Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

En tur i byen

Go down

En tur i byen

Indlæg by Fox on Tors 3 mar 2016 - 16:08

Sted: Flashing Lights natklub
Tid: Tæt på midnat
Vejr: Koldt, men klart

Fox havde brug for at være social og havde lyst til at have det sjovt, så han var taget i byen. Måske han ville finde nogen at hænge ud med natten igennem, men ellers ville han bare drifte igennem natten fra bar til bar og se, hvad der skete. Men han kunne næsten altid finde nogen, der havde lyst til at lukke ham ind i deres selskab. Med sin rappe mund, store smil og søde udseende var han ikke en trussel for nogen, og han var god til at få folk til at grine.

Han var som sædvanligt ikke på udkig efter at lære nogen at kende. Han havde bare brug for at få dækket sit sociale behov. Selvom han havde det fint med at være alene, kom han hurtigt til at kede sig. Meget hurtigt til at kede sig, hvilket godt kunne få ham i problemer, selvom han forsøgte at lade være. Han kunne ikke altid styre sin store mund.

I dag var han taget ned i industrikvarteret, hvor han var kommet forbi en rimeligt ny natklub. Eller, den var gammel, men han havde hørt, at den var blevet solgt til en mand, som havde rettet ret meget op på den, så der var hverken strippere eller stoffer, hvilket Fox havde det helt fint med. Den store dørmand sendte ham kun et enkelt blik, da Fox smilede stort til ham og smuttede ind. Som sagt, han var ikke nogen trussel. Bare en lille navajo, hvis dyreskikkelse var alt for ufarlig. Han havde ikke sin store jakke på i dag, men var bare som sædvanligt klædt i et par slim cowboybukser, converse og en hættetrøje, i dag med en tanktop indenunder. Han var rendt hertil som ræv, så han havde ikke frosset i sin store hvide vinterpels.

Han slentrede ind i natklubben, hvor der var godt gang i musikken og dansegulvet. Han lod blikket glide rundt. Der var ikke lige nogen, der fangede hans blik, så han gik op til baren og smilede til bartenderen.
"Bare en cola." Fox drak sjældent, han brød sig ikke om at blive fuld. Hans reflekser blev langsomme og det kunne han ikke lide. Han havde det bedst med at være hurtig og vågen. Han fik sin cola og drejede sig rundt på barstolen, så han kunne se ud på alle de glade væsner. Han kunne ikke lade være med at smile lidt.


Sidst rettet af Fox Tirs 22 mar 2016 - 11:04, rettet 1 gang
avatar
Fox
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Et afsides område i Maison de fous

Antal indlæg : 164


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur i byen

Indlæg by Fox on Man 7 mar 2016 - 11:00

(( Har åbnet emnet, så nu er der fri leg :D ))
avatar
Fox
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Et afsides område i Maison de fous

Antal indlæg : 164


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur i byen

Indlæg by Transylvania on Man 21 mar 2016 - 20:21

Benene bevægede sig roligt frem i de sædvanlige jeans, den sorte top blev rettet en anelse inden læderjakken blev lynet op. Sylv var utroligt nok kommet hurtig ind på natklubben, og det var faktisk ikke særlig tit man så hende på sådan nogle steder. Men man skulle jo prøve noget nyt, roligt og elegant smuttede hun forbi personerne som stod rundt omkring dog var hun ikke helt smidig som hun troede da hun alligevel endte med at støde lidt ind i en som hun straks fik sagt undskyld til. Dog virkede personen i det mindste ligeglad, endelig nåede hun baren men det var ikke lige frem fordi hun havde tænkt sig at drikke hvis hun skulle indrømme det havde hun kun drukket en enkelt øl en gang men det var så også det eneste alkohol hun nogen sinde har drukket.

Sylv var endelig kommet helt hen til baren, hun satte sig ved siden af en som så ud til at kigge ud mod forsamlingen det var vel spændende nok men nu kunne hun lige så godt bestille noget at drikke. “En cola” kom det fra hende, hvor efter hun fik fundet sin pung frem fra tasken og fik fundet pengene frem med det samme for at betale hurtigst muligt. “Tak” kom det fra hende da colaen blev placeret foran hende, hvor efter hun tog en tår af glasset. Hendes hale svingede roligt frem og tilbage, hvilket måske for nogens synsvinkel kunne se sjovt men samtidig også mærkelig ud. “Men skulle næsten tro, at en natklub ville have været mere proppet” kom det fra hende, oprigtig sagde hun det ikke til nogen det var nærmest som at snakke med sig selv. Men hvis det, kunne starte en samtale havde, hun det helt fint med så.
avatar
Transylvania
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lille lejlighed i Terre

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur i byen

Indlæg by Fox on Tirs 22 mar 2016 - 11:01

Fox sippede af sin cola ind imellem, mens han nød larmen og musikken. Der var noget til sanserne et sted som dette med alle de mennesker. Snakken, de glade ansigter, folk der dansede. DJ'en, der stod ved mixerpulten, var god, mente Fox i hvert fald, og han ville helt sikkert springe på dansegulvet, når han havde drukket sin sodavand. Han var ikke genert på det punkt og havde intet i mod at lave lidt sjov. Selvom han nok hellere ville finde nogen at snakke med, det var derfor, at han var her i dag.
Han vippede lidt med den ene fod i takt med musikken, mens han betragtede sine omgivelser.

Mens han sad og så rundt, kom der en ung kvinde hen og satte sig ved siden af ham. Han skævede nysgerrigt til hende, som hun bestilte en cola. Det tog ikke mange sekunder, før han fik øje på hendes kattehale, og han kunne ikke lade være med at grine lidt. Ikke ondt på nogen måde, bare fordi han syntes det var en spøjs idé. Altså, at rende rundt med sin hale fremme. Han pustede til en krølle, der var faldet ned over hans pande og kildede.
"Det er tidligt endnu, der kommer nok flere senere." Han drak af sin cola, så på pigen og rakte en hånd frem med et smil. "Hej, jeg hedder Fox."
avatar
Fox
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Et afsides område i Maison de fous

Antal indlæg : 164


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur i byen

Indlæg by Transylvania on Tirs 22 mar 2016 - 22:36

"Mon ikke, ellers ville det da blive kedeligt hvis der ikke var ret mange" kom det fra hende mens hun rettede blikket mod Fox som han havde præsenteret sig som. Hun fik rettet sig op, så de sad og så hinanden i øjnene. "Transylvania men jeg foretrækker Sylv" kom det fra hende, inden hun tog en tår af sin cola. "Hvad laver du så her?" Kom det fra hende, selv om det var et utroligt dumt spørgsmål. De fleste ville jo bare gerne ud og feste med vennerne, men det lignede ikke lige frem fordi han var her med nogle venner men hvem ved måske kom de først senere hen.

Sylv blik vandrede roligt blandt, dem som befandt sig på natklubben der var faktisk en del måtte hun indrømme også alligevel ikke. Hun havde troet, at der ville have været langt flere end bare dette. Men musikken var god at lytte til, hun rettede roligt sin opmærksomhed hen mod ham igen. "Venter du nogen?" Kom det fra hende.
avatar
Transylvania
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lille lejlighed i Terre

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur i byen

Indlæg by Fox on Ons 23 mar 2016 - 12:29

Fox trak sin hånd til sig igen, siden hun ikke tog den, og trak på skuldrene.
"Man kan sagtens have sjov, selvom der ikke er så mange." Han lagde hovedet på skrå og smilede til hende. Man kunne altid finde sjov, hvis man ville. Fox, der var vant til at være alene, havde i hvert fald ikke problemer med at finde på noget at underholde sig selv med. Det var lettere, når der var andre. Man skulle bare lige ind på livet af dem først.

"Hej Sylv." Han rettede igen blikket ud i lokalet for at se på de glade mennesker. Hendes spørgsmål fik ham dog til at skæve til hende.
"Næh, jeg venter ikke på nogen. Jeg er her bare." Han drak også lidt mere af sin cola og kørte en hånd igennem sit hår, da totten ikke ville holde op med at kilde ham i panden. "Hvad med dig?" Musikken var høj, og han lænede sig lidt til siden, så han bedre ville kunne høre hendes svar. Selvom hans dyreskikkelse havde en fantastisk hørelse, fulgte den ikke med i hans menneskeskikkelse. Hvilket han på et tidspunkt som dette var glad for, han ville få en bragende hovedpine af alt det larm, der var i rummet.
avatar
Fox
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Et afsides område i Maison de fous

Antal indlæg : 164


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur i byen

Indlæg by Transylvania on Man 28 mar 2016 - 21:39

Sylv pillede kort ved spidsen af hendes hår, åndsvag vane men en vane hun fandt sig i. "Det er jo sandt" kom det fra hende da han jo sagde at man sagtens kunne få det sjovt selv om der ikke var særlig mange. Selv om det var nu alligevel lidt sjovere, hvis der var flere personer. Sylv tog endnu en tår, af sin cola det ville ikke undre hende hvis hun fik den drukket og der efter bestilte en øl. Det kunne hun nemlig godt finde på, men måske skulle hun bare holde sig til sodavand i dag.

"Hej Fox, det betyder ræv ikke?" Kom det fra hende mens hun betragtede ham. Hun kiggede kort ud over dem der var i rummet inden hun kiggede tilbage på ham. "Sikkert lidt af det samme som dig, ude og se om der eventuelt var nogle man kunne være sammen med eller bare hygge" kom det fra hende hvor efter hun tog endnu en slurk af colaen.
avatar
Transylvania
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lille lejlighed i Terre

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur i byen

Indlæg by Fox on Man 28 mar 2016 - 21:52

Fox vippede med foden i takt til musikken. En gruppe væsner kom ind af døren, og han lod blikket glide over dem, Der var ikke nogen, han havde set før. Han havde en fænomenal hukommelse og kunne altid genkende folk, hvis han havde mødt dem før.
Han svingede lidt med colaen i glasset, så isen klirrede mod glasset. Han havde ikke travlt med at drikke de, han skulle bare have en mere, bagefter. Den slags kostede penge, ikke noget han havde super meget af. selvom han havde råd nok til at få noget at drikke hele aftenen. Ellers måtte han ud og låne en eller andens tegnebog, men så var det bedst at skifte natklub bagefter. Og lige nu var han tilfreds, hvor han var.

Han så på hende, da hun spurgte, om hans kælenavn ikke betød ræv.
"Det gør det. Det lyder lidt sejere på engelsk af en eller anden grund." Han blinkede til hende og grinede. Han syntes i hvert fald selv, at det var sejere. Det var nu ikke ham selv, der havde fundet på det. Det var et af gadebørnene, han havde rendt rundt med, da han var lille.
"Jamen så er målet da næsten nået." Han smilede skævt og drak en slurk af sin cola, inden han drejede lidt rundt og stillede glasset på baren. Som sagt, han havde ikke travlt med at drikke den, og han gad ikke sidde med glasset mere.
Bagefter vendte han sig igen mod dansegulvet og lænede sig afslappet tilbage mod baren.
avatar
Fox
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Et afsides område i Maison de fous

Antal indlæg : 164


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum