Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

The flight - Ivy

Go down

The flight - Ivy

Indlæg by Ainsley on Tirs 12 apr 2016 - 19:47

Sted: Dybt inde i skoven.

Tid: Tirsdag eftermiddag kl. 14.30

Vejr: Overskyet og trækker op til regn.

Omgivelser: Træer, buske og meget natur som er ved at springe ud til foråret
.

Ainsley havde været ude hele dagen. Hun havde forladt hendes træhytte tidligt om morgenen, for at finde noget mad. Hele hendes krop skreg efter mere føde, da hun var utrolig dårlig til at finde noget, siden hendes beslutning om ikke at spise kød.

Den lille Alba landede midt i en lysning, den dejlige friske vind trak lidt op i hendes lette og meget slidte kjole. Det eneste tøj hun havde disse dage var denne sommerkjole og et lille sjal. Hun kiggede ned på hendes bare fødder som var ret beskidte, dog tænkte hun ikke meget over det. Hele hendes krop var meget beskidt disse dage, siden vandet i søen var utrolig koldt. Den lette hvide lag pels på hendes skuldre, ned af hendes ryggrad, lår og ben var ret beskidt. Fregnerne som lå i lette drys hen over hendes hvide hud kunne ikke ses mere og hendes hår var meget beskidt og slidt. Generelt så hun meget snusket ud, også fordi hun var så tynd som hun var. Hendes store stormgrå øjne kiggede rundt imens hun nervøst undersøgte hendes omgivelser.

Hun sukkede svagt og løb over til en busk, som så ud til at have nogle bær. Hendes vinger foldede sig sammen på hendes ryg imens hendes halefjer, som stak ud underkjolen og var en let vifte, foldede sig også sammen. Hun fniste svagt og fandt nogle bær, som hun begyndte at spise hurtigt.

Dog var der en lyd som hurtigt opfangede hendes opmærksomhed. Ainsley kiggede rundt og fik hurtigt øje på to mænd som stod i jæger tøj. Dog nåede hun slet ikke at reagere da hun hørte braget og noget fløj afsted imod hende. Smerten skød op i hendes ryg, da hun mærkede den lille nål bore sig ind i hendes ben.

En underlig snurrende fornemmelse spredte sig i hendes krop og hun kæmpede sig op på hendes fødder. Panikken og adrenalinen hamrede igennem hendes krop, hun spredte hendes vinger og ville flyve, men på en måde ville de ikke reagere, men i stedet hang de slapt på hendes ryg. Hun peb svagt og væltede ned imod jorden da en smerte mere skød op i hendes arm, da en anden pil borede sig ind der.

”Hjæl-!” Mere nåede hun ikke at skrige mere, før hele hendes verden slukkede på en måde og den lille Alba væltede imod jorden og faldt sammen.
avatar
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Nikolay on Tirs 12 apr 2016 - 20:29

Påklædning + hud
Hud + påklædning (Kjolen går hende til anklerne)

Det var en smuk eftermiddag. I skoven blomstrede alle planterne, det var specielt tydeligt lige nu, at årstiden var forår. Dette lod sig specielt vise i måden de smukke blomster skød op fra jorden. Blandt det smukke paradis vandrede en kvinde, en kvinde som ikke just var ligesom alle andre. Hendes hud bar det grønne skær, op langs hendes ben, men også resten af hendes krop var der billeder af planter, hvis man lod sine fingre glide hen over dem ville det føles som var de en del af huden og dog alligevel ikke. Til ned omkring midten af hendes lege gik hendes hår, rødt som ilden i hendes sjæl. Hendes ansigt par mange fællestræk af det fra hendes moder, en kvinde hun aldrig havde mødt og næppe ville komme til at møde. Som hun vandrede rundt i skoven, virkede hun som en skovnymfe, perfekt og idyllisk i billedet. Det var ikke ofte hun tilbragte tid blandt mennesker, eller for den sags skyld andre end sine planter, man kunne sige hun følte sig bedre tilpas i deres selskab. De forstod hende, som hun forstod dem. Hvor hun som barn var smidt til skoven, efterladt og alene, var det her planterne og skoven som tog sig af hende, de blev hendes familie. Som hendes familie, gjorde hun også en del for at beskytte dem. Så da hun kunne mærke hvordan hendes elskede børn kaldte på hende, måtte hun selvfølgelig svarer. Det viste sig en jæger rendte rundt i skoven, og han var ikke just forsigtig med hvor han trådte.

I den lysning hvor det hele foregik, ville der med et begynde at vokse blomster frem. De ville komme frem fra den åbning hvor hun ville bevæge sig udfra. Det var direkte overnaturligt, som de store blomster dukkede op og faktisk nærmest skønhed. Som hun selv gik igennem skoven, var der små blomster ved hvert det sted hvor hendes fod havde været. De kom frem fra jorden, søgte efter hendes berøring og kærlighed "hello gentlemen" den stærke skotske accent skar igennem luften, som hun endelig gjorde sig til kende. De gyldne øjne, med det skarpe tegn af grønt betragtede den unge mand. Hendes øjne var rettet direkte imod denne jæger, dog havde hun opdaget den besvimede kvinde. Som hun lagde hånden imod træets hårde bark, kunne man nemt se hvordan de grønne kvistene skød op fra jorden. De snoede sig saglig omkring træet, før de ville ramme imod hendes hånd. Her begyndte de smukke hvide blomster at komme frem. Hun fik let tiltrukket dem til sig, man kunne vel sige hun havde arvet sin moders skønhed, men også karisma. Som de kom hen til, lagde hun blidt sin hånd imod den førstes kind "did you kill my babies" spurgte hun. Manden forstod intet, dog var beviserne på hans sko, hvor man kunne se resterne af de mange blomster han havde trådt på. Hendes indre vrede var om ikke andet ikke at se i hendes blik, for her var der faktisk ikke meget at se. Hun lagde en hånd imod hans kind og gav ham et passioneret kys "Who are you?" spurgte han beundrende. For ham var hun sikkert gude smuk, men han vidste ikke hvad han havde gjort og med andre ord hvad der ville ske ham. Som hun skulle til at besvarer spørgsmålet, forsvandt hendes blide udtryk fuldkommen, og det blev erstattet med et koldt blik "They call me Poison Ivy" med ordende sagt, faldt han om. Nervegiften i hendes spyt kunne producere en nervegift, som fik mandens nervesystem til at lukke sammen, og dette ville efterlade ham lammet i godt en halv time. Med dem ude af billedet, rettede hun et par skarpe øjne direkte imod kvinden. Hun lagde hovedet på skrå og gik stille imod hende.

Hun knælede ned ved siden af den bevidstløse kvinde, hvor hun blidt strøg noget af hendes hår væk fra hendes ansigt. Her betragtede hun den unge kvinde, og siden hun kunne fornemme hendes race ved hendes udstråling, valgte hun at hjælpe hende. Her løftede hun den unge kvinde op i sine arme, og begav sig herpå hjem til sig selv. Hendes hjem var en smuk hytte, hvor træer, såvel som planter og blomster voksede ind i hjemmet. De var dog beskyttende og var derfor ikke et problem. Hendes hjem bestod af en stor seng, hvor der var skind som dyner og derudover en stor pude. Den var med andre ord ganske varm og behagelig. Hun havde også et køkken, samt en stue. Ved sit soveværelse havde hun en kommode med sit tøj. Der var ikke noget strøm i huset, da hun levede på en ganske gammeldags facon. Det havde altid været hendes yndlings måde at leve på, så hun havde vel blot bibeholdt det i så mange år. Hun lagde den unge kvinde på sengen, og her vaskede hun hendes ansigt med en klud, alt i mens hun betragtede hendes ansigt. Da der ikke var nogen tegn på kvinden ville vågne op, satte hun sig på en stol ved siden af sengen, hvor hun gav sig til at flette sit eget hår og synge en sang "Sing me a song of a lass that is gone. Say, could that lass be I. Merry of soul she sails on a day. Over the sea the skye" Hun bar en ganske fin sang stemme, den var ikke perfekt, men den var nu ganske melodisk

Sangen --> https://www.youtube.com/watch?v=-zQoQ1ckFxI
avatar
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Ainsley on Tirs 12 apr 2016 - 20:43

Ainsley var langt væk. Den bedøvelse som de havde brugt, ville ikke påvirke et menneske så meget igen, men med Alba’er var alt anderledes. De blev meget hårdere påvirket af gift og smerte end mennesker gjorde. Smerten for hende føltes som det tidobbelte end hvad det ville gøre for mennesker.

Langt inde i hendes drøm, hørte hun en smuk stemme som langsomt bragte hende tilbage til virkeligheden, selvom hun var stadig meget skæv af bedøvelsen, fik hun kæmpet hendes sind tilbage til virkeligheden og hun fik kæmpet hendes øjne op. De stormgrå øjne, med små hvide pletter kiggede rundt i de smukke omgivelser som hun lige nu lå i. Der var utrolig blødt og varmt, hvilket fik et lille smil frem på de blege læber hun havde. Svagt greb hun ud efter det første, hvilket var noget af det bløde skind hun lå på, det var rart og hun kørte hendes fingre igennem det langsomt, mærkede og følte med nogle af de sanser som var ordentlig vågne lige nu.

Dog var stemmen der stadig, den smukke sang og de lidt underlige ord, som hun virkelig lige skulle tygge lidt på, før hun forstod dem. Hendes blik vidste tydeligt at hun var godt høj på det hårde bedøvelsesmiddel som jægerne havde brugt.

Ainsley fik kæmpet med hendes krop lidt og drejede hendes hoved lidt til siden, hvor hun hurtigt fik øje på den skønhed som sad ved siden af hende. Det tog hende lidt tid at opfange at hun sad der og sang. Panikken dukkede hurtigt op i hendes øjne, og hun skreg op. Hendes store finger foldede sig ud og hun tumlede til siden, væltede kort rundt og faldt ned på gulvet med et brag, hvor hun jamrede svagt, siden hun havde slået hendes hoved lidt fra faldet. Hun havde ikke været i kontakt med mange folk i lang tid, men alle dem som hun havde mødt, ville have fat i hende. Alba’er havde en stor værdi inden for slave industrien.

Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre, hvor var hun? Det gjorde ondt.. Alt var omtåget i hendes lille hoved, den blide stemme forvirrede hende og hun var helt rundt på gulvet. Ainsley kæmpede lidt rundt med hendes vinger og krop, siden hun stadig var meget påvirket af det dumme middel. Hun kom rundt og fik sat sig lidt op. Heldigvis havde hun ikke ødelagt noget, andet end hendes kjole, som nu var revet lidt op og vidste hendes lår, samt at hun tydeligvis ikke have forstået princippet med underbukser endnu.
avatar
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Nikolay on Tirs 12 apr 2016 - 21:17

Hun kunne fornemme hvordan kvinden på sengen, ligeså langsomt kom til sig selv igen. Her gjorde hun dog intet tegn på rent faktisk at vide det, hun fortsatte blot sin sang og lod pigen komme til sig selv. Hun vidste den anden sikkert ville føle en vis skræk, specielt fordi hun ville vågne op på et værelse hun ikke kendte og her se en kvinde hun ikke kendte. Så i stedet for at sige noget, lod hun tøsen køre sin opdagelse ud. Hun sad fuldkommen stille, og igennem lang tid gjorde hun faktisk intet andet end at synge. Selvfølgelig hvis tøsen forsøgte angribe, så ville hun selv komme med et modangreb, men indtil da ville hun blot forblive stille. Hun vidste selv hvor frygtindgydende situationer som disse kunne være, men i hendes tilfælde havde vedkommende taget fat i hende, og dette havde blot gjort hendes frygt endnu værre end den i starten havde været. Så hellere lade situationen spille sig ud, også derefter annoncere hvem hun selv var.

Ved lyden af et skrig, løftede hun endelig sit blik og her opdagede hun hvordan pigen faldt på gulvet. Her rejste hun sig op, og lod sit lange hår glide ned langs hendes skuldre, denne gang var det dog flettet sammen, hvilket gjorde det ikke var nær så langt som normalt. Hun bevægede sig stille hen til siden af sengen, hvor hun så den nedfaldende pige. Hun tog sig ikke af den manglende underbukser, mest af alt fordi hun selv ikke gik med dem. Hun var trods alt vokset op i en helt anden tid, så det med undertøj havde aldrig været på tale. Ganske vist var hun også vokset op blandt planter, så det var først i omkring 1856 hun mødte konceptet af tøj, og siden de ikke brugte undertøj i denne tid, brugte hun det heller aldrig selv. Hun knælede ned foran kvinden, alt i mens hun lagde hovedet på skrå. De gyldne øjne betragtede hende nysgerrigt, men dog ikke med farer gemt i sig "you do not have to fear me, i will not harm you. My names is Ivy and this is my home" hendes stemme bar præg af en ufattelig stærk skotsk accent, dette gjorde hendes r'er hårde og hendes udtale af vise ord var også anderledes. Derudover var det en gammel accent, og derved ikke en mand hørte meget af mange steder i Skotland
avatar
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Ainsley on Tirs 12 apr 2016 - 21:26

Ainsley kiggede på hende imens hun hurtigt hørte den anden kvinde bevæge sig, hun krøb lidt sammen og mærkede hvordan hele hendes verden gyngede lidt. Det var både forvirrende og meget skræmmende. Dog fik hun hurtigt set at hun stadig var i skoven, dog vidste hun slet ikke hvor. Hun bakkede lidt tilbage da kvinden kom tættere på hende og nu var foran hende.

Den fremmede talte et andet sprog, som hun hurtigt lige skulle finde ud af om hun kendte. Jo, hun forstod hende næsten godt, da kvinden talte meget tydeligt. Hun hev kort efter vejret, vidste ikke helt hvad hun skulle sige, da hun kun forstod halvdelen af hvad den smukke kvinde foran hende sagde.

”Ivy…” Fik hun fremstammet med hendes lyse og klare stemme. Det forstod hun! Kvinden hed Ivy, hvilket var et smukt navn. Ainsley kiggede rundt, tydeligt vidste hun ikke helt hvor hun var og svimmelheden var tydelig på hende. Hun havde meget ondt i hele hendes krop, da den lige nu arbejdede meget på at få giften ud af hendes system.

”My.. Uhm..” Hun prøvede tydeligt at svare, dog var det store kaos af følelser inde i hendes lille hoved meget tydelig. Det var engelsk, det kvinden snakkede, hun kunne lidt af det, ikke meget.

”My.. Name? Ainsley.”
Sagde hun. Dog håbede hun virkelig at kvinden foran hende forstod hende da det virkelig var svært for Ainsley.

Den unge Alba rejste sig lidt op, hendes ben rystede voldsomt og da hun kom op, tog hun sig hurtigt til hovedet. Svimmelheden væltede ind over hende igen og hun faldt forover, lige ned i favnen på den rødhårede skønhed. Huden var varm og kontakten fik hende hurtigt til at falde til ro, det var utrolig tydeligt på hende.
avatar
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Nikolay on Tirs 12 apr 2016 - 21:47

Som hun bemærkede hvordan pigen bevægede sig baglæns, stoppede hun alle sine bevægelser. Hun kunne sagtens fornemme det skræmte ved pigen, så det ville være dumt at presse på. Man bevægede sig jo aldrig ind på et skræmt dyrs personlige område, dette ville kun medføre til at man blev angrebet. Selvom tøsen ikke i princippet var et dyr, så kunne samme principper spille sig gældene her og derved kunne man sagtens lave sammenligningen. Hun respekterede den anden følte sig bange, og derved gjorde hun intet for at gøre denne frygt større. Nok havde hun ikke en fuld forståelse på de menneskelige følelser, men hun var ikke fuldkommen dum. Hun holde samtidig også sine hænder oppe, blot for at vise hun ikke var til farer. Da kvinden udtalte hendes navn, nikkede hun med et smil.

Det var tydeligt denne tøs endnu ikke helt havde kommet sig over bedøvelsen, der ville nok her gå nogle timer før dette var overstået og indtil da ville hun være ør. Hun lagde nysgerrigt hovedet på skrå. Som pigen sagde sit navn, smilede hun "Well hello Ainsley" hun kunne hurtigt regne ud denne kvinde nok ikke talte så godt engelsk, dog talte hun selv ikke andet spørg end engelsk, og derved kunne der nemt komme et problem der. Da Ainsley forsøgte sig ned at rejse sig op, rejste hun sig selv op samtidig. Her holde hun sine hænder klar, blot for hvis tilfældet kom og denne kvinde ville for brug for hjælpen. Hun holde vågende øje med hver enkel bevægelse, og da det endelig skete arbejde hun hurtigt. Hun så hvordan hun begyndte svaje, og her nåede hun netop at gribe hende, som Ainsley faldt forover. Hun holde hende ind imod sin krop, før hun løftede hende op og her lagde hende på sengen. Hun satte sig på sengen, hvor hun blidt strøg hende igennem håret "You have to be careful" Der var noget blidhed at opfange i hendes gyldne øjne, specielt som hun betragtede pigen ved siden af sig. Hun havde lagt Ainsley midt inde på sengen, hvor hun selv sad ved hendes side og med fronten imod hende. Hun havde sine ben oppe i sengen, og støttede sin frie hånd imod sengen, alt i mens den anden strøg Ainsley igennem håret
avatar
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Ainsley on Tirs 12 apr 2016 - 21:56

Ainsley mærkede hvordan varmen spredte sig i hele hendes krop da kvinden holdte hende. Hendes puls steg hurtigt og hun mærkede varmen steg helt op til hendes hud, hvilket blot forvirrede hende endnu mere. Hvordan kunne det være? Det var hun ikke van til, specielt ikke når det var en anden person som gjorde det.. Måske var det bedøvelsen, hun vidste det ikke helt. Dog kæmpede hun ikke imod, da Ivy løftede hende igen og lagde hende ned i sengen, tværtimod. Så var hun endelig ret glad for at hun gjorde det. Hele hendes verden gyngede rundt og hun havde behov for støtten fra madrassen som forsikrede hende at det ikke var tilfældet, men blot hendes hoved.

”I’m.. Scared..” Fik hun fremstammet imens hun lukkede hendes øjne og klare tårer trillede ned over hendes kinder, dog væltede trætheden ind over hendes igen.

Hendes krop arbejde på højtryk lige nu, hvilket gjorde at hun hurtigt følte trætheden komme igen. Hun løftede hendes hånd lidt op og greb Ivy’s kjole lidt imens hun rullede lidt om på siden og krøllede sammen ved siden af hende.

Det var som om hun følte sig tryg ved denne kvinde. Hun kunne ikke helt finde ud af hvorfor, men det var virkelig som om hendes inderste kerne, fortalte at de begge var meget tæt på naturen og Ainsley derfor godt kunne føle sig tryg ved hende. Alba’er stammede jo fra aber, langt tilbage i deres natur, så hendes inderste kerne kunne derfor relatere lidt til Ivy, som selv var så tæt på naturen.

Ainsley holdte svagt ved i Ivy’s kjole og den dejlige berøring i hendes hår, fik hende hurtigt til at slappe af igen, og lod trætheden tage over, så hun faldt hurtigt i søvn igen, så hun kunne få sovet bedøvelsen ud af hendes system.
avatar
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Nikolay on Tirs 12 apr 2016 - 22:07

Frygten fra tidligere kunne ses på Ainsley, men det kunne også mærkes på hendes reaktioner. Det var specielt tydeligt i hendes blik, men også hendes stemme, som hun fik fremstammet de få ord. Det var måske ikke meget, men det viste meget om hvordan den anden havde det. Hun stammede, men de fine tårere gled gled ned af hendes kinder fortalte præcis hvad der var galt. Blidt strøg hun tårerne væk "I know my dear, but it's going to be okay" hun vidste ikke præcis hvorfor Ainsley var bange, men hun kunne vel regne lidt af grundende ud, hvilket nok også kom fra en uvidenhed også det faktum hun nok også følte sig magtes løs. Hun havde lige nu ingen kontrol over sin krop, hun havde ingen magt over hvad der skete og derfor kunne dette også være med til at skabe denne frygt som hun lige nu følte. Måske var det fordi de begge var tætte på naturen, men hun kunne nemlig fornemme noget velkendt ved denne kvinde. Hun kunne fornemme et eller andet som virkede velkendt.

Hun blev kastet ud af sine tanker, da Ainsley med et greb fat i hendes kjole. Hun betragtede hende stille, som hun så hvordan den anden vendte sig om på siden, for så at krølle sig ind imod hende. Blidt løftede hun dynen, og her lod hun den falde ned over kvindens krop. Som før fortsatte hun sin nussen, blot for at gøre Ainsley beroliget. Til hendes egen held, så det netop ud til at dette skete, så hun fortsatte blot denne gerning om og om igen. Som Ainsley faldt i søvn, tog hun sig tiden til at betragte den unge kvinde. Det havde efterhånden været længe siden hun havde været så tæt på en anden person, så dette havde været en sjælden ting. Hvordan hun selv skulle føle omkring det, vidste hun endnu ikke, men hun ville blot lade tiden vise dette, også tage det som det kom. Alt i mens Ainsley sov, gav hun sig til blidt at synge sangen fra tidligere. Igennem alt dette fortsatte hun nussen af den andens hår
avatar
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: The flight - Ivy

Indlæg by Ainsley on Tors 14 apr 2016 - 9:15

Ainsley sov tungt, hun drømte om alt imellem himmel og jord. Dog var hendes underbevidsthed langsomt i gang med at bebrejde det som havde sket og hendes krop arbejde på høj tryk med at få giften ud af hendes spinkle krop. Imens hun sov, krøb hun helt ind til den varme kvinde ved siden af hende. Hun lagde sig med hendes hoved under hendes, hendes ansigt nussede sig ind imod hendes brystkasse og hele hendes krop lagde sig op imod hendes. Varmen, trygheden og den blide stemme fangede hende helt.

Efter nogle timer, begyndte hun langsomt at vågne op igen. Hendes hjerte bankede hurtigere, efter den langsomme rytme den havde haft i den dybe søvn. Hendes vejrtrækning blev hurtigere og hun bevægede sig lidt, sammen med nogle små lyde.

”Mmh.. Nya… Nyee..”
Mumlede hun lidt og hendes øjne slog sig langsomt op, imens hun hurtigt gennemgik hvor hun endelig var. Ainsley kiggede rundt, opdagede hvordan hun lå op af Ivy og en pink glød steg op i hendes kinder. Hun hev kort efter luft og bevægede sig hurtigt væk. Hun satte sig op og det var tydeligt at hun ikke var skæv mere på bedøvelse. Hun var helt frisk nu og sig selv. Desværre…

”Hvor er jeg?” Spurgte hun forvirret, som om hun knap nok kunne huske hvad der var sket, sidst hun var vågen, det var meget tåget for hende. Ainsley krøb lidt sammen og lagde hendes arme omkring hendes lille krop, hun vidste slet ikke om hun skulle være bange lige nu eller lettet.
avatar
Ainsley
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : I et lille hus hun selv har bygget ude i skoven, med grene og stammer fra træer.

Antal indlæg : 95


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum