Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Hello world! - Emnesøgning.

Go down

Hello world! - Emnesøgning.

Indlæg by Taylor on Søn 10 jul 2016 - 19:09

Hej heeej! Efter en super lang pause, har jeg endelig fundet denne bruger igen c: Har mange andre herinde, men har længe ledt efter Taylor og har fundet ham nu :D Så derfor søger jeg nye ting, til denne lille nysgerrige menneske dreng!  

Søger:

Venner/veninder.
Flirts.
Måske en sød kærlighed?
Jobs.


Og måske en enkel fjende eller to :P
Det jeg hvert fald ønsker er at Taylor oplever andre væsner, nogle som han ikke har oplevet før, så han kan få hans øjne op for den verden han er i.
Skriv endelig!
avatar
Taylor
Competent (Rank 10)

Bosted : En lækker lejlighed i Terre

Antal indlæg : 387


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello world! - Emnesøgning.

Indlæg by Mie on Søn 10 jul 2016 - 23:36

Jeg vil gerne emne med dig xD
avatar
Mie
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 14


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello world! - Emnesøgning.

Indlæg by Taylor on Tirs 6 sep 2016 - 17:13

Heey, søger stadig C:
avatar
Taylor
Competent (Rank 10)

Bosted : En lækker lejlighed i Terre

Antal indlæg : 387


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello world! - Emnesøgning.

Indlæg by Gæst on Lør 10 sep 2016 - 16:56

Hallo c:
Jeg kunne da godt være frisk på et emne eller to, jeg har Artemisia og Carlos som jeg gerne vil have gang i. Artemisia er ung aspara, hun kom til Di Morga for ca to år siden, men hun aldrig haft en stor social omkredse da hun har haft fokuseret på sine studier i natur medicin. Hun er væsen der har med isoler sig fra verden omkring hende, da hun har det bedst alene i naturen. Hun har derfor tit svært forhold sig til den menneskelige verden, men hun prøver på leve sig mere ind i den. Hun kunne godt bruge en ven som hun kunne bruge mere tid sammen med, nu ved jeg ikke hvordan at Taylor er på større plan, men måske kunne de møde hinanden i skoven? For Artemisia bruger sin fritid på tag billeder, mest natur billeder. Men hun kunne måske blive lokket med til byen hvis hun altså fik en ven der kunne vise hende bedre rundt? Hun er utrolige dårlig sted sans når hun er byen, men i skoven kan hun nemt navigere omkring.

Så var der Carlos, som er min engel. Jeg været igang med tænker over hvem han skulle være i hundred år, men han engel på lidt over 200 år. Han kom fra en amerikanske familie som der levet i syd staterne, og han sådan set et offer for en hate crime, da han var til begge køn. Hvilket ikke var pasende i den tid hvor at han var levende. Carlos er livlig sjæle, han er stadig ikke helt sikker på hvorfor at gud gav ham en chance til som engel, men han brokker sig ikke over at han igen har lov til leve bland mennesker. Jeg tænkte at Carlos måske kunne være en pasende ven eller flirt, eller måske kan vi smække det samme og se hvad der sker over tid?

Sig gerne til hvis mine karakter lyder brugbare, eller skriv et PM. Jeg skal nok gøre mit bedste for at være online. :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello world! - Emnesøgning.

Indlæg by Taylor on Søn 11 sep 2016 - 9:52

En PM er smidt til Carlos C:
avatar
Taylor
Competent (Rank 10)

Bosted : En lækker lejlighed i Terre

Antal indlæg : 387


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum