Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Drama søgning [plotski]
Today at 11:20 by Aphrodite Cypris.

» Face Claim
Today at 0:49 by Aphrodite Cypris.

» Aphrodite Cypris
Today at 0:47 by Aphrodite Cypris.

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 1:38 by Kaylan Du'Dannan

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 1:33 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 1:28 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 13 nov 2018 - 23:40 by Nightrage

» What is going on?!
Tirs 13 nov 2018 - 22:48 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Tirs 13 nov 2018 - 22:09 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 13 nov 2018 - 2:24 by Nightrage

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 252980 indlæg in 12775 subjects

A Day Off

Go down

A Day Off

Indlæg by Salem on Tirs 28 jun 2016 - 13:13
Sted :: Créature Magique
Tid :: 22.05
Tilegnet :: Lycoris

______________________________

Salem kiggede rundt på værthuset og tog en tår af den whisky han havde stående foran sig. Dette her var et fantastisk sted at opholde sig for en som ham. Der var ikke de store racistiske kommentarer eftersom alle her var af en eller anden race - ikke mennesker.
Han smilede lidt ved tanken. Selvfølgelig kunne der stadigvæk opstå intriger imellem de forskellige racer, ingen tvivl om det, men han var nu ret afslappet omkring det når han var her og det lod til at de fleste ikke lod deres stridigheder trænge igennem her.

Igen blev glasset ført til hans læber og han lod den gyldne væske løbe ind i munden og kunne mærke den brænde hele vejen ned gennem svælget. Han skar en mild grimasse og gjorde tegn til værtinden om at fylde op igen.
I dag var hans fridag og det skulle han nyde. Dette betød ikke at han kunne lukke ned for sine sanser med at se og høre de døde, men det kunne for det meste drikkes væk.
Som glasset blev fyldt på ny tog han omgående en ny tår og scannede igen baren. Han kunne godt bruge noget selskab. Bare en eller anden at snakke med så han kunne glemme alt omkring sig.
Han fugtede læberne og lod derefter tungespidsen glide let henover de spidse hjørnetænder. Selvom stedet var fyldt godt op til aften lod der ikke til at være nogen enlige han kunne opsøge og få sig en meningsløs sludder med.
Endnu en tår af whiskyen gled ned. Han ville uden tvivl vågne op med tømmermænd i morgen, men den tid den sorg. Fra sin plads i baren betragede de gule øjne bordene et for et. Han sad med ryggen mod disken og front mod det fyldte lokale. Halen svingede dovent bag ham, dog holdt han den væk fra gulvet for var ikke første gang en eller anden joggede på den og eftersom hans hale nok var den mest følsomme del af ham gjorde det forbandet ondt når det skete.
avatar
Salem
Novice (Rank 1)

Bosted : En efterladt lagerbygning som han har indrettet efter bedste evne med gamle møbler

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: A Day Off

Indlæg by Lycoris on Ons 29 jun 2016 - 1:13

Efter at have gået rundt udenfor i mørket, og betragtet omgivelserne lidt, det var nu ikke så tit hun kom forbi dette sted her, men det så nu meget hyggeligt ud udefra, så gad vide om hun ikke skulle gå indenfor en tur bare for at tjekke det ud, og for at se om der var nogen hun kendte, eller havde mødt før. Hun tog fat i håndtaget til døren og trådte indenfor allerede ved første øjekast lagde hun mærke til stedet hvordan det så ud, og folk der drak lidt, og hyggede sig, det var et værthus og sådan et var lang tid siden hun havde været forbi. Lycoris betragtede væsnerne og kunne ikke genkende nogle af dem, døren lukkede af sig selv efter hende og hun stod nu fint og elegant med et bredt smil på læben. Påklædning havde hun en elegant lang sort kjole på med bar ryg, sad enlig tæt på kroppen - figursyet kunne man enlig godt kalde det. På fødderne et par sorte stiletter det var sjælendt at Lycoris gik med andet end stiletter, og hun syntes selv det fik hendes ben til at se flotte og lange ud. Håret bølgede ned ad ryggen og hun var enlig en køn og smuk kvinde, hun fik tit beundrende blikke, og det klagede hun da ikke over. Det betød bare man så godt ud, og man havde selvtillid til at være stolt over det. Hun trådte lidt frem og valgte at gå hen mod baren, for måske var der nogen der hun kendte, eller havde set før. I det mindste var hun nok ikke den eneste djævel herinde for lugten fortalte hende at der var flere, muligvis en udover hende.
Da hun nærmede sig baren betragtede hun den og væsnerne der nu var rundt om den eller i nærheden af den, men så lagde hun mærke til noget, rettere sagt noget bevægende noget.
Gad vide hvad det var, det lignede en hale af en art så stod hun og tænkte kendte hun nogen med en hale, det var ikke shver dag hun så det hvertifald.

Lycoris stod nu ved baren og lænte sig lidt ind over den for at se hvor den hale måtte føre hen, den tilhørte helt klart en person, så hendes blik fulgte lidt med men hun vidste heller ikke om hun skulle tage fat i halen eller måske røre ved den, tænk hvis personen den tilhørte blev vred eller undrene. Hun stod med en tænkende mine omkring den hale, men det var også som om hun havde set den før, hun valgte at lade vær og kiggede blot der hvor halen var. Øjnene faldt på en person hun hvist kendte men vidste ikke om hun skulle sige noget, fordi gad vide om han kendte hende og havde set hende før. Men som Lycoris var til tider nysgerrig så hun valgte blot at dreje hovedet lidt og kroppen så hun havde blikket vendt mod ham, og åbnede læberne"Blå, hale kender jeg ikke dig"spurgte hun direkte mens hun enlig måske burde få sig en drink.
avatar
Lycoris
Beginner (Rank 4)

Bosted : Lycoris bor hos hendes far i det sydlige frankrig

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: A Day Off

Indlæg by Salem on Man 4 jul 2016 - 13:13

Salems opmærksomhed blev fanget af to unge mænd der lod til at være faretruende tæt på at fare i totterne på hinanden fordi den ene havde set forkert på den andens pige - eller noget i den stil.
Et lille smil gled over hans læber. Det skulle nok blive morsomt, og så lige efter at han havde siddet og tænkt hvor fredeligt stedet her var. Dog var det ikke en race-ting for de lod til at være dæmoner begge to. Det kunne da også forklare den korte lunte de begge lod til at besidde.
Grundet dette bemærkede han ikke den nyankomne. Hans hale svingede lidt mere nu hvor spændingen mellem de to mænd steg. Dog faldt hele den stemning hurtigt til jorden igen da et stort brød gik imellem dem og fik talt dem begge ned igen. Pokkers, der røg aftenens underholdning.

Det var først omkring nu en duft fangede ham. Den virkede bekendt og lige før han nåede at dreje hovedet for at kigge i den pågældende retning lød en lige så velkendt stemme.
De gule øjne fangede hendes og han sad først i et par lange sekunder for lige at genkalde sig detaljerne. "Lycoris." Hilste han med et lidt forvirret udtryk. Åh jo hende kunne han skam godt huske. "Hvad laver du dog på et sølle sted som dette?" Han smilede svagt.
Det kunne godt være at deres fortid ikke var den bedste, men Salem ville helst ikke ridse op i alt det i hvert fald ikke hvis det kunne undgås. "Du ligner næsten dig selv." Kommenterede han, men jo selvfølgelig gjorde hun det, hvem skulle hun ellers ligne?
Igen lod han blikket glide til de to mænd der havde besluttet at slutte fred og gå hver til sit. "Kan jeg byde på noget?" Igen lod han opmærksomheden glide tilbage på hende. Han havde ikke noget imod at catche lidt op, bare for sjov skyld, tingene havde jo ændret sig meget siden dengang de snakkede sammen.
avatar
Salem
Novice (Rank 1)

Bosted : En efterladt lagerbygning som han har indrettet efter bedste evne med gamle møbler

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: A Day Off

Indlæg by Lycoris on Ons 6 jul 2016 - 22:57

Skulle ikke undre nogen at der var nogle der var røget i totterne på hinanden når det handlede om at se forkert på en pige, men det havde Lycoris slet ikke set da hendes opmærksomhed var et helt andet sted henne, hun havde nu heller ikke set på fyrerne herinde hun havde blot gået herind og set lidt omkring hvad der var af omgivelser og set hvordan stedet så ud. Normalt plejede de fleste mænd også at gå helt amok over pesoner der bare som det mindste så gik man helt amok, hun tænkte stadigvæk over den hale hun havde set den før, og da en bekendt stemme kunne høres kiggede hun i retningen af den"Salam" sagde hun næsten helt overrasket da det var mega lang tid siden hun havde set ham, godt nok var deres fortid ikke den bedste men lidt savn havde hun da haft, han havde været et godt selskab dengang, og da de begge var djævle var der da altid spænding og interresante ting at finde på. Tænk at hun skulle støde ind i ham her hun fik et smil på læben"Jeg kunne enlig spørger dig om det samme"sagde hun og fangede hans blik mens hun straks tænkte at nu skulle det hele nok blive spænende og sjovt. Men hun lyttede til hans spørgsmål og vendte kroppen lidt hen mod udsigten af mennesker og folk fra baren"Jeg gik mig en tur udenfor, og så fik jeg øje på stedet her og det så hyggeligt ud, så hvorfor ikke prøve at gå herind"sagde hun og sendte ham et bredt smil. Det var et sted der var hyggeligt, godt nok ikke et sted Lycoris normalt var men på en måde skulle man jo prøve noget nyt og udforske lidt omkring.
Efter hans kommentar kunne hun ikke lade vær at vende sig mod ham igen næsten lyst til at grine en smule"Jamen mange tak da du ligner enlig også dig selv"sagde hun og kiggede hen mod drinkse man kunne vælge imellem der var da flasker at se og det fik Lycoris til at tænke sig om hvad hun ville have at drikke siden Salam jo ville byde på noget at drikke"Hmm rødvin ville være fint"sagde hun med et blik på ham, og armene hvilene på bardisken, rødvin og elegante søde vine det var lige hende, selvom hun engang imellem godt kunne drikke andet men de typiske vine og drinks var tit dem hun drak, medmindre hun også blev tilbudt andet eller noget der skulle prøves så kunne det godt være at det skete.
Mændene der havde besluttet at slutte fred gav hende næsten et lettende suk, men det kunne have endt værre, så det var vel godt nok.

Lycoris kiggede på Salam lidt der var sket meget, og det var lang tid siden de havde set hinanden, det var nu rart at møde en bekendt og en man havde haft det hyggeligt med og dog lidt ikke så hyggelige ting med, men fortid var jo fortid det var ikke fordi man skulle grave op i det ligenu, men man kunne aldrig vide hvad der ville ske, det måtte tiden lade sig vise. "Jeg kunne lidt genkende din blå hale, det gav mig en tanke om hvor jeg nu havde set den henne"smilte hun for sig selv lidt, ja halen gjorde bare at hun kunne huske tilbage på da hun havde set Salam og da hun mødte ham. Hun kendte hvist heller ikke andre der havde en hale end ham. Det var sødt af ham at byde på noget for Lycoris havde godt nok tænkt om hun selv skulle bede om noget at drikke, normalt var en god sjæl lækkert men det var nu ikke fordi hun ville tage en tilfældig sjæl ligenu bare for at få noget at drikke og spise. "Hvad laver du så herinde og dejligt du kunne kende mig Salam"sagde hun og gav ham et lille puf med hendes skulder mod hans skulder.
avatar
Lycoris
Beginner (Rank 4)

Bosted : Lycoris bor hos hendes far i det sydlige frankrig

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: A Day Off

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum