Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Fravær :(
Yesterday at 16:51 by Amy Sophia Scott

» Keep out the nightmares!
Yesterday at 16:44 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

» Don´t mind the monster [Christobál]
Ons 23 maj 2018 - 11:01 by Amy Sophia Scott

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

I will f*** you op! - emnesøgning -

Go down

I will f*** you op! - emnesøgning -

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 17:29

Hello sweethearts!

Efter at havde slettet min elskede Bambi, besluttede jeg mig for at genskabe min racistiske og til tider rapkæftet varulv, fordi jeg savnede hende! Hun er næsten færdig, mangler kun at sætte de sidste detaljer på hendes personlighed samt fortid, også skulle det være der. Siden hun er en gammel karakter, så kender jeg hende som jeg kender min egen baglomme...med andre ord rigtig godt! Så nu søger jeg blot emner! Da jeg samtidig har en travl hverdag, er det ikke altid jeg svarer lige med det samme, og hvis der går for lang tid mellem mine svar, så giv gerne lige en PM for så kan det godt være jeg har glemt alt om at svarer.
Jeg har nogle krav for mine emnepartnere, da jeg gerne ser det bedste for begge partnere. Det er altid et plus, hvis vedkommende jeg skriver med, skriver en vis længde [over 200]. Stavningen er nok et must, da jeg er lidt af en kontrolfreak, men fejl sker og det kan jeg acceptere. Jeg er dog ikke vild med dem der skriver os i stedet for også, men igen det er vel bare min holdning. Hvis der ønskes vold i emnet, så giv gerne lige en heads op omkring det. Derudover, og dette er et must, jeg vil helst ikke emne med folk uden IRL billeder/FC. Dette er ikke for at hate imod nogen af dem der bruger anime/URl billeder eller fc, det er mest af alt en præference for mig. Jeg kan ikke sætte mig ind i det, så jeg mister hurtigt lysten til selve emnet.
Name Bambi Faye
Age 24
Race Pureblood werewolf
Occupation Nothing at the moment

Når jeg tænker på Bambi, så kommer der ofte ikke altid de sødeste ord frem, mest af alt fordi hun har sig lidt af et ry som en kælling. Hun er en kvinde som er i indre kontakt med sin mere dyriske side, hvilket skyldtes den barndom hun havde. Hun voksede med andre ord ikke op i det fine kvarter, men derimod i en skov sammen med sin pack Hell's Gate. Hell's Gate er en flok varulve, som er kendt for at være: aggressive, barbariske og typen som hellere ville gå i krig end at snakke om tingene. Med dette kan man vel hurtigt ane hvilken opvækst hun havde, hun lærte ikke om at gå i fine kjoler, men derimod hvordan man overlevede. Fra hun var 16 rejste hun fra Alaska til Frankrig, hvor hun bosatte sig sammen med sin storebror Nathan, som havde rejst fra flokken 2 år forinde. Her lærte hun en smule om teknologien, men én gang vilddyr altid vildt dyr. Så hun er med andre ord ikke en pige man nogensinde ville finde i en kjole, ej heller typen som direkte taler pænt. Hendes sprog er direkte, og med mange bandeord. Så med andre ord hvis hun ikke kan lide nogen, så er de aldrig rigtig i tvivl om dette. Bambi er med andre ord rapkæftet, et røvhul, typen der ikke er bange for at få jord under neglende, men ikke desto mindre er hun også loyal. Mange har beskrevet hende som værende en kompleks person, for man ved aldrig rigtig hvor man har hende henne. Sandt og side, så tager hun ikke Bullshit fra nogen, snakker de grimt om hende så slår hun gerne igen. Hun er en typisk fuldblods varulv, som er vokset op en stor pack oppe i Alaska, derfor er hun vant til kun at være omringet af andre fuldblodsvarulve, og derved kan hun godt virke utrolig fordomsfuld omkring de varulve som er blevet bidt, da hun mener de ikke er rene nok. Modsat mange andre fødte varulve, så lider hun ikke af de største mareridt, da hun på ingen måde angre de ting hun gør når først hun har forvandlet sig. For hende er det at være varulv helligt og en gave, så med andre ord er hun i fred med sin indre ulv. Hun er typen som holder ved sine beslutninger, og der skal virkelig meget til at få hende til at skifte mening. Hun har også et had mod menneskerne, fordi de var skyld i at hendes storebror Nathan døde, dog er hun samtidig også en feminist så hun redder gerne en menneskepige....men det er så også så langt hendes venlighed gå. Hun tager wolfsbane, for at undertrykke dyret i sig, for gjorde hun ikke det, ville hun bot være mere aggressiv. Derudover nyder hun skam også at drikke alkohol


Søger

Lover Jeg søger specifik en lover/flirt til Bambi, en der kan tage en kvinde der er rapkæftet. Han/hun skal kunne svarer igen, også kunne tage at få modspil engang imellem. Hun er ikke den typiske kærlige person, men jeg er da sikker på at få den rette kunne hun godt blive lettere kærlig.
Krav Hun ser helst sig selv sammen med en varulv, og helst en fuldblods...hun kan dog godt være sammen med en skabt, men vedkommende skal virkelig kunne slå benene væk under hende. Jeg ved ikke med andre overnaturlige væsner, kunne nu være sjovt...men hovedsageligt andre varulve

Familie Jeg søger også familie til hende. Om det så er en kusine eller noget andet,  så er det helt fjong. Hovedsageligt tænker jeg det kan være andre varulve fra flokken over i Alaska, men måske også familiemedlemmer med en langt mere kompliceret historie.
Krav I dette tilfælde skal man være fuldblodsvarulve

Skabte Selvom hun hader skabte varulve, så kan hun som mange andre varulve ikke altid styrer sine handlinger, så fejl sker. Skete det at hun havde skabt en varulv, så ville hun helt klart tage vedkommende under sine vinger, men man skal ikke forvente en blid læremester!
Krav At man er en bidt varulv

Venner Hun er ikke den nemmeste at være venner med, men nogle gange kan hun jo godt vise en pænere side af sig selv, og når det sker er hun oftere nemmere at være sammen med.
Krav Der er ikke just nogle krav for denne, blot man ikke slår hende ihjel

Andre ideer Jeg er åben for stort set alt, så bare kom med ideerne :DI hope to hear from you guys

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will f*** you op! - emnesøgning -

Indlæg by Gæst on Lør 30 jan 2016 - 19:53

Søger endnu ^^

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum