Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Nyder du også vejret? - Lauren

Go down

Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Bjørn on Tirs 5 jul 2016 - 18:27

Tid: omkring et.
Sted: Skoven.
Vejr: Skyfrit, varm.
Omgivelser: Masser af træerne og hvad der nu ellers er i en skov.

Bjørn sad op af et træ, han var klædt i nogen sort shorts og en mørke blå t-shirts, som sidder lidt tæt på ham, så det er, nemmer af ser af han er veltræner, Han er 190 højde, brunt hår oh brune øjne, han er slank og veltræner, han havde en lille bunke æble ved side af sig, som spise af, det var så set hans frokost, på sammen side som æble havde han sin sportstaske, hvor han havde forskellig ting, skifte tøj et håndklæde, nogle få våben, ikke så nogle våben folk vil tror af det var, det er nemlig gammel dags våben, som kniv, sværd.

Det var det han er, optræner i af bruger samt kampsport, han tog en bide mere af det æble han havde gang i, der skulle mange til før han bliv mæt, men det var bedre end ingen mad, og så var det her samtid gratis i forhold til at skulle ind til by og købe det, han kiggede rundt og kun stadig ikke rigtig ser noget andet end træerne, som nu ikke er så mærkelig, da han befinde sig i et sted, som også var hans hjem, så det så ud lige pt, eller lige side han var kommet til landet, han læner sit hoved tilbage mod træ stammer og tog en bide mere af æble, det var dejlig at det var blevet varmt i vejret, han overvejet at finde søen, for af hop i den men det bliver ikke lige nu.

Han skulle lige spise sine æbler færdig og nok så lige havde en pause, hvor han slappe af end han vil rejse sig op og finde på et eller andet af laver, om det var at finde søen eller noget helt andet vidste han ikke i nu, men det fandt han nok ud af, når han kommer der til.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Gæst on Tirs 5 jul 2016 - 20:18

*Outfit*
PonyTail - Håret sat op i elastik
Crop Top
Shorts
Knælange støvler med snørre
http://data.whicdn.com/images/181194186/large.jpgDe slanke fingre, gled blidt hen over det glansfulde ravne sorte hår, mens de blidt fiflede med den stramme sort matchende elastik, der langsomt men sikkert, lukkede sig om den glatte fyldige manke, af hårpragt. De krystal klare blågrå øjne, stirrede ind i butiks spejlet overfor, hvor man kunne se ind til en smuk hobby forretning. Der solgte alt hvad en kreativ, person´s hjerte, kunne drømme om.
Da håret var sikret, rettede hun blidt på sine shorts, der havde 2 stykker flagrende stof ud til siderne, der gjorde det næsten lignede en nederdel i stedet. Alt var perfekt, som altid. Hun nød at være i kontrol, vis der var noget hun ikke havde kontrol over, så fik det hende til at panikke indeni og næsten få et angst anfald til tider. Hun begav sig væk fra gågaden og gik hen af mod den store skov, der lå et godt stykke der fra. Hun nød at mærke vinden blidt kærtegne hendes bar hud. Forfriskende sommer brise, i dette lune vejr, med skyfri himmel. Solbrillerne var sat op over panden af hende, så de altid kunne skygge hendes øjne, men hun nød dog mest af alt, blot at undgå at bruge dem. At kunne se verden som den virkelig var, med alle dens farver, dufte, indtryk der ramte hendes sjæl og fik hende til at leve.

Da hun endelig nåede frem til skoven, kunne hun ikke lade vær, med at tag sin smartphone frem, for at snappe nogle få billeder, til sin samling. Hun var en freelance fotograf, men også et meget nysgerrigt væsen, når det endelig kom til det. At kunne fange verden, med blot et enkelt tryk, at kunne forevigt.. bevare et minde, det var magi i hendes verden.
Et godt stykke var hun nået ind i skoven, i det hun trådte frem mellem nogle træer og gik på knæ, da hun opdagede en ræv ikke så langt fremme fra sig. Hun trådte blidt hen over den tørre skov bund, undgik at lave alt for meget larm. Hun var fuldstændig fanget i øjeblikket, så meget.. at hun ikke opdagede den fremmede, der var nær hende.

Klik

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Bjørn on Tirs 5 jul 2016 - 20:57

Han havde efter hold snart få spise alle sine æble da han, han havde også godt opdage at der var kommet en ræv men det var nu så normal at ser herude, også selv om ha var der, da dyre var begynde at være vend til ham nu, som også har nogen fordel ved, det var nemme at jage da han kun kom, tætter på dyre end han normal ellers kun gør.

Det der så overrasker, var så en kvinde som nærmer snige frem mellem nogle træer, mest af alt optager over af ser en ræv så tæt på, lidt mærkelig var at ræv ikke var løbe i nu, for han synes af havde hørt noget før uden at være sikker på det men ræv brudt havde hørt hende, da den høre meget bedre end et menneske kan, det kun være at ræv var optager at hold øje med ham at den ikke opdage hende, men det kun ikke tager lang tid i nu end den gør det.

”Du skal gør det meget bedre for at have en mulighed for at fange den, hvis det var det du var ud på” sagde han og kiggede på hende, med bue og pil vil det være nem, eller bare en fælde vil også kun gør arbejde, men så var der bare mulighed for at der var et andet dyr som tog det som var i fælde, og så fik man ikke noget ud af det, derfor holde han sig til at bruge bue og pil, som han dog ikke havde tager med sig, havde kun en kniv og hånd økse med, ikke fordi han regne med at kom i kamp men eller være på den sikker side.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Gæst on Ons 6 jul 2016 - 10:24

Hun var så betaget af ræven, at i det en stemme brød den smukke kvidre fra skovtoppens træer,- endte hun med at tabe sin smartphone og ræven gav et spjæt fra sig og satte i løb. " Arrww.. ". Et tungt suk undslap de fyldige rosa læber, før de krystal klare øjne, gled hen mod den fremmede skikkelse. Hun bar dog sine solbriller, så man kunne ikke se at hendes øjne næsten var sølv farvede, grundet den blå tone, lå skjult på sådan en lys sommerdag. " Undskyld mig? ". Hun så undrende på ham, med det ene øjenbryn hævet og et forvirret udtryk. * Fange den.. det mener han vel ikke? *.

Hun så kort mod retningen, som den smukke røde ræv havde løbet i, før hun samlede sin mobil op fra jorden, inden hun vendte sin opmærksomhed mod ham. " Jeg ville aldrig nogensinde drømme om, at fange så smukt et væsen ". Ræve, det smukkeste skov dyr, i hendes øjne. Hun kunne ikke lade vær med at studerer fyren, bag sine sort tintede solbriller. Hendes blik vandrede fra ham og til den næsten tomme kurv, med æbler, der sikkert havde været fyldt, eller han måske havde været igang med at fylde?. Hun stod kort, før hun trådte hen af mod ham og sagde " Så lad mig gætte, du er en jæger? ". Hun gættede kun på dette, på grund af hans lettere hårde ord.. ' gør det meget bedre for at have en mulighed for at fange den... ' ordene gav kort genlyd i hendes hoved, før hun fik det rystede væk. Hun var ikke specielt glad for jægere, især ikke folk der gik efter hendes ynglings dyr.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Bjørn on Ons 6 jul 2016 - 22:25

”Du behøver ikke af undskyld, jeg vil bare fortælle dig at der skal mere til af fange den, hvis det var det der var formål for det” sagde han og smiler svagt til hende, det var tydelig af ser at hun ikke var vend til at være bland dyre, da hun skulle være mere af slappe omkring dem, så var de nemlig også af slappe omkring en selv, så var man godt på vej til at kom tæt på dyre, han tog et nyt æble op fra sin bunke som var på jorden, han tog en bide af æble og lukke kort sine øjne, end han kiggede kort rundt og derefter op på himmel.

”Det kun det ellers godt ser ud som, at du prøve på” sagde han og kiggede over på hende, han tog en bide mere af æble og lytte rolig til lyder omkring dem, han kun høre fugle der pipper rundt omkring, endnu et tegn på at det er sommer, ”nogen gang er jeg, det er an på om jeg kan finde noget andet af spise, som fx æbler” sagde han og tog en bide mere af æble og smiler svagt til hende, ”hvad var det du så var ud på lige før med ræven” spurgte han og kiggede over på hende og tog derefter en bide mere af æble, og smide resten af æble væk og tog et nyt op.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Gæst on Tors 7 jul 2016 - 19:01

Hun hævede et kort øjeblik, det ene øjenbryn, i undren, der tydeligt kunne ses på den grimasse der malede sig over hendes ansigt. " Hvordan ". Hun kiggede atter ned mod sin mobil, før hun gav et lille smil fra sig. Han var en spøjs en. Da han besvarede hende, nikkede hun en smule, blot for at bekræfte at hun hørte ham, før hun lyttede til hans spørgsmål. Hun tændte sin mobil og gled sin pegefinger hen over skærmen, der var touch, før hun fandt frem til billedet af ræven, hvor hun havde zoomet ind, for at kunne fange et nært billede af den. " Dette her ". Hun vendte mobilen frem mod ham, hvor man kunne se billedet af ræven, samt hendes finger negle, der var lakeret i en hvid farve, med et isblå skær over sig, samt det var små og spidse, lignede næsten klør, bare uden at bue ned af.

" Det jeg gjorde, var at tag et billede af den ". Hun så kort ned mod bunken af æbler, før hun så mod fyren, inden hun spurgte " Hvad er dit navn? ". Hun så nysgerrigt på ham, mens hun langsomt satte sig ned i skrædderstilling overfor ham. De krystal klare øjne, stirrede på ham bag solbrillernes glas, der skjulte intensiteten af hendes øjenfarve, samt blik. Hun begyndte så småt at se rundt omkring sig, inden hun igen vendte sin opmærksomhed mod fyren og spurgte " Kommer du her ofte?.. altså i skoven ".


Sidst rettet af Lauren Tors 7 jul 2016 - 21:58, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Bjørn on Tors 7 jul 2016 - 20:20

”Hvordan du kan gør det bedre eller hvad mener du” spurgte han og kiggede over på hende og smiler svagt, han tog en bide mere af æble, han lukke kort sine øjne og træk vejr dybet end han puster ud og åben derefter sine øjne og kiggede rundt, stadig ikke noget af ser der kun være spænde, udover hende selvfølgelig det kun jo være at hun var spænde, han kiggede op mens han tog en bide af æble og smide resten af det op, for af kun ser på hende mobiltelefon som hun viser frem, så han kun ser et billede fandt han ud af.

Så hun havde, tager et billede af ræven, ”det kan jeg ser at du gjort” sagde han og smiler svagt, han tog et nyt æble fra bunke, som han tog en tår af og kiggede op på hende da hun sat sig ned foran ham, ”navne er Bjørn og deres er” spurgte han og kiggede over på hende og tog en bide mere, ”ja jeg er her tit, jeg bor herude, hvad med dig” spurgte han og kiggede over på hende.

((Der er ikke nogen kurve, bunke af æbler er på jorden ved side af ham))
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Gæst on Søn 10 jul 2016 - 21:18

Hun grinte en smule, da han spurgte hende hvad hun mente " Ikke noget ".
De krystal klare øjne, betragtede ham lidt, inden de vendte deres opmærksomhed ned mod hendes mobil, før han snakkede til hende. Hun kiggede op mod ham og svarede " Lauren. Mit navn er Lauren ". Hun gav et lille undskyldende smil fra sig og lagde sin mobil tilbage i lommen på shortsene, inden hun vendte sin fulde opmærksomhed mod Bjørn.

" Jeg bare ude og gå en lille tur. Tag nogle billeder, vis jeg nu ser noget spændende ". Hun hævede det ene øjenbryn en smule, før hun nysgerrigt spurgte " Så du bor her ude?. Hvor?? ". Hun kiggede kort rundt, men kunne ikke lige se en bygning, eller hus for den sags skyld. " Kan man godt bo her? ". Hun forstod ham ikke helt. Hun var næsten også lige flyttet til byen, så hun kendte ikke lige til de forskellige steder, som byen indholde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Bjørn on Ons 20 jul 2016 - 15:01

Han nikker kort til det hun sagde med at hun ikke mente noget med det, han smiler svagt af hende da hun næste var, kommer væk fra det med sit ejer navn men sagde det dog, ellers havde ikke været sværere at spørge hende en gang mere, ”hyggelig af møder dig Lauren” sagde han og smiler rolig til hende, så hun var ud og gå mens hun tog billede af ting, hvis de var spænder, så var det bare hvad spænde var for hende, for han så ikke noget spænde i en ræv.

Han holdt et grine tilbage da han kun ser på hende at det virker helt underlig at bo i en skov, ”ja jeg bor herud, måske ikke lige her medmindre det er tørre vejr, ellers plejer jeg at overnatten i hule eller grotte, hvor man er sikker på at man er i tørre vejr” sagde han og kiggede på hende, han tog en bide mere af det æble han havde gang i, ”ja, men kan godt bo herud, hvorfor skulle man ikke kun det” spurgte han og kiggede op på hende, da hun jo stadig stod op og han stadig sad ned op af et træ.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Nyder du også vejret? - Lauren

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum