Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Gabriel on Fre 3 jun 2016 - 19:37

Gabriel svarede af gode grunde ikke på Constantines spørgsmål, men prøvede bare at lukke det hele ude, i håb om at det ville få stemmerne til at dæmpe sig. Men af erfaring vidste han godt at det kun gjorde det værre, og sandt nok, blev stemmerne endnu mere højlydte, og der blev taget mere og mere fat i ham. Derfor stivnede han, da han blev rykket i, og skulle også til at vige væk, men i stedet for at mærke uvirkelige smerter, blev han løftet op, og holdt ind imod noget. Til at starte med, turde han ikke at åbne sine øjne og se hvad der skete, så han lå fuldstændigt stille, for at få et bedre overblik over sin situation. Men efter noget tid, indså han at han nærmest blev vugget, og han blev holdt ind til nogen, og personen snakkede lavmeldt til ham. Blandt larmen i sit hoved kunne han ikke rigtigt finde ud af hvad der blev sagt, men det var rart at fokusere på det, og på at blive holdt om på den måde. Han åbnede dog ikke øjnene endnu.

I stedet lå Gabriel blot stille i favnen på personen, og lod sig vugge frem og tilbage lidt, mens hans gråd døde ned, og han trak vejret nogenlunde stille. Han lavede stadig nogle små gisp efter vejret, af ren menneskelig refleks, som gav et ryk i hans overkrop, men ellers var han tydeligvis mere rolig. Det første han tænkte var, at det var Julien, som passede på ham, som han havde gjort før. Men det var umuligt, at det kunne være ham, så... hvem var det?

Træt åbnede han sine øjne og så op på Constantine, som jo så var den, der prøvede at berolige ham. Havde han været mere klar i hovedet, havde Gabriel nok sparket ham væk, eller snerret at han ikke skulle røre ham, men for nu, blev han bare siddende hos ham, og lukkede sine øjne igen, så han kunne fokusere på vampyrens vejrtrækning. Normalt lyttede han til Juliens hjerte, når dæmonen var der til at hjælpe ham igennem angsten, som hallucinationerne frembragte, men med en vampyr var det jo ikke rigtigt muligt. Så det blev altså vejrtrækningen. Efter et godt stykke tid sagde han dog endeligt noget igen.

"Why are you so nice to me?"
avatar
Gabriel
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvorend han kan søge ly i løbet af dagen.

Antal indlæg : 392


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Constantine on Fre 3 jun 2016 - 19:57

Det her var nok noget af det mest mærkelige, Constantine havde været med til længe, men han fortsatte med at vugge Gabriel og mumle lidt en gang i mellem, for at få han til at falde til ro. Hvad fanden skulle han ellers gøre? Lade Gabriel ligge og panikke og græde? Det ville næsten være endnu mere akavet at være i samme rum som en, der havde en panikanfald og så ikke gøre noget.
Samtidigt kunne han ikke ignorere den følelse i brystet hele situationen gav ham, fordi det sendte ham tilbage til sin tid som menneske, hvor han havde passet på sin lillesøster og endda venner. Han havde været en følsom ung mand, der havde gjort meget for andre. Noget der lå langt væk i dag, men som åbenbart stadig kunne vækkes til live under det tykke lag af ligegyldighed og følelsesløshed.

Da Gabriel kiggede op på ham, ville han ikke have set ret mange følelser, ud over et lidt mildere udtryk i øjnene. Det var ikke ligefrem fordi Constantines indre flød over med følelser, det var mere en naturlig trang til at trøste ham, en storebrorsfølelse, som stadig lå gemt inden i Constantine.
Selvom Gabriel virkede til at være ved at få det bedre, slap Constantine ham ikke, men han stoppede dog med at vugge ham. Nu hvor rollingen var begyndt at slappe af, begyndte Constantine at blive lidt akavet tilpas, så han flyttede lidt uroligt på sig. Og hvor længe skulle de så sidde der?

Endeligt sagde Gabriel noget, men Constantine anede ikke, hvad han skulle svare. Han trak usikkert på skulderen.
"I have no fucking idea. I should probably laugh my ass off." Han tøvede lidt og trak så på skulderen igen. "Maybe you remind me of my baby sister." Han vidste ikke helt, om det var en god idé at nævne noget så fjollet som en lillesøster for Gabriel. Constantine snakkede sjældent om sin tid som menneske, da han syntes, at han var et sølle, svagt individ. Dog huskede han tilbage på mange ting med gode følelser, for han havde haft det godt. Og sjov. På en helt anden måde end i dag, men derfor var minderne stadig gode.
Den hvide kat kom hoppende op i sengen og satte sig til at kigge på dem med sit ene øje, tydeligvis tilfreds. Constantine var lige ved at skubbe Gabriel fra sig af ren trods i forhold til katten, han ikke var i tvivl om, mente at hun havde fået det, hun gerne ville have.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Gabriel on Fre 3 jun 2016 - 22:31

Gabriel vidste ikke helt om han skulle tage det som en kompliment eller en fornærmelse, at han mindede om Constantines lillesøster, og rynkede derfor lidt på næsen. "I know I'm not the most manly man of all the manly men out there, but you're hurting my masculinity a bit" brummede han, lidt for at joke situationen væk, og forhåbentlig gøre det lidt mindre akavet end det allerede var blevet. Der her med Constantine var noget underligt noget, som han ikke helt vidste hvordan han havde det med. Men han vidste, at han helst ikke ville miste den fysiske kontakt lige nu, selv hvis det var med Constantine, så han blev alligevel siddende hvor han var.

Han så over på sin kat, som sad og så utroligt selvtilfreds ud, og rakte sine arme ud imod hende, nærmest som et barn. Som havde han kaldt på hende, kom Marshmallow over, og satte sig på hans skød, og han lagde forsigtigt armene om hende. "I feel an unexplainable urge to punch you, to assert my dominance as alpha male in this apartment" tilføjede han så efter noget tids overvejen. "However, I'm tired, and a little depressed so I won't. I will, however, let you sleep in the bed if you wanna, just because you're kinda warm and I'm kinda cold. But if you tell a soul, we'll find out if vampires can grow back their genitals"
avatar
Gabriel
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvorend han kan søge ly i løbet af dagen.

Antal indlæg : 392


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Constantine on Fre 3 jun 2016 - 22:54

Constantine hoppede straks med på vognen om at joke, det var meget nemmere end at forholde sig til den meget akavede situation. Det virkede ikke til at Gabriel havde planer om at flytte sig og Constantine kunne af en eller anden grund ikke få sig selv til at skubbe ham væk.
"What? Masculinity? Are you a man? Are you sure?" Et skævt smil spredte sig på hans ansigt. Det var bedre. Det var meget nemmere at være rapkæftet end at fokusere på, at han sad og holdt om en yngre vampyr på en meget blød måde. Det var så forkert og han havde ingen anelse om, hvordan han lige skulle forholde sig til det. Men det gjorde det på en eller anden måde lettere, at Gabriel virkede lidt afslappet omkring det.

Katten kravlede op i skødet på Gabriel og så stadig tilfreds ud. Constantine rynkede kort på næsen af hende, men skævede så til Gabriel, da han snakkede videre.
"Please do, it would be a lot less awkward." Han skyndte sig at tilføje; "Don't worry, I have a reputation to think about. This is not really anything I would like people to know!" Han flyttede lidt på sig for at sidde bedre og rømmede sig lidt utilpas. Skulle han spørge ind til, hvad der egentligt var gået galt? Nah, han havde egentligt ikke lyst til at vide det. Lige nu skulle det her overståes. Ikke at det var forfærdeligt, det var bare.. forfærdeligt. Han valgte at kigge på katten igen.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Gabriel on Lør 4 jun 2016 - 1:12

Gabriel skulede op til Constantine, da han spurgte om han overhovedet var en mand. Nok var han blevet forvekslet med en korthåret pige en gang eller to da han var menneske, men så snart han åbnede munden og snakkede, kunne man altså godt høre at han var en mand. Så det var faktisk lidt af en fornærmelse at få smidt i hovedet. "In any other scenario, I would've taken my pants off to prove that I'm a guy, but considering that I'm sitting where I am, that would be awkward, so you just have to trust me on this one" svarede han, og gav også vampyren en albue i maven. "Besides, you've seen me shirtless, so you should know, that I don't have boobs."

Det var faktisk rart at kunne sidde og snakke, uden at sætte hæmninger på sig selv, med en person, som snakkede lidt på samme måde. Med Julien skulle han ofte træde varsomt, selv hvis dæmonen var i godt humør, for ikke at træde ham over tærene. Men Constantine og Gabriel var lidt på samme bølgelængde, og kunne godt skubbe lidt til hinanden ind i mellem. For helvede, han sad og overvejede at bide den anden vampyr i skulderen, for at lade som om at han etablerede sin dominans over ham! Men han lod være, udelukkende fordi at det ville være underligt når han sad på skødet af manden. I stedet rakte han sin hånd op, og lagde den lige så blidt på Constantines kind, inden han uden videre skubbede til hans ansigt. "There. My intestines don't work, so I can't mark my territory, but this is close enough, wouldn't you say Marshmallow?" Marshmallow miawede, som om at hun var enig, inden hun hoppede væk, da Gabriel begyndte at rykke på sig, for at komme ud af skødet på Constantine. "Oh well, you should probably try to get some more sleep, before the sun goes down. Go get your blanket and pillow."
avatar
Gabriel
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvorend han kan søge ly i løbet af dagen.

Antal indlæg : 392


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Constantine on Lør 4 jun 2016 - 10:39

Constantine lod Gabriel stikke til ham med en albue og lod som om, at det gjorde mere ondt, end det gjorde. Han kunne ikke lade være med at grine lidt af hans ord. Gabriel var en sjov størrelse og trods alt det, der var sket i mellem dem af knapt så gode ting, var han befriende let at snakke med. Dårlig humor og rappe kommentarer, hvilket bare gjorde deres samtaler sjove. For et øjeblik glemte han, hvor vred han egentligt stadig var.
"Do you even know what boobs look like? Aren't you too young for that?"

For et kort øjeblik var han ved at undvige Gabriels hånd. De små hænder gav ham stadig flash backs til de to uger i helvede - hvad de ikke havde gjort ved ham - men han lod nu alligevel Gabriel lægge hånden på hans ansigt. Der skete ikke andet end at han skubbede til det, så Constantine vippede lidt til siden.
"Very manly move, I really feel like the underdog now." Constantine var underligt fredelig. Han burde vel vælte Gabriel om og vise, at det var ham, der var den stærkeste, selvom han godt vidste, at det lige nu bare var lidt for sjov. Men lige nu gjorde det ikke noget, at lade Gabriel få lov til at være lidt overlegen. Hvis det fortsatte længere ud end bare sjov, kunne Constantine sætte ham på plads til den tid. Han var stadig overbevist om, at han sagtens kunne tæve rollingen, hvis det blev nødvendigt.

Han ventede til Gabriel havde fjernet sig fra ham, inden han sukkede, rejste sig og tøffede over for at hente tæppet og puden. Han så lidt skeptisk på sengen. Sove i samme seng som rollingen? Kunne det blive mere sølle? Eller bøsse. Han endte med at trække på skuldrene. Oh well, han var ikke sart. Og den smule værdighed han havde haft tilbage overfor Gabriel var vel lige forsvundet, så.. så længe ingen vidste, at de ligefrem som i samme seng sammen, så gik det nok. Og de skulle jo ikke ligge og putte, bare sove.
Så han smed tæppet og puden på sengen og smed sig selv derefter på en ene side af sengen.
"You are pretty bossy, do you know that?"
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Gabriel on Søn 5 jun 2016 - 23:25

Gabriel gav Constantine et meget seriøst, næsten opgivende blik, da han blev spurgt om han ikke var for ung, til at vide hvordan bryster så ud. "I feel like you're forgetting something here. I'm small, I have big cutesy eyes and I'm adorable. Girls just kind of get this weird urge to just take my head, and stuff it in between their boobs. Y'know?" Han tog sine hænder frem, og bragte dem så hen til sit bryst for at understrege hvad han mente, inden han fortsatte. "So yeah, I know what they look like, because I've been suffocated by boobs, more times than should be allowed."

Gabriel så på Constantine, da vampyren bare lod ham skubbe til hans hoved, uden at klage eller noget. Han gav et sidste lille bitte skub, inden han trak sin hånd til sig igen, og lagde sine arme over kors. "Yeah, I know. I'm very intimidating" svarede han, og rakte kort tunge ad Constantine, men med et lille smil om læberne. Det var næsten morsomt at kunne fjolle lidt rundt på den måde, og det var også længe siden han havde haft mulighed for det. Jo, han fjollede da rundt når han var på arbejde, men det var altså noget andet, når man ikke behøvede at slå nogen ihjel. Det var forfriskende, selvom det var underligt at tænke på, at den her person altså var et af hans tidligere torturofre.. Men hvad er lidt tortur mellem bekendte?

Da Constantine gik over for at hente sine ting, rykkede Gabriel sine mange puder og dyne over i den ene side, i stedet for at lade det hele ligge på midten, og krøb under dynen, inden den ældre vampyr kom tilbage. Han himlede med øjnene, da Constantine smed sig på sengen, og spurgte, om han egentlig vidste at han var ret kommanderende. "Of course I know that. Didn't you know short people have a shorter temper and less patience, because they're closer to hell?"
avatar
Gabriel
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvorend han kan søge ly i løbet af dagen.

Antal indlæg : 392


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Constantine on Man 6 jun 2016 - 11:25

Constantine fik pakket sig ind i tæppet og slog lidt til hovedpuden, inden den lå, som ham ville have det. Det var helt sikkert bedre at ligge oppe i Gabriels seng end nede på gulvet.
"Oh, so that's why it always seems like smoke is comming out your ears." Han stirrede op i loftet, da han havde lagt sig på ryggen, men Gabriel ville nok alligevel kunne se det drillende smil, der kort skilte Constantines læber ad. Han henviste til, at Gabriel altid virkede så vred og aggressiv.

Cnstantine kunne mærke trætheden komme snigende igen. Selvom han lige havde været lysvågen, ville det nok ikke være et problem at falde i søvn igen. Var det ikke noget med, at folk uden samvittighed ikke havde problemer med at sove? Der var ikke noget at ligge søvnløs over. Eller noget. Han strakte sig og gabte, inden han drejede hovedet og så på Gabriel.
"Well, this is a lot nicer than the floor. Thanks." Han holdt en lille pause, men drejede sig så lidt i mod ham og løftede en finger. "I sleep with one eye open so don't try anything. Keep to your side of the bed. I'm not into boys, you know. I'll poke your eyes out if you touch me." Selvom hans stemme var meget alvorligt, var der alligevel ingen tvivl om, at det var for sjov. Han havde for længst fundet ud af, at sex var et emne, man kunne irritere Gabriel grusomt meget med, så han sprang ikke over muligheden for at bruge det.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Gabriel on Man 6 jun 2016 - 12:00

Gabriel lagde sig på siden, med ryggen vendt imod Constantine og trak sin dyne helt op under sin hage. Det var lidt underligt at ligge i samme seng, men han havde oplevet mærkeligere ting, som at ligge i samme seng som Julien. Se der var han næsten bange for at vende sig, i tilfælde af at dæmonen blev vred. Men den anden vampyrs dumme kommentarer hjalp lidt på situationen. "Nope, that's solely because I don't like you. You're welcome." svarede han kort, og lukkede så sine øjne. Han havde ikke tænkt sig at sove endnu, for alle synerne var stadig for tæt på til at han turde, men det betød ikke, at han ikke kunne hvile sig lidt, så han ikke var alt for træt næste nat.

Dog åbnede han dem igen, da Constantine sagde at han ikke skulle røre ham i løbet af natten. Til det vendte han hovedet så han kunne se den ældre vampyr ud af øjenkrogen. "Don't worry about it. You just keep your straight on your side of the bed, then I'll keep my gay on my side of the bed. Easy-peasy."
Og med det vendte han hovedet tilbage, og lukkede sine øjne igen. Gabriel anede ikke hvordan Constantine ville reagere på det, men han kom frem til at det nok gik. Om ikke andet måtte han kaste den ældre vampyr ud af et vindue, og smutte ned til sin underbo, mens solen stadig var oppe. Selvom han ikke var udelukkende til mænd, betød det ikke, at han ikke ville blive vred, hvis Constantine sagde noget bullshit. Han mindedes at have mere erfaring, i hvert fald på det romantiske, med mænd end med kvinder, da han heller ikke som menneske havde været særligt seksuel aktiv.
avatar
Gabriel
Competent (Rank 10)

Bosted : Hvorend han kan søge ly i løbet af dagen.

Antal indlæg : 392


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to the basement (Gabriel+Constantine)

Indlæg by Constantine on Man 6 jun 2016 - 12:22

Constantine var ikke specielt overrasket over Gabriels ord, for det første var han ret ligeglad, for det andet havde han haft en mistanke. Men igen, han var ret ligeglad med, hvad andre havde af præferencer, så længe det ikke gik ud over ham. Han var selv til kvinder, selvom han havde forsøgt sig med mandlig selskab en enkelt gang eller to, men det sagde ham ikke så meget. Næh, kvinder. Så han valgte ikke at drille Gabriel med det, i hvert fald ikke lige nu. Det skulle sikkert nok komme en dag.
"Well, that's a deal." Han vendte sig, så han lå med ryggen til Gabriel, det gjorde situationen lidt mindre akavet. Ikke at det var akavet at sove i samme seng med en anden, men lige Gabriel.. dét var akavet. Mest fordi han egentligt stadig havde lyst til at vride halsen om på den yngre vampyr.

"Nighty night." Med de ord lukkede han øjnene og ikke ret længe efter faldt han i søvn. Dog sov han noget lettere end før, ikke af vilje, men fordi hans underbevidsthed syntes det var en god idé at holde øje med, om Gabriel enten begyndte at græde igen eller rejste sig for at finde noget at slå sig selv ihjel med. Eller Constantine for den sags skyld. Det kunne jo godt være, at han besluttede sig for at rydde ham af vejen, nu han havde et en så svag side af ham.
Hvis han ikke blev vækket af nogen af delene, ville han bare sove hele dagen igennem.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum