Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Fravær :(
Yesterday at 16:51 by Amy Sophia Scott

» Keep out the nightmares!
Yesterday at 16:44 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

» Don´t mind the monster [Christobál]
Ons 23 maj 2018 - 11:01 by Amy Sophia Scott

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

A beautiful night - Alcide -

Go down

A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Ons 17 feb 2016 - 19:11

Tid Klokken er omkring 18:40
Sted En restaurant i Terre
Omgivelser Der er borde, stole og andre ting som normalt findes i på en restaurant
Vejr Det er ikke just varmt, men heller ikke koldt.
Påklædning

Hun havde aldrig forestillet sig dette ville ske, at hun kunne være så heldig. Alcide var alt hun kunne drømme om, han var den mest fantastiske fyr og igennem alt den tid de havde kendt hinanden, fandt hun sig selv forelske sig mere og mere i ham. Der var bare et eller andet ved ham, selvom han havde en mørk side til sig, så var han om ikke andet den mest fantastiske fyr i hele verden. Han fik hende til at føle sig som den kvinde hun altid havde været. Også var der hele det faktum han var overdrevet lækker, samt et dyr i sengen. Hun elskede deres senge aktiviteter, og hun kunne egentlig ikke vente til at det ville ske i aften. Som de kørte hen til restauranten, kunne hun ikke holde sine øjne fra ham. Somme tider tog hun sig selv i at tænke hvad en så perfekt som ham, lavede med en som hende.
Hun havde sin kind imod hans bryst det meste af tiden, hans arm omkring hende og den konstante lyd af hans hjertes banken. Dog som de endelig kom frem, var det blot at gå ind. Det pludselige skift i temperaturen, fik hendes hår på armene til at rejse sig. Hun smilede blidt til ham "mhh du ser godt ud" hun kyssede ham, før hun satte sig ved bordet

//Jeg ved det ikke er det bedste start i verden, men nu er det lavet
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Ons 17 feb 2016 - 19:28

Alcide var iført en mørkeblå skjorte samt nogle sorte jeans. Han ville ikke tage jakkesæt på, da det virkede en smule for over dress i det her tilfælde. Det skulle jo ikke være en date som var i det fineste selvskab, men derimod en smule mere afslappet, så hun også følt sig godt tilpas. Han havde brugt næsten alle sine dage med hende, udover når han lige havde søgt forskellige jobs. Men på den anden side hvordan kunne han ikke lade vær med at være sammen med hende? Hun var jo gude skøn! Alt hvad han drømte om, lige minus at han ikke have forstille sig at han var til hendes form for kvinde, det var kommet meget bag på ham, hvilket Venus vidste. Men dette ændrer dog ikke den kærlig eller det begær han følte for hende, hvilket at han og vise hende så tit at han kunne. Hun havde formået at slå benene helt væk under ham, i alle tilfælde. Han kørte bilen, mens han nussede hendes side blidt, da hun lå med hovedet mod hans bryst. Selvfølgelig en smule svært at kører nogle gange, men det gik. Han ville heller end gerne være så tæt på hende som han var. Han steg ud af bilen og fulgte med hende med et smil om læberne.
Han var så klar på denne aften med hende. Det var først gang han havde taget med ud og spise – først gang han havde haft penge nok til det. Han havde kæmpet en smule mere end normalt, hvilket også gjorde han havde nogle enkelte tydelig bide mærker når han ikke have tøj på. Han smilte ved hende ord og satte sig overfor hende. ”Du er smuk i aften.” Han tog blidt hendes hånd og kiggede hende direkte i øjnene. ”Jeg kan ikke vente med at tage den lille lækre kjole af dig,” klukkede han let og blinkede til hende. Tjeneren kom med meunen til dem begge. ”Hvad kunne du tænke dig skat?”
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Ons 17 feb 2016 - 19:54

Hun blinkede til ham "Ohh jeg kan heller ikke vente på det" hun glædede sig direkte til det, den måde han ville rive den af hende også ville de hygge sig i sengen i time, længere end det faktisk. Hun kunne ikke vente på det, vente på hans krop imod sin egen, føle hans hud imod sin egen og blot tanken om dette fik hende til at gyse af utålmodighed. Da tjeneren kom, og det gyldne spørgsmål kom "Hvad jeg kunne tænke mig, er dig hele natten, men herfra tager jeg en bøf, helst gerne en smule rå tak" hun lod sin fod glide op langs hans ben, alt i mens hendes øjne var rettet direkte imod ham. Dette var en hyggelig aften, selve vejret var perfekt og bare hun kunne tilbringe endnu en aften med ham, var alt perfekt. Selvom de egentlig tilbragte hver evig eneste dag sammen, så følte hun sig aldrig træt af ha. Hun kunne faktisk ikke blive træt af hans selskab, det ville nok være umuligt.
Da maden endelig kom, var det blot om at spise og igen nyde hinandens selskab "Så hvordan går det smukke" hun vrikkede drillende med øjenbrynene, alt i mens hun igen kørte sit ben op og ned af hans ben "Lad os blive færdig med det her, også enten gå en tur i parken eller skynde os hjem til mig Aphrodite er ude af byen" hun spiste langsomt af sin ad, hvor hun drillede ham ved hver enkel bid. Enkelte gange bed hun sig i læben, eller også rettede hun på sit tøj
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Ons 17 feb 2016 - 20:10

Han smilte frækt til hende da hun kom med et tilbage svar. Den tøs altid, hun vidste lige hvordan hun skulle få ham helt på vildspor efter hende. Nu kunne han jo ikke vente med at komme hjem og hive hendes tøj af, selvom de brugt masser af tid i sengen. Det gør man jo også når man er ny forelsket, han regnede dog med at forsætte for altid med hende. Han stivede kort over hendes svar og berøring af hendes ben, han slikkede sig let om munden og rystede på hovedet af hende. ”Bare rolig smukke, du har mig hele natten og morgen… Og ugen..” Han havde bestem ingen planer om at forlade hende denne uge, så skulle det være for en aften for at få penge. Det ville han dog kigge på hen af vejen, det kunne vær at han ikke behøvede det. Han ville dog gerne give hende mere og vær den der dejlige kæreste – hvilket også var grunden til at han ikke bare lavet mad til hende der hjemme, som han ellers kunne han havde gjort. Han havde jo lidt af en madevne.
Han havde selv bestilte en halv rå bøf, ulven i ham var der jo altid. Så halv rå var altid det bedste mad han kunne lave til sig selv. Han gik ikke så meget på jagt selv, efter som han brugt sin tid med den skønne Venus. Han rykkede sig kort og svagt i stolen og betragtede hende let. ”Jeg synes, du er lidt af en drille pind nu,” sagde han blidt. Han greb hendes fod under bordet, rykkede sig helt ind så den lå på hans skød. Heldigvis gik duggen helt ned til gulvet. Han hævede øjenbrynet og kiggede direkte ind i hendes øjne. ”Vi har ikke travlt i dag, så en tur i parken lyder godt. Men Aphrodite er da også vant til jeg hele tiden er ved dig,” han grinte let til sidst. Han havde travlt med at være alene med hende, men han synes nu det andet også ville være hyggeligt. Han holdte øje med hende med et charmende samt frækt smil om læberne.
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Tors 18 feb 2016 - 11:40

Hun bed sig i læben "Du siger altid de rigtige ting, de ting som du ved gøre mig helt varm inden i" hun blev med et kastet tilbage til alle deres hede nætter, alle de gange hvor de nød hinandens selskab og udforskede hinandens kroppe. Det statisk, perfekt og hun havde aldrig oplevet noget mere magisk end de mange timer. Hun smilede blidt til ham, og i det sekund var der intet andet end kærlighed i hendes øjne. Hun så på ham med beundring, kærlighed og mest af alt et ønske. Det var et ønske om det ukendte, men også et ønske om det hun ville have med ham. Selvom de måske ikke havde kendt hinanden i overdrevet lang tid, så vidste hun allerede nu hun ville tilbringe mere tid med ham, hun ville måske endda tilbringe uendeligheder med ham. Han var den perfekte mand, og hun følte hun var ham værdig.
"Er jeg det, måske kan jeg bare godt lide det" hun rakte tunge af ham, men vrikkede samtidig drillende med øjenbrynene. Hun sukkede ved følelsen af hans hånd omkring hendes fod. Hun havde taget sin sko af, blot for at føle varmen af hans hud imod sin egen hud "Det lyder perfekt, jeg elsker din hud imod mim" sukkede hun. Der var bare et eller andet perfekt ved det. Da hun endelig var færdig med sin mad, lagde hovedet på skrå "Jeg behøver ikke dessert, for jeg har allerede planer om en anden form for dessert senere" hun blinkede til ham
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Tors 18 feb 2016 - 11:57

Han smilte kærlig til hende, hendes ord varmede virkelig meget. Især eftersom hun på samme tid udviste en kærlig han ikke altid havde været vant, men det havde hun gjort under hele deres forhold. Nogle gange kunne det godt virkelig skræmme, men han tog så godt i mod det som ham kunne. ”Du gør mig helt varm inden i,” sagde han blidt og tog hendes hånd og klemte den.
”Kan du helt sikkert! Jeg er ikke et sekund i tvivl om du elsker at drille. Men du er ikke den eneste,” han blinkede let til hende med et frækt smil. Han masserede hendes fod før han bare lod den lægge hans skød, det var også en invitation til at hun kunne gør hvad hun ville. Han tvivlede dog en smule på at hun ville prøve på noget når de var i offentligheden. Han spiste sin mad færdig mens han kigge hende i øjnene. Han var helt forelskede i hendes øjne, man sagde jo også at det var døren indtil sjælen. ”En anden form for dessert? Lad mig gætte,” han så tænksom ud i et kort øjeblik. ”Det er en smule cremet, lidt salt og halv hvid?” han hævede øjenbrynet, og kunne godt mærke hans begær ved tanken om et blowjob senere.
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Lør 20 feb 2016 - 17:26

Hun smilede blidt til ham, og som hans hånd lukkede sig om hendes egen, gav hun den et blidt klem "Det klæder mig da at høre" han gjorde hende skam også varm inden i, både bogstaveligt og ikke bogstaveligt. Hun elskede følelsen af ham inde i sig, men samtidig også den følelse hans nærvær gav hende. Hun hævede øjenbrynet, som han lagde hendes fod på hans skød. Med et drillende smil, begyndte hun med sin fod at massere hans underliv "mhhh sikker på det" hun var skam ikke bange for at gøre vise ting i offentligheden, man kunne vel sige det var hendes djævelske side der trådte frem. Denne side var drillende, ikke bange for noget og dette mød hun. Hun hævede øjenbrynet "måske, måske ikke...det må tiden vel vise" hun bed sig i læben.

Som der blev betalt for maden, lod hun sin fod glide ned på gulvet og her tog hun sin sko på igen. Hun rejste sig og her på bevægede hun sig udenfor. Hun vidste han ville følge efter, hun kunne nærmest fornemme hans nærvær, fornemme ham tæt ved sig. Det sekund han ville nå hen til hende, ville hun lægge sin hånd i hans
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Lør 20 feb 2016 - 18:02

Han betragtede hende som de sad der på deres date. Han burdet tage hende med ud lidt oftere, han nødt det i den grad. Især deres lille frække leg i mens, hun var simplehen alt hvad en mand kunne ønske sig, uden tvivl! Han kunne næsten ikke beskrive hvor meget han holdte af Venus, for ikke direkte at sige at han elskede hende. Han vidste dog ikke om det var alt for tidligt at komme ud med disse ord til hende, han havde normalt haft en smule problemer med at binde sig til andre, men med hende var det noget helt andet. Han sukkede nydende, da han mærkede hendes fod mod sit skød. "Yeah, det er jeg pænt sikker på." Han lukkede kort øjnene i nydelse for at lade hende vide at han nødt det selvom det var i offentligheden. "I can't wait to find out," sagde han smilende og slikkede sig om læberne. I aften skulle nok blive godt.

Han betalte selvfølgelig for maden, som den mand han nu var. Han rejste sig op sammen med hende, og fulgte derefter med hende udenfor. Han greb hendes hånd, og førte den til hans læber og kyssede hendes hånd blidt.
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Søn 13 mar 2016 - 20:29

Hun rødmede blidt da han kyssede hendes hånd, følelsen af skægstupper der ramte imod hendes hud, ville sikkert være irriterende for mange men ikke hende. For hende var dette en vant følelse og samtidig en der fik det til at skælve ned af hendes ryg. Hun havde aldrig forestillet sig at skulle befinde sig i denne situation, men med Alecide var der blot noget specielt ved det hele og det fik alle frygter til at forsvinde. Med ham var der ingen frygt, der var ingen farer og hun kunne med andre ord altid vide sig sikker sammen med ham. Hun blev hurtigt mindet om de nætter hvor hun vågnede op i hans arme, følelsen af hans varme imod sig var det bedste. Hun trådte tættere på ham, hvor hun gik på tær blot for at trykke sine læber blidt imod hans "jeg elsker dig" hviskede hun blidt. I sekunderne før hun opdagede hvad hun havde sagt, havde hun blot nydt hans nærvær. Dog det sekund det gik op for hende, trådte hun et skridt væk. Hun vidste hvordan han havde det med dette, hvilket blot fik frygten frem i hende.
Var det mon forkert af hende? Var det forkert at sige de ord? Ganske selvom hun mente dem af hele sit hjerte. Hun bed sig i læben, og frygtede nu det værste fra ham. Selvom hun dog vidste han aldrig ville lægge sin hånd på hende i en voldelig maner, så vidste hun ikke om han ville gøre hende ved nar over sine følelser eller om dette ville skræmme ham væk fra hende
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Tirs 15 mar 2016 - 17:18

Han betragtede hendes elegane bevægelse da de kom udenfor, han var på en måde glad for at de var kommet udenfor, så kunne han bedre kysse og kramme hende - bedre vise sin kærlighed. Han var ikke altid så meget for at vise den, når der var så mange mennesker til stede, han kunne godt tale frækt og derved udvise hans kærlighed hvor det var større mængde af mennesker. Men dette var kun fordi at ingen kunne høre dem, så var det lidt lettere.
Han kyssede hende blidt igen og holdte op hende, da hun kom ind hans favn. Han blev overrasket over de tre ord som kom ud af hendes mund, men det var overraskelse på den gode måde. Ingen af dem var gået så langt med at udtrykke deres følelser, selvom det nogle gange virkede ret tydelig. Han rynkede dog på panden da hun trak sig tilbage, havde han gjort noget forkert eller? Han greb let hendes hånd og trak hende ind til sig. Han tog en lok af hendes hår bag øret, mens han kiggede hende direkte ind i øjnene. "Jeg elsker også dig." Han havde aldrig sagt disse ord til andre end hans mor og hans lillesøster, så ja, det var et stort skridt. Men han følte sig 100% sikker på hende.
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Tirs 15 mar 2016 - 18:00

Hendes hjerte begyndte at banke hurtigt, og nu frygtede hun blot det værste fra ham. Hans reaktion fik dog hurtigt fjernet alt form for frygt fra hende. Den måde han hev hende ind til sig, så hun blev omfavnet af hans varme men også den behagelig duft af ham. Hun smilede, med et skød lykken op i hende. De fire ord havde en stor betydning for hende, specielt fordi det kom fra ham. Hun havde ikke forestillet sig hvordan dette ville være, eller jo hun havde haft forestilling om at han ville sige det til hende, men aldrig havde hun forestillet sig den lykke som ville blomstre op i hende.
Blidt lagde hun sin hånd imod hans kind, som hun gik på tær og her trykkede hun sine læber imod hans. Hun slog armene om hans hals, og forsøgte i den store at udtrykke sin kærlighed for ham igennem kysset. Hun var i det sekund ligeglad med alle andre, før med et sprang hun op i hans arme og her lukkede hun sine ben omkring hans liv "Sig det igen" hviskede hun smilende imod hans læber
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Tirs 15 mar 2016 - 19:19

Han smilte stort og kærligt til hende. Han kunne ikke selv fatte at han var kommet så langt med hans liv at han elskede en person så højt. Hun gjort bare hans liv mere perfekt, han havde lyst til at kæmpe for at være sammen med hende også selvom at han kendte hendes store hemmelighed. Han var blevet i tvivl den gang han fandt ud af det, mest fordi at han ikke vidste hvad det betød for ham. Men efter alt den tid de havde været samme i, var han dog blevet klar over at det betød intet om hvad Venus havde i mellem benene.
Han lagde hurtigt armene under hende, da hun hoppede op på ham, så hun ikke ville falde ned igen. Hans læber dansede blidt over hende, mens han søgte hen til en bænk og satte sig ned med hende. Han var blevet en smule overrasket over hendes måde at reagere, men han elskede det. "Jeg elsker dig Venus," hviskede han charmende mod hendes læber og pressede derved sine læber mere mod hende. Han kunne slet ikke beskrive de følelser som gik igennem ham lige nu. Hvordan kunne han være så heldig at have hende i sit liv?
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Tors 17 mar 2016 - 19:08

Hun grinede, men smilede ikke desto mindre stort. Det var helt fantastisk, hun kunne faktisk ikke fatte det. Han elskede hende virkelig, og nu var der intet der stoppede nogen af dem fra at sige det til hinanden. Hun lagde armene om hans hals, og sukkede da han igen pressede sine læber imod hendes "Jeg har endelig fået muligheden for at bestille tid hos en læge, som vil lave en operation på mit underliv, så jeg vil blive fuldtud anatomisk som en kvinde" hun havde længe søgt efter denne mulighed, men vendtelisterne var lange og hun havde måtte vendte i lang tid, dog var muligheden endelig kommet og tiden var lagt "jeg tænkte om du ville tage med op, jeg bliver nok hospitaliseret efterfølgende, men det kan vel ikke afholde os fra at putte i hospitalets senge" hun lagde hovedet spørgende på skrå.
Hun havde altid haft lidt imod det faktum hendes krop ikke lignede en kvinde fuldkommen. Så nu hvor muligheden endelig var der, så ville hun i den grad tage brug af den. Spørgsmålet var selvfølgelig om han ville være der hos hende, ganske vist ville han ikke være i stand til at være inde ved operationen, men han kunne være der til hendes genoptræning og alt det andet. Dette var selvfølgelig kun hvis han selv bar lysten til det.
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Fre 18 mar 2016 - 10:17

Han smilte over hendes latter, det var noget af det bedste han kunne høre fra hende. Han nussede hendes ryg i mens, hun sad sammen med ham. Han bed hende let i underlæbe før hun trak sig fra hans læber. Han betragtede hende let da hun snakkede om operation. ”Seriøst, har du fået tid? Det lyder da super godt!” Sagde han smilende og kyssede hende. Han vidste hvor meget det betød for hende, og han vidste at hun ikke gjorde det på grund af noget pres fra ham. Dette gjorde ham bare mere glad at vide, han ville virkelig ikke lægge et pres på hende. Han smilte mere da hun spurgte om han ville tage med hende. ”Der er ikke noget jeg heller vil, end at være der for dig skat. Jeg er ret sikker på vi godt på putte en smule, når de ikke ser os,” sagde han grinende med et smil. Han kyssede hende blidt på panden. Han var så glad for at hun havde spurgt ham, det vidste virkelig noget tillid til ham. Han havde selvfølgelig planer om at være der for hende, han vidste at det var en krævende operation. Hun havde snakket lidt om det, han vidste ikke helt hvad han personlig mente – i det at han elskede hendes krop som den var nu. Han vidste dog også at han ville elske hendes krop når hun havde fået operation, han kunne dog godt blive en urolig for hvordan hun ville føle under samleje og hvor følsom hun ville være. Han havde ikke vovet sig ud og spurgte hende om disse ting. Han ville nemlig ikke stå i vejen for hendes ønske.
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Christian on Lør 26 mar 2016 - 18:07

Hun nikkede "Jeg har undersøgt en hel del om det, og eftersigende skulle sex være ligesom før. Da jeg fik min tid, spurgte jeg nogle andre transseksuelle, dem som havde fået lavet operationen og de siger alle sex er helt perfekt" hun vidste sex kunne være en vigtig ting, for hende selv var det og det var nok også derfor hun elskede Alcide. For han accepterede hende for den hun var, han så kvinden i hende og ikke manden. Hun kyssede hans næse, og strøg ham over kinden "jeg kan ikke fatte det endelig sker! Det er en drøm...ja ud over den at leve med dig" hun kyssede ham blidt, før hun rejste sig op "Kan vi ikke tage hjem til dig eller mig, jeg har virkelig lyst til dig....jeg er ligeglad med at vente på en gåtur....jeg har lyst til at føle dig imod mig" hun sukkede og bed sig hårdt i læben. Der var ingen at se, så hun skulle ikke bekymre sig om der var nogle som hørte hende, egentlig bekymrede hun sig heller ikke om det "Jeg har min tid i morgen aften, så jeg vil gerne nyde selskabet af dig så længe jeg kan, for når først jeg har fået operationen lavet kan jeg ikke lave noget med dig i lang tid" sex ville ikke være muligt, i hvert fald ikke indtil det hele havde helet op og hun var på benene igen
avatar
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: A beautiful night - Alcide -

Indlæg by Alcide on Man 28 mar 2016 - 13:51

Han smilte frækt til hende da hun fortalte om sex, en af de ting som han havde tænkt meget på, men ville ikke nævne noget om det, hvis det nu var et ømt punkt. "Uhm, det lyder jo bare perfekt. Jeg kan ikke vente med at se dig helt tilfreds med til det hele. Så skal jeg nok få dig til at føle dig mere tilfreds," sagde han smilende og brummede let dybt nede i halsen. Han kyssede hende blidt og bed hende svagt i læben. Det skulle nok blive godt til den tid, men han ville nyde hende så meget som muligt inden også. Han anede jo ikke særlig meget om hvordan ting ville være efterfølgende og hvor lang tid der gik før hun var helt frisk igen. Han vidste bare at han havde planer om at presse rigtig godt på hende. "Det er bare så fantatisk, at det er virkeligheden nu." Han smilte kærlig og glad til hende.
Han kiggede undrende op på hende da hun rejste sig, men kunne derefter ikke lade være med at smile til hende. "Nogen er vist en smule utålmodige her," grinte han blidt. Han rejste sig op og tog hendes hånd i sin og flettede fingrene sammen med hendes. "Shit, det var da hurtigt at de kunne give dig den. Så har vi travlt, hvis jeg skal nå at nyde så meget af dig som muligt," grinte han let og klappede hende let i røven. "Jeg er ligeglad hvor vi går hen."
avatar
Alcide
Competent (Rank 10)

Bosted : I en lille lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 321


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum