Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Ons 18 apr 2018 - 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 17 apr 2018 - 18:21 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

» UW - Reklame!
Man 16 apr 2018 - 18:32 by Harry Jepsen

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250507 indlæg in 12696 subjects

Det ser ud til at trække op, til blæsevejr

Go down

Det ser ud til at trække op, til blæsevejr

Indlæg by N'ataya on Man 18 apr 2016 - 21:23

Tid - N'ataya går ikke op i hvad klokken er
Sted - skoven
Omgivelser - De omgivelser der er i en skov
Vejret - Det ligner, det kunne trække op til blæst og regnvejr
Dette emne er til tænkt Zane

Den flotte men dystre skov generede ikke N'ataya, hun fandt den faktisk meget flot men anderledes lige som hende selv. Det sorte grå agtige hår hang ned langs hendes ryg, hendes kjole var nøjagtig som den plejede at være møg hamrende beskidt men det var ikke lige frem fordi hun havde nogle andre kjoler. De bare tæer bevægede hun roligt, mens hun gik længere ind i skoven og langsomt nærmede sig sin hytte. Hun havde sjovt nok altid, sin yndlings kniv med især hvis der skulle komme nogle ubehagelige overraskelser.

De mørke øjne kiggede roligt rundt, i de hjemvendte omgivelser hun befandt sig i. Hun havde praktisk talt boet i Di Morga skov lige så længe hun kunne huske, og nu var det ikke fordi hun var ret gammel igen. Hun talte ikke en gang sin egen alder, hun ville blot roligt bevæge sig rundt i denne skov uden at blive generet af nogen. Og hvis der alligevel, kom nogle her ind og så tæt på hendes hytte. Ville det ikke være hendes skyld, hvis hun valgte at skære lidt i dem det var trods alt hendes sted tæt på hytten og ikke deres. Hendes blik vandrede kort ned på kjolen som man tydeligt kunne, se nogle gamle indtørrede blodpletter af. "Det lægger man ikke mærke til" kom det fra hende, mens hun endelig kunne begynde at se sin hytte men nej hun ville ikke hen til den endnu det måtte blive senere. Hun drejede af for at smutte, ned til en flod der var i nærheden, en flod hvor hun satte sig ned ved bredden af den.
avatar
N'ataya
Novice (Rank 1)

Bosted : Skoven

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Det ser ud til at trække op, til blæsevejr

Indlæg by Zane on Ons 20 apr 2016 - 20:55

Det nært forestående blæse- og regnvejr generede ikke Zane. Det var kun ekstremt vejr, der kunne klare noget sådant - og det var der ikke meget af i Di Morga.

Måske var det en af grundende til, at han var så vild med lige netop dette skjulte land.

Lige nu vandrede han roligt gennem skoven - en vane, han havde haft i flere år nu, og som altid hjalp ham med at slappe af og nyde tidens stille gang når der intet interessant skete.

På denne dag var han iført sorte bukser, læderstøvler, en sort skjorte og en overfrakke i fint skind.
Det lange, hvide hår hang, som altid, løst og perfekt ned ad hans stærke skuldre og ryg.

Efter en tid, kom han til en flod, som han ikke umiddelbart kunne huske at have set før.
Med et næsten nysgerrigt blik i de lilla øjne, kiggede han op langs bredden - og fik øje på en anden person lidt længere oppe.
Han kunne med det samme se at hun var en elver...

Zane bevægede sig ind i skoven igen... og kort tid efter, trådte han igen ud mod floden, men denne gang blot et par meter bag kvinden.
Her lagde han hovedet lidt på skrå, og kiggede undrende på hende.

"En halvblods...?" kom det så fra ham.
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: Det ser ud til at trække op, til blæsevejr

Indlæg by N'ataya on Tors 21 apr 2016 - 14:19

De par minutter N'ataya havde haft lukket sine øjne, hvor hun nød stilheden var snart forbi det varede ikke længe før hun hørte en stemme. Som fik hende til at åbne sine mørke øjne, og kastede et blik hen mod personen som havde kaldt hende for halvblods.

Når hun sad ned, så han faktisk rimelig høj ud ikke at det gjorde hende noget hun endte bare hurtig med at blive træt af at kigge op ad. Med rolige bevægelser fik, hun rejst sig op med rank ryg mens hun lade hovedet på skrå og betragtede ham kort.

"Du lyder overrasket" kom det fra hende, hendes lange sorte grå hår hang fint ned langs ryggen mens hendes øjne stadig betragtede ham. Hun lade mærke til, han også havde hovedet på skrå hvilket fik hende til at rette sit hoved op. På en eller anden måde, kunne hun ikke lide at have hovedet på skrå når andre også havde det. Også en gang, hun brød sig ikke om at møde andre uanset om de var af samme race.

"Hvem er du?" Kom det fra hende, mens hun stadig lige så roligt holdte om hendes kniv, som hun roligt. Begyndte at rense sine negle med, mens der var hendes sædvanlige smil placeret på hendes læber.
avatar
N'ataya
Novice (Rank 1)

Bosted : Skoven

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum