Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 531 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elizabeth Stride

Vores brugere har i alt skrevet 251369 indlæg in 12715 subjects

Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Go down

Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Indlæg by Zakaroff on Man 16 maj 2016 - 23:34

Tid: 01:30
Sted: Gydernes mørkeste dele
Omgivelser: Et svagt ekko af byens larm sneg sig ned mellem de høje bygninger hvor byens afskum prøvede at bo

"Hør Hugtand! Han skal bare dd...." Sådan var samtalen startet. Men efter en serie bevægelser deres ynkelige øjne ikke kunne fange, faldt et par stakler døde om hvorefter Zakaroff blev lukket en til en hr. DeMorra. Samtalen var der efter gået som de fleste andre gange hvor Zakaroff blev betlat for en eller anden opgave. Men de var heller ikke nået ret langt i snakken før Zakaroff rystede på hovedet. De havde bestilt Zakaroff til at dræbe en der havde været i seng med en af deres 'duller' som de så smukt kaldte dem. Efter en kniv ved halsen holdt de op med at tale grimt om kvinder og kunne efterfølgende fremstamme at det var fordi målet ikke bare var en mand. De vidste ikke præcist hvad men menneske var han i hvertfald ikke.
Zakaroff fik navnet 'Nathaniel' og et billede men nægtede foreløbig betaling da han stadig skulle afgøre med sig selv om opgaven var det værd.

En del research omkring denne Nathaniels færden, havde ledt Zakaroff til disse gyder en nat. Påklædningen var som altid praktisk sort tøj med en sort frakke og selvfølgelig bedemandshatten og så med det lange sorte hår i en perfekt hestehale. Hvis der var en ting han var særdeles god til, så var det at han blev væk. Zakaroff blev kun set hvis han ville, hvilket hans evne gjorde nemt.
Så han sprang lydløst hen over tagene hvor kun en ganske svag vind rørte på sig. Hurtigt nåede han den gyde hvor Nathaniel højst sandsynligt ville befinde sig i eller i hvertfald i nærheden.

"Nå Nathaniel.... Hvor gemmer du dig så henne?..... Sikke en ballade du kan lave over en kvinde...."
Stille vandrede hans blik rundt over omgivelserne for at få det mindste hint om hvor han var eller hvad han lavede. Zakaroff var emget tålmodig når bare målet var det rette
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1216


Tilbage til toppen Go down

Re: Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Indlæg by Gæst on Lør 21 maj 2016 - 17:58

Natten var godt i gang og der var ikke nogen tvivl om hvad denne nat skulle bruges på. Et kækt smil spredte sig på den unge incubus’ læber. En hånd kørte gennem det sorte hår, men det var ikke hans egen, men en kvindes, som kælent gned sig op af ham. Årh han elskede den opmærksomhed og denne kvinde kendte han i forvejen, så han vidste hvad hun var i stand til. Et suk flygtede fra hans læber som hun lod sine tænder glide ind i halsen på ham ” Marishka… Be careful with those teeth of yours..” sagde han inden han greb I hendes hår og hev hendes hoved bagover, før han fortsatte ” You know what will happen then… We can’t have that when we’re in the open” sagde han og drejede hende rundt så hun stod op af en væg, tilhørende et af de mange huse, som var med til at danne de sorte gyder. En ældre mand kom over og så dem stå tæt op af hinanden og mumlede et eller andet før han rystede på hovedet og gik hastigt videre med et lettere skummelt smil på læberne. Nathaniel så på Marishka inden han stillede sig tæt op af hende og begyndte at kysse hende. Hun trak sig og kyssede ned af hans hals og begyndte igen at bide ham i halsen. Langsomt ville hans hud begynde at blive sort, horn fra panden, de længere tænder. Halen voksede ud og snoede sig omkring hendes ben ” Thank you for that…” sagde han og sukkede før han så sig omkring før hans øjne igen rettede sig mod kvinden foran ham.

Lyden af hans navn der blev sagt et stykke væk fik ham til at trække sig fra Marishka ”Well shit… Mari, run.. And don’t look over your shoulder!” han så på hende med et seriøst blik inden han slap hende og lod hende løbe. Hun stod blod og stirrede på ham, før hun begyndte at løbe. Kort knækkede han nakken og så ned af sig selv. Stadig i det forkerte stadie, sort, med horn og hale og med de længere tænder.. Der var ingen tvivl om han ville være nem at kende, især når han så ud som han gjorde nu ” What do you want? Drugs? Sex? I got both for you right here” sagde han og hev en lille pose med hvidt pulver i. Han stod og ventede spændt mens hans øjne nærmest var det eneste der afslørede ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Indlæg by Zakaroff on Man 23 maj 2016 - 18:56

Zakaroff smilede ned mod dem inden han forsvandt lydløst. Åhh en Incubus.... Det var også så længe siden han dræbte en....
Lydløst kom han frem igen, denne gang med en hånd solidt plantet ved Marishka's nakke imens hun kiggede panisk over på Nathaniel. Zakaroff kørte en negl ned af hendes hals så der kom et ganske fint snit. Lige i det neglen brød hendes hud, stivnede hun fuldstændig og tårer løb ned af hendes skræmte kinder. Det var tydeligt at hun var lammet i voldsomt intens smerte. Kort lagde han læberne ved hendes øre og hviskede højt:
"Hush now.... The pain will pass.... Soon you can get back to your.... desires....."

Lyden af den nærmeste gadelygte der blev smadret kom hvorefter Zakaroff pludselig stod i den anden ende af gyden, imens Marishka ikke kunne andet end at se til.
"Drugs?..... Would be a terrible waste on a body that's dead..... And sex? I have a rather..... Explicit taste on that field... No i am here on a mission of curiousity.... I was offered the job for your head on behalf of a mr. DeMorra.... But i am not hired for the mere sake of a woman... Please... Enlighten me....."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1216


Tilbage til toppen Go down

Re: Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Indlæg by Gæst on Søn 29 maj 2016 - 18:21

Han så på Marishka der var i Zakaroff’s hænder. Kort knurrede han og skar tænder ” Let her go.. It was me you wanted right! I know your kin.. Vampire” sagde han og vidste hvis han kæmpede mod ham var der sikkert fifty fifty chance for der var en af dem der blev hårdt såret og ikke kunne gå fra stedet før dagen efter. Vampyrens ord fik det til at løbe koldt ned af hans ryg. Neglen der gik gennem Marishka’s hud fik ham til at stivne. Nej… Mari. Han knyttede sine hænder at blottede tænder ” Marishka… I will safe you.. I promise!” hans stemme var panisk da han igen lod blikket falde i et med vampyrens.

” Mr. DeMorra… Thats cute, you work like a pet for the Mafia… ” sagde han og fnøs ” Why would a vampire like you even work for a piece of shit like that.. You seem to know their so called – ladies – The last one I’ve met was more like a dirty drugaddicted slut.. And she loved the treatment she got from me.. Trust me bloodsucker” sagde han og grinede kort for sig selv inden hans blik faldt på Marishka der lå helt stiv og sikkert i voldsomme smerter.

” Tell DeMorra.. If he want my head, the fat fuck can come get me himself.. “ sagde han og sendte vampyret et skævt smil inden hans hudfarve og resten af ham langsomt var ved at forvandle sig tilbage til menneske form.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Indlæg by Zakaroff on Søn 29 maj 2016 - 19:50

Næsten lige så hurtigt som han var dukket op, var Zakaroff væk igen. Da han igen kom til syne, sad han på hug henne ved Marishka og strøg hendes kind imens han nærmest hviskede:
"Sssshhh.... It will all be over soon... I wont kill you.... The pain will subside.... Eventually......"

Lige så hurtigt var Zakaroff på benene og kiggede på Nathaniel med et intenst og ildevarslende blik. "She will be fine.... Faster with my help even.... Never thought you for a softie from i've heard Nathaniel.... And i can assure you... That pathetic piece of filth cannot afford my services...."
Han stod nu for enden af gyden og kiggede på Nathaniel der nu stod mellem Zakaroff og Marishka. Marishka havde nu den sorte frakke omkring sig stadig med det smertefyldte blik. Nu da han ikke længere bar frakken, var Zakaroff's meget atletiske figur langt mere tydelig.
"But like i said.... Why would they try and hire me for someone like you?.... Enlighten me and i'll help her.... Without killing her... Maybe even do you another favor?...."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1216


Tilbage til toppen Go down

Re: Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Indlæg by Gæst on Søn 29 maj 2016 - 20:05

Han prøvede så vidt muligt ikke at springe direkte i hovedet på vampyren, han kunne ikke miste Marishka også grundet han selv har fucket op… Han knugede hænderne langs han side og så stift på ham ” Let her go and you can deal with me!” sagde han og overvågede hvordan han sad og kælede Marishka’s kind.

Han så på vampyren og knurrede utilfreds ” You don’t even know me bloodsucker, so how do you presume I’m a softie? Because I pretect the people I like? Well then every person is a fucking softie…” da vampyren forsvandt så han omkring sig, for at undgå mulig fare. Han stod nu selv mellem Marishka der var på jorden i intense smerter og vampyren som var den eneste der kunne hjælpe hende. Vampyrens ord fik ham til at hæve et øjenbryn ” Oh so they didn’t tell you? And you really work for that jerk! Hahahah and here I thought I was a disgrace, but you serving a man that can’t even take care of his whores? How can it be my fault that the bitch came running after me begging me to use her like a slut and then drug her before she went back? Well… “ et dystert smil spredte sig på hans læber da han så på Marishka bag sig og derefter igen på vampyren foran ham.

" Leave Marishka out of this.. She don't even know what this is about... " sagde han mellem sammenbidte tænder og mærkede hvordan hans dæmon udseende var begyndt at tage over igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hunting for the Mafia (Nathaniel)

Indlæg by Zakaroff on Søn 29 maj 2016 - 20:15

Zakaroff grinede ildevarslende og kiggede igen på Nathaniel med glødende røde øjne.
"You must be hard of hearing... If i worked for him, i would have been payed.... But oh imagine his face when he walks into his bedroom with his daughter bound and bled to death.... No me being here is only to sate m own curiousity...."

Han tog en kniv frem ganske langsomt og slikkede blod af klingen. "Her screams...... Sweet music fading as the last drop of blood left her...."
Zakaroff's blik blev mere intenst og hans smil mere skummelt som han så på Nathaniel. "Not all are softies.... But of course you are.... But if you're not.... By all means.... Let her be.... Watch her veins burn with pain... Or answer my question.... And i'll maybe even throw you a favor for the trouble....."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1216


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum