Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via emailLatest topics
» Once Upon a Masquerade Ball (Hazel)
Today at 17:44 by Khá

» Is That How You Repay Me?! (Lucien)
Yesterday at 20:46 by Lucien

» In distress //Zak
Yesterday at 12:03 by Zakaroff

» Busy Opening.... XXX(Cara)
Yesterday at 0:33 by Caleb

» The curse inside //Caleb
Ons 21 jun 2017 - 23:06 by Alyssa

» Its been a while
Tirs 20 jun 2017 - 22:47 by Khá

» Anyone?
Tirs 20 jun 2017 - 21:44 by Aubrei

» Emnesøgning: I need someone to hit on (literally)
Man 19 jun 2017 - 19:46 by Amy

» Face Claim
Man 19 jun 2017 - 13:05 by Sonya

Top posting users this month
Caleb
 
Cara
 
Sascha
 
Khá
 
Jordan
 
Zakaroff
 
Hazel
 
Lucien
 
Bailey
 
Danayela
 

Statistics
Der er i alt 642 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sonya

Vores brugere har i alt skrevet 243723 indlæg in 12656 subjects

You are not connected. Please login or register

AuthorTopic: Hvad har vi her - Evee

Hvad har vi her - Evee
« on: on Søn 8 maj 2016 - 0:38 »

Bjørn

Highly competent (Rank 12)

avatar

Tid: 19:00.
Sted: Gågade.
Vejr: Lette varme, en del skyer på himmel men tør vejr.
Omgivelser: Hvad der nu er på gågade.

Bjørn kom gå for sig selv op af gågade, butikker havde stadig åben, så der var en del menneske/væsener på gade, han var klæde i nogen mørk cowboy bukser og en sort t-shirts, han er 190cm høj, han har brunt hår, brune øjne, han er slanke af bygning men træning, det havde regnet tidlig på dag men det var kort det stod på, ellers havde resten af dag indtil nu, været fint med sol skin og var også når at bliv varm, selvom det ikke rigtig var sommer i nu, han kun også ser på de andre i by af de ikke havde lige så meget tøj på, selvom mange stadig gik i lang ærmer, men ikke varm nok til af kvinde gik i lidt tøj.

Så varm var det heller ikke blevet i nu, men det kun ikke gå lang tid, før kvinder begynde at gå i kjoler og viser mere frem af krop, han stoppe op udenfor en lille bar, han overvejer at købe sig en kop kaffe, han havde ikke rigtig lyst til en øl medmindre han kun få selskab af en eller anden, han vidste bare ikke hvem, det skulle være, men det kun selvfølgelig også være at han lad en ny af kender.

Hvad har vi her - Evee
« on: on Søn 8 maj 2016 - 1:20 »

Evee

Novice (Rank 2)

avatar

Det var aften men stadig varmt. Evee havde valgt at tage ud en tur. Hun havde intet at lave der hjemme, og hun vil gerne møde folk at snakke med måske. Hvis hun da var heldig at støde på nogle at snakke med. Hun gik lige nu bare roligt ned af gaderne i byens gågade. Der var stadig en del folk ude. Det var jo heller ikke så sent igen, i betragtning af det jo var forår nu.

Mens hun roligt gik gennem byens gader, betragtede hun også folk lidt som gik forbi hende. Hun prøvede at se om der var en af dem, som vil virke spændende at falde i snak med. Selvom hun vil kunne snakke med hvem som helst næsten. Dog skulle hun blot få kontakt til en person på en eller anden måde, men hun var ikke sikker på hvordan hun skulle gøre det. Ikke endnu.

Hvad har vi her - Evee
« on: on Søn 8 maj 2016 - 1:30 »

Bjørn

Highly competent (Rank 12)

avatar

Han gik op til bar eller hvad man nu kun kalde det for var denne bar som lå udenfor, han bestille en kop kaffe, en helt normal og helt sort, godt nok havde de også andre forme for kaffe men han synes bare om normal sort kaffe, han betale med det sammen og tager sin kaffe, da han fik den og gik ned til en af de små rund border som der var, hvor han stille kaffe fra sig end han selv tog plads, han sad sig til rette, lidt tilbage på stol, hvor han kiggede kort rundt, hvorefter han tog en tår af sin kaffe.

Han lukke kort sine øjne og kiggede derefter op på himmel, lidt utrolig at de ikke havde fået noget regne, da skyer på himmel var lidt mørke i det men det havde de ikke, men det var kun godt af de ikke havde fået noget, regne da det havde regne de sidste par dag og derfor ikke mangle mere.

Hvad har vi her - Evee
« on: on Tirs 10 maj 2016 - 11:29 »

Evee

Novice (Rank 2)

avatar

Stille gik hun videre, men standsede op da hun nåde til en bar.  Hun overvejede lidt om hun skulle tage et eller andet her, men hun drak normalt ikke. Hun sukkede over sig selv. Hun kunne jo bare drikke cola eller noget hvis det endelig var. Hun endte med at gå der ind. Hun gik direkte op og bestilte så bare en cola, og fik den lige med det samme. Hun betalte for den, inden hun tog colaen, og så sig om efter en ledig plads. Da hun fik øje på et tomt bord, gik hun over til det for at slå sig ned. Der sad en mand ved bordet ved siden af hende, men hun tog sig ikke lige af ham. Roligt tog hun en tår af sin cola, og nød at kunne sidde udenfor lige nu.

Hvad har vi her - Evee
« on: on Tirs 10 maj 2016 - 22:52 »

Bjørn

Highly competent (Rank 12)

avatar

Han havde næste lige sat sig ned ved et af de mange runde border som der var til to person, da han lag mærke til at der kom en kvinde op til bar og bestiller et eller andet, som viser sig at være en cola, han tog en tår af sin kaffe og lukke kort øjne, det var en god kaffe som enlig overrasker ham lidt, da han ikke havde betale det vild for den, han kiggede kort rundt da han åben øjne og opdage af kvinde fra før, havde sat sig ved bordet ved side af ham, han nikke kort som en hils til hende da han så af hun kiggede på ham, han tog en tår mere af sin kaffe og kiggede kort op på himmel.

Sponsored contentVis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum