Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

I have been summoned (Angelie + Zane)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Søn 10 apr 2016 - 15:40

Sted: Abbadon
Tid: Ikke så længe efter solnedgang
Vejr: Overskyet og blæsende

Constantine havde opdaget et brev i sin baglomme på sine bukser senere om natten, efter han havde haft sjov med en sød lille djævlepige og var blevet stoppet af en eller anden sortelver, der opførte sig som kongen af Di Morga. Det var ikke endt ret godt ud for Constantine, der var blevet offer for elverens magi, der havde fået ham til at ligge og trille rundt på jorden, skrigende i smerte.  Det var ret øv, og han var taget hjem bagefter, sur over at have mistet byttet og utilfreds med den behandling, elveren havde givet ham. Det havde været hans bytte.
Desværre havde der ikke været så meget at gøre ved det, da elveren tydeligvis var monster stærk.

Nå, men Constantine havde altså opdaget det her brev i sin lomme, da han var ved at gå i seng for at sove dagen væk. Han var lige ved at smide det ud uden at læse det, men nysgerrigheden havde alligevel fået ham til at åbne kuverten og læse, hvad der stod. De første par linjer havde fået ham til at fnyse, men pludseligt blev det interessant. Det nævne noget med en en enøjet mand. Constantine var ikke i tvivl om, at det var manden, der havde stukket et katana igennem ham ved deres tilfældige møde en uge eller to før. Manden han ville have hævn over.
Lidt mere interesseret havde han læst resten af brevet. Bla bla bla. Igen blev det nævnt, at elvermanden ville have ham med i en eller anden klub. Og hvad pokker var en Vanguard?

Constantine havde krøllet brevet sammen og smidt det ud. Han var ikke interesseret i elvermandens tilbud. Nu kendte han navnet på manden, han ville have hævn over.
Men efter at have vendt og drejet sig lidt i sengen, havde han alligevel fundet det frem igen og læst det et par gange mere. Måske denne Zane kunne fortælle ham noget mere om den mand, der åbenbart hed Zuresh. Det ville være nemmere end at rende hele byen rundt i søgen efter ham.

Så da solen gik ned igen, tog Constantine af sted for at finde Abbadon. Han havde hørt om borgen, så det var ikke et problem at finde det store monstrum, der stak op over alt andet i sin nærhed.
Han stod lidt udenfor og kiggede op af bygningen.
"Han opfører sig virkeligt som om, at han er kongen af det her hul i jorden," mumlede han for sig selv. Langsomt, stadig med blikket oppe af bygningen, gik han hen mod hovedindgangen. Lyden af metal fik ham til at se frem for sig. Et spyd var rettet mod hans bryst.
"Woah, pas på at du ikke prikker et øje ud med den der."
Sortelver-vagten stirrede på ham med et advarende blik.
"Hvad er dit ærinde her?"
"Jeg fik sådan et brev fra, hvad jeg gætter på er din boss-mand." Constantine hev det krøllede brev op af lommen og viftede lidt med det. En anden elver dukkede op og snuppede det fra ham. Efter at have læst det, nikkede han til den første vagt og spyddet blev fjernet.
"Følg med." Vagten gav ham brevet tilbage og den store dør blev åbnet. Constantine fulgte efter ham ind i en kæmpe stor indgangshal. Der var flere elvere, der rendte rundt og så ud til at have travlt.
"Vent her." Vagten lod ham stå og forsvandt af sted, sikkert for at finde sin chef.

Constantine stak hænderne i lommerne på sin sorte jakke og blev stående. Lidt for mange elvere til at rende rundt og se, hvad det her var for et sted. De så ikke specielt venlige ud nogen af dem. I stedet lod han blikket glide rundt med en dæmpet fløjten.
"Sikke et sted. Slår min lille hybel med længder."
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Søn 10 apr 2016 - 17:26

For en gang skyld virkede alt endelig til at være faldet på plads, hvilket bragte en naturlig glæde til Angelies person, som hun småhoppede op ad trappen fra kælderegionerne. Hun havde langt om længe fået taget sig sammen til at få ryddet op dernede efter hendes lille.. Afhøring.
De røde lokker dansede let om ansigtet på hende, som hun svang lidt rundt på fodballen uden at vide hvilken retning hun skulle gå i.

Det var først da lugten af.. Død.. Ramte hendes næsebor, at hun tog en uvilkårlig vejrtrækning igennem næsen, for derefter at rynke utilfreds på denne ved den skarpe lugt. Det kom uden tvivl fra indgangshallens område, hvilket tog beslutningen for hende.
Fødderne gled let over gulvet, lydløst og hurtigt, som hun trådte ind, hvor denne mandsling befandt sig. Igen trak hun vejret ind for at konstatere, at lugten helt sikkert stammede fra ham. Hun behøvede ikke kigge længe på denne person, før hun let kunne konstatere at det var en vampyr.
Så sgu da fandens da også! Selvfølgelig skulle hendes gode humør blive ødelagt ved at denne satan satte sine ben i hendes hjem!

"Dig!" Lød stemmen anklagende som hendes hånd hævede sig en anelse, for at pege direkte på Constantine. "Hvad fanden laver du her!?" Irritationen steg til vejrs sammen med stemmelejet, som hånden faldt ned, for derefter at lægge sig krydsende med den anden, afventende, som hun nedstirrede vampyren. Hvor hun dog hadede den forbandede race og alt hvad de indebar. Desuden så han ikke videre venlig ud eller nyttig, hvilket blot gjorde ham til endnu en torn i hendes ellers så klare blå øjne.

"Kan du selv finde ud igen, eller skal jeg hjælpe dig?" Lød stemmen derefter med ønsket om at få muligheden for at trække ham ud af hovedporten med en krog imellem skulderbladene. Bare tanken gjorde hende næsten helt glad indvendig, hvilket denne selvfølgelig ikke ville kunne se, men sidst en vampyr havde stået i dette hjem, var hun selv blevet kidnappet og tortureret, så det var intet under at hun havde en anelse mistillid til netop denne race.
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Søn 10 apr 2016 - 17:46

Constantine nåede ikke at stå der længe, før der var nogen, der åbenbart snakkede til ham. Han vendte blikket mod lyden af en vred stemme. En utroligt smuk ung kvinde med et fantastisk rødt hår og klare blå øjne stod og pegede på ham. Et smil bredte sig på hans læber, og han tog et par skridt hen i mod hende - afslappet og stadig med hænderne i lommerne. Han var ikke påvirket af hendes vrede, det var ikke hende, han var her for at se.

"Jamen godaften til dig, cherie." Han lod blikket glide ned over hende i et ikke så diskret elevatorblik. Smilet voksede en smule. "Jeg burde nærmere spørge, hvad sådan en underskøn lækkerbisken laver sådan et dunkelt sted som her." Han så rundt på de sortelveren, han nu kunne se. "Du passer ikke rigtigt ind her." Med et glimt i øjet og et grin på ansigtet så han på hende igen med hovedet lidt på skrå. Hun passede virkeligt ikke ind, lys i huden og med det røde hår. De andre elvere var mørke og så meget anderledes ud.

Constantine var ikke inde i de forskelligheder, der var mellem den ene og den anden form for elvere, så meget havde han heller ikke hørt efter, da hans skaber havde forklaret ham om dem. Og han var egentligt også ret ligeglad. Dog havde hans skaber haft ret i, at sortelveres magi var noget, man skulle holde sig fra. Det havde Constantine lige følt på sin egen krop dagen før.

Han lagde an på hende, mest for sjov. Ikke at han ikke ville, hvis det var, men hun virkede ikke lige som hans type. Men derfor kunne han nu godt gøre det alligevel. Hun var hot. Og han kedede sig, mens han stod der og ventede, så han kunne jo lige så godt lave lidt sjov. Man havde jo ikke andet skæg end det man selv sad på, ikke?
Han svarede ikke på hendes spørgsmål, om han selv kunne finde ud. Han var her jo af en grund og skulle ikke nogen steder.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Søn 10 apr 2016 - 18:09

Nøgternt hævede øjenbrynet sig en anelse, som hans dårlige forsøg på at lægge an på hende forekom. Han kunne ikke have levet særlig længe med så uoriginale replikker han fyrede af.
"Hvad jeg laver her er ikke noget du bør bekymre dig om.. Endnu" bed hun irriteret tilbage af ham, men hvis denne ikke snart fjernede sig fra hendes åsyn, ville han ganske hurtigt finde ud af hvad hun lavede sådan et sted.
Hun lod sig ikke bemærke over det direkte elevatorblik denne gav hende, men ventede blot på at høre om han havde tænkt sig at skride selv.

Han havde dog fat i noget. Hun var ikke som de andre sortelvere. Men at gå så langt som at sige, at hun ikke passede ind, var at træde en sovende Bjørn på snuden.
Genlyden fra hendes trampende skridt ekkoede imellem væggene, mens piskens Ni haler Let dunkede imod hendes lår, som den hang i bæltet, indtil hendes nye ville være klar. Hun stoppede op helt foran denne vampyrmand, hævede blikket så hun kunne kigge op og direkte ind i hans grå øjne.
"Du".. Hendes hånd hævede sig for at lægge fingrene om hagen på ham hvis han trods alt tillod det. ".. Stinker langt væk af unødvendigt arbejde". Langsomt ville hendes halvlange negle begynde at tvinge sig ind igennem kødet med halsregionen, hvor huden var tynd og let at prikke igennem.

Øjnene kneb sig en anelse sammen, imens hun nægtede at se væk og samtidig forsøgte ikke at trække vejret igennem næsen, for ikke at være tvunget til at indånde den forpurrede luft omkring ham.
Hvilken skam hun ikke var bevæbnet som normalt, når hun befandt sig inden for murene, men hun kunne altid trøste sig ved tanken om, at med et knips af fingrene, så ville et våben blive kastet til hende, skulle det gå hen og blive nødvendigt.
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Søn 10 apr 2016 - 18:34

Constantine havde tydeligvis fornærmet hende, hvilket han var hamrende ligeglad med. Lige nu havde han bare lidt sjov med hende, og kunne kun ærgre sig over, at siden hun var her, var hun nok under Zanes beskyttelse. Og selvom Constantine normalt var ligeglad med autoriteter, havde han ikke lyst til at sparke til det hvepsebo. Ikke mens han stod i mandens hjem, anyway. Hvis de ikke havde været her, ville han havde forsøgt at have endnu mere sjov med hende. Hun virkede som lidt af en kælling, og de var altid sjove at lege med. Når han brød dem ned, og de kunne lære, at de ikke skulle forsøge at bestemme over ham.

Han fulgte hende med øjnene og et smil om læben, da hun kom hen til ham. Der var ingen tvivl om, at han morede sig over hende. Som han morede sig over det meste.
Han lod hende tage fat i sin hage, han var ikke bange for hende, selv med den grumt udseende pisk ved hendes side. Det store ego, han var i besiddelse af, gjorde at han altid troede på, at han kunne forsvare sig selv. Var den stærkeste. Hendes ord fik ham til at hæve øjenbrynene. Unødvendigt arbejde?
"Der tager du fejl, cherie." Hun begyndte at stikke neglene ind i hans hud, hvilket han dog ikke ville lade hende. Så han løftede hurtigt armen for at gribe hende om håndledet.

Hvis han fik fat, og hun ikke strikkede i mod, ville han rykke hendes hånd væk fra sig og snurre hende rundt, så hun endte med at stå med ryggen til ham og hans arm ned over hendes brystkasse fra hendes skulder. Han ville lægge hovedet ind over hendes anden skulder, blotte sine tænder i et smil og hviske til hende: "Jeg er hårdt og tilfredsstillende arbejde, ikke unødvendigt."
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Søn 10 apr 2016 - 18:49

Hans konstante smil irriterede hende grufuldt. Hvorfor skulle han også stå der og se så forbandet selvtilfreds ud!? Mon det også var noget specielt tilegnet hans race, for sådan havde de allesammen virket til at være, i hvert fald dem hun var stødt ind i.

Instinktet satte ind i samme øjeblik hun fornemmede vrider omkring håndleddet han havde grebet. Så han ønskede alligevel ikke at blive gennemboret? Hvilken skam. Som han startede forsøget på at tvinge armen om på hendes ryg, satte elverkroppen sig i et let spring, eftersom hun havde den medfødte elegance og smidighed var hans 180 cm ikke noget problem for hende, slet ikke når hun samtidig havde muligheden for at tvinge ham til at bære hele hendes vægt i den ene hånd, hvor han holdt fast i hende.

Springet ville sætte kroppen i en halv rotation. Den frie hånd havde imidlertidig løsladt pisken, der svang imod hans ryg, og forhåbentlig ville formå at flænse noget af hans hud af i forløbet, imens hun i springet vendte på hovedet i det halve sekund, inden hun ville lande siddende på hans skuldre med et ben på hver side af hans ansigt.
I stedet ville hendes ben krydse sig over hinanden, for at tvinge lårene sammen om halsen på ham, indtil han havde tænkt sig at slippe hendes håndled. Hun havde redet på en fucking drage, så han skulle formegentlig vise sig at blive barnemad.

"Du lugter, du er irriterende og du er død.. Du er spild af tid!" Hvæset hun ganske let imellem sammenbrudte tænder, kiggende ned imod toppen af hans hoved, afventende, for nu.
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Søn 10 apr 2016 - 19:33

Hans hiv i hendes håndled fik hende desværre ikke til at snurre rundt. I stedet brugte hun hans egen krop som afsæt til at hoppe opad. Hun var meget adræt, det måtte han give hende.

Selvom hendes stunt overraskede ham, nåede han dog at opfatte, at hun løsnede pisken. Yikes. Den ville han helst ikke have noget med at gøre. På en eller anden måde nåede han at gribe fat i den, før den blev svunget i mod hans ryg. Skide være med blod og smerte, selvom den absolut ikke så sjov ud, men han havde lige anskaffet sig en ny jakke og det ville være skide ærgerligt, hvis den her også blev ødelagt. Smerten skød ud fra hans hånd, da en af krogene flænsede hans håndryg op.

Elveren havde på en eller anden måde svunget sig op på hans skuldre. Hvordan havde han ikke helt opfattet, men nu sad hun der. Han vaklede lidt for at holde balancen. Hun vejede ikke ret meget, og hans vampyrstyrke gjorde, at han ikke havde noget problem med at løfte hende. Hendes lår lukkede sig om hans hals, hvilket var ubehageligt, men ikke noget videre problem, da han ikke havde brug for luften. Han havde åbenbart formået at holde fast i hendes håndled, hvilket han fortsatte med at have fat i. Hurtigt tænkte han sine valgmuligheder, men valgte så den letteste - der var et pat kødfyldte lår rundt om hans hals. Han vrede hovedet lidt rundt, så meget det kunne lade sig gøre, og hakkede tænderne ned igennem det tøj, hun nu havde på benene, og bed hende i benet med håbet om, at hun ville løsne sit greb. Hvis hun gjorde, ville han hårdt rykke i hendes arm for at flå hende af sine skuldre og kaste hende mod jorden. Hvis ikke, måtte han jo have kniven frem.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Søn 10 apr 2016 - 20:10

Hvilken skam at slaget ikke ramte imod dennes ryg, men blot håndryggen i stedet, men under alle omstændigheder sad Angelie placeret på dennes skuldre overvejende om hvad hun skulle foretage, nu hvor det var hendes tur til at være den højeste af de to.
Med pisken i hånden, trak hun denne hårdt tilbage, for at tvinge krogene til at hægte sig fast i huden af hans håndflade, og hvis han slap grebet, rive en god mængde hud af indersiden af hans hånd. Denne kropsdel havde trods alt et rimeligt nervestrengene i modsætning til ryggen.

Hendes opmærksomhed havde været vendt et helt andet sted, indtil Angelie mærkede hvordan tandsættet splittede hendes gamacher for derefter at synke dybt ned i hendes lår. "Hvad fanden!" Hvæset hun højlydt, som smertens jag, satte benet i et hårdt ryk opad, hvilket ville tvinge hans tænder dybere ind i låret, men forhåbentlig også sende et stød igennem disse, da bevægelsen ville virke som at få et hårdt slag direkte op i ganen.

Imens slap hun grebet om piskens håndtag, hvad end han havde sluppet denne eller ej, for derefter at banke pege- og langefinger op i hver af hans næsebor, og rykke opad, opad og opad.. Indtil det være på bristepunktet hvor denne ville kunne rykkes af. Hvis man skulle besejre en stærkere modstander, var det jo med at tage tyren med hornene, eller rettere, næseringen.
Neglene ville skære i indersiden af hans næsevægge, hvis trækket ville lykkes hende trods alt.
Uheldigvis nåede hun ikke at rykke ret meget i hans næse, før rykket i den hånd, han stadig havde fat i, sendte hende i en næsten flyvende bevægelse. Som hendes krop lavede en kolbøtte i luften, grundet hans kast af hende, mærkede hun hvordan tænderne yderligere flænsede et par lange, blødende åbninger igennem overlåret, inden hendes krop kolliderede med gulvet, hvorefter hun rullede rundt et par gange.

Som hun langsomt rejste hovedet, rystede hun det en anelse, for at få tankerne til at klare op. Forbandede vampyrer og deres overmenneskelige styrker. En eller anden måtte have haft det ganske morsomt da han udviklede netop denne race.
Fnysende, kom hun på benene, støttende på det uskadede ben, imens dråberne dryppede ned på det ellers rene gulv.
Vredt stirrede hun imod vampyren, inden hun overvejede at kaste hånden i vejret for at vifte let med den, så vagterne fik chancen for at sende pile igennem hans krop, da nederlaget allerede havde ramt hendes ego lidt for hårdt.
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Zane on Søn 10 apr 2016 - 21:18

Lyden af støvler, der smældede imod tronsalens gulv, fik vagterne i forhallen til at rette sig op, selvom de stadig betragtede de to kæmpende.

Skridtene nærmede sig hastigt, og pludselig sprang den store dobbeltdør op, og Zane trådte ind i lokalet med lynende, lilla øjne og vreden malet i ansigtet.
"Hvad foregår der her?" spurgte han iskoldt, og kiggede fra den ene til den anden.

Zane var klædt i den sædvanlige, sorte skjorte med en lilla, lænket drage broderet på det ene ærme, grå bukser og halvlange læderstøvler.
Håret hang som det plejede, elegant ned ad ryggen og skuldrene.

"Forklar jer, med det samme!"
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Søn 10 apr 2016 - 21:36

Constantine kunne mærke krogene på pisken grave sig ind i hans hånd. Klogeligt nok blev han ved med at holde fast, for hvis han slap ville hele hans håndflade blive flået op, så hellere bare, at krogene borede sig ind i kødet. Det gjorde fandens ondt, men han slap ikke.

Den rødhårede elver knaldede låret opad, hvilket fik hans tænder til at bore sig længere ned og blodet til at løbe ind i munden på ham. Men det var ikke behageligt, det var som at få en knyttet næve lige i gabet. Det gjorde også, at han ikke kunne rykket hovedet til sig, så han kunne ikke undgå hendes fingre, der gravede sig ind i hans næse. Den havde han ikke lige set komme, og blodet begyndte at løbe, da han rev hende af sig.

Lyden af hendes krop, der ramte gulvet, var tilfredsstillende. Han slap hendes håndled og bakkede et par skridt væk, mens han med den hånd, der ikke var spiddet af kroge, rørte sig under næsen.
"Møgso." Han snøftede hårdt ind og skulle til at sige noget mere, da elvermanden fra dagen før gjorde sin entré. Han så ikke tilfreds ud. Det skræmte ikke Costa, han sendte ham et surt blik og kiggede på sin hånd, der var piercet. Hans stakkels hånd. Med en grimasse begyndte han at pille krogene ud af den.
"Jeg kom bare som inviteret, og så angriber den her sindssyge kælling mig ud af det blå. Hvad er det for en velkomst?" Han fik pillet endnu en krog ud og mumlede et par bandeord, stadig uden at kigge på Zane. "For fuck sake, det er en syg ting, den her."
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Søn 10 apr 2016 - 21:47

Hun kunne trods alt tilfredsstille sig med, st det ikke kun var hende der var kommet til skade. De tilslutte fingre bar en blanding af en gennemsigtig slimede væske og blodet fra Constantines næse, som hun havde haft grundigt fat i, uheldigvis bare ikke nok.

Hun var klar til at kaste sig efter ham, da han kaldte hende en møgso, og stoppede udelukkende på grund SF den iskolde stemme bag hende. Hun var på ingen måde i tvivl om ejeren af denne.
Hendes utilfredse blik blev vendt imod Zane, der stod der, rank og stolt, inden hun pegede imod Constantine.
"Hvorfor.. Fanden.. Står der en vampyr herinde!?" Skreg hun hidsigt, som fingeren dirrede let i luften, inden hånden faldt ned, for at lægge sig som et tryk imod det blødende lår. Hun ville heale det tids nok, når muligheden var til det.

Som ordene fra vampyren blev sagt, blev hendes blik om muligt endnu mere vredt, som hun kiggede først på vampyren, og derefter tilbage på Zane. Han havde inviteret den forbandede nar!?
Alligevel vidste hun bedre end at stille spørgsmålet højlydt. Hvorfor fanden havde han inviteret en vampyr ind i det hjem hvor hun befandt sig. Men kendte man hende godt nok, ville man med lethed kunne aflæse det usagte spørgsmål i hendes øjne. Hun ville trods alt ikke underminere hans position offentligt, eller foran andre. Det hørte til alenetid, hvor hun så sandelig også nok skulle få sagt sin mening højt.
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Zane on Søn 10 apr 2016 - 22:29

Zane stirrede fortsat fra den ene til den anden... vurderede deres skader, og rystede så på hovedet...

"Angelie, tillad mig at præsentere Constantine - og ja, jeg kender dit navn."
sagde han, og stirrede advarende på vampyren.
"Constantine skal hjælpe os med at slå ned på Shadowsun, og jeg skal nok forklare jer begge to hvordan."

Så lagde han armene over kors, og mens han fortsat betragtede vampyren, sagde han:
"Constantine... du har nu mødt Angelie, min hidsige forlovede. Rør hendes lår igen, og jeg kastrerer dig med Hellfire. Jeg vil ikke høre undskyldninger fra nogen af jer... følg med."

Så gjorden han omkring, og gik indenfor i tronsalen. Her fortsatte han, uanset hvad der måtte blive sagt, op ad gulvet, og op til den sorte trone, hvor han satte sig, mens han stirrede koldt på de to, som forhåbentligt var fulgt med.
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Søn 10 apr 2016 - 22:48

Constantine fik pillet den sidste krog ud og lod pisken falde til jorden med et udtryk af afsky. Den var vel nok ulækker. Den kunne jo flå kød af knogler. Han undersøgte sin hånd, hvor såret på håndryggen allerede var ved at lukke sig. Den skulle nok overleve, selvom den så ret flået ud og havde blod over det hele.
Apropos blod, han kunne stadig smage elveren. Blandet sammen med det, han havde haft i kroppen i forvejen, som var løbet ned fra næsen. Fedt. Han havde sikkert blod i hele hovedet.

Han var ved at gnide sig under næsen i et forsøg på at få det værste blod væk, da elvermanden nævnte hans navn. Han åbnede munden for at sige noget, men Zane kom ham i forkøbet, så han lukkede den igen. Hvordan i alverden kendte han hans navn? Nå, han havde også lusket en kuvert i Constantines lommer uden at røre ham, så den mand var åbenbart bare fyldt med overraskelser.

Angelie. Forlovede? Ups. Constantine stirrede lidt på Angelie, indtil Zane nævnte noget med en kastraktion og hellfire. Han anede ikke, hvad hellfire var, men der var ordet ild i, så.. Han løftede hænderne for at sige, at han nok skulle holde nallerne væk fra kællingen. Selvom han skulle til at mumle noget, lod han være. Det var ikke ligefrem en rar tanke, at blive kastreret med en eller anden form for ild. Han havde bare lyst til at forsvare sig selv endnu mere, bare for at sætte det på plads, at den eneste grund til, at han havde bidt hende i låret var, at hun havde angrebet ham. Men det virkede til, at det ikke var nødvendigt.

Men hidsig var et godt ord til hende, hun var åbenbart meget vred over, at han var i bygningen. Hvorfor mon? Han havde da ikke gjort noget. Det lød til, at det var hans race, der var et problem. Det kunne han jo ikke gøre så meget ved, og han var også ret ligeglad.

Stadig lidt surmulende over sin hånd, fulgte han efter Zane ind i noget, der kun kunne være en tronsal. Der stod en trone. En fucking trone. Constantine var næsten lige ved at bryde ud i latter, men lod klogeligt været. Men seriøst. Troede elvermanden virkeligt, at han var konge over Di Morga?
"Jeg er her ikke for at hjælpe med noget som helst, jeg ville bare vide noget mere om ham den enøjede mand." Constantine åbnede og lukkede sin hånd lidt. Sårene var begyndt at lukke og det kløede. "Jeg har en høne at plukke med ham." Han fulgte sortelveren med øjnene, som denne gik op og satte sig på sin trone.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Søn 10 apr 2016 - 23:04

Som hun støttede sig til hånden, der lå imod det sårede lår, lyttede hun til Zanes ord om at denne menneskeædende irritation skulle hjælpe dem med at ødelægge shadowsun. Han måtte fandme have spist søm hvis han regnede med at hun ville samarbejde med en vampyr. De var allesammen upålidelige bæster i hendes øjne, hvilket hun åbnede munden for at sige, men stoppede sig selv, da han kaldte hende hidsig. Protesterende lukkede hun stramt læberne sammen, inden hun sendte Zane endnu et af sine utilfredse blikke.

Ingen undskyldninger, pff. Han ville ikke høre undskyldninger, hvilket passede hende fint, men hun forventede stadig at høre forklaringer! Og de havde bare at være gode.
Et kort øjeblik overvejede hun at trampe i modsatte retning af tronsalen, i ren ulydig protest over hans måde at gøre tingene på. Hun skulle altid finde ud af lortet på sådanne måder som denne.
Dog besluttede Angelie, at det formegentlig var det klogeste træk at blive her, hvor han åbenbart ønskede hendes tilstedeværelse, selvom hun ikke var interesseret i at høre om dette.

Hun ventede til vampyren havde passeret hende og bevæget sig ind i tronsalen, inden hun i første omgang tog et skridt, der sendte hende næsten i knæ over smertejaget, der gled op igennem hendes ben. "Fandens da også" mumlede hun for sig selv, inden hun lukkede øjnene, for at åbne for de magiske årer, der ville tillade den varme strøm at glide fra hendes hånd og ind i det sårede lår, der langsomt ville hele sig. Det eneste tegn på, at hun havde været skadet var nu blot hullet i gamacherne, og to næsten utydelige linjer, der dannede et let ar over låret. Hendes evner var trods alt ikke ligeså udviklet som Zanes på dette område.

Da hun denne gang satte sig i bevægelse, kunne hun ubesværet gå ind igennem dobbeltdøren til tronsalen, hvor hun stillede sig til højre for vampyren med fronten imod Zane. Dog stod hun så der var nogle meters mellemrum imellem dem, eftersom hun i det mindste stadig kunne udtrykke hendes utilfredshed på denne måde, når hun ikke bare kunne råbe den ud.
Hendes blik mødte trodsigt Zanes som hans flakkede fra den ene til den anden..
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Zane on Man 11 apr 2016 - 18:36

Da han så Angelie's trodsige, blå blik, låste han sit eget fast til hendes.
Hans lilla øjne lovede svar og forklaringer, samtidig med at de advarede hende.
Han kendte hende, og han vidste hvad hun kunne finde på - og især når hun mente, at der var en ubuden gæst...

"Naturligvis er du her for at hjælpe."
sagde han så, og vendte blikke mod Constantine.
Han betragtede målende vampyren...

"For hvis du sætter dig op imod det uhyre alene, så slår han dig ganske enkelt ihjel. Husk vad der skete i går... dog tror jeg du vil finde mit forslag ganske interessant..." sagde han så, og smilede grumt, mens han lænede sig tilbage i tronen.
Nok virkede det pompøst at han rent faktisk havde en trone... men i hans samfund, var en titel som Valshar eller Valsharess, ensbetydende med en trone.

"Jeg ønsker at du bliver en del af et lille projekt jeg har i kog... ser du, der er en krig på vej - og i stedet for at vente på at gamle Enøje får nosset sig sammen til at gøre noget, har jeg tænkt mig at slå først. Og hvordan?" Han rejste sig op og gik ned ad den lille stenforhøjning, mens han vendte blikket mod Angelie igen.
Denne gang var der stolthed i de lilla øjne.

"Det er kommet mig for øre, at han er blevet blødsøden... han har ladet folk komme tæt på sig... dannet bånd..."
endnu en gang fejede hans blik over på Constantine.

"...og du, Constantine, skal være en del af min Vanguard... en gruppe som går efter at statuere eksempler med de folk, som er tæt på Zuresh. Fang én af dem... torturér... drik alt det blod du vil... dræb vedkommende langsomt og smertefuldt hvis det er det, du ønsker... luk din indre, sadistiske satan ud... og smid dem så et sted, hvor han umuligt kan undgå at opdage dem."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Man 11 apr 2016 - 18:59

Constantine brød sig ikke om at stå her, set ned på af en eller anden gut, der sad på en trone og opførte sig overlegent. Han havde det virkeligt ikke godt med autoriteter og den her elver stank langt væk af autoritet.
Mens Constantine lyttede til elverens forslag, lagde han armene over kors og kneb øjnene lidt sammen. Han var ved at afbryde et par gange, men det blev nu mere og mere interessant.

At han ville dø, hvis han gik op i mod den enøjede mand, havde faktisk strejfet ham, men han ville have hævn og havde i hvert fald planlagt at forsøge. Der havde været et eller andet over ham, som ikke var menneskeligt, men hvad det var, havde Constantine ikke regnet ud. Zane hintede til sine egne evner, så var manden elver? Han havde ikke lignet en, men igen, Constantine vidste ikke ret meget om elvere.

Da elveren nævnte, at der var en krig på vej, rynkede Constantine på næsen. En krig? Hvilken slags krig? Og om hvad?
Som menneske havde han hadet krig og havde helhjertet været i mod Vietnamkrigen. Der var alt for mange civile, der blev slået ihjel. I dag kunne han ikke være mere ligeglad, folk døde lige meget hvad. Dog var han ikke sikker på, at det var noget, han havde lyst til at være fanget i, det lød.. anstrengende.

Selvom der var en pause i elverens talestrøm, forblev Constantine tavs. Han havde en fornemmelse af, at der var mere på vej. Noget som Zane tænkte ville interessere ham. Og det gjorde ham lidt nysgerrig, for han havde en eller anden fornemmelse af, at Zane vidste lidt mere om Constantine, end han lige gav udtryk for. Hvilket både var ubehageligt, men også totalt ligegyldigt. Han havde ikke noget at skjule, bortset fra, at han ikke var glad for at folk fandt ud af hans liv som menneske. Det var decideret pinligt.

Det næste, som Zane sagde, fik Constantine til at rette sig lidt op og få et glimt i øjnene. Da elveren afsluttede den sidste sætning, var der dukket et uhyggeligt smil op på Constantines ansigt. Torturere, myrde og ligefrem prale med det? Åh, det lød nu ellers sjovt.
Smilet blev mindre og skævt, som han lagde hovedet lidt på skrå og så spekulativt på Zane. Selvom det lød sjovt, var der et enkelt problem. Det lød som arbejde. Som at han skulle gøre, som Zane sagde. Dét var ikke hans kop te, han arbejdede ikke for nogen.

"Det lyder nu ellers meget sjovt." Han slog ud med armene. "Men det der med at arbejde for nogen.. ellers tak." Zane havde nu givet ham noget god information. Idéer. Han kunne jo også bare gøre det selv. Tage ud og finde hvem end det nu var, der var tæt på Zuresh og få sin egen hævn.
"Det der med at myrde og torturere, det behøver jeg ikke tilladelse til at gøre. Det går helt fint i forvejen." Han trak på skuldrene og lignede en, der skulle til at gå igen.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Man 11 apr 2016 - 19:23

Som hun fornemmede hvordan hans blik fangede hendes fuld af forklaringer, men samtidig advarende, undslap et ganske let fnys hende, inden blikket langsomt vendte væk fra hans lige inden Zane selv vendte sin fulde opmærksomhed mod vampyren. Hun vidste trods alt det hele, for fanden det var hende der var kommet med oplysningerne.

Som samtalen gik hen over hovedet på hende, brugte hun tiden til at tage vampyren iøjesyn. Fik et langt nærmere kig på denne, inden hun rynkede på næsen, stadig ikke tilfreds med dennes tilstedeværelse i Abbadon.
Ud af øjenkrogen opfangede hun det stolte blik, hvilket diskret frembragte et skadefro, lettere sadistisk skævt smil, inden hun flyttede vægten lidt fra den ene fod og over til den anden, kedsommeligt. Hvorfor skulle hun være til stede ved det her møde? Det var ikke noget der vedkom hende. Han kunne vel hyre hvem end han ville til at udforme tortureringer og eksempler. Det betød vel, at hun slap for det, og fik mere tid til.. Andre ting.

Som vampyren afslog tilbuddet, kom et nedladende fnys fra hende endnu engang. "Pisse upålidelige" kommenterede hun ganske simpelt, imens hun inderligt håbede at den forbandede idiot ville hoppe med røven først ind i Zureshalon, ligesom hun selv havde gjort, og blive banket sammen til den bunke aske han var værd.

Blikket lagde sig på Zane inden hun langsomt rystede let på hovedet. "Lad barnet gå ud og dø.. Jeg vil gerne se det når det sker" overvejende vendte hun blikket imod vampyren. "Du kan endda få hans adresse" ansigtet bar på fuld forhåbning om en muntert ensidet kamp. For første og sidste gang nogensinde ville hun håbe på, at fjenden ville vinde.
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Zane on Tors 14 apr 2016 - 18:54

Zane's blik blev en anelse ligegyldigt, da vampyren afslog hans tilbud.
Den velklædte sortelver lænede sig tilbage i tronen og trak kort på skuldrene.

"Ak ja... hvis ikke du er opgaven værdig, så gå du ud og mor dig... jeg glæder mig næsten til at finde ud af hvordan Zuresh slår dig ihjel. Mon han brænder dig levende...? Lænker dig til ydersiden af Shadowsun Tower og venter på daggry? Fylder dig med kviksølv? Der er mange muligheder... og ingen til at hjælpe dig. Du står på egne ben, Constantine - og for en enspænder som dig, er der ingen sikkerhed hverken i antal, eller magiske genstande."

Zane smilede skævt og nikkede ved Angelie's ord.
"Stik ham adressen, elskede. Lad os se hvor længe hans ligegyldige hævntogt holder..."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Tors 14 apr 2016 - 20:23

Constantines afslappede kropsholdning ændrede sig, som både Angelie og Zane begyndte at snakke om, at han ikke var stærk nok og ville dø. Han rettede sig lidt mere op og kneb øjnene sammen, mens han hævede en hånd og pegede på Zane.

"Nu skal jeg sige dig noget, hr. Højt-på-strå. Bare fordi du sidder der på din egen lille lortetrone og tror, at du er konge over Di Morga, betyder det ikke, at du har styr på en skid. Jeg har ikke planer om at falde på knæ og sutte den af på dig for at få et job, der ikke indeholder andet end, hvad jeg selv render rundt og laver, når jeg har lyst. Et job jeg absolut ikke har bedt om. Det er dig, der mener, at dit tilbud er åh-så-fucking-godt. Hvis jeg overhovedet skulle være interesseret, skulle der være en del mere involveret end almindelig sjov. Men jeg tvivler på, at der er noget, der kunne overtale mig. Du kan stikke til jobtilbud op i røven, sammen med dine latterligt høje tanker om dig selv."

Han vendte sig mod Angelie og så på hende med et vredt blik.
"Og dig, din lille kost, du skal være glad for, at du har din vatpik af en kæreste til at passe på dig, for ellers skulle jeg nok vise dig, hvor meget en vampyr kunne få ud af dig." Han vendte sig mod Zane igen og slog en hånd mod albueleddet, samtidigt med at han løftede underarmen og gav Zane fuckfingeren.
"I kan rende mig." Han vendte om og begyndte at gå mod døren ud til indgangshallen. Satme om han gad at have noget med sådan nogle højrøvede narhatte.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Tors 14 apr 2016 - 21:11

"Hersker" irettesatte hun vampyren, da han tydeligvis havde fået et vredesudbrud, men han kunne i det mindste bruge den korrekte titel når han skulle tale dårligt om andre. Zane havde været hersker, hvilket idioten ville vide hvis han nogensinde havde overvejet at åbne en historiebog om det land han nu beboede, men det var vel for meget st håbe på fra en af hans slags.

Som denne rasede bevægede hun sig imod ydervæggen, hvor hun afslappet lænede sig op imod denne, med foden hvilende imod karmen, inden hendes blik vendte sig imod Zane for at finde ud af hvordan han reagerede hvor vampyren hidsige temperament. Han stod jo der og skrålede op, som var han en mandlig udgave af hende selv.

Da han kaldte hende en kost, rev hånden uregerligt en fakkel ned fra væggen, inden hun rasende kylede denne imod vampyren. Det var ikke første gang idag han havde kaldt hende noget nedladende, og ligefrem vove at påstå at hun havde brug for beskyttelse!? Hende!? Hun var fandme ikke en lille pyntedukke, der stod bag andre når der skulle kæmpes. Hun havde stået i forreste række hver eneste fucking gang, og så vovede han at stå der og nedgradere hende!?
"Jeg har mødt stærkere, ældre og langt mere modbydelige vampyrer end dig" hvæset hun hidsigt imod denne mand, der uden tvivl mente han kunne overvinde alt. Sådan havde Zane også tænkt engang, og det havde været døden for dem begge, for der ville altid være en der var stærkere.
"Hvorfor du overhovedet er bliver inviteret her.." Hendes blik vendtes imod Zane tvivlsomt ".. Er en ren gåde i sig selv.. Du er intet andet end en ubrugelig bunke lort, der tilsviner mit hjem og mit åsyn!"
Hendes krop bevægede sig hen ved siden af tronen, for derefter st læne sig op ad dennes ryglæn, let rynkede på næsen, med sammenknyttede hænder og armene over kors.
"Chancerne for at du kunne vise mig hvor meget en vampyr kan få ud af mig.. Er minimale" men han skulle da så sandelig være velkommen til at prøve. Tortur havde hun været under utallige gange, fysisk og mentalt. Desuden havde hun i forvejen masochistiske tendenser, og ville nyde en smule smerte hist og her.

Da hun så til, som han bevægede sig imod indgangshallen, hævede hendes stemme sig. "Så du ville ikke have den adresse..?Kæphøj kan man jo altid være" denne vampyr var i hendes øjne kun ord og ingen handling. Han var sikkert for stor en kylling til overhovedet st forsøge anden gang imod dragemanden, hvilken skam.
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Zane on Lør 16 apr 2016 - 14:35

Zane lænede sig roligt tilbage i tronen, mens vampyren skabte sig...
Det var ganske morsomt, for Constantine havde slet ikke overvejet at der måske var andet i det, end blot vold og blod.

Så han lyttede bare, og så til med et halvkedsommeligt blik mens de to begyndte igen...
Dog, da der blev kastet med ting, hævede han kort og utilfredst det ene øjenbryn.
"Alright..." sagde han og rejste sig op.

"Constantine, dette er din sidste chance. Men lad mig starte med at sige at du er enormt dårlig til at forhandle... naturligvis forventer jeg ikke at folk gør den slags for mig, bare for min beskyttelse. Jeg er jo ikke rocker, vel...? Nej, der er mere i det end blot nydelsen ved at påføre andre smerte."

Han smilede og gik roligt ned fra tronens forhøjning, hvorefter han kastede et blik på dem begge to.
"Har du overvejet om du kunne få løn for det? I form af penge, ja... men også i form af status og magiske genstande. Behag din chef, og du skal få mere end du nogensinde får brug for... men som sagt..."

Han smilede igen, udfordrende og ondskabsfuldt.
"...sidste chance. Og prøv ikke min tålmodighed af igen med dine udbrud... dem har jeg nok af fra Angelie."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Lør 16 apr 2016 - 20:41

Constantine så faklen, der om flyvende ud af øjenkrogen og undgik den med lethed. Fuckfingeren fik en fremvisning mere, denne gang vendt mod Angelige, som han ellers ignorerede helt. Han var hidsig, og hendes forsøg på at give genmæle var sølle i hans øjne. Så han fortsatte sin gang ned mod den store dør ud af tronsalen. Selv Zanes begyndende tale fik ham ikke til at stoppe. De kunne rende ham, sådan et par højrøvede spidsører. Elvere mente altid, at de var bedre end alle andre. Ikke at han var stødt på så mange, men nok til at have dannet sig et billede af dem. Selv når man stod med tænderne i dem, opførte de sig som det franske aristokrati, med næsten i sky.

Han nåede ud af døren lige som Zane sagde det sidste, med betalingen. Penge, status og magiske genstande interesserede ham ikke. Pff. Hvad skulle han med noget af det, han kunne ikke bruge det til noget alligevel. Så længe han havde et sted at bo, hvor han kunne gemme sig for sollyset, var han tilfreds. Han manglede ikke noget.

En tanke slog ham og han stoppede op. Og så dog.. Hvis den her elver var så almægtig som han virkede til at tro.. Constantine vendte om på hælen og gik de par skridt ind af de store døre igen. Vreden var forsvundet fra hans ansigt, i stedet så han lidt beregnende ud, som han så på Zane med sammenknebne øjne.

"Jeg er ikke interesseret i hverken status, magiske genstande eller penge.." Han blev ved med at se vurderende på Zane. ".. men der er en enkelt ting, jeg har ville have siden.. i lang tid." Han pillede ved sin halskæde, som han altid gjorde, når hans tanker vendte tilbage til hans tid som menneske. "En 1913 Liberty Head 5-cent mønt.. hvis du skaffer mig sådan en.. og finder mig et bedre hjem uden beregning til husleje og forbrug.. så har vi næsten en aftale." Det lød overhovedet ikke af ret meget, men Constantine havde nærmest julelys i øjnene, da han nævnte mønten. Der var en længere historie bag, men han havde ønsket sig den mønt siden 1972. Den var bare stort set umulig at få fat på, som verdens 8. dyreste mønt.

Han slap halskæden og kastede et blik på Angelie, inden et lille smil spillede om hans læber.
"Næsten en aftale. Hvis din rødhårede forlovede siger undskyld til mig for den dårlige behandling hun har givet din gæst og ellers lover at lade være med at angribe mig i fremtiden, så er vi ved at være der." Åh, det var lige noget, han kunne tænke sig. Det ville være nedværdigende for hende. Noget hun ville have fortjent for at være en strid kælling. Om Zane gik med til det eller ej, det kunne han jo bare vente at se, men der var ikke nogen handel uden.

For Constantine var det lidt en handel. At skulle have et job var som at give sin frihed væk, eller det regnede han da med, hvis han skulle til at tage ordrer fra Kong Gulerod, men det kom vel lidt an på, hvor meget han skulle stå til rådighed. Forhåbentligt ikke ret meget.
Han lagde armene over kors og ventede på, hvad svaret ville være. Han var ikke i tvivl om, at Zane kunne skaffe mønten, det var mere om han gad. Uærligt eller ej.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Angelie on Lør 16 apr 2016 - 21:27

Det overraskede hene på ingen måde, at han uden problemer undveg den flyvende fakkel, men som tidligere nævn havde hun trods alt noget af et hidsigt temperament, men som Zane satte sig i bevægelse, for at starte sin egen tale, stod hun og lænede sig utilfreds op ad tronens ryglæn, som hun så til imens mændene konverserede. Armene lod sig glide over kors, som vampyrens krav blev opstillet. Det gik ikke hendes næse forbi, at denne nævnte at aftalen næsten var på plads.
Hun hadede ordet næsten mindst ligeså meget som hun hadede ordet måske.

Som Zanes sidste kommentar blev udtalt, sendte hun et dolkende blik imod hans ryg, inden hun slog en hånd imod ryglænet. Hvad fanden skulle det nu betyde!?
Det var her hun hørte hans næste krav. Hun overvejede at stikke to fingre i ørerne, for hun kunne da ikke have hørt rigtigt. Han forlangte en undskyldning fra hende!?
Inden Zane overhovedet nåede st have muligheden for at overveje tilbuddet, åbnede hun hidsigt munden. "Xuat dos kuuv" hvæset hun højt nok til de begge ville kunne hære det, men formegentlig kun Zane der ville forstå hendes udbrud.
Vreden var tydeligt malet i det blege ansigt, og hun nægtede ganske enkelt at opfylde det krav. Det var under hendes stand, under hendes værdighed og langt under hendes position at skulle undskylde over for en gemen vampyr, en bonde i Zanes planer.. Dronningen ofrede sig ikke for en bonde.

Den næste del af samtalen ville blive interessant, for den ville afgøre om Angelie ville storme ud af tronsalen i arrigskab eller blive ved dette møde, der havde fået en fatal drejning i hendes øjne.
Og dertil havde hun ikke engang fået at vide hvorfor den her vampyr var åh så vigtig for Zanes planer. Han var sgu da ikke noget værd, desuden var han en arrogant skiderik, som udelukkende var her for at bringe hendes pis i kog.

Hvis Zane nogensinde skaffede den fucking mønt, skulle hun personligt sørge for at dybe den i vievand, og proppe den ned i halsen på vampyren, inden hun ville hænge ham op ude på vægge, hvor Mei havde befundet sig, og nydende se til som solen og vandet ville brænde ham op indefra og udefra.
Dertil mindede hun sig selv om en ganske lille detalje til den pisk, hun endnu ikke havde fået lavet endnu, hvor de knivskarpe blade skulle blive belagt med sølv, for fuck vampyrer!

*dont you dare
avatar
Angelie
Proficient (Rank 16)

Bosted : En hus, en seng.. Et træ.. Hvad hun bevæger sig forbi, da Angelie ofte rejser rundt i verden enten på quests eller som tjenestehund

Antal indlæg : 1676


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Zane on Lør 16 apr 2016 - 22:26

En mønt, samt et sted at bo gratis... det virkede så nemt - men Zane forstod, at visse typer satte mere pris på noget helt specifikt. Noget som havde en betydning for dem, på den ene eller den anden måde...

Han smilede, og skulle lige til at acceptere vampyrens forslag, da den sidste betingelse blev lagt på bordet.
Her falmede hans smil, og Zane's blik blev hårdt som stål.

"Uk zhal naut inbal nindol, 'chev" sagde han roligt, hvorefter hans blik låste sig fast på vampyren.

"Du glemmer, at du ikke står over for en simpel forretningsmand eller mafioso... du står over for en Valshar... en, som har kæmpet krige du aldrig ville kunne forestille dig, én som leder et helt folk... ikke en konge, dreng... en kejser! Og du vover at kræve at hans forlovede ydmyger sig selv over for dig, en simpel vampyr? Jeg ved ikke hvem eller hvad, du tror du er..."

I samme øjeblik lukkedes portene for snuden af Constantine, og den tunge træslå blev lagt for på den anden side.
Zane begyndte langsom at gå ned imod Constantine, med et iskoldt glimt i de lilla øjne, som lige nu ulmede af en dyb, men rolig vrede.

"...men du står over for to sortelviske ledere. Vort folk kræver respekt fra underdanige individer som dig. Det du kræver, vil aldrig, aldrig komme til at ske... så knæl, dreng, og tig og bed om min tilgivelse. Da vil jeg muligvis undlade at tæske dig så meget, at du går i stykker så jeg kan samle dit sind nøjagtigt som det passer mig."
avatar
Zane
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 659


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Constantine on Søn 17 apr 2016 - 11:54

Okay, det eskalerede hurtigt. Lidt for hurtigt. Det havde Constantine ikke lige regnet med. Jo, det var da et provokerende krav, men come on, der var ingen grund til at flippe helt ud.
Selvom Constantine ikke var bange for nogen, kunne han alligevel mærke et stik af noget, der nærmede sig frygt, da elverens blik skiftede fra smilende til iskoldt. Nah, ikke frygt. Nervøsitet. Selvom elveren var lettere skræmmende, kunne Constantine alligevel ikke lade være med at fnyse indvendigt over hans såkaldte titel. Kejser? Det blev da også mere og mere højrøvet.

Det var først, da portene lukkede sig lige bag ham, at det gik op for ham, at han nok var ret meget på røven lige nu. Der var i hvert fald ikke længere nogen mulighed for at flygte. Han ville måske nok kunne få døren op, men for det første ville det tage tid og for det andet havde han en stærk fornemmelse af, at den nok var magisk lukket.
"Er der slet ikke nogen, der kan tage en joke?" Mumlede han, mens hans blik søgte rundt efter en anden flugtmulighed, hvilket der selvfølgelig ikke var. Det her var ikke så godt.

Zane begyndte at gå ned i mod ham, og Constantine kunne mærke de små hår rejse sig. Elverens blik var så koldt, at det var lige før temperaturen faldt omkring dem. Shit. Han lyttede til elverens ord om at han skulle tigge for hans tilgivelse. Et stædigt udtryk spredte sig på hans ansigt. Han tiggede ikke om noget som helst. Og at han ville tæve ham til, at han gik i stykker, tjah, det ville han ikke være den første til at prøve. Det var ikke lykkedes nogen endnu.

"Hey, bare fordi du åbenbart sidder højt på strå, betyder det ikke, at jeg giver en skid for det. Jeg er ikke en af dine undersåtter. Så det kan du godt glemme." Han lod sine arme falde ned, parat til at gøre bare et eller andet for at forsvare sig, hvis elveren angreb. Men Constantine havde en uhyggelig fornemmelse af, at den nok stod på magisk smerte igen. Hurra, eller noget. Han kunne vel bare håbe på, at elveren ikke havde planer om at slå ham ihjel.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: I have been summoned (Angelie + Zane)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum