Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Pleace Help me officer - Zachary (Voldsomt indhold)
Today at 1:35 by Amanda Lewis

» night of the living dead
Yesterday at 21:48 by Dread

» We can share the pain? (Danayela)
Yesterday at 21:25 by Caleb

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 19:21 by Aleksei

» That Was Unexpected? (Ashley White)
Yesterday at 18:03 by Ashley White

» Don't wanna change - Khá
Yesterday at 15:31 by Charmeine Love

» Both at Work..... (Angelique Dümont)
Yesterday at 14:47 by Angelique Dümont

» Breathe, love - Ashley
Yesterday at 8:45 by Ashley White

» Trust me
Søn 24 sep 2017 - 21:55 by Ashley White

» Out of order - Kate Melora
Søn 24 sep 2017 - 2:32 by Kate Melora

Statistics
Der er i alt 669 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Anastasia White

Vores brugere har i alt skrevet 238045 indlæg in 11976 subjects

Hey you!! - Matt Jonas

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Re: Hey you!! - Matt Jonas

Indlæg by Matt Jonas on Tirs 24 maj 2016 - 20:28

Matt sad blot og læste, røg lidt, og slappede generelt bare af mens hun var i bad. Da de bankede på døren, rejste han sig og gik over og åbnede. Det var den unge pige med en masse poser. Han smilede stort ”tak det var de virkelig hurtig om” sagde han.
Pige grinte en smule ”det er jo lidt nemmere for os kvinder” drillede hun lidt. Matt smilede over det. Han tog imod alle poserne, og sagde farve til den unge kvinde.

Matt kiggede lidt af tøjet igennem og var yderst tilfreds. Han lagde noget af det over i den ene papirspose, og gik over til døren. Han bakkede et par gange på, og åbnede så døren. Dog kun lig så han kunne stikke arme med posen ind. ”tag det her på når du er færdig” sagde han så. Og satte posen på gulvet, og lukkede derefter døren.
I posen var der var der noget flot undertøj i en pastel blå, med hvide blonder. Der var en flot mørkeblå kjole der gik til midt på låret, og som sad en smule tæt. Til den var der nogle flotte sko, med en meget lille men tyk hæl. Der var også et par sorte hansker der gik til lige under albuen. Han tænkte at der nok var en grund til de mange bandager. Derfor havde han skaffet hanskerne.

Han satte sig selv i sofaen igen, og slappede af.
avatar
Matt Jonas
Competent (Rank 10)

Bosted : En stor lejlighed i midten af byen

Antal indlæg : 376


Tilbage til toppen Go down

Re: Hey you!! - Matt Jonas

Indlæg by Melanie K. on Tirs 24 maj 2016 - 20:58

Melanie kiggede op, da hun hørte at han åbnede døren. Hun gemte ikke rigtigt hendes krop, kiggede blot op og så ham sætte posen ind. Nysgerrigheden fik hende til at skynde sig lidt med hendes bad.

”Det.. Behøver du ikke..” Mumlede hun bare, da hun så ham lukke døren igen. Hun fik vasket hendes hår og skrubbet hele hendes krop med de dejlige og velduftende sæber. Da hun endelig var færdig, var vandet pænt grumset og meget beskidt. Hun tømte karret og fik skyllet sig en sidste gang inden hun steg ud af karret.

Hun fik fundet et lækkert håndklæde, tørrede hendes hår og krop, imens hun gik over til posen og kiggede ned. Melanie lavede meget store øjne da hun så tøjet, dette var ikke noget hun normalt gik i. Dog hoppede hun i det. Fik lukket kjolen og tørret hendes hår en sidste gange, så de mange krøller faldt flot omkring hendes skuldre.

Da hun endelig var færdig og i tøj igen, gik hun ud til Matt og kiggede på ham, sådan som han sad der i sofaen.

Hun var utrolig smuk, da hun havde fået alt det skidt af. Hendes hår faldt i bløde krøller, renheden fik hendes skønhed frem, som skidtet havde gemt. Hun havde smukke flotte former, lange stærke ben og handskerne dækkede hendes ar perfekt.

”Hvorfor har du givet mig dette tøj?” spurgte hun lidt spydigt.
avatar
Melanie K.
Beginner (Rank 5)

Bosted : Hun har ikke et fast bosted endnu, da hun lige er kommet til byen, så hun leder. Dog bor hun i en lille lejer hun har lavet ude i skoven.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Hey you!! - Matt Jonas

Indlæg by Matt Jonas on Tirs 24 maj 2016 - 22:30

Matt sad blot roligt og ventede mens han stadig læste avisen. Han så dog op, da døren til bade værelset så han op. Et både roligt og tilfreds smil dukkede op på hans læber da han så hende i kjolen. Han havde haft rart! Hun så virkelig smuk ud. Han rejste sig roligt op, og betragtede hende. Han hørte hvad hun spurgte om, og smilede bare roligt.
”ja selv om jeg var stor fan af din tøjstil, så kunne jeg jo ikke tage dig med ned i restauranten i det tøj du havde på før” sagde han bare roligt.

Han gik helt hen til hende, og lagde en finger under hendes hage, og vippede hendes ansigt op mod sig ”Desuden så havde jeg jo ret i min formodning om at de var adels smuk under alt det snavs” sagde han blot, og slap hende.
Han rettede sig op, og gik over mod sin blazer. Han rullede sine ærmer ned igen, og knappede knappen. Han tog sin blazer på igen, og rettede den lidt. ”Når.. skal vi gå?” spurgte han så roligt og så på hende
avatar
Matt Jonas
Competent (Rank 10)

Bosted : En stor lejlighed i midten af byen

Antal indlæg : 376


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum