Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 3:10 by Caine Blackwell

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251454 indlæg in 12723 subjects

Verden på hovedet (Raquel)

Go down

Verden på hovedet (Raquel)

Indlæg by Max on Lør 12 mar 2016 - 22:33

Sted: Legepladsen
Tid: Tidlig aften
Vejr: Stadig lidt lunt efter dagens sol

Tusmørket havde lagt sig, og der var tomt på legepladsen, selvom den var oplyst af gadelygter. Der kørte biler forbi ude på vejen og folk luftede stadig hunde i parken, men selve legepladsen var tom. Det var nok både for mørkt og for koldt til, at forældre ville have deres børn ude på dette tidspunkt.

Max havde ikke noget at lave, men kunne ikke holde ud at sidde stille hjemme i sin lejlighed, så han var taget ud i den store verden. Butikkerne i gågaden var lukkede og der var ikke så meget andet at lave på en onsdag, så han var vandret lidt rundt. Til sidst var han endt herude, hvor han var blevet lidt træt af at gå. Og han elskede legepladser. Der var gynger, klatrestativer og mange andre spøjse ting, man kunne have sjov med. Lige nu hang han med hovedet nedad, med benene bukket over en stang i en dims, man skulle gå armgang i. Under ham lå dagens hat, en bowlerhat, der passede til hans blazer. På fødderne havde han et par converse og ellers havde han et par skinny jeans og en t-shirt på. T-shirten var kravlet op, eller ned, alt efter hvilken vinkel man så det fra, så hans bare mave med arret var blottet. Ryggen på blazeren hang ned bag hans hoved. Det var egentligt for koldt, men han var lidt ligeglad, selvom han frøs lidt.

Han nynnede lidt for sig selv, mens han kiggede på en sten, han havde samlet op tidligere. Den glitrede lidt i lyset, og han vendte og drejede den mellem sine fingre.
Egentligt kedede han sig gevaldigt, så han var ved at overveje, hvad han skulle nu. Kravle mere rundt i alle legesagerne eller fortsætte på sin færd igennem byen? Se om han kunne finde nogen spændende? Måske der var en natklub eller bar eller noget, der havde åbent, så han kunne sætte sig til at kigge på alle de sære væsner, der var i den her by. Eller se om der var gang i et dansegulv.

Åh, hvor han kedede sig. Han sukkede dybt og vippede lidt med fødderne for at holde blodcirkulationen i gang i sine ben. Måske han skulle hoppe ned igen. Men lige nu kunne han godt lide at se verden fra en anden vinkel. Ikke at det gjorde den mere spændende. Han blev hængende lidt længere, mens han fortsatte med at nynne den sang, der kørte rundt i hans hoved.
avatar
Max
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed i Terra

Antal indlæg : 141


Tilbage til toppen Go down

Re: Verden på hovedet (Raquel)

Indlæg by Raquel on Man 14 mar 2016 - 20:43

Raquel bevægede sig igennem området med rolige skridt, livet havde ikke ligefrem givet hende gode stunder på det sidste, men hun gjorde et forsøg på at holde hovedet højt. Hun var i en underlig melankolsk stemning for tiden, men det var vel også en smule ironisk at flygte fra noget så forfærdeligt, så at løbe i mod en by mand ikke kendte.
Hun havde længe ønsket at finde sine forældre uden held, de var begge døde og hendes eneste ønske var nu at vide hvordan. Dog var der ingen udsigter til noget, og hun prøvede derfor i stedet at finde sig selv.

Når man havde boet som hende i så mange år, så mistede man al fornemmelse for tid og sted, hun kendte ikke sig selv og havde ingen fornemmelse af sin egen personlighed. Da hun skulle ansøge om jobbet på baren, blev hun bedt om at beskrive sig selv, og hun havde blot stirret på dem, tom for ord.
Hvordan kunne man beskrive for andre hvem man var, når man ikke selv havde nogen idé om det? Hun anede ikke hvad hun kunne lide og hvordan hun ville reagerer i forskellige situationer, hun kendte til få ting, og det var oftest de ting der fik hende til at slappe af.

Hun pustede roligt den grå røg ud i natten som hun fortsatte sin vandring, et stykke fremme fik hun øje på en legeplads, men hendes fornemmelse for området var ikke så god at hun havde styr på hvor hendes fødder havde ført hende hen. Når man var hvileløs, kunne man lige så godt lade sig føre rundt i verden uden et mål, det var alligevel overvurderet alt det pjat folk talte om, hun prøvede bare at overleve i en verden som ikk evar hendes.
Raquel fik øje på en dreng... Mand.. Hvad man nu skulle kalde ham, et stykke fremme. Der var stille og hun kunne høre det meste, hendes hørelse havde altid været god, selvom hun ikke havde nogen særlige evner. I et langt øjeblik tog hun sig selv i at stirre på ham, og den sten han havde leget med, hvorfor nynnede han? Ikke fordi Raquel kunne da godt lide musik, det troede hun da, hvad genre var hun dog ikke sikker på. Alligevel strålede selvtilliden som oftest ud af hende, for hun var da også sikker på sig selv, selvom hun ikke følte hun vidste hvem hun var.
avatar
Raquel
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Lejlighed i Terre

Antal indlæg : 822


Tilbage til toppen Go down

Re: Verden på hovedet (Raquel)

Indlæg by Max on Man 14 mar 2016 - 21:02

Endeligt blev Max træt af at hænge på hovedet, så han trak sig op og greb fat i en stang med hænderne, inden han lod sine ben falde mod jorden. Da han endeligt vendte rigtigt igen, fik han øje på en ung kvinde, der stod og stirrede på ham. Han stirrede lidt tilbage, inden han bukkede sig ned og samlede sin hat op, som han satte på hovedet og daskede let til den, så den sad fast. Hun stod der stadig, så han besluttede sig for at sige hej.

Han slentrede hen mod hende og hoppede så op på en gynge, mens han smilede stort til hende.
"Davs." Han var en liiille smule svimmel efter at have haft så meget blod til hovedet, og hans ben føltes en smule usikre, men det havde nu gået fint nok med at gå derover. Gyngen vippede lidt frem og tilbage under ham, og han lænede sig mod den ene kæde. Han lagde hovedet på skrå og betragtede hende nysgerrigt.

"Du ved godt, at de kloge siger, at man kan dø af dem der." Han nikkede mod hendes cigaret. Han var ikke specielt seriøs, han konkluderede bare, hvad han havde hørt. At han var totalt ligeglad, det var jo så bare det. Han var ikke selv fast ryger, men røg, hvis han blev tilbudt eller hvis det lige passede ind i hans svingende humør. Det var en god måde at have noget at lave, uden at lave noget.
avatar
Max
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed i Terra

Antal indlæg : 141


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum