Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Aftentur på havnen

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Bjørn on Tors 5 maj 2016 - 19:14

Da han kom uden fra badet, og kiggede efter hende, fandt han hende sidder ind i stue i sofa og kiggede på et akvarium, som han ikke havde lagt mærke til før, heller ikke da han var ankommet til lejlighed, han gik over til hende og sæt sig ned på sofa med lidt mellemrum mellem dem, hvor han kiggede over på akvarium og de fiske som var i det, fisk har aldrig rigtig sagt ham noget udover af skulle spise, ellers var han så set ligeglad med dem, men der var folk som synes om det og hun var så en af dem.

"Hvad nu" spurgte han og kiggede kort på hende, han vidste ikke hvad de kun laver her i lejlighed, om hun ligger ind med nogen spil eller havde noget andet de kun laver, så de ikke behøver af kiggede på akvarium resten af aften ellers kun de bare gå i seng men han var ikke rigtig træt i nu, han lukke kort sine øjne end han kort kiggede over på fiske end han kiggede på hende for at kun læse hendes svar.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Lavi on Fre 24 jun 2016 - 13:49

Hun hørtemham komme ud fra badeværelset og vendte smilende blikket imod ham, inden hun rettede sig op i sofaen og ventede på at han ville tage plads.
Hendes ven krydsede sig, så hun vippede en anelse frem og tilbage for ar stirre intenst på ham, som om hun studerede ham indgående, hvilket hun for sin vis også gjorde.

Ordene fik hende til st rynke brynene en anelse, imens hun overvejede hvad man gav sig til når man var mere end en hjemme. Hun var trods alt sjældent inde i denne lejlighed.
På intet tidspunkt fjernede hun blikket fra ham, men trak derefter blot på skuldrene for at sige, at hun ikke havde den fjerneste anelse om hvad nu.
Det lå ikke til hendes natur at skabe underholdning.. Blot glæde og ro.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Bjørn on Søn 26 jun 2016 - 17:11

Han kiggede tilbage på hende og smiler rolig, mens han afventer et svar fra hende, eller et eller andet tegn eller bevæges som kun bruges som svar, da hun efter lidt tid trak på skulderne, det tog han som et svar på af hun ikke vidste hvad de skulle laver, "vi kan spiller kort, hvis du har nogen kort" sagde han og smiler rolig til hende, så må han ser om hun ligger ind med det, ellers vidste han heller ikke rigtig hvad de skulle laver, eller om de bare skulle gå i seng og få noget søvn.

"Hvis du ikke kender nogen kortspil, kan jeg lærer dig et eller to, hvis det er" sagde han og smiler svagt til hende, han sat sig bedre til rette i sofa og lukke kort sine øjne for af slappe lidt bedre af, han kiggede kort over på akvarium og fiske, som svømme lidt frem og tilbage.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Lavi on Man 27 jun 2016 - 11:41

Hun vidste godt, at hendes tilværelse måske ikke var den mest interessante for et menneske, men hele denne verden var helt ny for hende og hvad skulle hun gøre, andet end blot at nyde det et minut af gangen.
Hans spørgsmål fik hendes ansigt til at lægge sig i tænkende folder, inden hun lyste op og løftede pegefingeren som et 'aha!'.

Ivrigt begyndte hun at kravle ned fra sofaen, for derefter glide på,knæene over imod en kommode. Hendes fingre lagde sig om håndtaget for så at trække skuffen ud, inden hun begyndte st hive alt op ad den.
Først kom en neutral bog frem fra gemmet, derefter er ludo spil, et skakspil og en bunke farverige tørklæder.
Hun puttede begge arme så langt ned i skuffen, at hun næsten forsvandt halvt ned i den, inden hun med en anelse besvær fik fat i den lille firkantet pakke derinde.
Sejrrigt løftede hun den i vejret, så han kunne se spillekortene i æsken, som hun nu holdt i hånden.

Hun lagde den på jorden, for derefter st putte tingene ned i skuffen i samme orden, som hun havde taget dem op. Da hun til sidst lukkede den i igen, greb hun kortene for at kravle tilbage op i sofaen og række dem imod ham.
Hendes nik var muntert, da han snakkede om at lære hende et spil eller to. Det lød sjovt i hendes ører. Hun ville gerne lære hvad disse kort med numrene på kunne bruges til.
Hun rakte venligt æsken til ham og klappede spændt i hendes hænder, afventende på at han ville begynde at forklare.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Bjørn on Man 27 jun 2016 - 19:32

Han kiggede afventer på hende eller på et svar fra hende, da hun så kravle ned af sofa og videre hen af gulvet mod en kommode, kiggede han rejse på hende og synes af det er lidt mærkelig af hun ikke bare reje sig op, da hun begynde af tager en masser forskellig ting op af kommode, forskellig typer spil men dog ikke noget kortspil eller jo der fandt hun et, ja så kun de spiller, så var det bare hvad han skulle lærer hende af spiller, da hun kom tilbage til sofa og række ham kortspiller, tog han imod den og tog korte ud af æske, hvor han lag æske væk og begynde af blande korten.

De kun lig ud med et nem spil, "det her spil hedder fisk, du skal have fire ens, som fx fire 7´er" sagde han og lad fire kort hvor der var syver op alle fire, for af vis hende det, han lad korte mellem dem og blande dem en ex gang, "du skal tager 7 kort op på hånd, så skal du spørge mig om et af de kort du har på hånd, hvis jeg har det du spørge om, må du spørge en gang til, indtil jeg svar fiske, som betyder at jeg ikke har det kort du spørge om, så skal du tager et kort fra bunk mellem os" sagde han og smiler rolig til hende.

"Har du forstå spillet og hvis du har, starte du bare" sagde han og smiler til hende, han tog syv kort op i hånd og kiggede derefter over på hende, han håber på at hun kan havde syv kort i en hånd, da hun skulle bruge den en til tegnsprog, "når jo, det kort med et j i sted for et tal, hedder en knægt, kort med q, hedder en dronning, kort med et k, hedder en kong" sagde han og kiggede på hende, så brudt der ikke være mere han skulle sige, joker stå det på, så må han ser hvor godt hun forstå det her spil, så han havde en bedre ide til hvad han ellers skulle lærer hende.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Lavi on Ons 29 jun 2016 - 14:49

Hun lyttede meget opmærksomt til hans forklaring af spillet, hvilket fik hende til st hoppe lidt af spænding. Det lød som et virkelig sjovt spil, som hun så til hvordan han viste hvad han mente med de fire syvere.
Han spredte kortene imellem dem, og Lavi begyndte st trække et kort efter hinanden, imens hun talte inden i sig selv, indtil hun til sidst sad med syv kort imellem hendes to hænder.

Hendes øjne gled over dem alle sammen, inden hun rynkede øjenbrynene, og stirrede intenst ind i hans øjne, som om hun forsøgte at læse ham og gætte hvilke kort han sad med, når han havde trukket sine ind.
Efter st have stirret på ham, lagde hun kortene imod sit skød med bagsiden opad, inden hun løftede seks fingre i vejret, for at høre om han havde nogen seksere i sin hånd.
avatar
Lavi
Beginner (Rank 5)

Bosted : En lille lejlighed i Terre midtby

Antal indlæg : 68


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Bjørn on Ons 29 jun 2016 - 18:23

Han tog selv syv kort op i hånd, da hun begynde på det, som han tog som et tegn på at hun havde forstår spillet regler, han kiggede tilbage på hende, ikke for af læse hende, da det er svært at læse folk i et spil fiske, det var mere i poker man kun gør det, udover det var han svært af læse, da han var oplært i kamp som gjort at han er svært af læst og endnu svære i et spil fisk, han kiggede kort ned på sine kort end han kiggede over på hende, da det var hende som starte med af skulle spørge ham om et kort, han kiggede kort ned på sine kort for af ser om han har nogen sekser, men kun ser af det havde han ikke.

"Fisk" sagde han og smiler svagt til hende, så skulle hun tage et kort op af dem mellem dem, "alle dine 3" spurgte han og kiggede på hende og afventer rolig et svar fra hende, om hun har nogen treer eller om han skulle tager et kort op, det kun enlig være at han skulle lærer hende af spiller poker, det var der noget mere i og nemmer at spiller om et eller andet, som han ikke vidste hvad skulle være.

(hvis det er, kan du bare hop frem til, de er færdig med spillet ^^)
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftentur på havnen

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum