Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Caught in the Act (Fox)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Caught in the Act (Fox)

Indlæg by Fox on Lør 13 feb 2016 - 16:20

Fox lyttede lidt vantro til ham. Hjælpe ham? Med hvad? Fox havde ikke brug for hjælp, han klarede sig fint. Med små uheld ind i mellem, som ofte afkom lidt fysisk smerte og skade, men intet han ikke havde kunne klare sig igennem selv. Han begyndte at blive vred. Hvem troede englen lige han var?
Fox rejse sig og tog sin jakke, som han hurtigt trak på.
"Jeg har ikke brug for hjælp. Og absolut ikke et sted at gemme mig. Jeg kan klare mig selv." Han trak nogle penge frem fra inderlommen og smed dem på bordet. "Her." Han sendte ham et vredt blik, vendte om og gik mod døren. Hjælp? Pff. Han var ikke en, der skulle under en engels beskyttelse.
avatar
Fox
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Et afsides område i Maison de fous

Antal indlæg : 164


Tilbage til toppen Go down

Re: Caught in the Act (Fox)

Indlæg by Khaa on Lør 13 feb 2016 - 16:31

Khá lod pengene ligge på bordet og tænkte egentlig slet ikke over dem.
I stedet rejste han sig ligeledes og gjorde klar til at gå.
"Hvis ikke du har haft brug for hjælp.... Hvorfor bor du så på gaden?.... Hvorfor er så nødvendigt at kaste mad i hovedet som om du ikke ved hvornår næste måltid kommer? Men hvis du skulle være interesseret i at tjene lidt ekstra på et tidspunkt, så kan du finde mig på mit slot oppe i bjergene. Og hvis du gør dig selv en tjeneste, så anerkend din egen svaghed i stedet for at misfortolke det som en styrke... Der findes folk såsom mig selv der vil hjælpe bare fordi de kan. Du skylder intet så dine penge ligger der..." 
Khá passerede ham ved døren og nikkede underligt anerkendende af Fox inden han gik ud på gaden og bevægede sig mod sin bil. Gad vide om Fox nogensinde ville tage ordene til sig eller tro at verden var ond endnu en gang
avatar
Khaa
Highly Proficient (Rank 20)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3025


Tilbage til toppen Go down

Re: Caught in the Act (Fox)

Indlæg by Fox on Lør 13 feb 2016 - 16:53

Fox knyttede sine hænder. Hvad englen sagde gjorde ikke noget bedre, bare værre. Hidsigt gik Fox tilbage til bordet og tog sine penge med en vred bevægelse. Han så surt på manden bag disken.
"Hvad fanden glor du på?" Kulden udenfor ramte ham, men hjalp ikke noget i med vreden. Han så efter englen, der gik ned af gågaden. Han håbede, at han aldrig nogensinde skulle se ham igen. Sikke en idiot. Han sparkede hårdt til et eller andet stykke skrald, inden han skiftede skikkelse og løb ned af gågaden og ind af en sidegade. Han havde brug for at komme af med vreden, så han løb hurtigt af sted mod sit hjem.

(( Selvom Fox ikke vil se Khá igen, dukker der sikkert en mulighed op for et emne en dag ))
avatar
Fox
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Et afsides område i Maison de fous

Antal indlæg : 164


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum