Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Death is only another step (Nessa)
Today at 0:43 by DuChance

» I want to play! (Emnesøgning)
Yesterday at 22:05 by Kaylan Du'Dannan

» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Ons 18 apr 2018 - 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250514 indlæg in 12697 subjects

The Sweet Side of Pain (Lavi)

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 18:13

Hendes øjne klemte sig sammen til mindre sprækker, for st vise at hun bestemt ikke vidste at hun ville komme til det i sidste ende. Han kunne trods alt ikke tvinge hende.. Hun havde da stadig sine evner, ikke at det ville hjælpe hende meget, men hvis det kom til det, så ville hun uden tvivl bruge dem på ham.

Hun lyttede til hans ord, hvert og et, opmærksomt og tænksomt. Hendes sidste chance.. Han havde ret i st vingerne ikke ville være til nogen hjælp, men så havde hun trods alt to ben.
Langsomt begyndte hun at rejse sig fra den knælende stilling, og op at stå på fødderne, inden hun sendte ham et majestætisk blik, der på ingen måde var koldt, men blot fuld af medfølelse. Igen rystede hun på hovedet af ham. Hun havde ikke tænkt sig st lege med.. Denne leg brød hun sig overhovedet ikke om.

Hun så hvordan hans blik blev fornøjet, hvilket blot understøttede hendes teori om at dette var en leg for ham. End ikke rovdyr legede med deres bytte.. Alt havde en højere mening, men hvad var meningen vag dette. Hvad kunne han opnå ved at udsætte hende for det?
Hun tog st skridt baglæns og forsøgte at sende ham det spørgende blik, hvor hun knyttede en næve imod hendes mave, pege på ham, og derefter blot kiggede spørgende, i håb om at han ville forstå at hun ønskede st vide hvad han opnåede ved st gøre skade på hende.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Fre 24 jun 2016 - 18:25

I første omgang troede han, at hun ville stikke af... og selvom han så afslappet ud, var han ganske parat til at lege fangeleg.

Dog kom hendes nysgerrighed bag på ham, og han hævede et øjenbryn kort da hun lagde næven mod sin mave, og pegede på ham med et spørgende udtryk.

...spurgte hun ham, hvorfor han ville gøre det? Hvad han fik ud af det?

Zane lagde hovedet lidt på skrå.
Han kunne ikke umiddelbart huske at være blevet spurgt før... og at blive spurgt af en stum person, var egentlig ret komisk.

"Hmm... det er ikke noget jeg taler meget om." sagde han, før han roligt rejste sig op og betragtede hende med et køligt, men interesseret blik.

"Det er egentlig ganske simpelt... det handler om nydelse. Og det er ganske seksuelt. Og så er det en stærk trang." sagde han, og afslørede dermed mere om det, end han kunne huske at have gjort før.
Måske havde han fortalt det til Angelie...? Han huskede det ikke... men det ville give mening.

"Ni ud af ti sortelvere er sadister eller masochister - eller sågar en blanding af begge. Nogle nyder blot at påføre smerte eller tage imod den, mens andre er mere selektive omkring det."
Det var tydeligt på Zane's blik og rolige stemme, at han ikke skammede sig over dette - hans sadistiske tendens.
Det var en naturlig del for hans race, og hans var så bare fokuseret på noget specielt.

"...du er muligvis den første, som har spurgt mig om det. De fleste forsøger blot at stikke af, eller kalder mig en syg stodder." sagde han og smilede skævt ved tanken. Det havde aldrig rørt ham det mindste.
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 18:50

Som han langsomt rejste sig, måtte hun kæmpe imod ikke at træde et skridt tilbage. Det var sådan folk havde gjort i fjernsynet når de stod over for farligere rovdyr. Man måtte ikke udvise frygt! Selvom hun trods alt troede på det gode i folk, så var frygt ligeså naturlig for hende, som det var for de fleste andre væsner og mennesker. Alle viste det blot i forskellige grader. Hvad mon hans største frygt var?

Nysgerrigt lyttede hun til forklaringen, imens hun prøvede at få det til at hænge sammen. Det var en del af hans natur at gøre skade på andre ? Hun granskede sin hukommelse for hvad hun vidste om sortelverne, men der var ikke meget hun kunne komme op med.
Alt imens betragtede det lysgrønne blik ham, og så let hvordan han ikke følte skam over hans opførsel. Men det var vel naturligt, hvis det var en del af hans race..

Overvejende kradsede hun lidt i sin højre overarm, imens hun nærstuderede ham på ny med denne information. Seksuelt havde han nævnt.. Seksualitet var ikke noget hun forstod sig på eller havde erfaring med, ergo forstod hun slet ikke hvordan det var en mulighed.. Engle var rene væsner og elskelige.. Hun havde aldrig elsket nogen højere end andre, eller haft lysten til at være seksuel med en anden person.. Det var ganske enkelt urent og en synd.

Smilet kunne ikke helt skules da han forklarede at hun var den første til st spørge om dette. Det undrede hende til gengæld ikke, men dertil kom hendes næste spørgsmål.
Hun pegede igen på ham, for derefter at banke hånden imod hjertet og lave en hyperventilerende vejrtrækning med store forskræmte øjne, og afsluttede det med det efterhånden kendte spørgende blik.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Fre 24 jun 2016 - 19:03

Samtalen var egentlig blevet interessant... men det betød dog ikke at han havde tænkt sig at lade hende slippe.
Det betød bare at han ikke havde helt så travlt.

Den undslupne djævletøs skulle nok blive fanget igen, og bare synet af Abbadon og dens uduelige vagter ville gøre ham vred lige nu.
Så hellere bruge tiden her, med en sjælden samtale - for derefter at lade sine sadistiske lyster få frit spil, på den ene eller den anden måde.

Hun lod til at forstå det, og så alligevel ikke... men okay, hun var jo ny i denne 'verden'. Og så vidt han vidste, havde engle ingen rigtig seksualitet før de fik smag for det, hvilket aldrig skete der hvor hun kom fra.

Hendes næste spørgsmål kunne være flere ting...

"Hmm... hvis du spørger om jeg kan lide at se frygt, så er svaret todelt. Ja og nej... det behøver ikke at være der. Hvis du derimod spørger om hvad jeg selv frygter, så vil jeg nægte at svare dig." sagde han roligt.
En sådan viden kunne bruges imod ham... ikke en risiko der skulle løbes.
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 20:30

I første omgang kiggede hun undrende på ham, da han begyndte sin sætning om hvad han troede hun mente. Hun startede hurtigt en hovedrysten indtil det gik op for hende, at han havde flere svarmuligheder. Da han så begyndte på anden del, nikkede hun i stedet ivrigt, inden hun sendte ham et stort, uskyldigt, forhåbningsfuldt smil.

Det var først, da han sagde at han ville nægte at svare, st hendes underlæbe skød let ud og blikket blev til en hundehvalps tiggende og bedende øjne, så glasklare at de var tæt på at være uimodståelige.
Hun foldede hænderne i bedende position, og kiggede op på ham i håb om at han ville ændre mening om at fortælle hende det. Hvad kunne det overhovedet skade.. Det var hendes nysgerrighed der drev dette, ikke tanken om at bruge det imod ham.. Det ville hun slet ikke kunne grundet hendes person.

Hun blinkede et par gange med øjnene, og blev stående med det bedende udtryk og hænderne foldet, stirrende dybt ind i hans øjne, og ventede.. Hun var ufattelig tålmodig.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Fre 24 jun 2016 - 20:37

Hendes nysgerrighed var charmerende og uskyldig - og frygteligt naiv.
Havde hun ikke forstået at han havde lyst til at gøre noget, som gjorde ondt på hende? Han havde endda fortalt hende, at der ikke var nogen udvej...

Og alligevel pressede hun på for at få denne oplysning ud af ham - og hun brugte nærmest hundeøjne-metoden.

Zane stirrede bare på hende i nogle lange sekunder, mens han overvejede sit næste træk.
Hvad skulle man lige stille op i sådan en situation? Var det på tide at afbryde samtalen og lade lysten bestemme?
Han overvejede det meget kraftigt lige nu...

Men så, pludselig, smilede han. Hun ville vide hvad han var bange for? Han havde da en pris for det, som hun aldrig ville gå med til! Win-win for ham. Også med samtalen.

Hans blik blev udfordrende, og han lagde armene let over kors mens han med morskab i stemmen sagde:
"Hvis du gør hvad jeg siger, og lader mig gøre hvad jeg vil... så vil jeg fortælle dig det."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 20:51

Tålmodigt.. Hun ventede i noget der mindede om minutter imens hun så til hvordan han betragtede hende uden så meget som et ord.
Hun så hvordan smilet bredte sig på elvermandens ansigt, som en plan uden tvivl var igang med st forme sig i dennes hoved.
Hendes øjenbryn hævede sig en anelse i vejret, da hun næsten fornemmede at der snart ville ske noget.. Og ganske rigtigt.. Han begyndte at tale, at stille sine krav.

Hvis hun gjorde som han sagde.. Mente han at ligge sig ned på jorden og modtage de der enorme næver i sin mave? Hun stod og overvejede fordelene og ulemperne ved at gå med til dette.
Hun nikkede langsomt, da hun havde besluttet st det var det værd, men løftede dog en hånd for st stoppe ham. Hun var ikke færdig med st forhandle endnu dog.

Hun pegede bestemt på ham, inden hun lagde armene over kors, afventende. Hun forventede st han fortalte det først, eftersom hun nok var den mest troværdige af de to.. Eller det var i hvert fald hvad hun forsøgte at få ham til. Det var jo ikke engang sikkert, at denne mand ville fortælle det når han var færdig med st gøre som han ville.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Fre 24 jun 2016 - 21:00

Zane var ved at gå bagover da den uskyldige, smukke og ganske vist naive, engel gik med til hans krav.
Det var nok det sidste han havde forventet af hende.
Havde hun glemt at det første slag bare havde været et tjat...?

Et eller andet sted måtte han nikke anerkendende til hendes mod. Og den nysgerrighed som gjorde hende modig.

Dog var hendes krav farligt, og det vækkede mistanke at hun ville vide det før hun gjorde som han sagde... så Zane så hende dybt i øjnene for at finde bare det mindste tegn på, at hun forsøgte at snyde ham nu.

Da han intet fandt, nikkede han langsomt.
Alright... fair... men så skulle der en tand mere til fra hendes side af... hun skulle vise ham at hun virkelig turde gøre hvad han sagde...

"Okay... " sagde han og smilede atter udfordrende. Han skulle nok fortælle det...
"Men kun hvis du tager din kønne kjole af først. Hav intet andet end dit undertøj på. Blot dig, og bevis dermed at du tør at gøre som jeg siger - og jeg vil fortælle dig det."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 21:16

Hun havde skam ingen anelse om hvad denne mand ville gære ved hende, men det kunne da ikke være særligt slemt. Væsner var jo ikke ondskabsfulde og koldblodige ifølge hendes kendskab.
Hun stod blot og lod ham betragte hende for fejl, som han naturligvis ikke ville finde på hende.. Hun var ren indvendig og udvendig, som et barn, der ikke kendte til verdens farer.

Det så ud til at han havde tænkt sig st gå med til hendes krav, hvilket fik smilebåndet til st påbegynde, men så.. Han ville have hun skulle klæde sig af? Hvorfor nu det.. Vidste han ikke, at det var forkert at afklæde sig omkring fremmede, ja selv blandt bekendte.
Hun stirrede vantro på ham i ufattelig lang tid, uden at bevæge så meget som en muskel, med munde halv åbent af overraskelse.

Inden mindste måtte hun beholde undertøjet på, hvilket Da gjorde st det ikke var nær så slemt. Var det det hele værd?
Hendes fingre greb fat i bunden af kjolen, inden hun begyndte st lirke den over vingerne og resten af kroppen, så hun til sted stod iført sit neutrale undertøj.
Hun lod kjolen falde ned i sandet ved hendes side.

Her ville det blive synligt for ham, at hendes krop ikke bar den mindste antydning af trænede muskler. Den spinkle form var ikke til st táge fejl af, hun besad kun svage kvindelige former, da engle ikke var skabt som seksuelle væsner. Hun var i hvert fald ikke.
Hende finger løftede sig og pegede nu på ham, afventende.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Fre 24 jun 2016 - 21:25

Han fastholdt det udfordrende blik mens hun stirrede vantro på ham.
Endnu engang var det ganske morsomt... han havde jo fortalt hende at der var noget seksuelt over det, så hvorfor så overrasket og vantro over et sådant krav?

Svaret var simpelt... hun var en engel, som lige havde fundet vej til denne verden. Hun var uskyldigheden selv.

Og hun havde aldrig haft en seksuel oplevelse.

Da Lavi trak kjolen op over vingerne og hovedet, for så at lade den falde ned i det fine, lune strandsand, lod Zane blikket glide ned over hendes halvnøgne krop.

Kvinder med kæmpe former sagde ham ikke meget... de virkede ikke helt så bløde og feminint sårbare som kvinder med mindre former gjorde.

Lavi var smuk i hans øjne. Utroligt smuk. Og manglen på muskler, og dermed forsvar, fik lysten til næsten at koge i ham...
Men han holdt sig i skindet med forbavsende lethed.
Han havde givet hende et løfte - og Zane holdt altid sit ord.

Så han lod blikket glide sigende op over hendes krop, for så at møde hendes blik med sit eget.

"Det, som jeg frygter allermest... er at dragen Ye-Long skal udslette ikke bare Di Morga, men hele min klan, medlem for medlem, familie for familie, for derefter at vende sin vrede imod mig. Det, som han kan gøre imod mig, kan knap nok beskrives med ord."
Han sagde det roligt og kontrolleret... for han havde brugt utallige timer på at overbevise sig selv om, at dette ikke ville ske. At han ville sejre, og dermed ville undgå den dom, som Nattens Drage ville give ham.
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 21:58

Hun stod stille med blikket rettet imod ham, velvidende hvordan hans blik gled over hende undersøgende, betragtende. For første gang nogensinde følte hun sig en anelse utilpas i den situation hun havde stillet sig selv i, og havde mest af alt lyst til at samle kjolen op fra jorden i skam, og sætte i løb så hurtigt hub kunne.

Men det ville gøre hende til en løgner og engle løj ikke. Hun kunne ikke gære det ligegyldigt hvor meget hun end ønskede det. Hun måtte gå igennem det her.

Hans forklaring kom, og hun lyttede opmærksomt. Så hans største frygt var udslettelse af en drage. Drager havde da ikke eksisteret i tusinder af år efterhånden, så hvorfor frygtede han overhovedet dette? Det var da noget af det mest absurde hun havde hørt.
Hendes hoved faldt på skrå, undrende og spørgende.
Han havde kaldt det hans klan, så han måtte være klan leder.. Men sortelver klaner var da altid ledet af kvinder og ikke mænd. Endnu engang måtte hun undre sig, og følelsen af uvidenhed var over hende. Der var langt mere til denne elvermanden historie end hun havde fået at vide.. Han var gammel og havde bevandret jorden længe uden tvivl, men det var abnormaliteten der undrede hende. Alt omkring ham virkede ude af rammerne for normen.
Hans øjne, status, tro..
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Fre 24 jun 2016 - 22:03

Zane kunne se de mange spørgsmål der dukkede op i hendes blik, og han opdagede at han var begyndt at beundre denne engels trang til at få viden. Trang til at lære.
Det var i dette øjeblik, han besluttede at han ikke ville dræbe hende.

Hendes mange spørgsmål kunne tage timer at forklare, for visse af tingene var meget indviklede - og desuden var det ikke dét, der var deres aftale.

Dog...

"Hvis du er meget nysgerrig, så spørg... jeg nyder faktisk vores lille samtale." sagde han og sendte hende et smil, som ikke kun var koldt og sadistisk.

"...og hvis ikke, så lad os komme i gang." tilføjede han så, og gav hende et hurtigt elevatorblik.
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 22:11

Hans tilladelse til st stille alle hendes spørgsmål villehave frembragt pigegarde hvin, hvis hun havde haft et stemmebånd til at udbryde dem. I stedet viste hun det ved at fnise bag hendes ene hånd, inden hun overvejede hvad hun skulle starte med st spørge om.

Hendes finger pegede nu imod ham, inden hun lavede en positur af en kriger med et spyd i den ene hånd. Derefter formede hun en krone over hovedet, inden hun lavede fyldige kvindelige former over hendes bryst med hænderne for rystede på hovedet.
Hvis han forstod hendes spørgsmål om hvordan han kunne være kejser af en sortelver klan, ville hun vente på hans forklaring hvad end det var rigtigt eller forkert.

Derefter ville hun påbegynde det næste spørgsmål. Hun ville sprede armene og baske med dem som vinger, inden hun lod sol om hun pustede ild ud af munden. Derefter ville hun skære halsen over på sig selv med en finger, og falde til jorden ved at spille død.

Da hun var færdig, ville hun sætte sig i sandet, og kigge afventende op på ham, med de store forhåbningsfulde øjne i håb om st få en forklaring.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Fre 24 jun 2016 - 22:25

Han kunne ikke helt lade være med at smile ad hendes lillepige-agtige glæde, og da hun begyndte på sine spørgsmål, så han grundigt efter for at fange alle detaljer.

Det første spørgsmål var, som forventet, hvordan hulen han var blevet klanleder.
"Normalt er det kvinder, det har du helt ret i... jeg er faktisk den første mand, der nogensinde har opnået titlen som Valshar." sagde han og tænkte tilbage på den tid, hvor han havde formået at udføre sin plan og overtage styringen af klanen.

"Det er nogle år siden efterhånden... jeg var blot en kriger og magiker i min klan - men jeg var vellidt, og folk respekterede mig til en vis grad. Så meget som man nu engang normalt respekterer mænd, i et sortelver-samfund." han blinkede hurtigt til hende og smilede let.

"Samtidig var jeg dog også i stand til, i al hemmelighed, at træne mine kundskaber og magiske evner. Valsharess'en, altså klanens overhoved, er som regel langt den stærkeste eller mest snedige i hele klanen, og hun sørger altid for at de, som begynder at blive lidt for dygtige, kommer ud for fatale ting, såsom missioner eller ulykker... men mig fangede hun aldrig, for jeg påtog mig spejdermissioner på overfladen - og brugte den tid på at træne, samt at forfalske missionsresultater. Da der var gået noget tid, udfordrede jeg vores Valsharess offentligt - noget som hun aldrig ville kunne sige nej til, på grund af ære."
Hans øjne glødede næsten som han fortalte dette, og det var tydeligt at Zane var stolt.

"Kort sagt, dræbte jeg hende og overtog hendes plads. I starten var der vildt oprør over det, fordi jeg er en mand... men jeg håndterede det ved at opstille et møde med andre klanoverhoveder, og statuere et eksempel ved at vinde over dem alle i forskellige udfordringer."

Der var naturligvis utroligt mange flere detaljer til historien, men Zane mente ikke at det var tiden til den slags nu... og desuden ville det tage timer at forklare alting. Der var simpelthen for meget...

Så han gik videre til næste spørgsmål.
Drager.
De var alle sammen døde. Kaput. Væk.

Zane gik på knæ i sandet foran hende, og begyndte med fingrene at tegne en lang, snoet drage fra de asiatiske mytologier.
"Ikke vestens monstre... ikke dem, som spyede ild og terroriserede alting. Nej... én af de seks Himmeldrager. Praktisk talt guder, som havde kontrol over hver deres domæne; Dag, nat, ild, vand, jord og luft. Ganske vist er også de forsvundet... men én af dem er ikke helt død, og hans sjæl befinder sig her i Di Morga."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Lør 25 jun 2016 - 13:13

Hansusædvanlige historie var spændende og hun kunne ikke lade være med at læne sig en anelse frem i den siddende stilling, som hun fik fortalt hvordan set var lykkedes ham at ende på en sådan position. Selvfølgelig var hun ikke enig i måden det var blevet gjort, men ikke desto mindre var det dybt fascinerende.. de levende væsner havde de mest særprægede måder at løse konflikter og magt på.

Hendes arme løftede sig, for derefter at vende to tommelfingre i vejret som et godt gået til ham. Han måtte være stolt og det måtte hans familie og klan også være.
Ikke at hun brød sig om at dræbe for st få andre til st tie, eller om drab i det hele taget. Nogle sjæle ville være skadet for livet, mens andre.. Var urørte. Alle med hver deres historie at fortælle når de kom til sjælenes rige.

Den næste del blev langt mere spændende, som han begyndte st tegne en drage i sandet foran hende. Fortællingen var en hun aldrig havde hørt før, hvilket fik hende til at se ufattelig forvirret og undrende ud. Hun kendte ikke myten om disse seks himmeldrager.
Hun håbede st det forvirrede udtryk var nok til ar han ville forklare nærmere om denne nye information, uden st hun blev nødt til st lave alverdens Fakter. Det ville ikke været nemt st skulle forklare at hun Inter anede, men ville vide mere.
Så en af disse sangfyldte bæster befandt sig i Di Morga? Hvordan kunne en enorm drage overhovedet skjule sig i et land som dette?
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Lør 25 jun 2016 - 15:11

Det var bekræftende at se en engel give ham 'thumbs up' for at have besteget rangstigen... også selvom han var fuldt ud klar over at hans metoder ikke var noget, hun kunne bifalde.

Lavi virkede meget interesseret i det, som omhandlede de seks himmeldrager.
Forståeligt... for hvilken højtrangerende engel ville nogensinde fortælle lavere rangerende, almindelige engle noget, som kunne ryste dem i deres stærke tro?

"Du kender til de skabninger, som er kendt som Originators, ikke sandt? Væsenet kendt som Gud, djævlen Lucifer, Belial, Leviathan... de er alle en del af den mytologi, som hersker i Di Morga og i vores verdens samfund. Det er beviseligt at disse væsener eksisterer... men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at der er en vis form for sandhed i visse andre mytologier...?"

Zane tegnede atter i sandet, og tilføjede nu fem drager mere, alle med lange, snoede kroppe, løvemanke og uden vinger. Ud for hver drage, tegnede han et enkelt symbol; en bølgende vind, et bjerg, havets bølger, en elegant flamme, dagens skinnende sol, og nattens måne.

"Tiān Long er betegnelsen for de seks himmeldrager. De er fra den gamle, Kinesiske mytologi, og der findes afarter af deres karakteristika i hele asien. Disse væsener var muligvis på niveau med dem vi kender som Originators - altså nærmest guder. Ikke ildspydende firben, men vise, udødelige skabninger med total magt over visse ting. De blev tilbedt, og der blev ofret til dem, blandt andet for helbredelse af syge, for god høst eller for held. Hver af de seks drager havde et domæne, som de var herre over... ilden, havet, jorden, luften, dagen og natten."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Lør 25 jun 2016 - 16:36

Hendes hoved flad helt automatisk til siden af nysgerrigheden om denne ammestuehistorie han var ved at fortælle hende. Hun nikkede ivrigt til spørgsmålet om originatorerne. Selvfølgelig kendte hun til dem.. Hun havde tilhørt himlen i over hundrede år, hvor hun havde siddet som engel og våget over de levende, set deresudvikling igennem livets gang.. Fascinerende var mennesket med deres evne til at udvikle sig. De levende racer havde formået at overleve så meget strid og overnaturligt, men eksisterede stadig.

Hun rynkede let på næsen, da han begyndte at snakke om sandheden bag verdens andre trosretninger. Hun tilhørte den vestlige tro og troede fuldt og holdent kun på denne. Alligevel kunne hun ikke lade være med st stirre nysgerrigt på de nu seks drager i sandet med hver deres tegn.
Overvejende begyndte hendes pande at rynke sig, som hun blev ved med st kigge fra den ene til den anden flere gange. For derefter st tage pinden fra Zane..

Lidt til højre fra hans tegning, prøvede hun at efterligne en tegning af disse drager, ganske vist ikke så kønt, men det var muligt at se hvad den skulle forestille. Som symbol ved denne tegnede hun et dødningehoved med to krydsede knogler under, og pegede spørgende på den. Det kunne ikke være sandt at disse drager ikke besad en, som beskyttede de dødes sjæle og ledte dem i retningen af efterlivet. Det var jo bevist at folk levede videre efter døden, hvad end det var i himlen, helvedet eller på jorden.

Efter lidt tid pegede hun igen fra drage til drage, inden hun pegende stødte fingeren i sandet et stykke fra tegningerne, for derefter at kigge op på ham. Hvilken af disse befandt sig så i Di Morga? Hvorfor var den her overhovedet til at begynde med.. Hvad ville der ske i fremtiden? Hun vidste hvad der kunne ske hvis en originator så sig sur på menneskeheden og hvis dragerne havde samme styrke, ville verden som folk kendte den, forsvinde.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Lør 25 jun 2016 - 17:47

Som forventet, rynkede hun på næsen over hans ord om andre religioner og trosretninger's potentielle sandheder.
Det gav kun mening, for hun virkede ikke som en højt rangerende engel...

"Dine overordnede kender til sandhederne, men naturligvis vil de ikke lade en sådan viden slippe løs blandt almindelige engle. Jeg har sågar hørt om engle, som er blevet bandlyst for at tale om det." sagde han mens han kiggede på at hun selv tegnede.

Død...? Ah, naturligvis...

"De seks drager har ikke noget med den slags at gøre, som udgangspunkt. I asiatisk tro, mener man at der findes et specielt slags 'helvede', hvor man, hvis man har været ond, kan arbejde det af og forbedre sig, for så at blive genfødt i et af de højere planer. Det er indviklet..."

Naturligvis skulle hun have at vide hvilken af de seks, der var dukket op i Di Morga... og nysgerrigheden så ikke ud til at stoppe dér.
Så Zane pegede på dragen med månesymbolet, og sagde:
"Ye-Long, nattens drage. Men han er svækket, og ude af stand til at antage sin rigtige form. Han er blot en skygge af, hvad han var engang, fordi hans sjæl er blevet splittet og spredt i hele landet. Han besider, så vidt jeg ved, kun én del af den lige nu."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Lør 25 jun 2016 - 19:08

Bandlyst.. Bare det simple ord, sendte små kuldeskær igennem hendes halvnøgne krop, som hun lyttede. Hun var blevet bandlyst fra himmeriget, men ikke af den grund. Det var det værste der kunne ske for en engel, og hun var blevet tvunget til et liv på jorden, næsten som dødelig. Ikke desto mindre nød hun at være der, og hun var overbevist om, at hvis hun gjorde det godt nok hernede, så ville hun en dag blive lukker tilbage ind i himmeriget.

Så disse drager havde altså en langt mere kompliceret forhold til døden, end hvad hendes egen tro havde. Hun lod emnet ligge, da hun fandt informationen om den i Di Morga langt mere interessant. Så nattens drage befandt sig her, men den var svækket?
Med pinden kradsede hun et enkelt ord i sandet,'Why?' For så igen at kigge afventende på denne sortelver, der virkede ufattelig glad for st fortælle sine historier.. Hvilket kun var godt, da det betød st hun ikke skulle lige og modtage hans slag, som det havde været meningen i første omgang.

Hun ville vide hvorfor dragen befandt sig her, så langt fra sit hjemland, hvor dennes tro herskede. Tro var en indviklet ting, men mennesker og væsner havde brug for den, for at kunne overleve. Alle havde brug for st tro på noget, hvad end det var en drage, en Gud eller et sværd.
De lysende øjne var fulde af forundring og nysgerrighed, men bar samtidig på en visdom hun var forbandet til aldrig st kunne berette om til andre.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Lør 25 jun 2016 - 19:48

'Why?'... hvorfor var Ye-Long hvor han var nu? Hvad ville han her, og hvorfor var han ikke taget til Asien?
Svaret var ikke så simpelt, og så alligevel...

"Ye-Long's sjæl er, som sagt, splittet op... for at have en chance for at opnå sin gamle magt igen, er han nødt til at lokalisere hvert sjælefragment. Derudover er han på nakken af mig, eftersom jeg forsøgte at bruge hans kræfter mens han var spærret inde i en magisk amulet. Det var ganske nyttigt... lige indtil han brød fri. Derudover..." sagde han, uden nogen form for fortrydelse af hverken hans ord eller hans gerninger. Fortrydelsen var forbi... nu var der kun udfordringen tilbage.

"...ser det ud til, at han er faldet for en kvinde her i Di Morga. Skørt, ikke sandt? Menneskeligheden har fået et tag i ham, på grund af hans svækkede tilstand..."

Åh, hvis bare han kunne finde denne kvinde... denne Shado... så ville hans lykke være gjort! Han ville have præcist hvad han skulle bruge for at stoppe dragen!
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Lør 25 jun 2016 - 20:15

Hendes blik blev en anelse opgivende, som han fortalte sin historie. Så han havde ladet magten stige ham til hovedet og brugt magi han hverken besad eller forstod. Det var en dødelig fejl at ønske mere end man allerede havde.. Alle besad den fornemmelse, hvilket var en af grundene til at levende blev først syndere.. Det lå ganske enkelt i deres natur.

Det var den næste sætning, der fik hende til st sende uforstående blikke afsted. Skørt.. Jovist, men ikke mere end andre ting hun havde oplevet på jorden efterhånden.. At elske var noget hun ikke kunne begribe, ergo kunne hun heller ikke have en mening om det. Det så nu behageligt ud når hun havde set andre svæve rundt på deres forelskelsesskyer, smilende og venlige.. Levende blev bedre mennesker hvis de havde en elskede.. Det var i hvert fald hvad hun havde opfattelsen af.. Samtidig gjorde netop dette også nogle til de værste mennesker..
Hun trak ganske enkelt på skuldrene over det, inden hun endnu engang fik det intense og undersøgende blik tilbage, som hun betragtede elveren med al denne nye information hun havde fået.

Det fascinerende var dog at et gudeligt individ havde formået at komme ned på et niveau, hvor selv denne var i stand til det. Var det virkelig muligt ar miste så meget af sin guddommelighed?
Hvis en drage kunne, så kunne alle.. Selv elvermanden.. Selv hende..
Brynene rynkede sif sammen i undrende toner over hendes tankestrøm. Hun var ikke sikker på hun havde lyst til st falde ned på det niveau.. Det ville være forkert.. Hun holdt ligemeget af alle.. Ingen var særlige og alle fortjente det.. Hvordan kunne man vælge en frem for andre..
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Lør 25 jun 2016 - 20:26

"Kærlighed kan være en styrke, og det kan være en svaghed... det kan gøre én i stand til at gøre hvad som helst for sin elskede, mens det samtidig kan bruges imod ham eller hende på grufuld vis." sagde han, da han var halvvejs klar over, at hun ikke forstod sig på kærlighed.

Selv var han ikke ret ferm til det, men han vidste da hvad det var, og på trods af hvordan verden så på ham, så havde Zane faktisk følelser.
Ikke at de blev vist frem ofte, eller ret godt for den sags skyld... men han havde dem.

Og de handlede ikke kun om sadisme, magt og selvhøjtidelighed.

"Nå..." sagde han og fik et lusket smil på læben, mens han kiggede lidt på hende. Hun havde stillet mange spørgsmål, og han havde, overraskende for ham selv, afsløret en fandens masse hemmeligheder.
"Hvis ikke du har flere spørgsmål..."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Lør 25 jun 2016 - 22:23

Hans ord bekræftede udelukkende hendes tanker om hvad dette var, men det gjorde ikke at hun forstod det på nogen måde. Det var vel i og for sig også ligegyldigt.

Hans luskede smil, bragte hende tilbage til deres oprindelige aftale. Hun havde jo lovet...
Hun forsøgte ihærdigt st komme i tanke om en ny række spørgsmål, men hun var tørlagt på nuværende tidspunkt. Der var ikke flere ting hun kunne sætte spørgsmålstegn ved.

Hun lavede et lydløst, dybt, teatralsk suk, inden hun opgivende slog ud med armene, og lod sig falde bagover, så hun endte med st ligge i sandet med armene ud til hver deres side.
Hun trak vejret dybt, fyldte sine lunger, inden hun nikkede kort til ham som svar på at hun var klar.
Hendes krop spændte sig automatisk velvidende hvad der ville ske, og skønt der ikke var meget at gøre med, kunne man alligevel se huden stramme sig nogle enkelte steder på hendes krop.. Omkring skuldrene og ribbenene.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Zane on Lør 25 jun 2016 - 23:06

Det var sjovt, hvordan 'nyfaldne' engle som hende kunne stoles på på denne måde... lovede de noget, holdt de det uanset hvad.
Det var jo en synd at lyve, og hvilken engel havde lyst til at synde?

Det var en lektie hun tidsnok skulle få lært.

Zane smilede ad hendes reaktion med det dybe, teatralske suk og de flyvende, opgivende arme.
Han kiggede halvfornøjet på hende da hun lod sig falde ned på ryggen og bredte armene ud til siderne.

Han lagde mærke til de små spændinger i hendes krop - og især at der ikke var nogen ved maveregionen.
Det, at hun var så blød og ude af stand til at stå imod, gjorde det hele langt mere intenst for ham.

Han lod blikket glide ned over hendes halvnøgne krop, og kravlede så roligt hen til hende, så han sad ved siden af hendes hofte.
"Bare slap helt af... hvem ved? Måske vil du finde ud af at du kan lide det." sagde han, selvom det var helt utroligt usandsynligt. Hun var simpelthen for uskyldig til den slags.

Så rakte han roligt den ene hånd frem, lagde to fingre på hendes ene side, lige ved kanten af underbukserne - for så at føre de to fingre langsomt og blidt hen over den silkebløde hud, langs med kanten af underbukserne, indtil de nåede midten.

Her lod han dem glide langsomt og blidt, kærtegnende op over det nederste af hendes mave, rundt om navlen i en lille cirkel, og så op over det øverste af maven, indtil han nåede kanten af hendes BH.
Han nød følelsen af hendes hud meget mere end han havde troet han ville - men hun var vel også den første engel, var hun ikke...?

Zane førte de to fingre ned over hendes bare mave igen, og stoppede lige over navlen, hvor han knyttede hånden til en næve, og roligt lagde den imod hendes hud, for derefter at presse den halvvejs ind i hendes mave...

Han ville se hendes reaktion, og han ønskede ikke at ødelægge hans nye legetøj alt for hurtigt...
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: The Sweet Side of Pain (Lavi)

Indlæg by Lavi on Lør 25 jun 2016 - 23:25

Vingerne baskede let imod sandet og sendte de små korn omkring hende i luften, som hun ventede på at han ville slå til. Hun vidste hvad der var i vente, og skønt hun ikke havde lyst til st udsætte sig selv for det, ville det være langt værre at skulle bære på skylden om at have syndet.

Hans stemme og ord fik hende til at sende ham et dybt sarkastisk blik. Hun ville på ingen måde nyde det, det var hun klar over på forhånd. Dette blev udelukkende gjort på grund af moral og løfter, intet andet.
Som hun mærkede fingrene imod hendes side, klemte hun hårdt øjnene sammen med forventningen om noget der ville gøre ondt.. Men..

Forbløffet slog hun øjnene op og kiggede undrende imod de to fingre, der begyndte at bevæge sig over hendes hud i cirklende bevægelser. Øjnene vendte sig op imod ham, spørgende og undrende.. Dette var ikke noget der gjorde ondt, som det han havde gjort sidst..
Automatisk begyndte hendes muskler langsomt at løsne sig, da det stadig ikke gjorde ondt. Det var næsten afslappende..

Den knyttede hånd der pressede sig vej ned igennem hendes mave, fik hende til st holde på vejret og derefter skære ansigt over ubehaget. Det bar ikke smerten ved et slag, men følelsen af at blive mast og kvalt indefra fik hun næsten med det samme.
Efter st have holdt på vejret i en femten sekunder, kom den tvungne udånding fra hende, og hans hånd ville automatisk synke længere ned, hvilket gjorde st hun blev nødt til st trække vejret i små mængder af gangen.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum