Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Pleace Help me officer - Zachary (Voldsomt indhold)
Today at 1:35 by Amanda Lewis

» night of the living dead
Yesterday at 21:48 by Dread

» We can share the pain? (Danayela)
Yesterday at 21:25 by Caleb

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 19:21 by Aleksei

» That Was Unexpected? (Ashley White)
Yesterday at 18:03 by Ashley White

» Don't wanna change - Khá
Yesterday at 15:31 by Charmeine Love

» Both at Work..... (Angelique Dümont)
Yesterday at 14:47 by Angelique Dümont

» Breathe, love - Ashley
Yesterday at 8:45 by Ashley White

» Trust me
Søn 24 sep 2017 - 21:55 by Ashley White

» Out of order - Kate Melora
Søn 24 sep 2017 - 2:32 by Kate Melora

Statistics
Der er i alt 669 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Anastasia White

Vores brugere har i alt skrevet 238045 indlæg in 11976 subjects

Business, pleasure maybe?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Business, pleasure maybe?

Indlæg by Gæst on Søn 17 apr 2016 - 22:16

~Alle detaljer kan findes nede i emnet~
~Emnet er tilegnet Demitrij~
outfit

----------

Hvem skulle have troet at den lille vampyr ville befinde sig blandt de smuk malede vægge? Hun sukkede kort, dette var næsten for fint til at det kunne være sandt. Men de grønne dådyr øjne studerede lokalet, blev den lille vampyr stående nær mellem double dørene. Hun var stadig i gang med overveje hvorfor at hendes firma netop havde valgt et så smukt lokale til en fest som der ikke rigtig var en fest, i virkeligheden var hele mening med festen at hun skulle introducere de andre klanner til hendes produkt. Men med dette lokale virkede det mere som om at der fokus på den fest som der skulle forgå bag efter, igen sukkede vampyren. Hun måtte bare anret sig efter sine omgivelser som altid, det var hun trods alt vane til. Med små nydelige skridt gik hun ind i lokalet. Mens de grønne øjne forsatte med studere de fine omgivelse, fortog Andréa en mental gennemgang at gæster som der var finde i lokalet. Mange var enden tidligere klan venner, mens andre blot var gæster som de havde en eller anden forbindelse til De la Croix klanen.

Til trods for hendes udseende og hendes lav højde var Andréa en ældre vampyr, med mere end ni hundred år i leve alder var Andréa nok den ældste mellem de vampyrer som der var til den lille fest. Der var måske halvtresse vampyrer, måske mindre? Andréa havde ikke fået et præsis tal fra hende firma, hun viste blot at det var særlige gæster som klanen havde inviteret til byen blot for at Andréa kunne gøre sit arbejde. En kort klukken undslap de rosen farvede læber, men at hun tilrettede den tynde tyls kappe som dækkede hendes skuldre. Andréa bør sig slet ikke om den kjole som havde taget på, firma tøj var slet ikke hendes ting. Nej Andréa havde faktisk en passion for gå en mere hippie artige stil, men til møder som dette var hun tvunget ud i det fine tøj. Vinter blå var den kjole som hun havde taget på den aften. De røde lokker af hår sad løst omkring hendes skulder, mens en smule pandehår dækkede for de dådyr grønne øjne. Hendes hun var som altid bleg, ikke sne bleg men en naturlig menneske bleg. Andréa havde aldrig rigtig haft den vampyr bleg hud, af en eller anden årsag var hun altid menneske bleg, ikke at betøde meget for den ældre vampyr. Det fik hende blot til falde bedre ind mellem de dødelige som hun ind i mellem jagede, når hun jagede. Andréa drak ikke blod så tit igen, efter at det kunstige blod var kommer frem, havde Andréa taget imod den kunstige substans som havde de helt samme effekter som menneske blod havde.

To, tre skidt mere og Andréa var i centrum af lokalet. Lokalet var ikke specielt stor, men det virkede rummelige med de høje vægge. Andréa lavet et kort skjult smil, før at hun forsatte hen til baren. I selve baren fandt hun kystal glas med den kunstige substans som hendes firma havde lavet, mod de andre vampyr viste at det ikke var blod som de drak? Tanken om at de blot taget et glas, morede Andréa. Men hun behøvede heller ikke nævnene den lille detalje før at tiden var inde..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum