Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 15:43 by Aleksei

» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252730 indlæg in 12764 subjects

Out Of Place ~Constance

Go down

Out Of Place ~Constance

Indlæg by Katerina on Søn 7 aug 2016 - 22:57

Sted/Omgivelser: Devils Night, mange mennesker/væsner indenfor
Tid: Aften
Vejr: En smule skyet
   
Påklædning: Black and heels

Katerina gik gennem gaderne, hun vidste hvor hun var på vej hen, og hvad hun risikerede ved at opsøge dette sted. Devils Night, en bar for djævle og faldne engle, ville de over hovedet lukke hende ind? Hun var ikke sikker, men hun var nødt til at vide hvordan det var, hvordan det føltes at blive forladt af gud, at blive til en af de faldne. Hendes nysgerrighed havde flere gange fået hende ud i problemer, og alt hun kunne gøre var at krydse fingre for at det ikke ville ske denne gang. Hun nåede til industri kvarteret, hvor baren lå, og knuden i hendes mave voksede, hvad nu hvis de ikke ville tale med hende? Hun var jo et eksempel på hvad de kunne ha’ været og ha’ haft hvis de havde fuldt reglerne, men hun måtte vide hvad der var det værd at bryde reglerne for. Hun tog en dyb indånding og gik mod baren, hun var ikke fuldblods engel, så forhåbentlig ville hun ikke blive afsløret alt for tidligt. Det sekund hun satte foden indenfor døren kunne hun mærke hvordan atmosfæren og stemningen ramte hende,  det var anderledes end alle andre barre hun havde været på, men den var ikke negativ, folkene der inde lod til at have en god aften og lagde ikke videre mærke til hende, nogle få så op, men det kunne jo bare være fordi hun var et nyt ansigt.   
avatar
Katerina
Novice (Rank 1)

Bosted : Pt. en stor lejlighed tæt på min arbejdsplads

Antal indlæg : 2


Tilbage til toppen Go down

Re: Out Of Place ~Constance

Indlæg by Gæst on Man 8 aug 2016 - 12:54

outfit.

Another face rolls into town. Blikende var mange, uden tvivl. De stirrende klar øjne fik hurtigt rykket sig tilbage til det som hende hænder var igang med, en drink. Constance plads i baren gave baren en varm aura, ikke den sammen engel afgav men aura antyder hun et hvert givet tidspunkt kunne antænde hele lokalet i sine flammer. Nok var hun ældre kvinde, men hun var bestemt ikke ufarlig. Constance havde med et ældre udseende, afgivet en tydelige glans af magt. It is an angel, this one. Nok var baren et sted samlingssted for de som der havde forlad gud, men de døde kom osse på baren. Constance sanses dem altid, de døde levede altid ved hendes side. Hun havde evne til se dem, til kommuniker med, hun kunne endda kontroller dem til en hvis grad. Hendes døren man var et sådan væsen, en ånd. Han bandt sig til hende, som en usynlige hjælper.
Constance slap drinken ned på bordet ved den kvinde der havde bestil den, den røde væske var blod. Nok havde Constance djævle og engle i hendes bar, men ind i mellem mødte hun os vampyrer som der kom for tag del den fred som der ofte cirkulerede inde på hendes bar. Hun havde skabet et fri sted for de som der var uønskede andre steder i Di morga. Igen kiggede de stål grå øjne på engel, hvad havde hun tænkte sig? At kommet på et sted som dette var ikke ufarlig, men heller ikke farlig. Konflikt opstod kun hvis englen selv ønsket det. "My, my haven't we come to the wrong part of town little lady?" Constances blik stirrede nu dirket på englen. En halv kold tone genlod i hendes stemme, venlighed var normalt kun forbeholdt de som der var hendes faste ansigter i baren. Ny væsner eller mennesker måtte først vinde Constances tiltro.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Out Of Place ~Constance

Indlæg by Katerina on Tirs 9 aug 2016 - 17:55

Katerina så hen mod baren da en kvinde talte, det var rimeligt tydeligt at kommentaren var tiltænkt hende, ikke mange kunne være i ”den forkerte” del af byen. Hun bevægede sig hen mod kvinden, men holdte en let afstand som for at vise underdanighed, det her var kvindens territorium og Katerina ville ikke presse sig på ” maybe I am, but if you want the information I seek, i heard this was the place to be” Svarede hun, mens hun så på kvinden, hun var meget smuk, men det var ikke alt, hun kunne fornemme noget mere, en form for skjult kræft, men hvor stor og af hvilken art kunne hun ikke helt sætte fingeren på. Kvindens varme aura, var ikke den form for varme hun normalt var vandt til, det var ikke den varme der kom fra et venligt og hjertevarm væsen, den virkede nærmes vred, hvis man kunne kalde det det. "i'm only here to observe, and hopefully get the answer to some of my questions. ” hun havde mødt nogle dæmoner og djævle i sin tid, og hun vidste at der ikke behøvede at være et problem, så længe hun huskede sin plads og ikke gjorde noget for at fornærme dem, og hvis de var til at tale med, hun håbede at det samme gjalde kvinden bag baren, og hvis ikke måtte hun skynde sig væk, tomhændet.
avatar
Katerina
Novice (Rank 1)

Bosted : Pt. en stor lejlighed tæt på min arbejdsplads

Antal indlæg : 2


Tilbage til toppen Go down

Re: Out Of Place ~Constance

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum