Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

a shock new sound [ emnesøgning ]

Go down

a shock new sound [ emnesøgning ]

Indlæg by Gæst on Tirs 19 jul 2016 - 17:40


Blev enige med migselv om at det er på tide at introdukser Damon til siden, jeg har haft tanker om Damons karakter for hvad der virker som en evighed. Eftersom at jeg har været på et års pause fra alt hvad der danske, så hvis stinker jeg nok til det med skive perfekt, så lev med det. Jeg skal lige have mine skills, igen. Jeg har rejst rundt på mange jcink sider, da jeg havde bruge for vende ryggen til det miljø som jeg oplevede på de danske sider. Men nu er jeg så tilbage med fuld energi, og med en karakter som jeg rent faktisk har lyst til arbejde med.

Så hvem er Damon, det er godt spørgsmål.
Damon er ung dæmon, med godt hundred år på bagdelen. Han var et offer for det nazistiske tyskland, hvor at blev sendt til Auschwitz. Hans mor og mindre søster blev drabet, efter at Damon prøvede på at beskytte dem, men han havde ikke styrken til forsvare dem. Damon blev selv kun "redde" fordi at nazisterne opdagede hans umenneskelige evner, han blev derfor eksperiment de tyske læger i Auschwitz. I vinterne 1945 flugtet Damon fra Auschwitz, han nåde bare ikke væk. I sted for besluttede han sig for at forsøg selvmord, dette lykkes ham ikke. Han blev send tilbage til Auschwitz hvor eksperimenterne forsat frem til midt januar. Efter befrielsen fra Auschwitz, rejste Damon verden rundt. Han levet et farlig liv som lejemorder, hvor at arbejde for den bedste prise. Dette liv forsatte frem til 2007 hvor at Damon trak sig tilbage fra livet som lejemorder. Han kom i årende der efter til Di Morga hvor at han har levet et ret isoleret liv.

Hvad søger jeg?
Well, det hele for at sige det lige ud. Men jeg vil helst gerne tråde med plot, da jeg dårlig til emner uden plot. Så bare spring ud i de kreative sko, jeg tag imod alt med åbne arme :D

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a shock new sound [ emnesøgning ]

Indlæg by Gæst on Fre 22 jul 2016 - 17:37

That was a dark story D;

Men jeg smider gerne min "søde" Kanieh efter din søde dæmon

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum