Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:47 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:42 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:38 by Zakaroff

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

» Hos psykologen
Søn 5 nov 2017 - 23:03 by Morgan L. Withers

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239764 indlæg in 12011 subjects

One More Bottle ~ Raven

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

One More Bottle ~ Raven

Indlæg by Ace on Tirs 9 aug 2016 - 16:22

Tid: Aften
Sted: En bar i Rusland
Omgivelser: En masse folk der drikker, tjenere, bartender, et stort klaver, og hvad der nu ellers måtte være på en bar
Vejr: Lidt støvregn men kunne sagtens begynde at styrte ned når som helst
Påklædning: Kommer i beskrivelsenDet var blevet aften i Rusland og de fleste folk var enten på barer, diskoteker eller ude og fyre natten af. Det var ret tit at folk gjorde det i Rusland og det endte altid i slagsmål, drab, politi, ja sådan var det bare, bare en typisk aften og dag. Folkene var begyndt at strømme hen til en af de store og lidt gammeldags barer der lå i byen, som nogle kaldte ’Det centrale Rusland’ fordi det lå midt i det hele næsten, der var gader, butikker, bygninger, små madvogne hvor man kunne købe noget. Om aftenen skete der tit nogle spændende ting og der var næsten altid noget at lave, hvis man kedede sig så var det ens egen skyld men det kom selvfølgelig også an på hvem man var sammen med, fordi det forkerte selskab kunne let få en til at se tingene anderledes og muligvis kede sig, det vidste man aldrig. Henne ved indgangen til baren som havde det fornemme navn F4our Every1one det staves tit anderledes i Rusland men det var også en speciel by. Baren var smuk både udefra som indenfor, der var altid smukt dekoreret i vinduerne, og der var tit godt gang i den derinde. Udenfor baren stod der en person iført en lysegrå langærmet hættetrøje på med sorte knapper, et par slidte sorte cowboy bukser, sorte lidt slidte convers sko. Han blev tit betragtet af de unge tøser og nogle af de letpåklædte duller der strejfede rundt omkring i omgivelserne.
Ace var hans navn, og han stod bare og betragtede omgivelserne og nød at være i Rusland igen hans hjemsted, og der hvor han var vokset op, det havde været alt for lang tid siden han havde været her, så hold da op hvor var det en dejlig følelse at være her igen. Et smil undslap hans læber, og han var igen humør til at drikke men ikke efter blod, efter alkohol, stærk og varm alkohol. Han elskede at drikke, og feste det var noget af det bedste han vidste i hele verden. Han bemærkede en lille kø til baren han skulle ind på, og var enlig kold i røven og ligeglad med den kø, så han valgte bare at gå forbi menneskene der ville ind, de sendte alle sammen et vredt blik til ham, flere prøvede også at skubbe til ham, og det lykkedes også for en af gøre det, så Ace blev skubbet hen i siden, hvor han ramte ind i en væg, han stirrede bare på personen der havde gjort det, og valgte at gribe fat i armen på kvinden som det havde været der havde skubbet ham, og så stod de to pludselig udenfor baren. Hans øjne var rettet på hende, og eftersom han ikke havde haft noget blod at blive mæt i endnu så lænte han sit hoved tæt på hendes hals, og holdte en hånd over hendes mund der var ingen i nærheden så Ace så en mulighed og var enlig ligeglad om tøsen bed ham eller noget hun skulle se hvad der skete hvis man skubbede til ham, og især når han ikke just var i godt humør.
”Håber for din skyld at du smager godt”hviskede han ind i hendes øre, så selv hun stod og skævlede lidt hendes krop rystede og hun var bange, men det stoppede ikke Ace, han bed til og endda hårdt ned i hendes hals, drak så meget han lige havde lyst til, og så slap han grebet igen, han holdte blikket med hendes, for at få hende til at glemme hvad der var sket, en god ting at man kunne det når man var vampyr, så det hørte med at man kunne gøre det. Tøsen så ud til at forstå det, og tilfreds slikkede Ace sig om munden, hvorefter han gik hen mod baren igen.

Han trådte indenfor, og hurtigt blev diverse blikke udvekslet og få hviskede til hinanden, han vidste godt hvorfor de kendte jo selvfølgelig til den russiske mafia som Ace var blevet en del af, de skulle have respekt jo, og især ikke prøve på noget, godt nok kunne Ace forsvare sig, og vidste hvordan og hvad han skulle gøre men var flere medlemmer af mafiaen så skulle man ikke prøve på noget, de fleste ville bare ende en grusom død. Ace lod sit blikke glide rundt mellem nogle af letpåklædte duller, som han så sagtens kunne charmere sig ind på hvis han ville. Han gik hen mod baren og stoppede op da han hørte en stemme”Ser man det, er man ude for at feste igen” han smilte bredt og vente sig rundt han genkendte stemmen”Du kender mig Nigel, fest og ballade er altid lækkert” Nigel var en gammel bekendt og mest af alt en fest kammerat Ace havde kendt i noget tid, pudsigt at se og møde ham her. Han kiggede på ham, mest af alt undrede han sig hvorfor Nigel var herinde måske det samme som Ace bare for at feste og have det sjovt. ”Du ændrer sig sku aldrig Ace” sagde Nigel og puffede til Ace, hvorefter han begyndte at gå videre hen mod et bord hvor der sad nogle tøser og ventede på ham. ”Det ville være kedeligt hvis jeg ændrede mig jo” svarede Ace og skubbede lidt til Nigel mest et venligt skub hvorefter han vendte blikket mod baren, han var tørstig og havde lyst til noget men vidste ikke helt hvad, det skulle være noget stærkt og varmt. Han havde slet ikke tid til at lægge an på nogle af tøserne herinde, han var alt for opslugt efter druk, ballade, fest. Ace stod op ad baren og kiggede rundt, var der ikke bare en eller anden der havde lyst til at drikke og feste med ham, det var altid mere sjovt sammen med en, fremfor alene, han gad ikke drikke alene det ville blive så kedeligt.
avatar
Ace
Novice (Rank 1)

Bosted : Født og opvokset i Rusland, hans forældre blev dræbt af den russiske mafia, og siden den dag har de taget ham ind til sig(mere beskrivelse på profilen)

Antal indlæg : 2


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum