Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

What a beautiful day

Go down

What a beautiful day

Indlæg by Transylvania on Tirs 12 apr 2016 - 21:16

Sted - Gågaden i Terre
Omgivelser - Proppet med alle mulige folk
Vejr - Solrigt, blå himmel, en anelse køligt
Tid - Klokken er omkring 13:34

Emnet er til tænkt Ainsley

Solen var fremme, skyerne var væk den blå himmel var fremragende at betragte men med en kølige brise kunne tydeligt mærkes. Jakken hang omkring hendes liv, det røde hår hang ned langs hendes ryg mens hun bevægede sig igennem Terre gader. Hun var ikke på vej hjem, nej ikke når der var så godt vejr og der var faktisk mange ude og nyde det gode vejr. Men alligevel selv om der var godt vejr så hun alligevel ud til at være godt pakket ind, de sædvanlige jeans den sorte top og de slidte sko som hun for det meste altid rendte rundt i. Og ikke at for glemme, hendes skuldertaske. Alle hendes vigtige ting, havde hun sådan set på sig. Med de rolige skridt, bevægede hendes hale sig nærmest i samme tak hendes hale havde tit fået blikke som i har den pige en hale? Men det måtte de om, det gjorde ikke Sylv noget at folk bare gloede.

Gå gaden var temmelig proppet, hvilket godt kunne være træls især når der var så trængt i forvejen af mennesker der bare ville nyde det gode vejr og eventuelt ville side uden for på de forskellige caféer der lå på gå gaden. Med rolige skridt gik hun videre, der kom nogle enkelte gyder som hun nogle gange kastede et blik hen mod mest fordi hun selv nogle gange havde valgt at være i gyder da hun stadig levede livet på gaden den gang. Dog blev hendes opmærksomhed, rettet mod noget eller nogen. Det lignede en person som forsøgte at gemme sig, eller det lignede det i hvert fald.

Sylv nysgerrige natur, fik hende til at gå over mod gyden jo længere hun kom frem. Lade hun mærke til en person der gemte sig, “Hej er du okay?” Kom fra hende mens hun gik længere hen mod pigen. Som efter hendes meningen, så temmelig speciel ud.
avatar
Transylvania
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lille lejlighed i Terre

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Re: What a beautiful day

Indlæg by Ainsley on Tirs 12 apr 2016 - 21:32

Det havde nok været den værste dag længe for Ainsley. Selvom den startede godt ud med at hun stod tidligt op og ville ud for at finde noget at spise. Hun fandt dog også noget, heldigvis. Men hun var blevet opdaget af nogle jægere som klart var ude efter hende. De havde også fået fat på hende i starten og pænt banket hende meget, hvilket resulterede i at hun lige nu havde mange blå mærker, sår og tørret blod overalt. Hun sad nu her, helt gemt væk, hendes vinger foldet sammen bagved hende, hendes halefjer spredt ud som en vifte og hele hendes spinkle krop krummet sammen i skræk.

Hun havde en lang sort trøje på, som var alt for stor til hende, gamle slidte bukser, som hang lavt omkring hendes hofter, for at hendes halefjer kunne stikke ud over kanten. Alt for store læder støvler og intet andet ellers. Den lette hvide pels, som var på hendes arme, ned af hendes ryg, hendes lår og ben var godt beskidt, efter de mange dage uden et bad. Samt hendes hår lignede noget som var løgn. Generelt var hun virkelig ikke rar at se på lige nu.

Ainsley hørte godt en person komme ind i gyden, dog var hun så træt lige nu at hun slet ikke reagerede og i stedet for at svare pigen, så faldt hun sammen, bevidstheden var ved at briste for hende. Hun frøs, hun var så bange og sulten.
avatar
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: What a beautiful day

Indlæg by Transylvania on Tirs 12 apr 2016 - 22:18

Sylv pegede roligt sin finger hen mod pigen, som så beskidt ud og oven i købet så ud til at have blivet banket. Sylvs blå øjne gled over på pigens vinger, “Hvad er du for et væsen?” Kom det fra hende mens hun betragtede pigen. “Jeg synes ikke at have set en som dig før” kom det fra hende, mens hun stadig betragtede pigen efter hun havde sat sig på hug lidt væk fra hende. Hun prikkede kort pigen på armen, inden hun trak sin finger til sig igen hun ville jo bestemt heller ikke skræmme pigen væk.

“Du kan ikke være her, det er ikke lige frem det smarteste sted at befinde sig” kom det fra hende efter af egen erfaring. “Tro mig, der kan ske mange sære ting i en gyde. Har du nogen steder at gå hen ?” Kom det fra hende. “Forresten jeg hedder Sylv” kom det fra hende, eller næsten det var bare det. “Ømh jeg har et forslag, selv om det er dumt at gå med fremmede du kan komme hjem til mig at være ind til du har det bedre selv om der ikke er så meget plads. Men nok til at der kan være fire personer i det mindste” kom det fra hende, hun var ikke lige frem vant til sådan noget som dette. Selv om hun sikkert, har prøvet at være i lignende situationer.

Der gik ikke længe, før hun rettede sig op i sin fulde højde som bestod af 1.68. Mens hun ventede på at pigen ville sige et eller andet, hvis Sylv havde været stærkere så ville hun selvfølgelig havde forsøgt at tage pigen med sig. Men det ville sikkert skræmme pigen, væk ad helvedes til. Sylv opmærksomhed var stadig rettet mod pigen endnu, og hun var faktisk fascineret af pigens udseende. Som sagt, havde hun aldrig set en som pigen før.
avatar
Transylvania
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lille lejlighed i Terre

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum