Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 3:10 by Caine Blackwell

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251454 indlæg in 12723 subjects

Et ven venskab dog ikke uden problemer - Seelie

Go down

Et ven venskab dog ikke uden problemer - Seelie

Indlæg by Bjørn on Man 8 feb 2016 - 21:41

Tid: 21:00
Sted: gågade
Vejr: blæste, regne let.
Omgivelser: få åben butikker.

Bjørn var ankommet til by for en lille uge tid side, han var falde så nogenlunde til ud i skov, han havde ikke råd til at bor herinde i by, men natur passer ham fint, det mener lidt om det der hjem, selvom det var koldere der hjem, derfor var han klædt i en sort t-shirts, nogen cowboy bukser i den normal blå farve, det regne lidt men ikke rigtig noget han tog sig af, han gik rundt på de mange gade, der var kun få butikker som havde åben, det var også blevet sent, han havde sine hænder i sin bukser, han stoppe op og kiggede rundt, han synes at høre et eller andet, men kun ikke ser noget, nu er der også mange lyd her i by.

Han gik rolig videre lidt efter, han har været her før, der sker ikke så tit noget, eller han havde ikke oplevet noget i nu, nu synes han kun høre den lyd fra før igen men gik dog videre den her gang, han vidste godt at der lever overnaturlig væsener her i by men han kun ikke gør det vild ved det, han kun ser en lille gruppe længe frem, som stå ud foran en bar, han kun enlig godt drikke en øl men havde ingen penge, han måtte ser at få lavet noget, det var næste bedre end øl men kun købe og så var det meget mere billige.

Han kun høre på dem af de var sur over et eller andet, det vil ikke overrasker at det ende i et slagsmål, han gik forbi gruppe ud at der sker noget, kun han bedre kun høre hvad de råber om, han gik rolig videre og kiggede sig kort rundt, end han dreje ned af en lille side vej.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum