Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Visit from a friend - [Aleksei]
Søn 12 aug 2018 - 19:00 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 12 aug 2018 - 13:48 by DuChance

» What is going on?!
Søn 12 aug 2018 - 13:39 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 12 aug 2018 - 13:32 by Nightrage

» Odd feeling - Amy S. Scott
Søn 12 aug 2018 - 10:03 by Jay Wu

» Try and tame this Demon (Emnesøgning)
Tors 9 aug 2018 - 11:08 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Ons 1 aug 2018 - 23:06 by DuChance

» Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux
Ons 1 aug 2018 - 20:59 by Nessa

» Soon parents - [Khá]
Fre 27 jul 2018 - 17:11 by Charmeine Love

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Fre 20 jul 2018 - 21:55 by Nicholas Tallon

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Es

Vores brugere har i alt skrevet 252492 indlæg in 12756 subjects

I'm only human sometimes ~

Go down

I'm only human sometimes ~

Indlæg by Gæst on Tirs 26 jul 2016 - 21:29

Sted ~ Stranden, Anthony's villa
Tid ~ 22:45
Vejr ~ Eftersom det er ved stranden er der en mild brise, det er lunt og stjernerne er begyndt at titte frem
Omgivelser ~ Det faste inventar i villaen, mere info kommer
Påklædning ~ Ikke andet end et håndklæde der hænger omkring livet på ham

EMNET ER TIL DAMON


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Lyden af vand der ramte mod bunden af en badekar, gav næsten genlyd i den store villa. Man kunne svagt ane en person der gik langsomt gennem den svagt belyste stue og ud i en simpel dekoreret gang og ud på badeværelset, hvor badekaret var ved at blive fyldt med vand.  Det var tiltrængende efter så lang en dag hvor der ikke var sket det mindste, bortset fra at have siddet ude på terrassen og nydt sine cigaretter og et glas vin. Et suk undslap ham som han lod sine boxershorts falde til jorden, så han kunne ligge sig i badekaret og nyde varmen fra vandet. De fleste andre levende væsener ville uden tvivl brokke sig over hvor varmt dette vand egentlig var, men han selv… Han havde altid elsket at tage brændende varme bade så han lignede en kogt hummer når han kom op. Et smil kom frem på hans læber som han greb sin mobil og gik på youtube for at finde noget musik som var yderst afslappende. Da han havde fundet det rigtige nummer satte han sig til rette i badekaret og lod sin krop blive fuldkommen dækket, kun lige hans hovedet var over vandet. Han tog en dyb indånding inden han lod hovedet kommer under også, da hans hår og ansigt også skulle vaskes. Han blev under vandet i foruroligende lang tid, men eftersom han var djævel af Leviathan kunne han trække vejret under vandet. Han kom op igen og kørte hænderne over hans ansigt og gennem sit hår, for at fjerne vandet så han kunne se noget. Kort skulede han på mobilen, intet skete der, ikke den mindste lyd fra den udover musikken der blev afspillet på youtube. Han greb ud efter shampooen og så på den med et hævet øjenbryn. Han var skeptisk over den duft den havde.. Det var noget han havde fået af en af kvinderne på arbejde, da hun mente han skulle dufte mere af blomster i stedet for mand. Han sukkede og fik bøtten åbnet og trykkede en klat ud i hånden og satte derefter bøtten væk igen. Hurtigt fik han fordelt shampooen i håret og dukkede sig ed i vandet endnu en gang for at få det ud af håret, plus han så kunne bruge det til kroppen, da det trods alt var i vandet alligevel. Tiden gik og han havde været i badekaret i godt femten minutter og han havde allerede vasket sig, men han havde ikke lyst til at komme op… Han rakte ud efter et glas der stod på badekarets brede stykke og himlede med øjnene, der var ikke mere i, hvilket betød han var tvunget til at komme op af vandet, plus han havde glemt sine cigaretter inde ved klaveret.  Han rakte frem for at hive proppen op og så hvordan vandet forsvandt i afløbet, inden han rejste sig og greb ud efter håndklædet han havde lagt på kanten af håndvasken. Han tørrede hurtigt overkroppen og håret inden han slyngede håndklædet omkring livet på sig selv. Han greb sin mobil og gik mod stuen.
 

Han gik over til klaveret og greb sin pakke med cigaretter og fik en sat i mundvigen, som også ret hurtigt blev tændt. Længselsfuld tog han et hiv og pustede røgen ud efter lidt tid. Han satte sig på skamlen der stod ved hans klaver og så på bladet med de mange noder, om ville gøre hver anden utilpas, men ikke ham, for han vidste hvad de alle sammen stod for. Han knækkede kort sine fingre inden han satte smøgen i mundvigen og gav sig til at spille. Melodien var blot noget han selv havde skrevet, ikke noget der var nogle der kendte til, da han som regel hold sit eget for sig selv. Han stoppede kort med at spille, blot for at placere cigaretten i askebægeret som stod på toppen af klaveret. Kort sukkede han og rejste sig, der skete INTET denne aften, men han gad heller ikke tage på Beyond Oblivion, ikke når han alligevel havde fri, dog ville det få nogle frustrationer ud som ikke kunne komme ud på andre måder, men han måtte klare sig, hvilket han havde gjort så mange gange før alligevel. Lyden af hans mobil der ringede fik ham til at gribe den ” Hmm? Jo… Desværre… Jeg har fri ” sagde han og lå på. Nogle mennesker forstod ikke ordet fridag… Han slukkede mobilen og satte sig ned på skamlen igen og sukkede. Måske skulle han alligevel tage der ned? Men han gad på en måde ikke alle tøserne der hang på af ham når han havde fri, i hvert fald ikke nu.  Han tog sin smøg tilbage i mellem læberne og lænede sig indover klaveret, nærmest opgivende, ventende på der skulle ske noget drastisk, hvilket der sikkert ikke ville alligevel.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum