Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via emailLatest topics
» Busy Opening.... XXX(Cara)
Today at 20:29 by Caleb

» Once Upon a Masquerade Ball (Hazel)
Today at 17:44 by Khá

» Is That How You Repay Me?! (Lucien)
Yesterday at 20:46 by Lucien

» In distress //Zak
Yesterday at 12:03 by Zakaroff

» The curse inside //Caleb
Ons 21 jun 2017 - 23:06 by Alyssa

» Its been a while
Tirs 20 jun 2017 - 22:47 by Khá

» Anyone?
Tirs 20 jun 2017 - 21:44 by Aubrei

» Emnesøgning: I need someone to hit on (literally)
Man 19 jun 2017 - 19:46 by Amy

» Face Claim
Man 19 jun 2017 - 13:05 by Sonya

Top posting users this month
Caleb
 
Cara
 
Sascha
 
Khá
 
Jordan
 
Zakaroff
 
Hazel
 
Lucien
 
Bailey
 
Danayela
 

Statistics
Der er i alt 642 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sonya

Vores brugere har i alt skrevet 243725 indlæg in 12656 subjects

You are not connected. Please login or register

AuthorTopic: Out Of Place ~Constance

Out Of Place ~Constance
« on: on Søn 7 aug 2016 - 22:57 »

Katerina

Novice (Rank 1)

avatar

Sted/Omgivelser: Devils Night, mange mennesker/væsner indenfor
Tid: Aften
Vejr: En smule skyet
   
Påklædning: Black and heels

Katerina gik gennem gaderne, hun vidste hvor hun var på vej hen, og hvad hun risikerede ved at opsøge dette sted. Devils Night, en bar for djævle og faldne engle, ville de over hovedet lukke hende ind? Hun var ikke sikker, men hun var nødt til at vide hvordan det var, hvordan det føltes at blive forladt af gud, at blive til en af de faldne. Hendes nysgerrighed havde flere gange fået hende ud i problemer, og alt hun kunne gøre var at krydse fingre for at det ikke ville ske denne gang. Hun nåede til industri kvarteret, hvor baren lå, og knuden i hendes mave voksede, hvad nu hvis de ikke ville tale med hende? Hun var jo et eksempel på hvad de kunne ha’ været og ha’ haft hvis de havde fuldt reglerne, men hun måtte vide hvad der var det værd at bryde reglerne for. Hun tog en dyb indånding og gik mod baren, hun var ikke fuldblods engel, så forhåbentlig ville hun ikke blive afsløret alt for tidligt. Det sekund hun satte foden indenfor døren kunne hun mærke hvordan atmosfæren og stemningen ramte hende,  det var anderledes end alle andre barre hun havde været på, men den var ikke negativ, folkene der inde lod til at have en god aften og lagde ikke videre mærke til hende, nogle få så op, men det kunne jo bare være fordi hun var et nyt ansigt.   

Out Of Place ~Constance
« on: on Man 8 aug 2016 - 12:54 »

Gæst

Gæst


outfit.

Another face rolls into town. Blikende var mange, uden tvivl. De stirrende klar øjne fik hurtigt rykket sig tilbage til det som hende hænder var igang med, en drink. Constance plads i baren gave baren en varm aura, ikke den sammen engel afgav men aura antyder hun et hvert givet tidspunkt kunne antænde hele lokalet i sine flammer. Nok var hun ældre kvinde, men hun var bestemt ikke ufarlig. Constance havde med et ældre udseende, afgivet en tydelige glans af magt. It is an angel, this one. Nok var baren et sted samlingssted for de som der havde forlad gud, men de døde kom osse på baren. Constance sanses dem altid, de døde levede altid ved hendes side. Hun havde evne til se dem, til kommuniker med, hun kunne endda kontroller dem til en hvis grad. Hendes døren man var et sådan væsen, en ånd. Han bandt sig til hende, som en usynlige hjælper.
Constance slap drinken ned på bordet ved den kvinde der havde bestil den, den røde væske var blod. Nok havde Constance djævle og engle i hendes bar, men ind i mellem mødte hun os vampyrer som der kom for tag del den fred som der ofte cirkulerede inde på hendes bar. Hun havde skabet et fri sted for de som der var uønskede andre steder i Di morga. Igen kiggede de stål grå øjne på engel, hvad havde hun tænkte sig? At kommet på et sted som dette var ikke ufarlig, men heller ikke farlig. Konflikt opstod kun hvis englen selv ønsket det. "My, my haven't we come to the wrong part of town little lady?" Constances blik stirrede nu dirket på englen. En halv kold tone genlod i hendes stemme, venlighed var normalt kun forbeholdt de som der var hendes faste ansigter i baren. Ny væsner eller mennesker måtte først vinde Constances tiltro.

Out Of Place ~Constance
« on: on Tirs 9 aug 2016 - 17:55 »

Katerina

Novice (Rank 1)

avatar

Katerina så hen mod baren da en kvinde talte, det var rimeligt tydeligt at kommentaren var tiltænkt hende, ikke mange kunne være i ”den forkerte” del af byen. Hun bevægede sig hen mod kvinden, men holdte en let afstand som for at vise underdanighed, det her var kvindens territorium og Katerina ville ikke presse sig på ” maybe I am, but if you want the information I seek, i heard this was the place to be” Svarede hun, mens hun så på kvinden, hun var meget smuk, men det var ikke alt, hun kunne fornemme noget mere, en form for skjult kræft, men hvor stor og af hvilken art kunne hun ikke helt sætte fingeren på. Kvindens varme aura, var ikke den form for varme hun normalt var vandt til, det var ikke den varme der kom fra et venligt og hjertevarm væsen, den virkede nærmes vred, hvis man kunne kalde det det. "i'm only here to observe, and hopefully get the answer to some of my questions. ” hun havde mødt nogle dæmoner og djævle i sin tid, og hun vidste at der ikke behøvede at være et problem, så længe hun huskede sin plads og ikke gjorde noget for at fornærme dem, og hvis de var til at tale med, hun håbede at det samme gjalde kvinden bag baren, og hvis ikke måtte hun skynde sig væk, tomhændet.

Sponsored contentVis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum