Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Ons 18 apr 2018 - 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 17 apr 2018 - 18:21 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

» UW - Reklame!
Man 16 apr 2018 - 18:32 by Harry Jepsen

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250507 indlæg in 12696 subjects

I'm going to k... Avery? Is that really you...

Go down

I'm going to k... Avery? Is that really you...

Indlæg by Gæst on Man 16 maj 2016 - 18:53

Sted:: Salles de Banquets.
Tid:: Omkring midnat. Mere præcist 23:56.
Vejr:: Typisk forårs vejr. Skyfrit, stjerneklart og omkring 11 grader.
Omgivelser:: Folk der drikker, danser og flirter på livet løs.
Påklædning:: https://66.media.tumblr.com/cc1f07948a725182421cbd784e8e567a/tumblr_n30wk05ssZ1ts2aoho1_500.jpg samt et par sorte bukser og sorte sko.

Emnet er til Avery Jennings
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Natten var stadig ung, faktisk var den blot begyndt for rigtig mange natteravne, som allerede var godt I gang med at fylde bars og diskoteker som var spredt i Di Morga’s gader. Dog skulle man heller ikke være i tvivl om der ville komme flere og flere væsener. Lyden af noget det ramte jorden, gav næsten genlyd i lejligheden, trods folks stemmer på gaden nemt kunne høres. Det var nok den største ulempe ved at bo i Terre’s gader, men et eller andet sted havde man selv valgt at bo der og man fik også at vide der ville komme fulde mennesker ud i gaderne. En svag mumlen kunne antydes ingen en dør blev lukket ” Oh right… Yes I know.. How does she look? Okay good.. I’ll call you later.” Stemmen var dyb og man var ikke i tvivl om det var en mand der talte i telefon med en eller anden.   Han sukkede kort inden han kastede et blik i spejlet, ny barberet, håret sat tilbage og tøjet var sat fint, det eneste der manglede var nu han skulle have sko på og frem til den destination der var blevet givet til ham. Det var tredje gang siden han kom på jorden, han havde fået en opgave som denne. Han skulle finde en person og udrydde dem, men denne gang var det et sted der var crowded, hvilket blot gjorde det til en større udfordring for ham. Han fik taget de sorte sko på og knækkede derefter kort nakken inden han gik ud i gaderne og mod Salles de Banquets.

Der var mange tanker der kom gennem hans tanker. Hvem var denne kvinde han skulle udrydde og hvorfor. Egentlig havde han ikke fået nogen grund til det, men han havde fået ledetråden – Don’t let the past hunt you- men hvad betød det? Han havde mange folk i sin fortid, men kunne ikke komme i tanke om en der burde slås ihjel. Han ankom til diskoteket og så køen. Selvfølgelig var der en lang kø af unge kvinder i ALT for korte kjoler, dog var der så en fordel for ham. Han bed sig kort i læben inden han igen kom væk fra tanken om let påklædte kvinder, som sikkert var alt for unge til ham alligevel. Han sukkede ingen han stillede sig i kø. Der gik ikke mere end femten minutter så kom han ind på diskoteket. Det var lige så slemt som han havde forstillet sig. Alt for mange unge mennesker, over det hele.. Folk der var elendige til at flirte og andre der nærmest var ved at voldtage hinanden i hjørnet af dansegulvet. Han gik op i baren og bestilte en drik, som han kunne nyde, mens han ventede på hans offer.

” Hej smukke.. Vil du ikke med ud på badeværelset” lød en kvindestemme i hans øre og da han vendte sig op så han blot på hende med et hævet øjenbryn. Hun var tydeligt alt for ung til ham, men det havde ganske vidst ikke stoppet ham før, men eftersom han havde et job han skulle klare..  ” Listen up girl.. I dont understand shit you just said, but I’m not a pedophile.. So go hunt someone else”   han kunne tydeligt se på hende hun ikke var tilfreds med svaret, men hun gik alligevel. Han sukkede kort inden han vendte sig om mod sin drink og sippede til den, mens han holdt øje og sikrede sig at personen han skulle slå ihjel ikke kom ham i forkøbet og han selv mistede livet i stedet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum