dansende kvinder, deres påklædning var nydelig, og fik ham til at forstille sig en masse lækre tanker omkring ham og flere af dem sammen, åh alle de ting han kunne lave med dem, binde, piske, styre hele showet. Han rystede tankerne væk lidt, for at være til stede igen, selvom tanken var meget god, så lagde han pludselig mærke til en kvinden der bare viste hvordan hendes krop skulle bruges, og den måde hun gjorde det på.  Så fik han øje på tjeneren der pludselig var blevet skubbet ned ad scenen han gik hen imod hende, og da han så nåede hen til hende kiggede han på hende. Han havde nu meget lyst til at gribe fat om hende, og slæbe hende med hen et sted hvor han kunne nyde hendes blod, men lod vær, til gengæld hjalp han hende op, og tænkte mest af alt dårligt sted at sætte tænderne ned i hende, det ville folk se uden tvivl. Hvis han skulle gøre det, så skulle det være et sted hvor der ingen var, en han følte sig lidt fristet, men fik så lænet sig lidt ind mod tjeneren ”Kan du ikke skaffe mig en hot og stærk mixet drink” sagde han og så hvordan hun blev helt rød i kinderne, han elskede den magt, og elskede den måde kvinderne nogle gange kiggede på ham.  Så faldt hans blik på denne kvinde igen, og hørte pludselig en anden sang han ikke kendte, han kendte så hellere ikke den anden men det var lige meget, han skulle ikke interessere sig for musik men kun for de dansende damer. Der var så kommet noget stof ned og Cain kunne slet ikke lade vær med at skulle se hvad der nu skete, hans nysgerrighed var kommet frem, og nærmere sagt så havde en nysgerrighed været der længe. Så smukt hun bevægede sig, og han forstod godt hvis de fleste ville have et stykke af hende, hvem ville ikke det, han kunne også sagtens få nogle tanker frem om hende og ham i samme rum, igen alt det han kunne lave, og gøre ved hende der var jo mange muligheder.Cain bemærkede så at tjeneren fra før stod klar med hans drink, ja hun sendte ham ligefrem flirtende blikke, og han var sådan set ligeglad han var mest interesseret i drinken, og desuden var den kvinde der havde fanget hans opmærksomhed gået ned fra scenen, ja hun var vel færdig med det hun skulle, så han kunne ligeså godt nyde drinken og hvad der nu måtte være herinde. Han nåede hen til baren, og stod afslappende op ad den, med kroppen vendt mod nogle borde, hvor der sad nogle damer og prøvede at flirte med ham, og få ham til at gå hen mod dem, men det fristede ham ikke helt. Så fik han drinken i hånden, og sendte tjeneren et smil, hvorefter han rykkede sig tæt på hendes øre ”Jeg takker for drinken, måske hvis du er heldig kan du få lov til at mærke mine kolde læber mod din bløde hud” sagde han lokkende, og trak sig tilbage for at få en tår af drinken, den smagte godt, det var lige ham, varmt og stærkt, lige hvad man kunne bruge når man nu ikke kunne få fat i noget blod ligenu. Han kunne faktisk godt men ikke når der sikkert var opvågning herinde, og så mange folk. Tjeneren kiggede blot på ham, og han havde drukket halvdelen af drinken, og var ikke generet eller noget af at hun kiggede på ham, hun så helt ud til at nyde at have ham i nærheden, han vendte sig lidt rundt, og havde nu blik på hende ”Natten er ikke slut endnu husk det, og har du ikke et arbejde der skal gøres ”sagde han og lagde hovedet på skrå,  hun var ikke hans type men han morede sig med hende, hyggede sig med at kunne gøre hvad han ville fordi hun var helt væk, og fandt ham spændende og tiltrækkende.

Cain lagde pludselig mærke til kvinden han før havde set danse og bevæge sig så smukt, og lækkert og han holdte blikket på hende og kunne ikke lade vær med at have et bredt smil på læben. Han fik drukket drinken færdig, og kunne se hun var i nærheden af ham også, gad vide hvad hun skulle og gad vide hvad hun var, menneske var hun ikke fordi det havde han lugtet for længst hvis det var. Hun var sikkert et væsen hvad slags skulle han nok finde ud ad, medmindre hun selv fortalte det. Cain satte drinken fra sig, og valgte blot at gå hen imod hende, han stilte sig op ad et bord tæt på hende og sørgede for at han havde øjenkontakt med hende ”Flot show, det var meget hvad kalder man det” han holdte en pause bare for at beholde hendes opmærksomhed så hun ikke listede væk lige med det samme, han stak en hånd ned i bukselommen og lagde hovedet på skrå ”lokkende og fristende ”sagde han så, det var de helt rigtige ord han kunne bruge omkring hendes show, nogle af mændene herinde gloede på ham og hende, de følte sig sikkert vildt jaloux bare fordi Cain havde nosser til at få fat i hende, i stedenfor at sidde som en sten og glo.  Som nogle sagde hvis man ville have noget så skaffede man det, ligemeget hvad, og gav man op så var det ikke vigtigt nok.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: What A Night – Emilya

Indlæg by Gæst on Søn 28 aug 2016 - 16:36

Hun havde godt bemærket de sultne øjne der var låst fast på hende, men hun var fuldkommen ligeglad, det havde hun altid været, for der var som regel ikke noget på denne klub der sagde hende en skid alligevel.. Enten var det gamle mænd i fyrrene og op efter, der ikke kunne score en dame andre steder, mens de andre var for søde og lignede prettyboys, hvilket gav hende lyst til at brække sig, men i nat var der i det mindste et par stykker her der så ud til at være noget værd, nogle mere end andre ganske vidst. Hun søgte blandt publikum og spottede ret hurtigt den fyr hun også havde fået øje på oppe fra scenen, men han havde travlt med en af tjenerne, hvilket gav hende et smil på læberne, for en af reglerne var at man IKKE måtte ligge hænderne på tjenerne. Denne fyr gav ikke en eneste fuck for reglerne, hvilket vækkede hendes dyriske side op. Bare tanken om at han var regelbryder tændte hende på en måde, dog ikke så det var overdrevet, men det fik det til at sitre inde i hende. Hun blev revet ud af sin lille drømme verden da der var en der greb hendes hånd og hev hende ned i skødet på ham. Hun skar tænder og vendte sig mod denne mand og svingede hånden og placerede den solidt på hans ene kind ”Rør mig igen.. Og jeg sværger jeg river dig i tusinde stykker ved næste fuldmåne” sagde hun og mærkede hvordan han hurtigt slap hende og lod hende gå. Hendes læber krøllede sig i et lettere dystert smil da hun så sig over skulderen på manden, blot for at huske hans ansigt, så hun kunne finde ham igen, hvis ikke han skyndte sig at pakke sine ting og skride fra stedet i en fart.
 
Lyden af en mands stemme fik hende til at stoppe og til hendes store forventning var det ham hun havde spottet blandt publikum. Han var endnu mere tiltrækkende tæt på, hvilket fik hende til at sende ham et kækt smil ”Mhm.. Det siger de fleste mænd her omkring” sagde hun og lod en hånd glide gennem lokkerne der var let filtrede efter dansen.  Hun gik lidt tættere på ham og kørte en finger over brystkassen på ham med et svagt grin ” Alle mænd er ens… I er her blot for at få stiv pik og derefter for at gå hjem for at kneppe jeres kællinger” sagde hun og lå hovedet svagt på skrå inden hun fortsatte ” Men du… Du virker ikke som en der har en der hjemme der venter… ” sagde hun og trak sig tilbage igen og bed sig ganske kort i underlæben ” Hvad med noget at drikke? Jeg giver” sagde hun og begyndte at gå mod baren med et kækt smil på læberne. Der var ikke nogen tvivl om at denne mand var yderst tiltalende, men hun havde på ingen måder tænkt sig at… Hvem prøvede hun at narre? Hun havde flere gange gjort det her på klubben så det skulle da ikke være første gang.
 

Følelsen af de mange øjne der fulgte hende på hendes vej mod baren fik hende til at fnyse. Hun fattede virkelig ikke nogle mænd.. Som hun netop havde nævnt var der mange af dem der havde en der hjemme der ventede på dem, og de havde blot fortalt en dårlig løgn om at de var ude med gutterne og spille på et casino eller noget i den stil, men i stedet var de endt her for at glo på let påklædte kvinder og blive opstemt, fordi hende der hjemme var ikke så lækker som hun var da de var yngre. Tanken var gruvækkende, men kvinder var sikkert lige sådan… De tog bare på en mandestripklub i stedet… Hun stillede sig i baren og skød den ene hofte ud til siden mens hun ventede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What A Night – Emilya

Indlæg by Cain on Ons 31 aug 2016 - 19:29

Blikket var rettet på hende da hun kom tættere på ham, hun havde givet et godt show uden tvivl, hvis han selv skulle vælge kunne han da godt sidde nogle timer bare for at kigge på hende, og beundre hendes bevægelser. Et lumsk smil bredte sig på hans læber da han hørte hvad hun sagde han kunne slet ikke lade vær med at finde det sjovt på en måde og skulle heller ikke undre ham, at nogen havde tænkt sådan eller sagt sådan hun havde sikkert også hørt det mange gange ”Hellere se på det end de klassiske trin og nærmest kedelige bevægelser” sagde han og holdte blikket på hende, han begravede så den ene hånd ned i bukselommen ”Desuden man fanger mest min opmærksomhed når der sker noget der ikke er set før” fortsatte han og afsluttede så med et lidt større smil end før. Så faldt hans blik hen på tjeneren fra før og han kunne heller ikke lade vær med at få øje på nogle andre tøser der også havde danset på scenerne der var, og så hørte han hende snakke til ham, hvorfor skulle hun ikke gøre det han var jo yderst spændende og mystisk jo desuden var de andre mænd herinde klamme, og tænkte med en ting ”Bingo hvorfor nøjes med at have en når der er så mange andre der fanger ens blik” sagde han bare og tænkte lidt, nej kærlighed var ikke noget han lige havde, og han ledte nu heller ikke selvom der var mange der ville have ham, og nyde ham i deres seng, så var det ikke fordi det interesserede ham, jo af en grund og det skulle være for blodet, nyde blodet dryppe fra dem ned i hans hals, og bare nyde at han kunne gøre som det passede ham. Han lagde blikket på hende igen med hovedet lidt på skrå ”Hvad man kan sige min tøs er ikke fundet endnu så har ingen der venter, så godt gættet” sagde han og sendte hende et bredt smil, mens han betragtede hende lidt ja hun så godt ud, og hun havde fanget hans opmærksomhed, hun gjorde noget ud ad showet frem for de tøser der gjorde som alle andre. Cain ville altid hurtigt få øje på dem der skilte sig ud, og gjorde noget andet han aldrig havde set før.

Hendes spørgsmål lød meget tilfredsstillende og det var lige det han ville høre, fordi han var nu meget tørstig, så det kunne han godt trænge til. Han rykkede så sig tæt mod hendes øre ”Varmt, stærkt, tilfredsstillende tror du den drink findes herinde” hviskede han, hvorefter han trak sig væk, og kiggede på hende kort før han kiggede hen mod baren, hun var sikkert også tørstig, men pænt af hende at spørger ham han havde tit ment det var omvendt så at hun tog initiativ var kun fedt, det var ikke så tit han havde hørt og oplevet det, og det fandt han spændende og kunne han godt lide. Hun virkede til at have ben i næsen og virkede som om hun var ligeglad med om at det skulle være ham der skulle byde hende på en drink.  Cain gik også hen mod baren hvor hun havde gået hen, og han sendte kolde og ligegyldige blikke hen til diverse tøser og mænd der bare gloede som om de var misundelige, og ikke fandt ham spænende og han var fuldstændig ligeglad, fordi gloede de så fandt de ham jo kun interessant og køn, så det så han ikke som noget dårligt. Da han så nåede hen til baren, kiggede han på hende og bartenderen begge to måtte have noget udsøgt blod, det måtte de fleste herinde have men han havde nu ikke tænkt sig at sætte tænderne ned i dem bare sådan random lige her og nu. Cain stod ved hende op ad baren, og betragtede de mænd der kiggede på hende, og så vendte han blikket på hende ”Hvad med dig en fyr derhjemme eller er du fri” spurgte han bare for at vide fordi en tøs som hende havde da sikkert en, hvis ikke så var der sikkert en hun havde øje for, eller måske ville hun bare more sig uden at tænke over det.  Det var godt nok typisk nogle mænd og kvinder også hvordan de opførte sig, og bare troede de havde en chance det var sjovt, og meget sjovt, de kunne prøve det eneste de ville få ud ad det var mistet blod, eller liv.

Hvor nød Cain de tanker han fik omkring det, nyde blodet fra nogle af tøserne herinde, eller fyrrene men tøserne især fordi det var tit, dem der havde det mest udsøgte blod, og det tilfredstilte ham altid. Han var blevet meget spændt på at se hvordan natten ville blive, og hvad der ville ske men mon ikke det ville ende med at han fik hygget sig med hende han stod med, eller fik smagt på blod fra højst to af tøserne herinde, ja man kunne aldrig vide det kunne også være han ville ende med at tvinge en af tøserne til at give ham blod, mens han ville have for travlt med at tage tøsen op ad enten bord, væg, mur fuldstændig lige meget for ham, hvis han bare kunne få blod. Med Cain vidste man aldrig hvad der ville ske, eller hvorhenne man pludselig ville være, og han var ligeglad med regler hvorfor skulle det interessere ham han lyttede ikke til det, fordi det var meget sjovere at bryde regler jo.  Var der noget han ville så skulle han nok sørge for det, sådan var det også når han stjal var der noget han ville have, så skaffede han det også, intet problem faktisk. Han ventede så spændt på hvad hun ville sige, og han nød hvordan de misundelige blikke blev ved, åh hvor han dog kunne gøre dem endnu mere misundelige end de allerede var.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: What A Night – Emilya

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum