Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Murders among the trees (Melanie K)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Murders among the trees (Melanie K)

Indlæg by Melanie K. on Lør 11 jun 2016 - 13:31

Hun kiggede lidt på ham og derefter ilden, studerede det og lagde hendes hoved lidt på skrå. Hmmm? Så han ville virkelig hjælpe hende, det havde hun slet ikke forventet. Hun regnede med at han var ligesom alle de andre, bare ude på at slå dæmonen ihjel og komme videre. Men ham her engle bassen, ved siden af hende, ville virkelig gerne hjælpe hende. Lad os nu se om han kunne, eller hun ville begynde at kede sig i stedet. Det håbede hun virkelig ikke at hun ville.

Melanie rejste sig op og kiggede på ilden, hun rettede derefter hendes blik imod et træ, hvor hun fandt en gren. Hun løftede hendes hånd langsomt op, rettede håndfladen imod den og sukkede. Hun havde ingen energi lige nu, der slog kun nogle få gnister fra hendes hånd og lidt røg, efter at stoffet blev ret varmt.

”Problemet er mest af alt.. Jeg er dæmon og dette er blot en krop jeg har fået da jeg kom til dette plan.. Når jeg bruger mine evner, skal jeg opsuge energi og derfra skyde det afsted. Ofte fra f.eks. de biler som kører rundt, mad, eller andet strøm. Jeg kan opsuge utrolig meget, men kroppen kan ikke holde til det. Min fysiske form kan ikke, derfor går den langsomt i stykker.” Forklarede hun og kiggede ned på hendes håndflade imens hun så hvordan der langsomt brændte lidt i stoffet, fra handsken. Smerten mærkede hun ikke, da hun havde mistet følelsen i hendes højre håndflade, eller næsten.
avatar
Melanie K.
Beginner (Rank 5)

Bosted : Hun har ikke et fast bosted endnu, da hun lige er kommet til byen, så hun leder. Dog bor hun i en lille lejer hun har lavet ude i skoven.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Murders among the trees (Melanie K)

Indlæg by Khaa on Lør 11 jun 2016 - 16:29

Han nikkede til hendes forklaring som han lyttede meget interesseret og tænkte godt over dem imens. Det var ikke første gang han havde hørt om sådan et tilfælde så han havde også en klar idé om hvad der kunne gøres.
"Ja det er sådan nogenlunde det plejer at gå... Men der er begyndt at ske en uheldig konsekvens for dæmoner der ankommer til det her plan.... Og det er oftest det der driver dem sinddsyge så de aldrig finder en plads... Dæmoner lærer meget sjældent at leve i sameksistens med den krop de bliver født ind i... Hvis de formår det, bliver kroppen meget stærkere og den kan holde til dæmoniske evner. Simpelthen fordi den bliver gjort klar til det på den måde..."

Det virkede måske sært at en Seraphim ville hjælpe en dæmon men på den måde fandt hun til rette i verden og var ikke hele tiden i forfald
avatar
Khaa
Highly Proficient (Rank 20)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3025


Tilbage til toppen Go down

Re: Murders among the trees (Melanie K)

Indlæg by Melanie K. on Søn 12 jun 2016 - 9:26

Hun kiggede lidt over på ham og overvejede igen, hvorfor han endelig ville hjælpe hende så meget. Det var sgu endelig underligt, synes hun. Men det var nok mest fordi at dette var første gang at nogen ville hjælpe hende, første gang nogensinde i hele hendes eksistens.

Melanie lod hendes arme falde og hun kiggede lidt over på ham, overvejede igen hendes næste træk, skulle hun tage med ham eller være ligeglad? Hun plejede jo altid at være ligeglad. Dog kunne hun mærke at denne engle basse foran hende, nemt ville kunne hjælpe hende, meget mere end nogen anden ville.

”Hvad var dit navn igen? Da jeg gerne vil lærer navnet ordneligt på min nye lærer mester.” Mumlede hun og rakte hendes lille spinkle hånd frem til ham imens hun kiggede på ham. Det var tydeligt at det tog meget på hendes stolthed at skulle have en over hende, specielt at sige navnet ’lærer mester’.
avatar
Melanie K.
Beginner (Rank 5)

Bosted : Hun har ikke et fast bosted endnu, da hun lige er kommet til byen, så hun leder. Dog bor hun i en lille lejer hun har lavet ude i skoven.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum