Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 568 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Charmelia

Vores brugere har i alt skrevet 246727 indlæg in 12257 subjects

Dejligt forårs vejr

Go down

Dejligt forårs vejr

Indlæg by Bailey on Man 4 apr 2016 - 15:18

Tid: ca ved 12 tiden
Vejr: dejligt forårs vejr
Sted: en lille café på gågaden
Caféen: https://40.media.tumblr.com/8b302b89769927372ab18241fe8698e6/tumblr_nckuxy2kFp1u0326oo1_500.jpg

Det var en helt normal forårs dag i April, og de fleste mennesker var ude i det gode vejr. Solen strålede højt oppe på den lyseblå himmel. Der hang blomster ud af de fleste vinduer, i forskellige farver og typer. Gågaden var fyldt op af mennesker, som var ude og shoppe eller bare hygge sig. Butikdørene stod åbne, for at få den dejlige forårs vind ind igennem deres butikker. De unge piger i byen var ude og shoppe med deres veninder, og flere af dem havde forskellige poser i deres hænder. De unge fyre var kun ude i byen på grund af en ting, kigge på de unge piger i korte kjoler eller shorts for den sags skyld.
Der lå en lille isbutik midt på gågaden, som havde en kø hele vejen ud på gaden. Alle mennesker besluttede åbenbart på samme dag, at de skulle have en is som de kunne gå og hygge sig med.
I en lille café på hjørnet af gågaden, var der ikke lige så mange mennesker inde i. Denne café var ikke som alle andre den solgte stort set kun milkshake, det var vel en milkshake bar. Gulvet var ternet i hvide og sorte fliser, møblerne var i lyserød og lyseblå farver. Man kunne bestille alle mulige milkshakes, pandekager og pomfritter.
Den havde kun blevet åbnet for nogle dage siden, og folk var stadig lidt bange for at gå der ind.  
I et af hjørnerne af café mod vinduerne, sad en ung blondine. Det blonde hår krøllede ned af hans skulder, og makeup'en sad perfekt på hans ansigt. Han havde en hvid top, på som dækkede lidt af de amerikanske booty shorts som han havde på. Han havde et par hvide kondisko på sine fødder. På pladsen ved siden af ham, lå en mørkegrå læderjakke.
Han havde nok siddet der i en halv time, og bare ventet på et par veninder som han havde aftalt at mødes med.
På bordet stod  der en chokolade milkshake, som han en gang imellem tog en tår af.
avatar
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 592


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum