Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Hvad har vi her - Evee

Go down

Hvad har vi her - Evee

Indlæg by Bjørn on Søn 8 maj 2016 - 0:38

Tid: 19:00.
Sted: Gågade.
Vejr: Lette varme, en del skyer på himmel men tør vejr.
Omgivelser: Hvad der nu er på gågade.

Bjørn kom gå for sig selv op af gågade, butikker havde stadig åben, så der var en del menneske/væsener på gade, han var klæde i nogen mørk cowboy bukser og en sort t-shirts, han er 190cm høj, han har brunt hår, brune øjne, han er slanke af bygning men træning, det havde regnet tidlig på dag men det var kort det stod på, ellers havde resten af dag indtil nu, været fint med sol skin og var også når at bliv varm, selvom det ikke rigtig var sommer i nu, han kun også ser på de andre i by af de ikke havde lige så meget tøj på, selvom mange stadig gik i lang ærmer, men ikke varm nok til af kvinde gik i lidt tøj.

Så varm var det heller ikke blevet i nu, men det kun ikke gå lang tid, før kvinder begynde at gå i kjoler og viser mere frem af krop, han stoppe op udenfor en lille bar, han overvejer at købe sig en kop kaffe, han havde ikke rigtig lyst til en øl medmindre han kun få selskab af en eller anden, han vidste bare ikke hvem, det skulle være, men det kun selvfølgelig også være at han lad en ny af kender.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvad har vi her - Evee

Indlæg by Evee on Søn 8 maj 2016 - 1:20

Det var aften men stadig varmt. Evee havde valgt at tage ud en tur. Hun havde intet at lave der hjemme, og hun vil gerne møde folk at snakke med måske. Hvis hun da var heldig at støde på nogle at snakke med. Hun gik lige nu bare roligt ned af gaderne i byens gågade. Der var stadig en del folk ude. Det var jo heller ikke så sent igen, i betragtning af det jo var forår nu.

Mens hun roligt gik gennem byens gader, betragtede hun også folk lidt som gik forbi hende. Hun prøvede at se om der var en af dem, som vil virke spændende at falde i snak med. Selvom hun vil kunne snakke med hvem som helst næsten. Dog skulle hun blot få kontakt til en person på en eller anden måde, men hun var ikke sikker på hvordan hun skulle gøre det. Ikke endnu.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvad har vi her - Evee

Indlæg by Bjørn on Søn 8 maj 2016 - 1:30

Han gik op til bar eller hvad man nu kun kalde det for var denne bar som lå udenfor, han bestille en kop kaffe, en helt normal og helt sort, godt nok havde de også andre forme for kaffe men han synes bare om normal sort kaffe, han betale med det sammen og tager sin kaffe, da han fik den og gik ned til en af de små rund border som der var, hvor han stille kaffe fra sig end han selv tog plads, han sad sig til rette, lidt tilbage på stol, hvor han kiggede kort rundt, hvorefter han tog en tår af sin kaffe.

Han lukke kort sine øjne og kiggede derefter op på himmel, lidt utrolig at de ikke havde fået noget regne, da skyer på himmel var lidt mørke i det men det havde de ikke, men det var kun godt af de ikke havde fået noget, regne da det havde regne de sidste par dag og derfor ikke mangle mere.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvad har vi her - Evee

Indlæg by Evee on Tirs 10 maj 2016 - 11:29

Stille gik hun videre, men standsede op da hun nåde til en bar.  Hun overvejede lidt om hun skulle tage et eller andet her, men hun drak normalt ikke. Hun sukkede over sig selv. Hun kunne jo bare drikke cola eller noget hvis det endelig var. Hun endte med at gå der ind. Hun gik direkte op og bestilte så bare en cola, og fik den lige med det samme. Hun betalte for den, inden hun tog colaen, og så sig om efter en ledig plads. Da hun fik øje på et tomt bord, gik hun over til det for at slå sig ned. Der sad en mand ved bordet ved siden af hende, men hun tog sig ikke lige af ham. Roligt tog hun en tår af sin cola, og nød at kunne sidde udenfor lige nu.
avatar
Evee
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvad har vi her - Evee

Indlæg by Bjørn on Tirs 10 maj 2016 - 22:52

Han havde næste lige sat sig ned ved et af de mange runde border som der var til to person, da han lag mærke til at der kom en kvinde op til bar og bestiller et eller andet, som viser sig at være en cola, han tog en tår af sin kaffe og lukke kort øjne, det var en god kaffe som enlig overrasker ham lidt, da han ikke havde betale det vild for den, han kiggede kort rundt da han åben øjne og opdage af kvinde fra før, havde sat sig ved bordet ved side af ham, han nikke kort som en hils til hende da han så af hun kiggede på ham, han tog en tår mere af sin kaffe og kiggede kort op på himmel.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum