Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:09 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:03 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 0:59 by Zakaroff

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

» Hos psykologen
Søn 5 nov 2017 - 23:03 by Morgan L. Withers

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239752 indlæg in 12011 subjects

Time for a meeting {Vladimir}

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Time for a meeting {Vladimir}

Indlæg by Julia on Tirs 9 aug 2016 - 22:24

Tid: 11:22 deromkring
Sted: Sombre
Vejr:  Dejligt nok vejr lidt skyet, ellers er der en smule solskin dog ikke meget
Omgivelser:  Kun Julia
Påklædning: En stram sort top, en mørkegrå nederdel, hvor i den ene lomme hænger et hvidt lommetørklæde, et par sorte stiletter

Parken var tom for mennesker, der var ingen i nærheden, og det var som om alting bare føltes ensomt og tomt hernede, måske var folk i gang med noget, eller måske gad folk bare ikke være ved parken ligenu. Det eneste der kunne høres var de få fisk der svømmede i den lille sø der var, og nogle enkle fugle der pippede fra træerne. Det var nu også rart der ikke var nogen hernede fordi så kunne man nyde friheden og bare den afslapning at gå alene rundt omkring træerne og nyde parkens omgivelser. Der ville heller ikke ske det helt store hernede det så hvertifald ikke sådan ud, solen skinnede lidt men ikke meget, og der var lidt skyet men ellers fint nok vejr alligevel. Henne ved den lille sø i parken stod der en kvinde elegant, smuk med det lange mørke hår hængene ned over skulderne, den sorte top og den mørkegrå nederdel der gik til lige under knæene, hun stod og betragtede søen lidt, før en tænkene mine kunne ses på hendes ansigt, Julia hed hun var en meget dygtig og klog agent for en organisation, som faktisk havde givet hende en opgave, som hun havde taget imod uden at tøve, hun var klar på det, og hendes organisation vidste de kunne regne med hende, og om det ville blive farligt var hun ligeglad med. Julia var vampyr så der skulle noget til før at gøre hende bange og ikke ville turde udføre en opgave, hun gik lidt rundt ved søen med tankerne omkring opgaven hun havde fået hun vidste hun skulle gøre det, og var også meget spændt på at se hvordan det ville gå hende. Hendes blik gled ned på nederdelen mere specifik på det hvide lommetørklæde som hun havde fået at vide var en meget vigtig feature hun skulle have på, for at kunne komme til at snakke med en meget vigtig person, netop en person hun skulle snakke med fra hendes organisation det fik hun besked på, så hun havde fået at vide hvordan hun skulle gøre, og håbede lidt at finde indgangen i parken hun havde fået nogle informationer af vide omkring de få steder, hvor man kunne møde en af de personer som Julia skulle snakke med. Hun kom i tanke om noget og gik hen imod nogle træer der måtte være det sted hun skulle møde op, på det bestemte tidspunkt og hun havde fået at vide at det hed en Dead Zone som var der hun skulle hen for at kunne komme til at, komme i kontakt med Klan Nosferatu. Det var opgaven hendes organisation havde nemlig fundet ud ad hvordan de kunne kontakte Klan Nosferatu, og det var derfor en meget god mulighed for Julia at være netop her i parken på dette tidspunkt, hun ventede blot for at se om der ikke kom en form for agent der skulle tage imod hende, men ligenu kunne hun ikke se nogen. Julia betragtede omgivelserne og tænkte lidt.

Det skulle nok blive spænende et spændende møde, og hun vidste godt hvem hun skulle snakke med, hun vidste hvad han hed, det havde hun fået at vide fra hendes organisation, de var meget snedige til at finde frem til informationer. Så det fik Julia at vide, og hun havde været medlem af den organisation i mange år, men dog havde hun aldrig skulle opsøge en klan, det var noget nyt, men hun så frem til det, og kunne godt mærke hun var spændt. Hun fik et smil på læben og kiggede igen ned på det hvide lommetørklæde det var også første gang hun skulle have sådan et på, det var hun ikke vant til.  Hun havde også hørt omkring Klan Nosferatu, og vidste at det var svært at komme ind i den, men hun havde en opgave og skulle udføre den, hun stolede på hendes organisation men man kunne aldrig vide, hun skulle hvert ifald have fat i nogle informationer og ting, derfor ville hun opsøge den klan.  Julia hørte fuglene pippe igen og hun var nu glad nok for der ikke var nogen hernede fordi når man skulle opsøge noget så specielt som det her, så var det godt der ikke var andre i nærheden eller nogen der ville prøve på noget. Hun stod i midten af nogle træer og bare ventede hun var sikker på hun var hernede på det rigtige klokkeslæt og ventede blot, mens hendes øjne var rettet på omgivelserne, det var lang tid siden hun havde været ved parken, men her var nu meget hyggeligt. Som vampyr og endda agent kunne man nogle tricks så hvis der havde været nogen der ville prøve på noget så kunne de let finde ud ad at de ikke skulle prøve på noget.  Hun var en køn kvinde nok sådan en kvinde de fleste mænd ville begære og drikke af, men det var de færreste der fik lov til det, ligesom det var de færreste Julia tog en tår af, hun drak nemlig ikke fra hvem som helst. Hun fik så tit beundrende blikke, men bare at være alene hernede ved parken nød hun meget ingen blikke, ingen mennesker, blot hende. Hun lukkede øjnene kort og indsnusede luften lidt, åh den friskhed det var, hvordan kunne man ikke nyde dette tidspunkt på dagen. Det var ikke aften, og heller ikke vildt tidligt.  Julia ventede på der ville ske noget, og kiggede bare ligefrem.
avatar
Julia
Novice (Rank 2)

Bosted : Terre i sin egen lejlighed

Antal indlæg : 18


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum