Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Ons 18 apr 2018 - 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 17 apr 2018 - 18:21 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

» UW - Reklame!
Man 16 apr 2018 - 18:32 by Harry Jepsen

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250507 indlæg in 12696 subjects

The Sweet Side of Pain (Lavi)

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Lør 25 jun 2016 - 23:37

"Ah, vær nu ikke så sippet... vær lidt open-minded!" sagde han, og morede sig gevaldigt over at han sagde sådan til en engel, af alle væsener.

Hendes forbløffede reaktion fik ham næsten til at le.
Der var jo ingen der sagde, at det altid skulle gøre ondt... han nød skam også bare berøringen, og det var ofte en god optakt til det, der kom bagefter.

Da han havde lagt lidt pres på næven, og hun åndede ud, sank hans hånd automatisk længere ned i hendes bare mave, og følelsen var enestående for ham!

Den totale mangel på modstand, følelsen og udseendet af hendes blottede mave - ja egentlig hele hendes krop - og det, at han havde hende lige her foran sig, var næsten for meget.
Han tog en dyb indånding, og hævede knytnæven fra hende igen - men kun for at bringe den ned med et slag, som ville gå dybt ind, og som han ville nyde usigeligt... det var rettet mod midten, ved hendes navle, og lige efter at han havde leveret det første slag, fik hun ét til, og denne gang i den smertefulde øvre del af maven.

Det sjove var begyndt!
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Lør 25 jun 2016 - 23:55

Sippet.. Var det ikke noget man kaldte kræsne mennesker, der var bange for alt nyt? Hun ville ikke mene at hendes nuværende situation tillod ham at kalde hende sippet.

Det var som om alt blev stille omkring dem og hun hørte tydeligt hans dybe vejrtrækning. Stilhed før stormen og hun vidste det ville ske.. Lige om ganske få sekunder ville det begynde. Hun sank uvilkårligt en klump i halsen, som hun kiggede næsten desperat op imod ham. Hvad havde hun givet sig i kast med?

Slaget gik rent ind i midten af hendes maveregion, tvang al luften ud af hende og det lydløse grynt kom fra hende, som hun kæmpede en kamp for ikke st miste resterne af hendes seneste måltid.
Hendes krop nåede ikke at forberede sig eller indtage den fulde smerte, før hun mærkede det næste slag lidt højere oppe.
Hendes mund åbnede sig og skreg ud, uden lyd, mens de lysende øjne fik et vådt skær over sig. Som hans hånd fjernede sig, krympede hendes spinkle krop sig sammen i fosterstilling med armene beskyttende langt omkring maven. En naturlig refleks for st beskytte kroppens mest sårbare område.
Tårerne trillede ned ad hendes kinder, for st lande i sandet under hende, som hun gispede hårdt og hastigt efter vejret. Det føltes som om hun skulle kaste op.. Som om nogle bandt knuder på tarmene under hendes hud.

Halvt rullet om på siden i fosterstillingen, viftede hendes vinge dovent, som var den afkræftet. Hun kunne ikke se op på denne mand, der bar en lyst så stor til at skade andre.. Ikke her, ikke nu. Hun kunne forestille sig hvordan han selvtilfreds smilede over at få det han ville have, men hun kunne ikke bebrejde ham det. Alle ønskede noget af enten den ene eller anden slags, og alles ønsker og glæder kunne gå i opfyldelse og blive tilfredsstillet.
Hvis hun gjorde dette, betød det måske st det ikke ville gå ud over en anden uskyldig.. Hun var nødt til det, for ham, for hende selv og for den uskyldige sjæl der ellers ville have været offeret.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Søn 26 jun 2016 - 0:06

Der var kun ét ord for den følelse det gav ham, når han mærkede sin næve synke dybt ind i Lavi's bare mave... perfekt.
Hun var den første engel han havde gjort dette ved, og han kunne heller ikke huske nogensinde at have mødt en, som var sårbar overfor hans noget specielle, sadistiske lyster.

Det andet slag fik hende til at rulle om på siden i fosterstilling, gispende efter vejret og med tårerne ned ad kinderne på grund af den intense smerte - en smerte, som var så ulig alle andre smerter.

Zane lod blikket hvile på den stakkels engel, og overvejede lidt hvad han skulle gøre.
Efter blot to slag, var det blevet tydeligt for ham at hun tiltrak ham for meget.

"Nåh... en skam. Nogle få kvinder kan faktisk lide det." sagde han og lagde en hånd på hendes ene skulder.

Så sukkede han roligt, og rejste sig op.
Dette var for risikabelt...
Han havde regler for sig selv, hvad dette angik - og hvis reglerne blev brudt, ville han aldrig tilgive sig selv.

Han havde kun to valg... dræb hende, eller lad hende slippe.
Og denne gang var det overraskende let for ham at beslutte sig:

"Du er heldig... du er ganske enkelt, og underligt nok, for tiltrækkende... så du får lov til at slippe nu." sagde han, og så ned på hende med et halvedeligt blik i de lilla øjne.
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Søn 26 jun 2016 - 0:22

Den gispende vejtrækning fortsatte, som hun blev liggende på siden, velvidende at det måske blot var begyndelsen.
Det var først da hun mærkede hånden imod hendes skulder, st hendes blikke åbnede sig for st kigge på manden.
Hvem? Hvem kunne nyde dette? Spørgsmålet lyste ud af hende. Hun tvivlede stærkt på, at noget andet individ kunne få nydelse af en sådan smerte i kroppen.
Skønt troende havde pisket sig selv i årtier som hyldest, for at rense dem selv.. Deres smerter havde formål, men dette var ren og skær lyst.. Leg.. Nej ingen kunne nyde at modtage det.

Som han konstaterede at det var overstået, blev hun mildest talt overrasket. Hendes vejrtrækning stoppede kort, inden den venstre vinge faldt ned over hendes krop som et fjerbedækket tæppe.
Hun tillod sig at slappe lidt mere af under denne, eftersom han ikke havde løjet..så det var virkelig overstået.
Hun blinkede et par gange med øjenlågene, inden hun nikkede, for derefter blot at blive liggende indtil hun på et given t tidspunkt ville finde kræfter til at komme på benene og hjem i sikkerhed.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Søn 26 jun 2016 - 9:24

Lyst... leg... det var lige nøjagtigt hvad det var. Og denne gang havde legen været for god til at han kunne fortsætte...
At miste kontrollen ville være totalt uacceptabelt.

Dog havde han en stor lyst til at de skulle falde over hinanden igen på et tidspunkt... måske en dag hvor han havde mere kontrol over sig selv, og ikke lige var blevet trådt over tæerne af, at en meget nyttig djævletøs var flygtet...

Så Zane kastede et sidste, halvfarligt blik på Lavi, nød hendes smerte i et sekund, og sagde så:

"...men måske vil jeg en dag dukke op igen, og når det sker... så skal du få hele denne leg at føle. Så lad være med at gå ud og blive slået ihjel af en eller anden latterlig vampyr. Så kan vi jo aldrig mødes igen, vel?"

Så lo han lavmeldt, vendte opmærksomheden mod byen derinde, og gik roligt hen over det lune strandsand.
Måske ville han finde en eller anden stakkels tøs på vej hjem... eller måske ville han bare lege med Angelie i stedet...
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum