Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

To hoveder tænker bedre en et - Lycoris

Go down

To hoveder tænker bedre en et - Lycoris

Indlæg by Aleksei on Lør 18 jun 2016 - 22:29

Tid: 16:00.
Sted: søen.
Vejr: varmt.
Omgivelser: søen og træerne.

Aleksei sad op af et træ og kiggede udover søen, som lå i en lysning i skoven, han var klædt i shorts og en t-shirts som sidder lidt tæt på ham, så man bedre kun ser af han er veltræner, han er udover det 190cm højde, halv lang brunt hår, blå øjne og fuld skæg dog ikke så langt, det var begynde at bliv rigtig sommer, med masser af varme og vejret der høre med til det, varme var også en af grunde til han næste var flyttet her uden, i sted for at bor ind i byen, han var selvfølgelig ind i sin lejlighed for af ser til den men ellers var han for det mest ud.

Han havde også bar fødder, som godt kun være lidt kold om natten og om morgen, men ellers var det ikke så slem og så var det også nemmer at snige sig ind på dyre, når han er ud af jage, han lukke kort sine øjne end han kiggede rundt og lytte til de forskellig lyde omkring sig, der var kun dyre lige nu han kun høre, så vidste han selvfølgelig ikke om de var andre, som ikke gad lyd fra sig, han kiggede ned mod søen og overvejet at hop i den, han havde været i den tidlige på dag, eller mere rigtig var det i morgens.

avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 227


Tilbage til toppen Go down

Re: To hoveder tænker bedre en et - Lycoris

Indlæg by Lycoris on Man 20 jun 2016 - 15:54

Lang tid siden det var det hvertifald at Lycoris havde været omkring søen, eller bare været nede ved den, men det var nu heller ikke stedet hun så tit var. Men det var nu rart nok at være her igen, og se hvordan det hele så ud, dog lignede det sig selv, der var ikke rigtigt nogen forskel sådan rigtigt. Hun gik på en stig der var mellem mange høje træer og få buske, af tøj havde hun en smuk elegant lang kjole, med blonder ved ryggen. På fødderne var der et par sorte stiletter sådan rimelig enkle hvis man skulle sige det.
Det sorte hår hang løst og bølgede så fint som det så tit var, hun havde øjnene fastlåst på det der nu var ligefrem fordi hvad skulle hun ellers kigge på, der var ikke rigtigt nogen at se, og hun gik videre. Hvor var der dejligt hernede dejligt varmt og smukt, lige noget man kunne væne sig til. Hun valgte at gå videre og studerede omgivelserne, før hun så længere henne kunne se noget, så hun fik et undren ansigtsudtryk og valgte at gå hen for at se hvad det måtte være. Da hun gik lidt væk tættere på så hun en person, hun valgte at stoppe lidt, fordi skulle hun gå hen mod ham eller lade vær. Efter at have stået i lidt tid valgte hun at gå hen mod ham. Hun åbnede munden lidt mens hendes øjne var på ham"Dejligt at se man ikke er den eneste hernede" lød det med en venlig stemme, så kiggede hun ud på søen og lidt rundt omkring"Eller hvertifald den eneste der ikke havde tanken om en tur ned til søen" fortsatte hun så mens hun stilte sig lidt væk fra ham, men stadigvæk så han kunne høre hende.

Denne her person kendte hun ikke og vidste ikke hvad eller hvem han var, og søen havde hun hvist aldrig taget sig en dukkert i, hun havde ikke rigtigt en grund til at tage en dukkert, men søen det måtte være så hyggeligt at gå ture rundt om den, eller bare nyde lidt selskab, det der nu måtte være her. Heldigvis havde hun set der var andre hernede end hende, så det var interessant.
avatar
Lycoris
Beginner (Rank 4)

Bosted : Lycoris bor hos hendes far i det sydlige frankrig

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: To hoveder tænker bedre en et - Lycoris

Indlæg by Aleksei on Man 20 jun 2016 - 20:34

Han havde ikke lagt mærke til kvinde før hun tale til ham, det overrasker ham lidt at han ikke havde hørt hende eller havde opdaget hende ved hendes dufte, han må havde siddet for meget i sine ejer tanke, det var begynde at bliv en dårlig vane af gør et, det kun kom til at koster ham livet, hvis han var rigtig uheldig, ”nej det kan overrasker” sagde han og kiggede over på hende, en djævle vil han gæt på ud fra hendes duft, hvis han havde gættet rigtig var det bare hvilke type djævle hun var.

”Vejret er til det, at tager herud” sagde han og kiggede kort over på hende, ikke lige det tøj han vil vælge af tager på ud i en skov, nok mere over i det havde på, noget der kun tår at bliv beskidt eller gå i stykke, han lukke kort sine øjne end han kiggede op på himmel, end han kiggede kort over på hende, for af ser hvad hun laver/gjort, ”hvad laver de så her, planer om af hop i” spurgte han og kiggede over på hende, han havde jo selv overvejet af hop i men vidste ikke hele nu hvor hun var her.

”Navn er Aleksei og deres navn er” spurgte han og kiggede over på hende, det var tydelig at høre at han ikke var her fra landet, men kun nem høre af han kommer fra et område omkring rusland, han kløe sig kort i nakke og kiggede kort rundt og så kort en hjort ind mellem træerne men den forsvandt hurtigt, som den vidste af det var farlig at bliv for længe.
avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 227


Tilbage til toppen Go down

Re: To hoveder tænker bedre en et - Lycoris

Indlæg by Lycoris on Man 20 jun 2016 - 20:57

En tur i søen det havde hun nu ikke overvejet at gøre, men måske var det varmt vandet, så det ville nok ikke skade, men så tænkte hun igen hun måtte hellere lade vær, især lige den dag hvor man havde taget noget af de dyreste tøj på, hvilket bare var en typisk ting at gøre. Hun kunne godt lide dyt tøj og rigtig elegant og yndefuldt tøj. Det stammede vel derfra hvor hun boede, og var opvokset. "Jeg gik såmen bare en tur omkring området, og ville se nærmere hvad der var" svarede hun ham med blikket på ham.
Taget ud fra hans lugt vidste hun hvad han var, og det gav hende et lille smil på læben. Det er ikke så tit hun møder varuvle, faktisk er det sjælendt hun møder andre væsner. Hun var altid vant til hendes egen art. Hun strådte et skridt frem mod ham, for at præsentere sig selv"Lycoris"lød det mens hun kort rettede på kjolen ved skulderen. Hun elskede lyden af sit navn den måde hun hele tiden fik det til at lyde, det var nu også et specielt navn, og hun havde da oplevet før at nogen ikke kunne udtale det.

"Vejret er skønt jeg nyder virkelig det varme vejr, der er ikke noget bedre end det, hvad laver de enlig herude"spurgte hun af ren nysgerrig fordi der var ikke andre end de to, måske ville han i søen, eller måske sad han bare for at nyde vejret og slappe af. Lycoris drejede halvt så hun stod vendt mod den stig hun kom gående fra, utroligt at hun vidste hvordan stigen var, og hvordan hun skulle finde rundt, fordi det var så lang tid siden hun havde været ved søen. "Det så sjælendt jeg har været ved søen når der har været så godt vejr, er tit hernede når solen er væk"sukkede hun kort, med armene over kors mens hun stod i en afslappende og hvilende stilling.

Det var ikke djævle man så så meget hernede ikke hvad hun vidste og havde hørt, men Lycoris havde hvist været lidt anderledes fra andre af hendes slags. Hun elskede at være unik og anderledes. Hendes blik vendte sig mod søen, gad vide hvor dybt den sø måtte være, og gad vide om der overhovedet var fisk deri. Det kunne Lycoris tit stå og spekulerer sig over, selvom det enlig var dumt. Så kiggede hun hen mod personen hvis navn var Aleksei"Hyggeligt at møde dig, er det tit i varulve er hernede ved søen" lød det bare fra hende hun var ligefrem, hvis hun ville vide noget ikke noget med at pakke det ind.
avatar
Lycoris
Beginner (Rank 4)

Bosted : Lycoris bor hos hendes far i det sydlige frankrig

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: To hoveder tænker bedre en et - Lycoris

Indlæg by Aleksei on Søn 26 jun 2016 - 18:24

Han kiggede kort over på hende og smiler svagt, han nikke kort til det hun sagde, det var et andreledes navn hun havde sig der, ikke et man støde så tit på, han kiggede tilbage ind mellem træerne for af ser om han stadig kun ser hjort men det kun han ikke, så var det også smutte som heller ikke gjort så meget, han havde spise for ikke så lang tid side, han kiggede kort ned på søen og lukke kort sine øjne.

”Ja det er det, dejlig at sommer er ved at være her” sagde han og kiggede kort over på hende og smiler svagt, ”jeg er her tit, når det er varmt som det er nu og det er dog ikke altid at jeg er her når sol er på vej ned” sagde han og kiggede kort på hende og smiler svagt til hende, han lukke sine øjne og hvile hovedet mod træ stamme bag sig og trække vejret lidt tung nogen gang, end nu dufte, måske et dyr eller to men ikke noget han skulle være på vagt med, der var kun hende som han ikke helt vidste hvor stod hen, om hun kun finde på at gå til angreb på ham, når han mindste venter det.

Han åben sine øjne og kiggede over på hende da hun snakke til han, ”også hyggelig af møde dig, det er lidt forskellig og hvor på måned det er, vis det er op til fuld måne, er der mange varulv herude” sagde han og smiler svagt til hende, ”hvorfor vil du vide det” spurgte han og kiggede på hende, lidt mærkelig at spørge om men nu havde han svaret på det, hvad hun vil bruge det til vidste han ikke og var så set også ligeglad med det.
avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 227


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum