Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

Important Things (Constantine)

Go down

Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tirs 29 mar 2016 - 19:23

S: Gågaden
T: midnat
V: Stjerneklart og lunt
--------

"Må jeg ikke foreslå denne? Den er absolut udsøgt og meget, meget sjælden." sagde juveleren, en lille mand med gråt fipskæg og monokel, klædt i et støvgråt jakkesæt.
Zuresh kastede et enkelt blik på halskæden med den enorme safir, som lå blødt på en mørkerød føjlspude.
"Nej... alt for voldsom. Hun er asiat... lille af bygning, forstår du. Og mørkeblå duer ikke. Nej, det skal være noget som passer til hende... men samtidig noget helt specielt."

Selv var han iført sit sædvanlige, sorte jakkesæt, med den lidt længere jakke, en hvid skjorte, og et stålgråt slips.
Hans hår var sat som det plejede, skægget var trimmet og velplejet, og han bar den samme, sorte læderklap for det ene øje, som han altid gjorde.

"Hvad med at tage skridtet videre, og købe ikke blot en ring... men ringen!" lød det fra den grå juveler, mens hans øjne strålede af begejstring.
Zuresh skød det ene øjenbryn i vejret og rettede lidt på jakken.
"Nej... nej, nej... det er... absolut ikke! Det skal bare være en gave, Horatio."

Juveleren lo, og gik hen imod en låst kommode på sine krogede ben.
"Ah, Mr. Zuresh... jeg ved det! Jeg driller dem blot lidt. Men jeg håber da, at når tiden kommer... så er det mig, de går til! Men se nu her..." lød det fra Horatio, mens han fumlede et nøglebundt op ad lommen, for at låse kommoden op og trække én af skufferne ud.

Zuresh gik roligt tættere på, og kiggede den gamle juveler over skulderen.
I en lille, mørk og blankpoleret træ-æske, lå der et par øreringe lavet af skinnende platin, og med hver deres lille, mørkerøde, brilliantslebne sten.
"Det fineste platin, og stenene er en meget sjælden, unavngivet juvel, som kun kan findes i de dybeste, vulkanske lag - og passende nok, kun i øst-asien. Der findes kun fire i verden, og de som har opdaget dem, slås fortsat om at få lov til at navngvive dem. Disse øreringe er næsten uvurderlige!"

Zuresh betragtede de smukke øreringe, og et lille smil bredte sig på hans læber.
"Næsten uvurderlige, min kære Horatio... næsten."

Lidt senere gik Zuresh derfra, med en lille, brun pakke under den ene arm, et tilfreds smil, og en kropsholdning, der udstrålede en meget sjælden glæde.
Med rolige skridt, bevægede han sig ned ad gågaden...
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tirs 29 mar 2016 - 19:38

Constantine slentrede ned af gågaden med hænderne i lommerne på sin sorte halvlange frakke. Han havde ikke spist de sidste par dage, så han var ved at være småsulten. De fleste vampyrer gik sikkert længe uden mad, men Constantine havde ingen hæmninger. Lige så snart, han havde lyst, tog han ud for at spise. Verden var jo for det meste et rent ta' selv bord.

Han fløjtede en lille melodi og så sig omkring. Hans medaljon glimtede i gadelampernes skær. Den hang ud over en t-shirt med et billede af et kranie. Hans bukser var som sædvanligt sorte og han havde sine behagelige, halvlange læderstøvler på. I hans bælte sad en rimeligt stor kniv, gemt væk bag frakken, der dog stod åben.
Om der var koldt eller lunt, det var Constantine ligeglad med, han kunne kun mærke ekstremerne alligevel. Men det var skønt med en stjerneklar nat, der var nu noget over de glimtende stjerner, der gjorde ham i godt humør. Han savnede ikke solen, hvorfor skulle han? Stjernerne var flottere.

Der kom en mand gående ned af gågaden og Constantine kastede et blik på ham, som de passerede hinanden. Han anede ikke hvem det var, men så bare et måltid på to ben. Så efter at have gået et par skridt mere, vendte han om og fulgte efter ham, i håb om, at de ville komme væk fra den lidt for åbne gågade og ind, hvor Constantine lidt mere privat kunne få stillet sin sult. Måske endda ikke bare sin fysiske sult, men også den fysiske sult. Sulten efter at gøre nogen ondt. Det havde været nogle alt for stille dage.

Hans støvler havde bløde såler og lavede ikke larm, som han fulgte efter sit offer. Han forsøgte ikke at skjule sig, men gjorde heller ikke opmærksom på sin tilstedeværelse. Hvis manden opdagede ham og havde lyst til at stikke af, ville det også være fint. Det var sjovt at jagte rundt med folk. Hvis han ville forsvare sig.. det kunne også være sjovt.
Constantine havde rimeligt høje meninger om sig selv og hans evner. Hvilket for det meste var velbegrundet.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tirs 29 mar 2016 - 20:17

Zuresh ignorerede den yngre mand, som ellers kastede et blik på ham.
Han fortsatte afsted ned ad gågaden, stadig med det, for ham, unaturlige smil. Som om han ikke anede, at en vampyr havde udset ham som sit næste offer.

...men han var helt klar over sin forfølgers tilstedeværelse.

Nok kunne de bløde såler i støvlerne skjule vampyr-ungens skridt, og endnu bedre når knægten gik stille og roligt... men at undgå Zuresh' evne til at fornemme folk omkring sig, gjorde dette ligegyldigt.

Så da Zuresh nåede et stykke længere ned ad gaden, drejede han naturligt ind ad en mindre gyde - tilpas hurtigt til at vampyren lige havde et par skridt at gå, før han nåede derhen.
I samme øjeblik han trådte ind i gyden, brugte Zuresh sin magi til at skabe en kopi af sig selv, som roligt fortsatte med at gå - og så forsvandt den ægte Zuresh i skyggerne... og ventede...
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tirs 29 mar 2016 - 20:50

Constantine vidste ikke, om manden foran sig havde opdaget ham, men han gjorde ikke tegn på det, så Constantine smilede et af sine ubehagelige smil og fortsatte med at følge efter ham. Manden var høj og var uden tvivl muskuløs under det fine tøj, men det rørte ikke Constantine. Han var ikke bange for at møde nogen, der var stærk. Han havde selv sin overnaturlige vampyrstyrke og var, hvis han selv skulle sige det, ret sej. Det skete da, at han angreb væsner, der var stærkere end ham, men man måtte jo tage risici. Og for det meste var det Constantine, der kom ud som den vindende part.

Da manden drejede ind i en gyde, blev smilet til et grin og han drejede med ind. Der var pænt mørkt i gyden, men med vampyrens nattesyn, var det ikke et problem for Constantine at se manden, der gik lidt længere fremme. Han satte farten lidt op, for at nå frem til ham, men inden han kom så langt, var der en alarmklokke, der ringede. Der var noget galt. Hvor var lyden af det bankende hjerte og lugten af levende væsen? Han stoppede op og kneb øjnene sammen, inden et dæmpet bandeord kom over hans læber. Han var blevet narret. Det var ikke en person, der gik foran ham, men et eller andet synsbedrag eller.. ja, noget magisk. Hurtigt så han sig omkring, men kunne ikke få øje på noget. Hans hånd søgte automatisk kniven i bæltet, bare for en sikkerheds skyld.

"Jeg ved du er her. Et eller andet sted." Faktisk havde han ingen anelse, om manden stadig var i gyden. Han kunne hverken se, lugte eller høre ham. Og han havde ingen anelse om, hvilket væsen, der kunne skabe kopier af sig selv og forsvinde i den blå luft. Det var en automatisk reaktion fra Constantine at vælge at tage kampen i stedet for at flygte. Man skulle leve livet, ikke?
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tirs 29 mar 2016 - 21:26

Da det gik op for Constantine at den var gal, bølgede skyggekopien lidt, for så at forsvinde som om et lys var blevet tændt der hvor den var.
Zuresh betragtede vampyren inde fra skyggerne - som en del af dem, så hans hjerteslag ikke kunne registreres.

"En lille vampyr-unge..." lød hans hæse, magtfulde stemme - kraftigt, og som om det kom fra alle hjørner på én gang.

"En lille vampyr-unge, som har forvildet sig ud hvor den ikke kan bunde... åh, hvis dog bare nogen havde lært ungen, at den ikke skal lege med voksne..."

Og så trådte han frem fra skyggen, to meter foran Constantine, mens han stoppede den lille, brune pakke ind under jakken.
Hans før brune øje var nu lysende grønt, og pupillen var aflang og reptil-agtig.
"Du kan ikke drikke af mig, knægt... og du kan slet ikke klare mig i en slåskamp. Løb mens du stadig har begge dine arme." sagde han, hæst og truende.
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tirs 29 mar 2016 - 21:53

Constantine havde ingen anelse om, hvor manden var henne, men pludseligt lød hans stemme. Det var som om, at den komme fra alle sider og gav genlyd i gyden. Vampyrunge? Hvem troede han lige, at han var? Han følte et stik af vrede og kneb øjnene sammen, mens hans blik fór rundt. Stemmen fortsatte og Constantine valgte at trække sin kniv, for hvad den sagde, tydede på problemer.
"Hvem kalder du en unge?" Mumlede han lidt fornærmet.

Endeligt dukkede manden frem. Det var underligt at se, det var som om, at han manifesterede sig direkte ud af skyggerne. Constantine havde stadig ingen anelse om, hvem manden var eller hvad race han var. Det var noget imponerende magi, men det eneste han havde set endnu, var illusioner. Ikke noget farligt. At hans øje blev reptilagtigt.. Constantine havde set mere sære ting før.

"Jeg er ikke bange for dig. Til gengæld er jeg sulten." Han blev stående, hvor han var. Kniven blevet drejet en enkelt gang i hans hånd, så den lå bedre. Constantine var ikke en, der løb fra en kamp. Han elskede at slås, han blev høj af det. Adrenalinen, blodet, smerterne. Ja, selv sin egne smerter. Han smilede, så man kunne se hans hugtænder.
"Og nu havde jeg lige valgt fra menuen." Med en lynhurtig bevægelse trådte han frem og førte kniven mod mandens bryst fra siden.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tirs 29 mar 2016 - 22:22

Da han havde puttet pakken ind under jakken, lod Zuresh roligt hænderne falde ned langs siderne, mens han betragtede Constantine med et køligt blik.
"Hvem jeg kalder for 'unge'...? Tjah, jeg kan ikke se andre end os to her - og jeg taler sjældent til mig selv." sagde han, absolut provokerende.
Han havde advaret knægten... og da denne ikke tog hans advarsel seriøst, kunne Zuresh lige så godt have lidt sjov.
Efter så mange dages kælen og hyggen med Shado, trængte han til at røre sig lidt...

Da vampyren angreb ham, trådte Zuresh så hurtigt tilbage, at de støv og snavs der lå omkring ham, blev skubbet lidt af den kraft bevægelsen genererede.
"Frygt er ikke noget man bare har, knægt... det er noget man lærer." sagde han med et smil - og så trådte han et skridt frem, og sendte et slag imod vampyrens brystkasse - et slag som, hvis det ramte, ville demonstrere Zuresh' ufattelige styrke, og sende den mindre vampyr flyvende bagud.
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tirs 29 mar 2016 - 22:56

Constantine følte sig provokeret af manden, der kaldte ham unge. Nok var Constantines krop frosset i en alder af 26, men nu havde han trods alt snart levet i 70..
Selvom han var provokeret, var han ikke decideret vred. Det hele lagde op til en slåskamp, og det sendte bølger af adrenalin og spænding igennem ham.

Kniven fortsatte igennem luften, da den ikke ramte sit mål, og han trak hurtigt armen til sig igen. Mandens bevægelse havde været hurtig, så hurtig at det bare havde været en flimren for Constantines blik. Constantine hævedet kort øjenbrynene i overraskelse, men han kneb øjnene sammen, da manden sagde, at man skulle lære frygten at kende. Han nåede ikke at tænke nærmere over ordene, før han måtte springe til side. Det lykkedes ham lige netop af undgå slaget, og kun på grund af sin vampyriske hurtighed. Hvis han havde været et mindre stærkt væsen, var han blevet sendt flyvende af sted, det var han ikke i tvivl om. Manden var stærk!

I den samme bevægelse snurrende bevægelse, han havde brugt til at komme af vejen for slaget, fortsatte han rundt om sig selv og lod nu kniven suse mod mandens ryg. Denne kamp skulle nok blive interessant!
"Lad være med at kalde mig knægt," fik han hvislet ud i mellem tænderne under den glidende bevægelse.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Ons 30 mar 2016 - 15:46

Det var at forvente, at vampyren var i stand til at undvige et direkte slag.
Zuresh havde egentlig tænkt sig at føre bevægelsen videre ved at træde til siden, og hamre en albue ind i ribbenene på sin modstander - men Constantine's angreb fik ham til at reagere anderledes.

"Du er hurtig..." sagde han - og forsvandt pludselig, som var han en skygge.
Han dukkede dog op igen med det samme, denne gang lige bagved Constantine, og med et koldt smil på læberne.
"Men ikke hurtig nok!"

Denne gang rettede han ikke ét slag mod vampyren, men en hel serie af dem, og med en præcision og hurtighed, som kun en trænet kampsportsudøver ville være i stand til.
"Jeg kalder dig knægt fordi du er en knægt!
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Ons 30 mar 2016 - 16:03

Endnu en gang ramte kniven ikke sit mål, hvilket var ved at få Constantine ud af balance, men han fandt den hurtigt igen - heldigvis for manden, der var forsvundet som dug for solen, dukkede op bag ham. Og slog. Constantine blev skubbet fremad ved de første par slag, som havde overrasket ham. Smerten skød ud fra hans ryg, og luften, som han ikke havde brug for, blev slået ud af lungerne på ham.

Hvad fuck var den her mand?

Han kastede sig fremad og lavede en elegant kolbøtte for at komme væk fra slagene. I det han vendte rigtigt igen, snurrede han rundt, mens han stadig sad på hug og kastede kniven mod mandens overkrop. I det den forlod hans hånd, kom han op at stå og sprang frem mod anden med et flyvende hop og en knyttet næve, der ville være sigtet mod Zuresh' ansigt.

"Well, fuck dig, olding."
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Ons 30 mar 2016 - 19:18

Zuresh så kniven komme allerede før den blev kastet - vampyrens kropssprog sagde det hele, og idet han kastede den store kniv, reagerede Zuresh hurtigt;

Med den samme, uhyggelige fart som før, svingede han sin åbne hånd i en bue - og greb kniven ved bladet.
Dens skarpe klinge skar sig ind i hans hånd, men Zuresh smilede bare... og da Constantine i samme øjeblik kastede sig imod ham med et... flyvslag? reagerede han ved ganske enkelt at sende et skubbespark imod vampyren.

Hvis han ramte, ville han bruge sin fart til, i stedet for at sende vampyren et par meter ned ad gyden, at følge med i et sekund, så han kunne fortsætte sparket, og hamre Constantine ned i jorden med det.

"Tal pænt, stump..."
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Ons 30 mar 2016 - 20:54

Constantine havde en alt for stor tro på sig selv. Det var han ikke selv klar over, hvilket en gang i mellem fik ham i problemer. Som nu. At han blev ved med at tro på, at han kunne klare denne mand, selvom manden allerede havde vist evner meget større end Constantines, var ren egoisme.

Han så manden gribe kniven. Et virkeligt sejt trick, som Constantine nok ikke ville kunne gøre efter, selv med sin unaturlige hurtighed (han havde dog tænkt sig at prøve, når han en gang fik tid - eller slap levende fra det her). I det sekund vidste Constantine godt, at han var i problemer, men det var for sent at stoppe hoppet og slaget.
Sparket ramte ham i den lavere del af maven, og hans hop blev afbrudt med en hård bevægelse.
"Ugh." Han fløj baglænds og som om det ikke var nok, landede han meget hårdt på jorden med mandens fod på maven.

Smerten skød op fra hans mave efter sparket, der føltes som om, at det havde flyttet rundt på alle hans døde indre organer, og han kunne ikke lade være med at stønne dæmpet som han landede på jorden. Foden var for tung til, at han kunne vride sig fri. Han havde ikke engang sin kniv, så han kunne have hamret den igennem mandens ben, hvilket ellers kunne have været meget sjov. I stedet hamrede han så hårdt han kunne en knyttet næve mod det svage sted på mandens knæ i håb om at brække det.
"Rend mig," hvæste han.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tors 31 mar 2016 - 15:59

Zuresh smilede koldt, da det improviserede angreb lykkedes.
Det var alt for længe siden han havde rørt sig på denne måde... og vampyren var måske nok ikke så imponerende, indtil videre ihvertfald... men motionen var nu god nok.

Og knægten havde jo selv været ude om det.

"Rend dig...? Sikke da et sprog... er det hvad i unge psykopater lærer nu til dags?" lød det fra ham, inden Constantine's slag ramte ham over knæet.
Zuresh blev kortvarigt bragt ud af balance, og trådte da også et skridt bagud, mens han sukkede.

"Det burde jeg have set komme... så... hvad vil du? Har du stadig tænkt dig at drikke mit blod?"
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tors 31 mar 2016 - 17:07

Constantine udnyttede straks sin frihed til at rulle rundt og komme på benene. Han bakkede et par skridt, for at komme væk fra manden. Den her kmap gik ikke helt, som han havde planlagt. Han havde endnu ikke fået et eneste slag ind! Vreden og lidt ydmydelse boblede i hans mave, mens han forsøgte at finde en måde, at komme ind på livet af manden. Han var både hurtigere og stærkere end Constantine, men det afholdt ikke Constantine fra at ville fortsætte kampen. Han stak ikke af, medmindre hans liv hang i en tråd, og det gjorde det ikke lige nu.

Det der var værst lige nu, var at manden havde hans kniv. Constantine kunne kun bande over, at han ikke gik rundt med en reserve, men det var ikke ret ofte, at han skulle bruge den i det hele taget.
"Min plan er lavet om, nu vil jeg flå halsen ud på dig." Hans tonefald var afslappet, selvom man kunne høre vreden lure. Et smil spillede om hans læber, mens han kort rettede på sin jakke.

Næste angreb ville helt og holdent være afhængig af hans egen hurtighed, og ville stå eller falde med mandens. Constantine sprang frem mod ham i et frontalangreb, som ville han gå efter mandens hals. I sidste øjeblik sprang han op af muren ved siden af dem, snurre rundt om sig selv med fødderne på muren i en næsten vandret vinkel og forsøge at gribe fat i Zuresh. Det var meningen, at hans egen fart, blandet med hans styrke, skulle trække manden med baglæns ind over Constantines krop og slynge ham i jorden, mens Constantine selv ville lande på hug på jorden.

Hvis han af en eller anden grund ikke fik fat i manden, ville han vare lande på hug på jorden og lave endnu en kolbøtte frem for at lægge afstand i mellem dem.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Lør 2 apr 2016 - 17:51

Zuresh lod blikket hvile køligt på vampyren, som denne kom op at stå.
Flå hans hals ud... virkelig? Nutidens unge vampyrer fattede hat af, hvordan man truede folk...

"Du gør det helt forkert..." sagde Zuresh, hvorefter han med et smil lod sig ramme af det kommende angreb.
Han røg bagud, ramte jorden, og lå nu ned med Constantine over sig.

"Jeg skulle måske lære dig hvordan man virkelig truer folk... får dem til at pisse i bukserne af ren og skær rædsel... men først..." sagde han med sin hæse stemme, som lige nu virkede ret så truende.

"Ved du hvad solar plexus er...?"
Splitsekundet efter at have spurgt om dette, knyttede Zuresh den ene næve, spændte i hele armen, skulderen og højre side af brystet og ryggen - og sendte et vanvittigt kraftfuldt slag direkte imod vampyrens blottede solar plexus.
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Søn 3 apr 2016 - 12:51

Constantine landede hårdt på jorden ved manden, der af en eller anden grund virkede alt for upåvirket af lige at være blevet klasket ned i jorden. Og han fortsatte med at snakke. Holdt han ikke snart kæft? Constantine kunne slet ikke nyde den lille sejr et var, endeligt at få fat i manden. Han snakkede om at lære ham at true. Mens han selv truede.

Han nåede ikke at svare, før manden spurgte, om han vidste, hvad solar plexus var? Constantine reagerede med det samme og kastede sig til siden, men han var alligevel ikke helt hurtig nok. Næven snittede ham i siden - normalt ville det være et ufarligt slag, der ikke ville have den store effekt, men mandens styrke var enorm og Constantine kunne mærke sin krop snurre rundt om sig selv, mens smerten skød ud fra stedet, hvor han var blevet ramt. Hårdt ramte han jorden og trillede en enkelt gang, så han lå ned ansigtet ind i mod muren.

Med en dæmpet lyd af smerte tog han sig til siden. Shit, det gjorde ondt. Og manden havde endda kun snittet ham. Heldigvis havde han kun ramt musklen i mellem ribben og hofte, så han havde ikke brækket noget, hvilket han helt sikkert ville have gjort, hvis slaget havde ramt hans ribben. Han turde ikke tænke på, hvad der ville være sket med hans indre, hvis slaget havde ramt lige på.
For et kort øjeblik var han ved at overveje, om han skulle stikke halen mellem benene, men han var ved at være godt vred, så den tanke skød han hurtigt til siden. Hvad så? Manden var hurtig, havde hans kniv og tog hele den her slåskamp med en ro, som Constantine kun kendte fra sig selv, når han stod med et offer, der ikke kunne gøre ham noget.

Der skulle taktik til, hvilket ikke var Constantines aller stærkeste side. Han plejede bare at lege med maden, ikke lave planer over slåskampe. Det eneste han kunne komme i tanke om at gøre lige nu, var at spille bevidstløs. Så han lod sin krop blive slap, lukkede øjnene og lod den unødvendige vejrtrækning blive langsom og dyb. Som hans krop have overtaget den automatiske muskelsammentrækning, der udvidede hans lunger. Og så brugte han sin hørelse som eneste sans i forhold til at holde øje med manden.

Den perfekte efterligning af bevidstløshed.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Søn 3 apr 2016 - 21:32

Vampyren var hurtig - men okay, Zuresh havde jo også givet ham et godt fingerpeg om, hvad der skulle ske...
Dog smilede han da han strejfede sin modstander, og da denne tilsyneladende faldt om.

Zuresh rejste sig hurtigt op, og lod blikket hvile på Constantine, som lå livløst på jorden.
Han vidste at det ikke nyttede noget at se efter vejrtrækning... og heller ikke blodets pulseren i synlige årer.

Dog var det alt, alt for åbenlyst.

"Du må tro jeg er idiot..." mumlede han, og sendte et hårdt spark imod Constantine's side.
"Jeg ved for meget om smerte og anatomi til at hoppe på den! Et sådan slag kan ikke engang slå et menneske ud..."
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Søn 3 apr 2016 - 21:49

Nå ja, det var da et forsøg værd. Constantine fandt ret hurtigt ud af, at det ikke virkede, da manden begyndte at snakke igen. Helt seriøst, holdt han aldrig kæft? Nå, i det mindste advarede det ham om, at han måske skulle skifte taktik. Han kunne høre manden løfte benet fra jorden og Constantine vidste godt, hvad der ville komme nu.

Trods smerten, der stadig strålede ud fra hans forslåede muskel, sprang han hurtigt og elegant på benene. I det han sprang op, greb han fat om det ben, som Zuresh havde sendt i mod ham, og trak hårdt op i det, i et forsøg på enten at brække det ved knæet eller at vælte manden om på ryggen, alt efter, hvor godt hans forsøg på at få overtaget gik.

"Så ti dog stille og læg dig ned," hvæste han vredt og irriteret.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tirs 5 apr 2016 - 19:47

Zuresh smilede bare da vampyren sprang op og hev op i hans ben.
Alt, alt for forudsigeligt... men okay, med hans alder var der ganske få ting, som ikke var forudsigelige - når først han havde opdaget sin modstanders kampstil.

Og Constantine var en gemen streetfighter.

Så Zuresh valgte at vise lidt af sin egen kampkunst - fra en anden tid, fra en anden del af verden, hvor man trænede på store klostre under den bagende, asiatiske sol...

Ved hjælp af det momentum vampyrens angreb gav ham, sprang Zuresh op mens han trak sit frie ben op under sig - for så at sende foden direkte imod vampyrens ansigt, med et hurtigt, præcist og overraskende smidigt spark.
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tirs 5 apr 2016 - 20:07

Det lykkedes ham at få fat i mandens ben og hive op, men det havde ikke den ønskede effekt. Faktisk havde det ikke rigtigt nogen effekt på manden overhovedet, der på en eller anden måde brugte hans hiven til at få det andet ben i spil.

Constantine nåede ikke at registrere, at Zuresh valgte at sparke ud efter hans hoved, før det var for sent. Der lød et højt knæk, da den andens skinneben smadrede ind i hans ansigt og brækkede hans næse. Smerten skød øjeblikkeligt ud fra hans ansigt, og han væltede tilbage med blod væltende ud af næsen. Han greb sig til ansigtet med den ene hånd, hans øjne store med overraskelse og smerte.

"For fanden, du brækkede min næse!" Hans stemme var en smule skinger af overraskelse, og han så ned på sin hånd, der var blodig, inden han så på Zuresh igen. Det var ikke meningen, at det var Constantine, der skulle bløde.

Det var måske her, man kunne fornemme, at det med at slås var en leg for Constantine. Det var sjovt, når andre kom til skade, men så snart det var ham selv, var det ikke sjov mere. Ikke at en brækket næse overhovedet gav smerte nok til, at han var ved at give op. Han kunne tage meget mere. Det var bare overraskelsen, der lige fik ham til at gå i stå og have ondt af sig selv. Lige nu ventede han for at se, hvad manden nu ville gøre. Angribe igen? Constantine var ikke færdig med at slås, selvom han måske burde tænke situationen igennem og se, at han umuligt kunne vinde.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tors 7 apr 2016 - 16:06

Knækket fik ham til at smile.
En brækket næse ville have afsluttet kampen, hvis Constantine havde været mere menneskelig, da en sådan skade normalt gør offeret utrolig desorienteret, svimmelt og dårligt tilpas... men modstanderen var en vampyr denne gang. Ikke et menneske.

Så... der skulle lidt mere til!

"Det er nok nu... jeg har ting jeg skal nå." sagde han roligt, inden han stillede sig i en kampklar position.
Knap havde han nået positionen, før han angreb:

Ét hurtigt skridt fremad, to slag imod kropen, en albue imod tinningen.
Så forsvandt han i skyggerne, dukkede op bag vampyren og leverede et kraftfuldt nyrehug efterfuldt af et knæspark imod siden - og så trak Zuresh et katana ud af ingenting, som om det blev fremmanet på magisk vis.

Sværdet blev grebet i to hænder, og han stødte det hårdt imod Constantine's ryg - et stik, der uden tvivl ville gennembore vampyren hvis det ramte.
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tors 7 apr 2016 - 16:25

Constantine skulle til at komme med et hånligt svar til mandens meddelelse om, at han havde ting, han skulle nå. Som om, at han bare fik lov til at gå. Men det gik op for ham, at det ikke var det, manden mente. Det var ikke mange sekunders forberedelse Constantine fik, fra manden stillede sig i kampposition til han angreb. Og han nåede absolut ikke at forberede sig til det, der kom næst.

Manden trådte frem og slog Constantine foran som var han en boksesæk. Slagene slog atter en gang luften ud af Constantines lunger. En albue ramte ham i tindingen, hvilket fjernede det sidste smule overblik han havde over, hvad der skete. Det gik så forbandet stærkt, og mandens evne med at forsvinde og dukke op, gjorde det umuligt for Constantine at følge med.

Et slag ramte ham bagfra og det var så hårdt, at han røg i knæ med et støn af smerte. Han var lige ved at miste balancen, da der blev fyret et knæ i siden af ham, men det lykkedes ham at blive siddende på knæene. Selvom slagene havde været få, havde de været hårde, og han var blevet desorienteret. Ude af stand til at forsvare sig selv, det var han ikke vant til.

Intet havde advaret ham, om den smerte, der pludseligt gik igennem hans krop. Overrasket så han ned og fik øje på bladet på noget, der lignede et sværd, der stak ud af brystet på ham. Blodet løb ind i hans lunger, og han hostede en enkelt gang, så blodet løb ud af munden på ham.
"Hvad fanden.." Man kunne knapt høre hans stemme, der blev sløret af blod og den manglende luft.
Der var ikke så meget, han kunne gøre, andet end at blive siddende. Der skulle meget til, før han besvimede af smerte, men et katana igennem kroppen var tæt på at gøre det. Så han sad og svajede lidt, alt for forvirret til at spekulere på, hvordan han lige kunne få sværdet ud af kroppen igen. Alting var gået så hurtigt. Han havde lige en kort forvirret tanke om, at det var fandens, at hans jakke blev ødelagt.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Zuresh on Tors 7 apr 2016 - 16:31

Zuresh rystede let på hovedet. Han var skuffet over, at vampyren ikke havde formået at undvige et eneste af hans angreb...

"Og jeg holdt endda igen..." sagde han roligt, hvorefter han tog et enkelt skridt bagud, og trak den barberbladsskarpe klinge ud af Constantine's ryg.
Han gav sværdet et enkelt sving, hvilket var nok til at det blod, der havde været på klingen, fløj igennem luften og dannede et særpreget mønster på den nærmeste mur.

"Men visse personer er, og bliver, svage... hvis du overlever, håber jeg du en dag får bygget lidt hjerne ind i det tomme, rovdyrsagtige, stupide kranie du render rundt med." sagde han og lagde katanaet mod sin egen skulder, før han gjorde omkring, og med rolige skridt forlod gyden...
avatar
Zuresh
ShadowSun - Leder

Bosted : Ukendt

Antal indlæg : 1192


Tilbage til toppen Go down

Re: Important Things (Constantine)

Indlæg by Constantine on Tors 7 apr 2016 - 17:06

Constantine hørte godt, hvad Zuresh sagde, men kunne ikke svare. Holdt igen? En blanding mellem ydmygelse og vrede brød ind over smerten fra bladet, der var hamret igennem hans krop, men han kunne ikke gøre så meget ved det. Hvis han havde haft lidt tid, ville han måske kunne være kommet på benene, men lige nu ville hans krop ikke lystre.

Det rykkede i hans krop, da bladet blev trukket ud og han hostede en gang mere. På en eller anden måde blev han siddende med hovedet ned i mod brystet og armene hængende ned langs siderne. Der var en rød tåge af smerte over hans tanker. Han var blevet spiddet før, men det gjorde nu lige ondt hver gang. Og selvom smerten fra de slag, Zuresh havde givet ham, var forsvundet under smerten fra gennemboringen, hjalp de heller ikke på det.

Svag? Constantine rørte på sig, da vreden bølgede igennem ham. Pludseligt hadede han denne mand, der åbenbart mente, at han var så god. Han ville have hævn. Han skulle have hævn. En eller anden dag.
Med en kraftanstrengelse kom Constantine på benene. Han måtte læne sig i mod muren, svimmel af smerter. Endnu mere blod løb ud af munden på ham, og han tørrede det af i ærmet på sin alligevel ødelagte jakke. På en eller anden måde vaklede han hen og fik samlet sin kniv op. Han skulle nok få hævn. På en eller anden måde.

Langsomt og smertefuldt begyndte han at gå hjem. Om et par timer ville hans sår være helet og han ville være klar til at tage ud og finde noget at spise for at komme til kræfter. Og så ville han finde ud af, hvem den mand var.
avatar
Constantine
Competent (Rank 9)

Bosted : Lille hus i Logemente

Antal indlæg : 242


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum