Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Well hello there – Sebastian

Side 3 af 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 19:38

Han nikkede kort og lagde hans hoved på skrå da han lagde hans arme tæt omkring Sebastian og pressede ham tilbage i sofaen og lagde sig imod hans brystkasse imens hans trøje gled lidt op i hans ryg.

”Nå, min kære Jord Dæmon.. Hvad skal vi så lave?” Spurgte han med et smil og skruede virkelig charmen. Han ville have denne dæmon, han var Joshua’s nu. Og ingen andre skulle få fingrene i ham, nu hvor Joshua vidste at han ikke bare var et kedeligt menneske, men faktisk en dæmon, så kunne han umuligt være kedelig.

Joshua ville sørge for at ingen andre ville få fingrene i ham, han ville overvåge ham og sørge for at han blev hans. Dog kunne ham mærke at Sebastian virkelig ikke var van til at blive flirtet med og specielt ikke af en som Joshua, så han skulle vist smøre tykt på før han forstod det, hvilket han gjorde lige nu.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 19:57

Han blev temmelig overrasket da Joshua pludselig lagde sit hoved mod hans brystkasse. Joshua var godt nok meget afslappet omkring andre mennesker! Han bed sig en smule i læben. Han var ikke så god til det med andre mennesker, så ærligtalt vidste han ikke helt hvad dette betød. Om Joshua bare pjattede rundt, eller om han lagde noget i det.
Han trak lidt på skuldrene. "jeg kunne vise dig rundt?" sagde han roligt og satte sin øl fra sig på et lille bord der var ved siden af sofaen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 20:03

Han satte sig op og smilte til ham lidt, hvorefter han elegant hoppede op af sofaen, dog væltede hans øl lidt, men Joshua havde hurtige reflekser og han lod hans hånd glide op hurtigt hvorefter hans øjne lyste op i et lyseblåt skær. Det som røg ud af flasken stoppede hurtigt i luften hvorefter han drejede hans hånd i en elegant metode og det gled roligt tilbage i flasken, som han satte på bordet ved siden af Sebastian’s.

”Vi skulle nødigt spilde i din finde sofa.” Sagde han med et grin imens han snoede rundt på gulvet med et smil og dansede lidt væk.

Han var meget mere åben med hans evner og dæmon side nu hvor Sebastian vidste at han var det, og selvfølgelig også at Sebastian også var en, gjorde det hele meget nemmere.

”Hvis mig dit flotte hus.” Sagde han på en måde, så det godt kunne lyde som noget helt andet, end hvad han endelig sagde. Josh grinte svagt og slikkede sig svagt omkring hans mund i mellem tiden.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 20:49

Da Joshua hoppede af, og op af sofaen, rejste Sebastian sig også. Han så godt at Joshua spilde, det var nu ikke noget han var blevet sur over, men han så hvordan Joshua brugte sine evner, og kunne ikke undgå at smile.
"hah det havde nu nok gået" sagde han roligt med et smil.
Han var nu ret indpenoret over Joshuas færdigheder.

Han smilede og nikkede til det Joshua sagde "ja stuen har du jo set.." sagde han roligt, og viste i stedet Joshua ud på badeværelset der var et stort smukt et af slagsen med både bruser og badekar


"bade karet er lavet af lava sten, temmelig dyrt, men også sindsygt lækkert" sagde han roligt. Selvom huset ikke så ud af vildt meget, og de fleste ville tro at han var en eller anden snusket Mekaniker, så havde han penge nok. De fleste havde han godt nok brugt på at sætte dette hus i stand, men han levede ikke sparet.

Efter det vidste han Joshua køkkenet

I alle rum var der krukker med jord, samt en del planter. Han havde det bedst sådan. Især fordi han ellers havde været vandt til at bo mere omkring Natur, og ikke i en by.

Han så på Joshua "når ja så er der jo også mit soveværelse" sagde han med et smil og viste Joshua der ind. Der inde var der også et stort krassetræ til kattene

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 20:57

Joshua gik efter ham og smilte imens han kiggede rundt. Han var imponeret, hans lejlighed var slet ikke så lækker som dette hus. Han ville elske at leve sådan et sted her, mest fordi han hurtigt forstod hvorfor Sebastian godt kunne lide at være hjemme. Han gik længere ind i soveværelset og kiggede rundt imens han følte hvordan hans krop skreg efter at prøve det badekar. Joshua havde ikke været ude og svømme i lang tid og hans sind savnede vandet meget.

Da han havde set badekaret havde et glimt af længsel spillet op i hans øjne. Ligesom Sebastian godt kunne lide at have de krukker omkring sig, så havde Joshua også det bedst ved at være i bad og mærke vandet omkring sig.

Han grinte lidt og lagde hans arme omkring sig selv imens han kiggede lidt mere rundt omkring i soveværelset og mærkede hvordan det prikkede i hans hud.

”Det er virkelig flot her.”
Sagde han svagt og bed sig selv lidt i underlæben. Han mente det og en svag følelse af ensomhed dukkede op i hans brystkasse.

Dog sparkede han det hele hurtigt væk og han trak hans mobil op og kiggede på uret, der var kun gået 30 minutter siden de var kommet til Sebastian’s hus.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 21:14

Sebastian studerede lidt Joshua mens de gik rundt, og han lagde mærke til længselsfulde blik der blev vendt mod badekartet. Han kunne ikke undgå at smile lidt. Joshua havde det nok ligsom Sebastian selv havde. De kunne lide at være i nærheden af deres element!
Han lagde også mærke til det lidt ensomme udtryk der nu fylde hans ansigt. "er du okay?" spurgte han så.
Han så at Joshua så på uret. Han havde næsten lige gjord det samme selv. Han smilede lidt, og lænede sig op af dørkarmen i døren mellem badeværelset og soveværelset "Altså der er massere tid til vi skal være der!... var det ikke noget med at du tog et bad?.. Du har jo knoklet hele dagen.. og så kan du også se hvad jeg mener med Lavastenen" sagde han blot som om det var helt normalt at foreslå folk at tage et bad i ens badekar når man ikke kende dem.

Han gik over og åbnede sit skab, og hev et stort blødt håndklæde frem og rakte det til Joshua "tag dig god tid" sagde han blot og var på vej ud af soveværelset så Joshua kunne få lov til at skifte

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 21:23

Joshua var mundlam og på en måde lidt rørt. Hans egen lille lejlighed havde kun en bruser og han havde ikke haft tid til at komme ud til søen eller en svømmehal i lang tid. Han mærkede håndklædet blev kastet i hans favn. Han skulle hurtigt lige samle sig selv før han vendte sig om og et kække smil dukkede endnu engang op på hans læber.

”Kun hvis du hopper i med mig, du kunne også godt bruge et, plus du får det skidt ud af dit hår.” Grinte han og lagde håndklædet på badeværelsets bordet før han trak hans striktrøje af og hans nøgne overkrop var nu helt bar foran Sebastian imens han smilte hans charmende smil imens.

Hans bukser hang omkring hans hårløse krop og på den blege mave var der svagt en six-pack som man kunne se. Han bukkede sig elegant ned og trak hans strømper af imens han grinte lidt til Sebastian.

”Selvfølgelig kun hvis du tør at hoppe i noget vand med en vand dæmon, det er jo ikke ligefrem alle som gør det.”
Han greb hans eget bælte og begyndte at spænde det op.

Joshua ville mest af alt gerne have Sebastian med sig, fordi han så ikke skulle ligge der med hans begynde mørke tanker og ensomhed. Plus han selvfølgelig også ville få en chance for at se mere af den lækre krop.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 21:51

Han måtte erkende at han ikke havde regnet med at høre det der kom fra Joshua nu... og så alligevel.
Han så tilbage mod ham. Ville det ikke være lidt underligt? Og så alligevel. Man kunne vel godt bade med en anden fyr uden at der behøvede at være noget i det. De havde lige spillet "elskere" til Shootdet, så dette kunne vel heller ikke være så slemt?
Han smilede bare lidt skævt til Joshua "et bad kunne vel ikke skade" sagde han blot.

Han tog et håndklæde til sig selv, og lagde det ved siden af Joshuas Han begynde at åbne sine bukser og tage dem af. Det var tydeligt også på hans ben at han trænede. Han var ikke over pumpet men det var stadig tydeligt. Han tog fat i sin T-shirt og skulle lige til at trække den af, men det var lige som om han tøvede lidt. Dog trak han den af. Hvilket afslørede hans markerede Six-pack, der trænede bryst muskler og hans markerede overarme.

Men det afslørede også det ca. 5-7 cm ar han havde under sit ventre bryst. Han gik over og tænde for vandet både for at det kunne blive varmt, men også for at karet kunne nå at blive fyldt op.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 21:57

Joshua trak hans bukser af og stod nu i nogle stramme underbukser som det eneste. Han bed sig svagt i underlæben og kiggede på Sebastian’s krop. Hold nu helt kæft han var lækker! Og utrolig smuk at se på. Selv deres udseende var forskellige som dag og nat, på det punkt. Joshua kørte hurtigt en hånd igennem hans hår og et dybt suk kom fra ham da han hørte vandet og så det trille ud i karet.

Han lænede sig op ad badeværelsets bordet og krydsede hans armen hen over hans brystkasse. Hans øjne forandrede sig igen til hans dæmon look, det var dog tydeligt at det var den rene længsel efter hans element som fremprovokerede dem.

”Du.. Må undskylde hvis jeg forandre mig i vandet, men det er nok over 1 uge siden jeg ordenligt har haft lov til at slappe af i noget vand..” Han grinte svagt og gnubbede hans ene skulder imens. Han var virkelig spændt op lige nu og det kløede utroligt i hans hud efter bare at hoppe i vandet.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 22:12

Sebastian smilede blot over det Josuha sagde "det skal du ikke undskyde.. det er jo kun naturlig" sagde han roligt. Han satte sig på kanten af karet og ventede på det var helt fyldt.
Han så mod Joshua. "hvor længe har du egentlig været model?" spurgte han lidt med intarrase.

Efter noget tid var karet fyldet. Sebastian slukkede for vandet, og gjorde tegn til at Joshua skulle hoppe i "efter dig" sagde han med et smil.

Da Joshua havde sat sig op, ville Sebastian gøre det samme. Det var virkelig rart med det varme vand. Og Lavastenen underdem blev lun af varmen fra vandet, og havde bare en virkelig rar overflade og side på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 22:20

Joshua kiggede over på karet med hans krystal blå øjne, de lyste helt op og da Sebastian havde slukket for vandet, gik der ikke lang tid før en ung dæmon hoppede i. Da han ramte vandet mærkede han hvordan hans krop krympede lidt, han blev faktisk lavere, normalt blev dæmoner større i deres rigtige former, men det gjorde Joshua ikke. Han krympede med 30 cm, dog var hans lemmer stadig lige så lange som før, han fik svømmehud imellem hans hænder og tær, hans flagermus lignende vinger sprang ud fra hans ryg, sammen med en lang finde ned af hans rygsøjle og hans lange hale sprang ud fra hans underbukser, hvor finden gled ned af ryggen af den og spredte sig ud i to lange svømme finder. Hans hår blevet længere og gik ham ned til midten af hans ryg, hvor det også skiftede farve til en meget lys blå farve. Han fik lange horn som sprang ud fra hans pande og bukkede over hans hoved sammen med nogle lange øre. Der dukke et par gæller op på hans hals og hele hans hudfarve blev til en meget lys pastel blå hvor nogle skæl poppede frem hist og her.

Generelt var mange dæmoner utrolig grimme når de var i deres form, hvilket han også ville være for et andet menneske, men når man var van til at se dæmoner, så var han slet ikke grim, faktisk utrolig smuk hvorimod hans menneske form var lækker.

Han kiggede op på Sebastian og bed sig svagt i hans underlæbe imens han sad i vandet og lod hans vinger hænge ud over kanten af karet.

”Sorry.. Kunne ikke holde det tilbage.. Har bare brug for at nyde det her helt.”
Han skubbede nogle af de lange lokker af hår om bag hans øre. Imens han talte blev hans tandsæt også vist. Han havde to lange hjørnetænder i toppen af hans mund, samt nogle mindre, dog skarpe tænder ved siden af, i undermunden var der et sæt mangen til, dog meget mindre.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 22:42

Sebastian stod blot og så på som Joshuas krop forandrede sig. Og han kunne egentlig ikke lade vær med at smile. Det var meget længe siden at han havde set nogle i deres sande form. "Du skal slet ikke undskylde... du er meget smuk" sagde han med et roligt smil.

Han steg selv op i badet, og hans øjne skiftede med det samme. Hans øre blev længere, og det samme gjorde han negle lidt som også blev spidse.
Han forvandlede sig ikke helt. Men dette var noget der tit kom når han var i nærheden af noget så sjællendt natur som en lava sten.

Han så på Joshua med et smil. "du ser ud til at det er noget tid siden du har været rigtigt i vand?" sagde han roligt og så spørgende på ham

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 22:48

Han kiggede op på Sebastian og så hvordan han også forandrede sig lidt og en virkelig stærk følelse af at putte sig op af hans brystkasse og bare nyde vandet dukkede op i ham. Joshua rystede hårdt på hans hoved og klappede hans egne kinder lidt for at komme til sig selv lidt mere. Gosh hvor havde han lyst til bare at flå hans egne underbukser af og hoppe på skødet af den dæmon foran ham, men neeej. Det skulle han ikke!! Endnu..

Han kiggede ned i vandet og lod hans fingre glide igennem overfladen af det og han lagde sig på maven ned i vandet, gled frem og lænede hans overkrop på kanten ved siden af Sebastian så hans vinger bedre kunne folde sig sammen på ryggen af ham og komme under vandet også.

”Hmm.. Jeg tager brusebad dagligt.. Dog er det slet ikke det sammen.. Jeg tror jeg var ude og svømme en tur for 9 dage siden?” Han lagde hans arme imod kanten og lod hans hage hvile på hans hænder. Han hale brød vandoverfladen og krøllede rundt i luften over ham.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 23:10

Sebastian smilede lidt som Joshua rykkede sig i badekaret, Han smilede til ham som han fortalte "Du er altid velkommen til at kommer her og tage bad så" drillede han lidt, og lagde hovedet tilbage mod hanten så han sank mere i.
vandet var virkelig rart, og takket være Lavastenen, holde det sig varmt i længere tid.

Sebastian lukkede bare øjnene lidt. Han slappede af og nød vandet. Han så dog lidt op på uret bare for at sikret sig at de ikke ende med at komme forsent. Men der var stadig en time endnu før det skulle der ned.
Han så på Joshua "er det dejligt" spurgte han så da han selv syntes at dette var virkelig rart

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 23:14

Joshua havde lukket hans øjne og hans vinger lå foldet ud i vandet hvilket nu vidste hans ryg og den smukke finde der fulgte hele vejen ned og hale som faktisk havde ødelagt hans sort, stramme og pæne underbukser. Han var faldet i søvn på virkelig kort til og hele hans krop lå bare og flød virkelig afslappet i vandet. Han nussede hans kind imod hans hænder og små lyde kom fra ham imens. Han virkelig helt anderledes når han sov, de små spændinger han normalt havde når han var vågen var helt væk og det var tydeligt hvor meget han nød varmen fra vandet og den afslappende følelse det gav ham.

Dog mumlede han svagt imens han sov, det var næsten utydeligt fordi hans dæmon stemme forvrængede det svagt.

”Al.. Ale… A… Alene..” Mumlede han og hans krop spændte lidt op og slappede dog hurtigt af igen.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 23:22

Da Joshua ikke svarede på det Sebastian spurgte om, fandt han hurtigt ud af at det var fordi Joshua var faldet i søvn. Han smilede dog bare, og ville ikke vække ham.
Han hørte godt hvad Joshua sagde og underede sig en smule over det.

Da der var gået noget tid, og vandet var ved at være koldt, samt der kun var 45 min til de skulle afsted, så Sebastian mod Joshua. Han smilede lidt, og od en finger glide ned over Joshuas rygfinde. Han ville gerne mærke hvordan den føltes. Ha kunne ikke lade vær med at smile lidt. "Hey Joshua... du skal vågne nu" sagde han blidt mens han lagde en hånd mod hans skulder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 23:29

Joshua mærkede den kildende nydelse der skød igennem ham da Sebastian kørte hans finger over hans rygfinder. Hans mørke øjne sprang op og det samme gjorde hele hans krop også og han sad pludselig på Sebastian’s skød. Hans hænder bevægede sig op på hver side af hans hoved og greb kanten af karet imens han pressede hans slanke krop imod hans og lænede sig ned og slikkede kanten af hans øre.

”Har du nogensinde hørt hvor.. Sensitive Vand dæmoner endelig er, specielt deres finder?” Spurgte han med en dyb stemme imens hans lange tunge gled ud af hans gab og slikkede blidt op langs kanten af hans øre. Hans vinger spredte sig ud bag ham og hans hale brød igen vandoverfladen og piskede rundt bag ham imens hans finder spredte sig helt ud.

Han lænede sig lidt tilbage og kiggede Sebastian i øjnene, kun få millimeter fra hans ansigt imens hans hår fladt lidt ned i hans ansigt.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 27 dec 2015 - 23:46

Sebastian blev næsten forskrækket over at Joshua Pludselig sprang op, og endnu mere at han satte sig ind over Sebastian. Han så noget overrasket på Joshua.

Han lavede en lille grimasse, og kom med et form fra gisp da han mærkede Joshuas tunge der gled op af kanten på hans øre. Han hørte hvad Joshua sagde. "undskyld... jeg kunne bare ikke lade vær" erkende han. lidt.
Han bed sig lidt i læben over igen at mærke Joshuas tunge mod hans øre. Der var virkelig mærkelig, for han kunne mærke at det havde en helt ærlig effect på ham.
"Joshua.. hvad har du gang i?" spurgte han lidt fabrilsk da han mærkede hans tunge mod sit øre.

Han så at han trak sig lidt, og så lige ind i de smukke blå øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 27 dec 2015 - 23:59

Han smilte til ham og slikkede hurtigt sine læber med den lange og tynde tunge. Han lagde hoved på skrå og hans pupiller blev reptil lignede. Imens han overvejede hans svar meget, han vidste ikke helt hvad han skulle svare til det, da han mest af alt, ærligt talt ikke anede hvad han lavede. Hans finder sitrede svagt bare ham og hans tale bevægede sig under vandet og snoede sig rundt om Sebastian’s ben og han satte sig helt ned på hans skød og lagde hans hoved imod Sebastian’s brystkasse.

”Giver dig en fornemmelse af hvordan det føles når folk røre min finde..” Hviskede hans svagt med den nu lyse og normale stemme. Han lukkede hans øjne svagt og puttede sig lidt ind til Sebastian.

”Dette.. Ligner mig ikke at gøre.. Men lad mig lige sidde sådan her lidt.. Ved ikke hvornår jeg næste gang kan få lov til at slappe sådan af..” Mumlede hans svagt og lod hans hoved gå under vandet imens han krøb lidt sammen og lod hans gæller give ham ild igennem vandet.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 0:10

Han mærkede hvordan Joshuas hale viklede sig rundt om hans ben, og pudselig følte han sig næsten spændt fast. Han så undrede ned på Joshua da han lagde sit hoved mod hans brystkasse. Han hørte hvad Joshua sagde og overvejede om man gjorde noget forkert når man rørte ved deres finder?

Han blev dog noget overrasket over det næste Joshua sagde, og at han puttede sig mere ind til Sebastian. Han kunne ikke helt undgå at undre sig over det. Men heller ikke smile lidt.
Da Joshua forsandt ned undervandet, sad han bare og så ned på ham. Egentlig havde han mest lyst til at holde om ham eller sådan.. hvorfor vidste han ikke.

efter godt et kvarter, nussede han Joshua lidt på hovedet "Joshua.. vi skal snart afsted sagde han roligt til ham. Han vidste at han ville kunne høre Sebastian tydeligt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 0:14

Hans lange øre vippede svagt som tegn på at han hørte det og han gled hurtigt op af vandet. Den dæmon der havde været der før, som var utrolig rolig og meget nede på jorden, var væk og Joshua var tilbage i hans kække og meget festlige humør. Han lænede sig op og slikkede Sebastian hen over kinden hvorefter han gled af og hoppede elegant op på kanten af badekaret og stod der så let som ingenting imens han hale og vinger stille og roligt groede tilbage ind i hans hud, sammen med resten af hans dæmonform. Han blev de små 30 cm højere igen og hans lange hår forvandlede sig tilbage til det korte platinblonde hår.

Dog var der stadig det store hul i hans underbukser efter halen, som nu pænt vidste noget af hans bagdel.

”Hey Seb? Har du måske nogle underbukser jeg må låne?” Spurgte han imens han kiggede op på hans egen bagdel.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 0:20

Sebastian skulle virkelig vænne sig til denne dæmon og ikke mindst hans humør svingninger! Han blev noget overrasket da han valgte at slikke ham på kinden. Han så efter ham som han steg op, og betragtede bare hvordan Joshua blev til sin menneskelige form igen. Det samme gjorde han selv.
Han steg ud af badet, og trak proppen ud da han hørte hvad Joshua spurgte om. Han smilede lidt
"ja det har jeg" sagde han og tog den ene håndklæde og slog om livet.
Han gik ind til sit skab og fandt et par til dem hver, og kastede det ene par til Joshua.

Han vende sig om med ryggen til Joshua, og od håndklædet falde sammen med de våde underbukser. Hvorefter han begynde at tage de andre på. Man kunne tydeligt se at både hans ben og numse også var okay trænet. Han kørte en hånd gennem de nu våde hår. Han strakte sig lidt og fandt sit tøj frem og begynde roligt at tage det på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 0:25

Joshua kiggede efter ham og hoppede ned fra kanten og landede elegant på gulvet. Han hev hans ødelagte underbukser af og tog håndklædet og begyndte at tørre hans eget hår imens håndklædet kun lige hang ned foran hans manddom og lige præcis gemte den.
Han kiggede efter Sebastian, så den dejlige trænede bagdel da han selv lige nåede at gribe de nye underbukser. Hmmm… Lækkert, tænkte han efter han roligt slikkede hans læber. Han tog de nye underbukser på, hvorefter han tog hans sokker, bukser og striktrøje på igen. Han kørte hurtigt en hånd igennem hans våde hår og sukkede stille. Han var meget mere rolig nu og helt klar på at få Sebastian drukket under bordet. Det var hans mål her til aften.

Joshua gik ind til Sebastian og stak hans hænder i lommerne.

”Klar?” Spurgte han med et kækt smil hvorefter han hurtigt kiggede på uret.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 0:35

Sebastian ville lyve hvis han sagde at han ikke lige havde kastet et blik ind mod Joshua mens han tørrede sin krop. Han så altså virkelig godt ud!
Han fik tørret sig helt, og taget sit tøj på. Det var dejligt at få alt det der stads ud af sit hår, og Makeuppen af.
Han vende sig mod Joshua da han spurgte om han var klar. Han nikkede en enkelt gang med et smil. [color=#336666]"ja lad os smutte!"[/colder] sagde han roligt.

Han gik ind, og tog sin blazer på der lå inde i stuen. Han nussede kattene på hovedet "hvis ses.. kan i nu opføre jer ordenlig og lade vær med at ødelægge noget" sagde han med et smil.
Han så på Joshua "skal vi gå?"

Mens de gik der ned af, fandt Sebastian en pakke smøger frem, og tog en op, hen rakte den hen mod Joshua i som "vil du have en?" Han tænde sin egen, og tog et dybt væs i den. Det var en urolig dårlig vane det vidste han godt. Men det var nu engang en vane.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 0:42

Joshua fulgte stille efter ham, mest for at kigge mere på hans bagdel. Gud han havde virkelig lyst til at røre ved den. Da de kom ind i stuen, tog han sin egen jakke og tørklæde på og gik med ud i gangen hvor han hoppede i hans støvler. Han nikkede og smilede selvsikkert til Sebastian da de gik ud i kulden og videre ned af gaden.

”Jooo tak, et par år siden jeg sidst har fået en.” Han tog smøgen, greb hurtigt lighteren, tændte den og gav lighteren tilbage til Sebastian hurtigt inden han dog en ordentlig hiv af smøgen. Noget som han ikke forstod hvordan mennesker skulle have skabt, men det var nu hyggeligt nok.

Da de gik ned af gaden kunne Joshua ikke lade vær med at spørge om noget.

”Hva så? Vil du lede efter en lille en som du kan hive med hjem iaften? De piger så virkelig ud til at nyde dit selsskab.” Grinte Joshua og skubbede lidt til Sebastian med hans skulder imens de gik. Dog håbede Joshua VIRKELIG at han blev personen som kom med ham hjem.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum