Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

We Meet Again... (Transylvania)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: We Meet Again... (Transylvania)

Indlæg by Transylvania on Man 4 apr 2016 - 0:56

Sylv lade godt, mærke til da han rystede let på hans hoved. Nu kunne hun jo ikke lige frem, sige hun havde leget ret meget som barn men at blive straffet lød jo ikke særlig rart overhovedet.

Hun fulgte ham med sine blå øjne, så ham nærme sig og lægge to fingre om hendes hage. Hendes øjne gled over mod den hånd, som han knyttede han havde jo sagt noget om han godt kunne lide at slå på unge piger. Selv om det var et let slag i maven kunne, hun alligevel mærke det armene røg i hvert fald ned hvor efter hun lade sine arme omkring sin mave og så en anelse irriteret på ham. Hvor efter hun gik et par skridt væk fra ham. "For fanden" kom det fra hende, mens hun så på ham.

Selv om det stadig kun havde, været et let slag i maven gjorde det nu alligevel ondt hun var jo ikke lige frem vant til at blive slået også ikke lige frem i maven. Hun skar stadig en grimasse med ansigtet, mens hun stirrede på ham.

Hun fik sig endelig rettet, i en rank stilling mens hendes opmærksomhed endnu en gang var rettet mod ham. "Jeg ser stadig, ikke det sjove i at slå på andre" kom det fra hende mens hun holdte øje med ham. Faktisk var hun næsten parat til, at forvandle sig til en kat hvis det skulle blive nødvendigt hun kunne godt lide at være i sin katteform især fordi hun kunne gøre sig usynlig. Det var det fedeste, ved at være en Navajo fra kattefamilien.
avatar
Transylvania
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lille lejlighed i Terre

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Re: We Meet Again... (Transylvania)

Indlæg by Zuresh on Man 4 apr 2016 - 18:08

Som ventet, mødte hans næve ingen modstand da den ramte.
Hun var blød og sårbar - og havde åbenbart ikke været klar over hvad det var, han ville gøre. Ikke før sidste øjeblik ihvertfald.

Han betragtede hende roligt, mens hun reagerede på det milde slag... og han blev hurtigt enig med sig selv i, at hun ikke ville have overlevet at møde ham for nogle måneder siden. Dengang han gjorde dette meget, og ikke bare stoppede igen...

"Det gør ondt, ikke...?" spurgte han retorisk, mens han blot blev stående hvor han var.
Han lyttede til hendes ord, og lagde godt mærke til hendes parate kropsholdning...

"Åh, du misforstår... det er ikke fordi det skal være 'sjovt', Sylv. Det er fordi det skal være sexet... underkastelse er én del af det, og smerte blandet med nydelse, spænding og adrenalin er en anden del af det. Sammen udgør de noget, som de fleste ikke forstår..." sagde han...
Han havde lyst til at gøre det igen.. og igen... og så udvikle det lidt, og fortsætte...

Men han blev stående, ganske roligt, og betragtede hende.
"Har du fortrudt vores lille leg...?" spurgte han så med et drillende, skævt smil
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum