Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Klan Rasputin - For Blood . For Family - Søger Agenter og information

Go down

Klan Rasputin - For Blood . For Family - Søger Agenter og information

Indlæg by Vladimir on Ons 6 jul 2016 - 15:00


Klanens navn: Klan Rasputin

Klanleder: Vladimir Rasputin

Klanens hovedsæde: Un Mineur i Nain Des' bjergkæde

Klanens øvrige områder: Helle Di Morga, og små afdelinger i Frankrig.

Klanens formål/primære beskæftigelse: Klan Rasputin, søger efter en plads til Nosferatu Blodlinjen, i Di Morga. De er specialister inden for Spionage, Legemord og Infomations Indsamling.

Rivaler: Ingen på nuværende tidspunkt

Adgangskrav: Vampyrer af Nosferatu Blodlinjen, vil altid have en plads i Klan Rasputin. Alle andre vil skulle arbejde meget hårdt, som en af Klan Rasputin's frie Agenter, før de ville kunne blive optaget.

Klanens Rank Liste og Strænge:
/Fra højeste rank, til laveste stræng/


 • Hand: /Kan overtages af en spiller, hvis den beviser sig selv/ Addamidis Karaktar Barabas - Klanens højeste rank, under lederen. Denne vil træde til, skulle Alpha'en forsvinde, eller dø.


 • Face: /Midlertidigt - fri hvis en anden spiller søger, og bliver accepteret/ Mi'serable - Klanens ansigt ud ad til. Hvis Klanen kaldes til mødder med andre klaner, hvor Alpha'en ikke er nødvendig, eller ikke har mulighed for at møde op. Skal være Vampyr af Nosferatu Blodlinjen


 • Eye: /Midlertidigt - fri hvis en anden spiller søger, og bliver accepteret/ Mi'serable - Den der styre klanens spioner, og indsamler de informationer der bliver hentet, og sørge for disse agenter's sikkerhed.


 • Fingers: Shadow's assistent, der hjælper med at få alt katalogeret, og bragt i orden.


 • Ears: Søger medlemmer - Informations Opsnappere, som indsamler information og rygter for klanen.
   
   Nuværende Ansatte:
      Charmelia Malkavian • Shadow: /Midlertidigt - fri hvis en anden spiller søger, og bliver accepteret/ Addamidis Karaktar Barabas - Den der styre klanens Ears, altså Informations Opsnappere. Han katalogere, og gemmer alt vigtig, og nyttig information der går igennem Klanen.


 • Silent Presence: Søger medlemmer - Klanens Spioner.


 • Grasping Hands: /Midlertidigt - fri hvis en anden spiller søger, og bliver accepteret/ Jane og Ronnie Bostien - Ledderne af strængen: Grasp. Skal være Vampyre af Nosferatu Blodlinjen


 • Grasp: Søger Medlemmer - Klanens interne politi, der først og fremmest sørger for at Klanens Maskerade Lov bliver opretholdt, og vedligeholdt. Alle medlemmer skal være Vampyre af Nosferatu Blodlinjen


 • Child of Rasputin: Søger Medlemmer - Klanens leveblod. Nosferatuer. Som et Child of Rasputin, vil du blive anerkendt som et ærefuldt medlem af Klan Rasputin, og blive en del af en familie, der holder tæt, og passer godt på hinanden. Du vil blive holdt af, og finde et trykt sted at leve i blandt Nosferatuerne, og selv den koldt hjertede Vladimir, vil give dig hånden, og invitere dig ind i hans familie. Medlemmer skal være Vampyre af Nosferatu Blodlinjen
Baggrundshistorie: Klan Rasputin opstod for flere tusinde år siden, med Ivar Rasputin. Klanen herskede over Rusland i mange år, hvor den manipulerede politik og militær i det store land. Flere forræderier og knivei ryggen, har Klanen faldet og rejst sig flere gange, selv i dens nuværende leders hænder. Klanen vil dog nu fokusere på en eksistens for dens medlemmer, hvor de ville kunne leve i fred, og ro. (Mere vil muligvis blive tilføjet)Søger Agenter:
Klan Rasputin er nettop begyndt at søge efter Agenter, med fokus på forskællige områder. For at blive hyret som en Agent for Klan Rasputin, vil man skulle vise ens evner, og ens glæde i ens arbejde. Desuden skal man udvise Loyalitet for -ingen-. Har man en loyalitet for en anden organisation, vil man være beskadigt gås, og ikke kunne bruges af klanen.
Skulle -du- ønske at få din karakter optaget i Klan Rasputin, skal du ikke gøre andet end kontakte Vladimir, og beskrive ham lidt om din karakter. Beskriv lidt om dens personlighed, fortid og grunde til at du tror Klanen skulle have hørt om din karakter. Det behøver ikke være noget stort, eller noget som alle ved. Nosferatu blodlinjen er ekstremt god til at opsamle information, som folk ikke vil af med.
Roller de søger:

Ears(Informations Opsnappere): Klan Rasputin søger efter folk, der er specialister i at indsamle information, eller har et potentiale inden for arbejdet. Det kan være folk med evner som tanke læsning, ekstrem hørelse eller ekstremt syn. Disse evner er dog ikke nødvendige, man kan blodt være en yderst inteligent, eller vildt karismatisk person, der er god til at få rygter, og informationer ud af folk.
Skulle du være intereseret i at få din karakter hyrret inden for dette arbejde, vil din karakter blive udsat for et hvis antal prøver, der skal teste dennes evne inden for opgaven. Prøvelserne afhænger af personen.

Silent Presence(Spioner): Klan Rasputin søger folk, intereseret i det falrige arbejde, at infiltrere forskellige organisationer. Folk med en ekstrem tålmodighed, der ville kunne bruge flere uger, på bare at side og vente på et mål skulle gøre noget ekseptionelt. Generelt folk der nyder at ligge mærke til de mindste detaljer i deres omgivelse.
Skulle du være interesseret i at få en karakter optaget med denne rolle, må det ikke blive nævnt for nogen, ej vil det heller blive skrevet nogen stedder. Din karakters sande identitet, og loyalitet til Klan Rasputin, vil blive skjult for omverdenen, og den fr muligheden for at få en falsk identitet.

Child of Rasputin: Klan Rasputin søger altid flere Nosferatuer, og hidkalder alle som de kan, for at invitere dem til et sted, hvor de vil blive taget af, passet på og elsket. Klan Rasputin's døre, står altid åben for en Nosferatu. 'Hated by all, loved by ourselves. Brothers and Sisters unite, and we shall stand together, and fall together. Others hate you for what you became. But Klan Rasputin will always love you, for who, and what you are.' Quote: Vladimir Rasputin

Information Søges
Klan Rasputin indsamler alle former for informationer. Er din karakter en bemærkelses værdig person? Er der informationer eksperter inden for spionage of Information burde have, eller kunne skaffe? Bring alt hvad I har, til Vladimir. Selv hvis det er information som din karakter måske ikke er så glad for, at Klan Rasputin er i besidelse af, men som du personligt, som spiller, syntes at de skal vide, lade mig høre.


Sidst rettet af Vladimir Tors 22 feb 2018 - 14:04, rettet i alt 6 gange
Vladimir
Vladimir
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Un Mineur i Nain Des' bjergkæde.

Antal indlæg : 88


Tilbage til toppen Go down

Re: Klan Rasputin - For Blood . For Family - Søger Agenter og information

Indlæg by Vladimir on Ons 6 jul 2016 - 15:37

Vladimir’s PC’er: Som lederen af Klan Rasputin, vil man ofte kunne møde nogen loyalister fra denne klan. Dette er en liste af de PC(Playable Characters) som jeg også ejer, og ofte også spiller igennem denne profil. Dette er ikke vigtig læse for dig, hvis du blot ønsker at spille med Vladimir, men det er en fair advarsel om, at disse figure også eksistere omkring Overhovedet af Klan Rasputin.

Addamidis Karaktar Barabas

(Original Kunst fra: Disse86)

Kort Historie: Ingen ved helt hvornår Addamidis begyndte at tjene Klan Rasputin. For Vladimir har det altid virket som om, Addamidis bare var der. Han var der i hans opvækst, hans sejre og fald.
Kort Beskrivelse: Addamidis er blindt loyal til Klan Rasputin, og Nosferatu Blodlinjen som en helhed. Han vil gøre alt, for at se klanen udvikle sig. Han er grundig, overtænkende og manipulativ. Han prøver altid at tænke to skridt foran alle andre.
Kropsalder: Sidst i tredverne
Eksistens: Ukendt, men over 2000 år.
Magi 1: Hive Mind: Karaktar begiver sig stort set aldrig ud fra hans grotter, da han kan være i kontakt med alle der fra. Med denne magi, har Karaktar evnen til at kontakte alle dem han har linket sit sind med, hvilket er utallige Nosferatuer, med fokus på Vladimir, og hans nærmeste. Han kan sende beskeder ud til disse via tanker. Han kan finde deres position, lige gyldigt hvor langt væk de er, dog tager det længere tid at fokusere på dem, alt efter hvor langt væk de er.
Magi 2: Nosferatu Whisper: Addamidis kan kontrolere en andens sind, ved at bryde sin vej ind i deres sind, og give dem små beskeder via drømme, og tanker. Hans offer vil ikke vide til hans tilstedeværelse i hans sind, hvis ikke en anden tanke manipulator fortæller ham det, eller han kender til Addamidis’ evne. Addamidis skal dog have mødt, snakket med og set personer i øjnene, før at han kan betræder deres sind.
Magi 3: Nosferatu Embrace: Addamidis’ bid er forgiftet, med mere end blot den simple Vampyr sygdom. Giften vil ikke forvandle dens offer, men i stedet svække dette. Den vil ingen effect have på andres magier, men på dennes generelle evner. Nosferatu Embrace har ingen effect på andre af Addamidis Blodlinje.
Magi 4: Nosferatu Curse of Mind: Addamidis kan lægge en forbandelse over et offer, der vil kunne få offeret til at se ting, som ikke er der, eller sker, omkring den. Den vil se sig selv langsomt rådne væk, og blive til en Nosferatu, på trods af at denne forvandling ikke sker. Den vil føle smerten af, at dens hud rådner, hjerte går koldt og øjne hvisner. Ofret vil se alles ansigter, selv dennes nærmeste og elskede, som syntes de han var ulækker. Forfærdelig. Præcis som Nosferatuerne har været udsat for, igennem deres levetid.
Styrker: Addamidis er imun over for sygdomme, og manipulation af hans sind. Han vil ofte kunne få tanke manipulations besværgelser til at back-fire, og kaste det direkte tilbage på hans modstander. Addamidis er ekstremt god til sværd kamp.
Svagheder: Addamidis har ikke de samme styrker som de fleste Nosferatuer. Han er kun halvt så stærk som en almen vampyr, og lige halvt så hurtig. Han har ingen ekstreme svagheder, ud over sollyset, som vil få ham til at brænde op med det samme.
Bosted: Un Mineur i Nain Des’ Bjergkæde
Hobbier: Ingen
Job: Hand for Klan Rasputin. Spy Master for Klan Rasputin. Er Sekundær Taler I Klan Rasputin’s Råd.
Akademisk Uddannelse: Ingen
Citat: ‘A word of slanter, can cut deeper than any sword.’

Krops Udseende: Som en Nosferatu, bære Addamidis den største af klanens kendetegn: Råden og grålig hud. Han står i en ekstrem højde på 2.50 meter, med ret ryk. Han går altid fint, og oftest med hans hænder folder bag rykken. Hans klør er groet spidse. Tænderne i hans overbid, er en anelse for lange, hvilket ofte for dem til at ligge sig over hans underlæbe.
Øjenfarve: De er en dyb sort. Hvis man kigger dybt i hans øjne, vil man se at de kunne sammenlignes med gennemsigtige kugler, der holdt en gigantisk sort storm inden i. Stire man i dem for længe, og man vil se et rødlig skær i midten. Dette er ligeså et tegn på, at du nu er gemt i hans katalog, og at du aldrig mere vil kunne gemme dig fuldstændigt fra ham.
Hår: Skaldet
Normal Beklædning: Karaktar går altid klædt i en slidt, men fint sort jakkesæt. Den sorte farve er falmet en anelse nogen stedder, og der er et par steder med huller, eller lappelser. Under den bære han en hvis skjorte, og altid hans amulet med Klan Rasputin’s Våbenskjold: Et rådnene skelethoved. Han er også en af de få Nosferatuer man vil kunne møde, med sko på. Et par fine lak sko, passende til hans jakkesæt, også en anelse slidt og med falmende sort farve.
Våben: Et smukt dekoreret sværd, med gotiske kendetegn. Blev brugt af officere i fortidens Rusland. Bære Klan Rasputin’s våben skjold for enden af hånd græbet.

Jane Bostien

(Original Kunst fra: Disse86)

Kort Historie: Jane blev forbandet ind i Nosferatuernes rækker, i Vladimirs tideligere år. Hun var hurtigt til at vende sig til hendes nye krop og eksistens, da hun aldrig havde følt sig hjemme iblandt mennesker. Hendes forlovelse og bryllup med Ronnie Bostien, hjalp nok også med dette. Hende og hendes mand blev nogen af Vladimirs mest loyale undersotter, og fuldte ham igennem tykt, og tyndt.
Kort Beskrivelse: Jane er evigt loyal til hendes mand: Ronnie Bostien, og der efter til Klan Rasputin. Hun ville give hendes liv, hvis det betød at beskytte Klanen, eller hendes skaber: Vladimir Rasputin. Ud over dette er hun en kvinde der tager sin eksistens, med gæde. Hun nyder livet som en sanger, og Lov håndhæver sammen med sin mand. Hun ses oftest smilende og med et lille hop i hendes skridt.
Kropsalder: Tidlig i Tyverne
Eksistens: Omkring 1000 år
Magi 1: Banshee Howl: Ved et spring af kinetisk energi, kan hun sende en bølge af høje lyde frem for sig. Dette skrig vil gøre hendes modstandere, og en hver der skulle blive ramt af lyd bølgen døve for en tid, og kaste dem tilbage med stor kræft. Evnen svækker hendes hals, og kan gøre hende hæs, og måske endda stum i timevis. Hun kan også miste kontrollen over hendes skrig, hvilket skaber en endnu stærkere lyd bølge, men sender den rundt over alt omkring hende, og har før gjort hende stum i flere år.
Magi 2: Banshee’s Song: Med en blid sang for hendes modstandere, vil hun kunne styre og manipulere folk omkring sigs følelser. Synger hun en sørgelig sang, alt efter hvor stærkt hun synger den, vil hun kunne få dem til at falde til deres knæ, i gråd og dyb sorg. Synger hun en lystig, eller energisk sang, kan hun sætte gang i en hver koncert, eller fest hal.
Magi 3: Nosferatu Berserk: Jane’s temperatur stiger, i takt med at hendes blod bevæger sig hurtigere igennem kroppen. Dette for Janes allerede umenneskelige styrke, til at stige. Efter denne effect er forsvundet, bliver hun kort overfølsom for is magier.
Styrker: Jane har almene styrker, inden for Nosferatu Blodlinjen. Dog er hun en del stærkere magisk, og hendes høre sans er mange gange forstærket. God med en hånd pistol.
Svagheder: Hvis Jane ender med at blive svækket af hendes Banshee Howl, er hun ikke den bedste kæmper. Hun er ekstremt overfølsom overfor solen, og sol magier.
Bosted: Un Mineur i Nain Des’ Bjergkæde
Hobbier: Sanger for et tomands band med hendes mand: ‘Rotten Sins’
Job: Første leder af Grasp gruppen af Klan Rasputin, som virker som internt politi, og opretholder deres Maskerade(Loven om ikke at lade mennesket kende til deres eksistens, eller andre til deres levested). En del af Klan Rasputin’s Råd.
Akademisk Uddannelse: Universitets Uddannelse i Lingvistik.
Citat: ‘Don’t forget to laugh.’

Krops Udseende: Den højre side af Jane er slemt ramt af Nosferatu forbandelsen, og er slemt rådnet og beskadiget. Hun har en atletisk bygget krop, og ser altid frisk ud. Hendes hals er dog også slemt medtaget af hendes forbandelse, og set ud til at have taget brandskader, dette grundet hendes Banshee Howl.
Øjenfarve: Hendes højre er en mat hvid, og virker til at være helt dødt, selvom det stadig bevæger sig rundt alt efter hvor hun kigger. Det venstre har en fin blå farve, men bliver blod rødt hvis hendes temperament går af med hende, eller når hun er under Nosferatu Berserk’s inflydelse.
Hår: Hun har en hanekam, der er delt op i to farve på midten: Rød og sort. Hanekammen ses oftest sat op, men det er muligt at møde hende hvor den ligger ned af den skalede, venstre side. Den højre side af hendes hoved har hår, der kun lige går ned over hendes øhre, også farve som hanekammen. Hanekammen går til hendes skulder blade hvis redt bag over.
Normal Beklædning: Jane går oftest beklædt i slidt læder tøj, med sorte støvler. Hun bære ofte diverse halskæder, og piercinger.
Våben: En IMI Desert Eagle .50 Pistol, med Klan Rasputin’s våbenskjold indgraveret i grebet.

Ronnie Bostien

(Original Kunst af: Clayrodery)

Kort Historie: Ronnie blev forbandet som Nosferatu, af Vladimir i hans tidligere år som herkser. Ronnie var først deprimeret over hans forvandelse, men efter Jane’s støtte, fandt han styrke i hans nye eksistens, og dette udviklede sig ligeså til en glæde ligesom Janes. Han blev dybt forælsket i denne kvindelige Nosferatu, og de to blev forlovet. Ronnie blev hurtigt en Loyal håndlanger til Vladimir, men var altid mere en håndlanger for Jane. Han ville gøre alt for denne kvinde, selv hvis hun valgte at gå imod Vladimir. Han var hendes, og hun var hans.
Kort Beskrivelse: Ronnie er en lystig Nosferatu, der bruger det meste af hans tid ved hans Kone’s side. De to snakker dog aldrig om deres bryllup, ej heller om hinanden som mand og kone. De bryder sig ikke om hvor officielt det lyder. Ronnie har en flabet attitude over for de fleste folk han møder, og har en kort lunte. Han vil gøre alt for hans kone, om det så var at hoppe i døden, af ingen anden grund at hun ønskede det.
Kropsalder: Tidlig i Tyverne
Eksistens: Omkring 1000 år
Magi 1: Kinetic Shock: Med et klap med hans hænder, kan han skyde en bølge af elektricitet igennem luften foran sig. Med sådan et klap, vil bølgen kunne udrette stor skade på en modstander. Hvis han ikke ønsker at gøre skade, kan hans magi bruges på andre måder, som fx at sender elektricitet igennem luften, og bruge elektriske genstande trådløst.
Magi 2: Nosferatu Resilience: Ronnies forbandede blod gør ham imun overfor sygdomme og gift. Hans hud er langt hårder, og han kan klare megen mere afstraffelse end selv de fleste Vampyre. Hvis Nosferatu Berserk er under effect, er denne evne langt stærkere.  
Magi 3: Nosferatu Berserk: Ronnie’s temperatur stiger, i takt med at hans blod bevæger sig hurtigere igennem kroppen. Dette for Ronnie’s allerede umenneskelige styrke, til at stige. Efter denne effect er forsvundet, bliver han kort overfølsom for is magier.
Styrker: Ronnie er en del stærkere end den mere almene Vampyr. Han har en hårde, og mere udholdene hud, der kan tage mere afstraffelse. Han er desuden yderst veltrænet i håndtering af geværer i flere størrelser.
Svagheder: Ronnie er ekstremt svagelig overfor sol, og sol baserede evner.
Bosted: Un Mineur i Nain Des’ Bjergkæde
Hobbier: Guitarist for et tomands band med hans Kone: ‘Rotten Sins’
Job: Anden leder af Grasp gruppen af Klan Rasputin, som virker som internt politi, og opretholder deres Maskerade(Loven om ikke at lade mennesket kende til deres eksistens, eller andre til deres levested). En del af Klan Rasputin’s Råd.
Akademisk Uddannelse: Universitets Uddannelse i Musikvidenskab.
Citat: ‘When love bites, bite back in kind.’

Krops Udseende: Ronnie’s bære Nosferatuernes kendetegn med bylder, sår og flamager. Hans hud har et gråligt skær. Hans krop er godt muskuløs, og han viser det gerne frem. Hans tænder er fint hvide, med skarpe hugtænder.
Øjenfarve: Hans øjne har et dybt rødt skær.
Hår: Langt og sort. Aldrig sat op, men vildt og levende løst.
Normal Beklædning: Ronnie går oftest klædt i læder tøj, med korte ærmer og bukse ben, med et par sorte støvler dertil.  Desuden har han en piercing i det højre næsebor.
Våben: Et Remington 870 gevær, med Klan Rasputin’s våbenskjold i skulder støttet. En FAMAS Rifle, med Klan Rasputin’s våbenskjold i skulder støttet. En FN FAL rifle, med Klan Rasputin’s våbenskjold i skulder støttet.


Olga Karaktar Mi’serable

(Original Kunst af: HexHypoxia /Advarsel: Indeholder NSFW og voksent indhold/)

Kort Historie: Olga vil aldrig blive hørt kaldt Olga, af andre end Vladimir. Og hver gang Vladimir kalder hende det, vil han få sent et ondt blik. Olga blev født: Olga Karaktar Barabas, datter af Addamidis. Det var igennem hendes fader, at hun lærte Vladimir at kende, og de to faldt hurtigt for hinanden. Men som tit med hurtig kærlighed, holdt det ikke forevigt. Olga var en fri sjæl, og brød sig ikke om det bånd Vladimir regnede med. Hun brød sig ej heller om Vladimir’s behandling af ‘deres’ søn. Og da Ivan, hende og hendes mand’s søn, forrådte hans far, og dømte Nosferatu racen til en hekse jagt, forsvandt Olga fuldstændigt.
Olga vendte dog tilbage, of forlangede fra den dag at blive kaldt Mi’serable. Hun var stadig den samme kvinde de alle huskede, men det var tydelig at hun havde set en masse i hendes rejse.
Kort Beskrivelse: Mi’serable er en meget fri sjæl. Hun gør hvad der passer hende, og er ikke loyal til mange. Selv om hendes udsene adskilder hende fra de fleste Nosferatuer, holder hun sig stadig til hendes race, men holder armene og sindet åben for andre. Hun er lystig, og stort set altid med en smøret smi over læberne. Du vil meget sjældent se Mi’serable vred, ej vil du heller ønske det. Mi’serables vrede falder over hendes fjænder, som et fragt skib, og hun glemmer sjældent et had, og tilgiver endnu mere sjældent.
Kropsalder: Tidlig i Tyverne
Eksistens: Omkring 1300 år
Magi 1: Blessed Blood: Mi’serable’s blod er ekstremt sjældent i blandt Vampyre, og fuldstændig uhørt i Nosferatu rækkerne. Som en almen Vampyrs blod, vil det kunne heale, og styrke andre skabninger. Men Mi’serable’s blod healer alle sår, og skader, og kan kurere de fleste sygdomme, og former for manipulation af sind og krop. Hendes krop har ikke brug for lige så mange organer som andre, så i stedet indeholder hun blodkar, og kan dele ud af hendes blod langt mere end andre kan. Det ville tage flere dage at dræne hende, med et sår til halsen. Det healende blod gør også at hendes sår healer uhyrligt hurtigt.
Magi 2: Nosferatu Blood Sport: Mi’serable er en stærk Blod Magiker. Hun kan manipulere hendes eget blod, som var det et værktøj. Hun vil også kunne skabe uregelmæsig gang i andres blod strøm, og derved svække deres hjerte slag. Dette er dog svært at holde kørende, og kræver stor koncentration, som ikke ville være så svær at bryde.  
Magi 3: Nosferatu Embrace: Mi’serables bid er forgiftet, med mere end blot den simple Vampyr sygdom. Giften vil ikke forvandle dens offer, men i stedet svække dette. Den vil ingen effect have på andres magier, men på dennes generelle evner. Nosferatu Embrace har ingen effect på andre af Mi’serables Blodlinje.
Styrker: Mi’serable er umådeligt hurtig, selv for en Nosferatu. Hun bliver kun svækket af solens stråler. Hun bære ikke Nosferatuernes udseende.
Svagheder: Mi’serable tåler ikke berøringen af velsignede genstande. Hun er overfølsom overfor Is og Ild Magi.
Bosted: Un Mineur i Nain Des’ Bjergkæde
Hobbier: Club Livet.
Job: En del af Klan Rasputin’s Råd.
Akademisk Uddannelse: Universitets Uddannelse i Kunstvidenskab.
Citat: ‘Love bites? So do I’’

Krops Udseende: Mi’serable’s healende blod, gør at hun ikke bære de naturlige træk af en Nosferatu. Hun har en smuk, porcelæns hvid hud, med en tatovering på brystkassen. Hendes former er yderst attraktive, og hun viser det gerne frem.  
Øjenfarve: Hendes øjne er en dans af farver, som det ikke altid er til at følge med i. Det skiftes alt efter humør, og temperatur.
Hår: Langt og sort.
Normal Beklædning: Går oftest klædt i fine kjole, som oftest kunne anses som provokerende, og seksuelle. Hun elsker at vise hendes attractive krop frem, og ville med glæde gå nøgen rundt, hvis ikke et moralsk kompas formåede at holde hende tilbage.
Våben: Har en lille kniv, med et blad kun lige langt nok til at kunne drives i hjertet på en almen person.
Vladimir
Vladimir
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Un Mineur i Nain Des' bjergkæde.

Antal indlæg : 88


Tilbage til toppen Go down

Re: Klan Rasputin - For Blood . For Family - Søger Agenter og information

Indlæg by Vladimir on Fre 29 jul 2016 - 17:12

Klan Rasputin søger stadig kontakter, informanter, og diverse Agenter.
Vladimir
Vladimir
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Un Mineur i Nain Des' bjergkæde.

Antal indlæg : 88


Tilbage til toppen Go down

Re: Klan Rasputin - For Blood . For Family - Søger Agenter og information

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum