Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Well hello there – Sebastian

Side 14 af 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 apr 2016 - 22:50

Sebastian så på Joshua da han sagde at han ja til at lade den dumme regel stoppe. Han smilede roligt over det, og kyssede fortsat Joshua ned af halsen. Han tog fat i hans bluse og hev den af ham, og begynde med det samme at kysse ham ned over brystet. Joshuas krop, var virkelig så dejligt. Den var smuk, og han elskede at røre ved den allerede.

Han lagde sig lidt ned mellem hans ben, og pressede sit underliv mod hans.
Hans hænder bevægede sig over det hele, og han lænede sig ned, og kyssede Joshua sultent. Han kunne virkelig ikke holde til det mere! Han kunne ikke bare gå rundt er og se på den dejlige knægt, uden at kunne gøre noget.

Han tog fat om Joshua og løftede ham op, så Joshua havde et ben på hver side af Sebastians hofter. Han bar ham ind i sengen, og smed ham blidt ned i den, med sig selv ovenpå. Han tog fat i kanten af Joshuas bukser, og trak dem lidt op, så hans numse og lem var frit.
Han kyssede ned over hans krop, og ned mod hans lem.

Han lod hurtigt sine læber glide om hans lem, og begynde sultent at give ham et blowjob. Man kunne tydeligt mærke på ham hvor opstemt han var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 10 jul 2016 - 18:48

Joshua gispede svagt da han blev løftet op og mærkede hvordan Sebastian hev ham ind i soveværelset igen. Den bløde madras blev mødt af hans vinger, som han hurtigt pakkede op inde under sig, så det ikke gjorde ondt at ligge på dem. Det var virkelig utroligt, Joshua kunne slet ikke holde hans menneskelige form, foran Sebastian, mest fordi at det krævede lidt for ham, en vis koncentration som han hurtigt mistede omkring denne fyr..

Han mærkede hvordan bukserne forsvandt og han bed selv lidt i kanten af den bluse som han havde på, så den var trukket op. Joshua stønnede svagt, men det var nu også på grund af alt det stof han havde i munden lige nu, for ikke at lave for mange lyde. Han greb hurtigt fat i Sebastians hår med hans klør og stønnede halvkvalt da han mærkede den varme mund omkring hans opstemte manddom.

”S-Sebby..” Stønnede han lavt og holdte hans øjne lukkede hårdt imens, han kæmpede for ikke at komme allerede og bevægede hans ben lidt rundt imens. Årh hvor var det dejligt! De varme hænder, den varme mund og generelt hans duft, som han meget nemmere kunne lugte lige nu. Alle hans sanser var vågne og hele hans krop dirrede svagt.

Alt imens Sebastian legede dernede, gled hans egen hale lidt ned, åbnede Sebastians bukser og luskede derned, hvor den fandt hans manddom, snurrede sig rundt og begyndte at nusse den imens
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 11 jul 2016 - 19:49

På sin vis skammede Sebastian sig faktisk en smule over at han ikke havde kunne holde sin egen regel. Men igen.. Han kunne heller ikke blive ved med at holde dem begge hen. Det gik jo ud over dem begge, og allerede nu var han ret sikker på at dette ikke bare var et eller andet komisk indslag fra Joshua’s side.
Han nød de mange søde støn der kom fra ham, og kunne ikke lade vær med at smile lidt over den måde Joshua lå så uroligt på, han kunne godt lidt regne ud hvorfor, så han satte farten en smule ned.
Han brummede en smule ikke utilfreds dog, da Joshua tog fat i hans hår med sine klør, det nev lidt, men det var ikke noget der gjorde noget.

Han spærrede dog overrasket øjnene op, da han mærkede noget ved sine bukser, Han mærkede hvordan Joshuas hale gled ned i hans bukser, og der kom en nydende brummen fra ham. Årh det føltes alt for godt! Han kunne ikke undgå at stønne mens han samtidig fortsatte med at forkæle Joshua.
Sebastian var stadig i sin menneske form, det eneste der havde ændret sig var at hans øjne var blevet mere gyldne, men de var stadig ikke helt dæmoniske. Der var nemlig lige den forskel på hans og Joshuas dæmonform, at Joshuas var nuttet.. det var Sebastians ikke!
Jord dæmoner var ikke ligefrem kendt for at være smukke eller kønne. Og Hans form var heller ikke videre behagelig! Hans hud blev rug og bestemt ikke køn. Joshua ville helt sikkert fortrække at han var sådan her.

Han lod hænderne glide op langs hans krop, og mærkede den noget anderledes hud end der var på den menneskedreng han ellers havde rørt ved.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 11 jul 2016 - 19:56

Han peb svagt og hev efter vejret da han mærkede den varme hånd som gled op over hans super sensitive hud. De mange skæl som rørte på sig var ikke det som gjorde ham så sensitive, men derimod den måde hvorpå huden under den blev rykket lidt rundt med, han kunne mærke alt! Varmen som gled igennem de mange skæl og ned på baby huden under den og de blide berøringer. Alt føltes så meget mere og varmen som specielt føltes meget dejligere i denne form, kunne han ikke få nok af!

Joshua hev efter vejret og mærkede hvordan han ikke kunne holde til mere af den mund imod hans lem, han vendte sig rundt, peb og stod nu med hans velformede bagdel i vejret imens han prøvede at komme sig lidt over det.

”Sebby’s mund.. Er så god.. Alt for god..” Hviskede han svagt og tænkte ikke videre over at han lige nu havde bagdelen lige uden for Sebastians mund. Hans sind var nu mere fokuseret på hans hale, som lige nu hev og pressede mere omkring Sebastians lem.

Den gled hurtigt hen over den, holdte mere stramt og farten var sat meget op! Det eneste som Joshua endelig havde på lige nu, var Sebastians trøje som var gledet helt op på ryggen og fronten. Ikke andet! Han bed mere i kanten af den alt for store trøje og trak hans vinger ind igen, for at de ikke skulle være i vejen.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 11 jul 2016 - 20:21

Sebastian så noget overraket ud da Joshua pludselig vende sig, hvad var der galt? Han hørte dog hvad Joshua sagde og smilede bare. Dog fik han en ide da han lagde mærke til hvordan Joshua lå. Han lænede sig i stedet frem, og lod sin bløde og varme tunge glide langsomt og pirrende over Joshuas hul. Han lod sine hænder gribe lidt om hans baller for at sprede dem..
Samtidig var det også lidt nemmere og komme af med de mange støn der blev produceret på grund af det Joshua lavede.
Det var virkelig rart! Normalt ville han sku nok syntes det var underligt at få den spillet af på den måde, men ikke med Joshua

Han mærkede tydeligt hvor tændt han var, og hvordan det hele kogte i ham. Og jo mere Joshua satte farten op, jo svære havde han også ved at kontrollere det hele på en gang.
Så før han vidste af det, var hans øjne skiftet. Hans kæbeben havde en form for pigge hele vejen op Han havde fåret nogle sorte horn der bugede ind over hans hoved, og vippede op af omkring hans baghoved. Hans hud var blevet en del mere ryg og nubret, og han havde fået klør, der nu borede sig en smule ned i Joshuas bløde baller.

Han havde egentlig ikke selv lagt mærke til det. Han havde travlt med at slikke Joshua, lade sin tunge fugte ham, og presse sig ind i hans underliv

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 11 jul 2016 - 20:29

Joshua så hurtigt den forandring som Sebastian lavede imens han kiggede op og så hvad han lavede. Han stønnede højt og en sær glød var i hans egne øjne, da han mærkede den anden dæmon bagved sig, forandre sig. Josh elskede det udseende meget og hans egen energi og element reagerede hurtigt på fyren bagved sig, så han blev faktisk meget mere tændt.

Hans krop blev lidt varmere og små områder blev helt lyserøde og fugtige af sved. Hans lem voksede svagt og hans hul blev løsere imens en lille dråbe af savl var dukket op i hans mundvige.

”Se-Sebby.. Så smuk…” Hviskede han imellem de mange støn og han rystede svagt da han pludselig kom og mærkede hvordan de lækre klør gravede sig svagt ind i hans fyldige baller.

Han skreg svagt op og mærkede hvordan han kom ud på sengen under sig, dog var han stadig stiv og fyldt af energi. Han rystede og mærkede hvordan hele hans krop dirrede. Dette var slet ikke til at beskrive! Noget inde i ham vidste at der var kun 1 måde, hvorpå dette ville være bedre, og det var hvis de var i vand. Men det var sikkert kun Joshua, som havde det sådan, da det jo var hans element.

”S-S-Sebby..” Hviskede han kærligt og rakte op bagved ham, op og greb blidt fat i Joshuas horn, hvor han blidt nussede den. Hans øjne lyste og det var tydeligt at han gerne ville se mere og mærke mere af ham, på mange måder!
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 11 jul 2016 - 20:41

Sebastian var ikke sikker på at han forstod hvad Joshua mente med smuk? Hvad talte han om? Han valgte at overhøre det lidt, han var sikkert bare alt for opstemt, og talte om nogle underligt ting. Han valgte at fortsætte med at slikke ham, med at forkæle hans hul.
Han mærkede hvordan Joshua begynde at ryste, og kunne ikke lade vær med at smile lidt over det. Og før han vidste af det, mærkede han hvordan Will kom, og hørte det tydeligt på hans støn. Dog stoppede han ikke. Han fortsatte på denne måde, og ville forkæle Joshua mere.

Dog var der noget der fik ham til at stoppe brat op! Han mærkede noget underligt. En hånd mod hans…. HORN? Han rettede sig op, og så ned på sine hænder hvor hans sorte klør var vokset ud, og hans hud der var blevet nubret og nærmest skællet, som en øgle. Han så bestemt forskrækket ud. Hvordan havde han ikke mærket det.

"u..undskyld.. jeg ved ikke hvad der gik af mig" Mumlede han
Han lukkede øjnene i, og koncentrerede sig for at få det til at gå tilbage, hvilket det langsomt begynde på. Han ville jo bare ende med at gøre skade på en af dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 11 jul 2016 - 20:47

Joshua kiggede op i ren panik og så hvordan Sebastian begyndte at forvandle sig tilbage igen.

”NEJ!” Skreg han op og rejste sig hurtigt op, så han stod i sengen. Han gik over, lagde hans arme omkring Sebastians hoved og pressede den ind imod hans brystkasse.

”Ikke forvandle dig tilbage.. Jeg vil så gerne se den rigtige Sebastian.. Jeg.. Jeg.. Finder dig virkelig smuk..” Hviskede han blidt og kyssede den store horn inden han gled ned, faldt ned på hans knæ og puttede sig ind til Sebastians brystkasse.

Den store trøje var gledet ned igen og dækkede nu hele Joshuas underliv også, netop som en kjole.

”Jeg vil virkelig gerne se hvordan du ser ud.. Jeg ønsker det faktisk meget mere end.. At forsætte med det vi havde gang i.. Misforstå mig ikke! Jeg vil virkelig gerne mærke dig.. Øhm.. Ind.. Inden i mig.. Men jeg ønsker mere at se og mærke dit virkelig udseende.” Sagde han og begyndte hurtigt at sludre der ud af, imens han kiggede ned og rødmede kraftigt. Hans lange ører bevægede sig ned og lagde sig lidt ned, med lyserøde spidser imens hans hale piskede rundt.

Alt imens holdte han sine lange arme rundt omkring Sebastians brystkasse og hans lange fine på ryggen vibrerede under trøjen, sammen med finnerne på hans arme, lår og læg. Alt på ham dirrede spændt og glad, blot fordi han havde set mere, han lyste næsten.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 11 jul 2016 - 21:10

Sebastian stoppede helt op, og blev helt paf da Joshua råbte op. Han så op på ham, inden hans ansigt blev begravet i Joshuas brystkasse. Han hørte hvad han sagde, og sukkede en smule ”Joshua.. mit udsende er ikke så uskyldigt som dit.. Jeg er langt mere… farlig, og skadende” brummede han lidt.
Han mærkede kysset mod sit horn, og mærkede hvordan det nærmest kildende i hele kroppen. Han så ned på Joshua da han krammede sig ind til ham. Han lyttede til hvad han sagde.
Han bed sig i læben, han kløede sig lidt i nakken. ”okay… men… så er vi nok nød til… at fortætte på gulvet” sagde han og kløede sig i nakken ”jeg vil helst ikke have ødelagt min seng” mumlede han. Han rejste sig fra sengen, og stod på gulvet. ”jeg har advaret dig… husk det” brummede han blot.

Han lukkede øjnene, og lod hans sande udsende komme frem. Det var ufatteligt lang tid siden han havde ladet det ske. Hans tænder ændrede sig, og blev spidsere, og han albuer fik en form for pigge. Hans rygrad fik de samme pigge der startede med at være små, men blev større ned af ryggen, og dog igen blev mindre ud af hans nu udvoksede hale. På spidse af den var der dog 2 pigge, som en anden dinosaurer
Hans hår blev længere, og gik nu ned til hans skuldre.

Han vende blikket op mod Joshua, og så bestemt lidt nervøs ud. De fleste ville løbe skrigende væk hvis de så en som ham…

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 11 jul 2016 - 21:16

Joshua sad blot på sengen og nikkede lidt imens han kiggede op efter Sebastian og så hvordan han forandrede sig. Hans øjne blev større imens han kiggede over på ham, selvom det nærmest ikke ville kunne lade sig gøre.

Da han var færdig, klappede Joshua lidt i hans hænder, rejste sig op og stod i sengen, hvorefter han hoppede derefter og sprang lige over i favnen på Sebastian. Han lagde hans ben rundt om ham, passede dog på de mange pigge og krammede ham.

”Du er super lækker..” hviskede han ind i hans øre og kyssede hans kind imens han nussede sig ind til sig. Dog var det som om at Josh ikke var så tændt mere, han slappede dog af. Som om noget ved Sebastian, fik hans krop til at reagere og falde til ro. Der gik dog ikke lang tid, inden den lille vanddæmon sov i hans arme, kun iført trøjen.

Noget ved hans duft havde bare fået hele hans sind til at falde til ro og slappe af. Normalt var Joshua fyldt af energi, som et ADHD barn og sprang rundt, dog nu havde han slappet helt af, virkelig som om Sebastian var hans modstykke og fik ro på ham.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul 2016 - 20:01

Sebastian lidt prøvende op da han havde skiftet form. Det var langt fra de fleste der ville syntes om synet af ham. Dog så Joshua ikke ud til at være skræmt overhoved, nærmest tvært imod. Han Så hvordan han sprang mod ham, og grab ham uden at skade ham.

Han hørte hvad han sagde, og blev ærligtalt overrasket over det. Han havde faktisk aldrig ladet nogle se hans fulde form. Kun dele af den. Han lagde armene om Joshua, og smilede ”tak” sagde han stille. Han vidste slet ikke hvad han ellers skulle sige. De fleste var nok løbet skrigende bort.
Dog gav dette ikke helt den effekt som Sebastian havde regnet med. For i stedet for at de fortsatte, mærkede han hvordan Joshua blev tungere i hans arme. Han sukkede lidt. Okay… det var nok ikke lige hvad han havde regnet med. Den skønne lille dæmon var faldet i søvn?
Han rystede bare lidt på hovedet, og lagde Joshua forsigtigt ned i sengen. ”så venter vi bare en dag mere” sagde han lavt for sig selv, og kyssede Joshua mod panden, og lagde dynen over ham.

Han rettede sig op, og trak hans dæmon tilbage. Han havde lært at leve med sin menneskeform så meget at han ikke følte sig helt tilpas som dæmon.. Og så ødelage det også bare møblerne. Han gik ud i stuen, og satte sig ved sin computer for at klare noget til arbejdet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 14 jul 2016 - 20:10

Joshua sov i nogle timer, han lå og puttede sig godt ind under dynen og mærkede hvordan han virkelig frøs helt vild. Noget kildede i hans næse og pludselig nøs han voldsomt, mærkede hvordan hele gjorde i hans krop. Sveden trillede ned af hans ryg og han hev hvæs efter vejret.

Han trillede om på ryggen, hostede svagt og mærkede hvordan hver en vejrtrækning krævede voldsomme kræfter og gjorde ondt hele vejen ned i hans lunger. Dette havde han aldrig prøvet før. Frygten steg lidt inde i ham, han prøvede at sætte sig op i sengen og mærkede hvordan det hele trillede rundt i hans hoved. Josh faldt ud over kanten af sengen og rumlede ned på gulvet, hvor han hostede højt, nærmest som om hans lunger var på vejr ud.

Han mærkede pludselig hvor få kræfter han endelig havde og hvordan han ikke kunne forvandle tilbage, da det var lidt som om at alt virkede alt for uoverskueligt.

”Sebby..” Hviskede han hæst og fik hevet sig op på hans ben. Han havde kun trøjen på, fra tidligere og hele hans krop var brand varm, selvom han frøs som en gal.

Joshua fik væltet sig ud i stuen, hvor kan kun lige nåede ud, før alt blev sort for hans øjne og han faldt forover.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul 2016 - 20:24

Sebastian sad ved computeren, og hørte godt den første hosten fra Joshua, men lagde egentlig ikke så meget i den. De fleste hostede af og til, måske for fordi de fik et eller andet støv partikel eller sådan i halsen. Dog begynde han at undere sig mere da han hørte det voldsomme host.
Han rejste sig fra stolen, og gik mod soveværelset. Dog nåede han ikke der ind, før han så Joshua i døren. Han så dog hvordan han kollapsede, og skynde sig over, og grab ham inden han ramte gulvet.

Han ruskede lidt i ham ”Joshua?!.. JOSHUA?!” Han mærkede hvordan hans krop brændte og var helt klam af sved. Han satte en hånd mod hans pande ”du er brandvarm!.... Du har jo feber” sagde han bekymret. Han samlede Joshua op i sine arme, og bag ham ud på badeværelset. Han satte ham på bordet der ude, og skyllede en kold klud op, hvorefter han begynde at tørre Joshuas krop, og vaske ham. ”vi er nød til at få dig kølet ned” sagde han så. Han fortsatte med at vaske ham, og vride kluden op i koldt vandt igen.

Han bar Joshua hen til badekarte, satte ham på kanten mens han holde fast i ham. han tænde for det kolde vand. Og lod det løbe. Da karet var fyldt, trak han trøjen af Joshua, og satte ham ned i karret. Og hoppede selv op i. Det var rart koldt, men han var nød til at få kølet Joshua ned. Bare til han vågnede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 14 jul 2016 - 20:33

Joshua vågnede hurtigt op, da hans krop kom i kontakt med vandet og varmen fra Sebastian. Han åbnede langsomt hans blå øjne op og mærkede hvordan hele hans krop var undervandet. Hans vejrtrækning var stadig hæs og det lød ikke rart fra gællerne på hans hals. Hans vinger var endda ude igen og han kunne slet ikke koncentrere sig om at forvandle noget tilbage, og holde det der.

”Sebby.. Jeg har det skidt..” Klynkede han og det var tydeligt at Joshua aldrig havde været syg før. Dog, når han var for sig selv, sov han altid under tusinderne dyner eller i voldsomt varmt vand. Her ved Sebby, var de få dyner ikke nok, plus hvis han bare gik rundt i så lidt tøj hele tiden, ville han nok ende med at blive syg.

Han kravlede op og krammede sig ind til Sebastian imens han rystede voldsomt og hev efter vejret.

”Hvorfor har jeg det skidt?...” Klynkede han svagt og hans øjne blev fyldt af tårer. Han var ved at gå lidt i panik og forstod ikke hvorfor han havde det sådan her, det havde han aldrig prøvet før! Han hev og sled for at holde sig selv oppe og tæt ind til Sebastian, dog gav han lidt op og gled ned under vandet, så hans øjne og toppen af hovedet var det eneste oppe. Hans lange lyse hår, gled ned under vandet. Det bølgede rundt dernede, da det jo var helt ned til hans hofter næsten i længde og flot blev blå nuancer.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul 2016 - 20:43

Sebastian sukkede lettet da Joshua vågnede. Han holde om ham, og så på ham. Han hørte hvad han sagde, og smilede bare roligt. Det virkede ikke til at Joshua havde prøvet at være syg før. Han hørte det sidste han sagde, og så hans tåre fylde øjne. Han smilede overbærende, og kyssede Joshua mod panden ”du har bare feber og forkølelse søde Joshua!... det er ikke noget at være bange for” sagde han blidt.

Nu hvor Joshua var vågen, var det på tide at få ham op af vandet. ”så!... så skal vi have dig op” sagde han og rejste sig mens han tog Joshua op i sine arme. Han var selv hoppet i med bukser og det hele. Han Satte Joshua på Kanten, og lagde et stort håndklæde om ham. ”vent her ude, jeg kommer med noget tøj til dig” Badeværelset var klart det varmeste sted da der var gulvvarme.
Sebastian skynde sig ind, og fandt en sweater, et par jogging bukser, og nogle varme sokker. Han kom ud med det til Joshua. ”det er nok for stort, men det er varmt” sagde han. Han trak sweateren over hans hoved. En stikket en, der virkelig gav varmen. Han hjalp ham strømper og bukser på, og hjalp ham ind i seng.
Han puttede ham ned under dynen, og pakkede ham ind i den store dobbelt dyne. ”vil du have noget varmt at drikke? Te?... Kakao?” spurgte han og strøg ham lidt over håret

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 14 jul 2016 - 20:57

Joshua så forvirret op på Sebastian. Feber? Forkølelse? Han havde hørt om det flere gange, men havde aldrig troet at han selv ville få det. Han lå og lavede lidt bobler i vandet med hans mund imens han overvejede lidt det. At være syg, det er ikke rart.. Han peb svagt da Sebastian, let som ingenting, hev ham op af vandet og han rystede voldsomt, da han sad på kanten af karret, imens Sebastian hentede noget tøj. Hmm.. Nu en dejlig tanke, at kunne få Sebastians tøj på. Det fik ham helt til at fnise lidt af glæde, hvilket fik ham til at hoste højt.

Da Sebastian kom tilbage, kiggede han op og snøftede lidt. Hans næse var stoppet… Han kiggede op, imens Sebastian gav ham tøjet på og det var virkelig akavet med vingerne under den store trøje, samt bukserne hang lidt omkring hans bagdel, på grund af hans hale.. Han hev hans eget lange hår, hen over hans skulder og vred det langsomt i håndklædet inden han krøb sig ind til Sebastian imens han blev båret ind i sengen igen. Der fniste han svagt imens Sebastian puttede ham og han trak dynen lidt ind over hans snude imens han kiggede op med de feber blanke øjne.

”Noget der ikke tager lang tid.. Så du kan komme herind og varme mig..” Hviskede han svagt og kiggede op på ham. Han gad ikke at være syg.. Kan kunne jo ikke lege rundt med Sebastian når han var syg.. Eller gå udenfor med ham igen.. Slet ikke i denne form! Ingen måtte helst se ham sådan her..

Joshua så helt nedtrygt ud, da han langsomt begyndte at tænke på at der nok ikke ville være nogen dates eller sådan noget i det næsten stykke tid.. Nu hvor han var syg.. Han snøftede lidt igen og trak dynen helt op over hans ansigt og sukkede hæst.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul 2016 - 21:10

Sebastian kunne ikke helt lade vær med at smile over Joshua. Tænk at han aldrig hvad været syg? Men så var det jo selvfølgelig også skammende! Han smilede da Joshua lå i sengen, og allerede puttede under dynen. ”Jeg skal nok skynde mig” sagde han og gik mod køkkenet. Han stoppede dog og skruede op for varmen inden. Han vidste at han selv ville være ved at då af hede, men det var okay, så længe Joshua blev rask.
Han gik ud og fik lavede noget kaffe til ham selv, og noget kakao, og kom ind med begge dele. Han havde også nogle hals perstiller med. Han rakte kakaoen til Joshua, og satte sin kaffe på nat bordet.
Han gik over til sit TV og satte en film på. Han satte den første film på af 3, da han var klar over at han nok ikke ville sove foreløbig. Han hentede en skål med koldt vand, og en klud, og satte den på det andet natbord, så de stod klar.
Der efter smed han alt tøj undtagen sine underbukser, og satte sig op i sengen bag Joshua. Hans krop var allerede varm, og han vidste at det kun blev mere jo varmere der var her inde. Han tog sin kaffe, og lænede sig tilbage, og trak Joshua med. ”bare slap af, sov hvis du får brug for det, og ellers så siger du bare hvad du har brug for” sagde han og kyssede Joshua mod hovedet. Og lagde armene om ham

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 14 jul 2016 - 21:19

Han lå og kiggede lidt rundt imens han ventede på at Sebastian ville komme tilbage, mærkede hvordan han ingen fornemmelse af tid havde og hvordan han virkelig gerne bare ville blive rask og forsætte med det de havde gang i før, for nogle timer siden. Dog.. Der lå han, totalt syg og kunne intet. Han sukkede svagt og lukkede hans øjne lidt. Dog vågnede han hurtigt op igen og så Sebastian komme ind med kopperne.

Joshua satte sig lidt op, greb koppen og tog en lille tår, passede på at han ikke brændte hans MEGET følsomme tunge og smilte lidt da han mærkede den lækre varme væske glide ned igennem hans ømme hals.

Han hoppede hurtigt ud af dynerne, trippede over til den taske han havde med og rodede lidt i den. Dog fandt han hurtigt det han ledte efter. Nemlig en ret stor bamse, hvid og meget blød med en sløjfe om halsen, plus en elastik. Joshua rødmede lidt og gik hurtigt tilbage. Ingen vidste at han havde sådan en barnlig sjæl at han endda havde en bamse. Sebastian kunne han virkelig være åben omkring og specielt vise denne side af sig selv, under de tusinderne mange facader han skulle have som model. Han krøb op i sengen igen, lagde bamsen og trak hans lange hår over hans skulder. Gud hvor kunne det bare vokse så sindssygt hurtigt i hans dæmon form.. Dog var denne længde det som den skulle have.. Han kunne klippe det helt kort og bam. 3 dage senere, denne længde igen..

Han fik flettet håret, bandt elastikken omkring det og krøb under dynen igen, hvor han lagde hovedet på Sebastians skød og krammede bamsen. Hans lange ører opfangede en svagt lyd og de mange katte for ind i rummet og hoppede op i sengen til dem, hvor de puttede sig ind til Joshua.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul 2016 - 21:28

Sebastian så undrende efter Joshua da han rejste sig og steg ud af sengen. Han skulle lige til at brokke sig og sige at Joshua ikke skulle fare rundt. Men han blev noget overrasket da han så hvad Joshua hentede. En bamse? Han prassede læberne sammen for ikke at grine. Den knægt kunne blive ved med at overraske ham! Og hvorfor var det lige at Sebastian slet ikke syntes at dette var mærkeligt? Det var så meget typisk Joshua.
Han smilede bare da han kom hen og lagde sig ned i sengen igen. Han krammede Joshua ind til sig, og så selv op mod filmen. Han sad og strøg Joshua over håret, som hvis han arede en kat.

Han hørte selv den tumlende lyd af de mange katte der kom op i sengen, og af ren instinkt omringede Joshua og lagde sig ved siden af ham og på ham, om hvis de prøvede at varme ham.
Sebastian så på Joshua ”vil du have noget til halsen?” spurgte han roligt, og nussede ham langs de lange øre.
Han kunne ikke helt gøre for det, men han kunne faktsik lide det her, ud over at Joshua var syg. Men han kunne lide at skulle tage sig sådan af ham. Han nusse sådan om ham, og sørge for at han havde det godt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 14 jul 2016 - 21:35

Han kiggede lidt op imens han havde øret fra bamsen i munden og bed lidt i den. Sådan gjorde han altid med den og havde haft den virkelig længe, hvilket man også godt kunne se på den. Joshua nikkede lidt og gabte svagt. Han var så træt og vidste virkelig ikke hvad han skulle gøre af sig selv. Han krøb lidt mere op og lagde imellem Sebastians ben, med hans side til ham og hoved imod den varme og nøgne brystkasse. Bamsen blev krammet tæt ind til ham og han hev efter vejret i mellem tiden. Fletningen var virkelig ikke godt lavet og hårbåndet var allerede faldt af, hvor en af kattene var i gang med at tykke i den. Han kiggede lidt opgivende ned og magtede ikke at binde det op igen, selvom han vidste at han nok var nød til det, da det ellers ville være lidt i vejen og han ville ligge på det.

Joshua elskede det lange hår, dog var det lidt træls når han sov.

”Sebbyyyy.. Du er virkelig pæn sådan her..” Mumlede han og fniste imens han prikkede til de stramme underbukser i hentydning til at han næsten var nøgen.

”kunne.. Du måske lade min se din hånd igen?” spurgte han svagt og kiggede op på Sebastian. Noget ved de dejlige store dæmon hænder gjorde ham mere tryg og noget ved duften.. Fik ham bare til at falde sådan til ro. Han kiggede op på filmen igen og fulgte lidt mere med i den, imens de mange katten puttede sig omkring dem.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul 2016 - 21:52

Sebastian sad blot og nussede Joshua i håret, og langs hans øre. Kælede om ham, og lod ham putte sig ind til hans varme krop. Han kunne virkelig ikke lade vær med at smile lidt over Joshuas bamse. På den ene side havde han aldrig set det komme. Og på den anden side var det bare så meget Joshua sådan noget.
Han så lidt ned, og hørte hvad Joshua sagde, og at han hentydet til at Sebastian næsten var nøgen. ”Haha… Du er mere syg en jeg troede” drillede han lidt. Han hev lidt i den alt for store sweater som Joshua havde på. ”jeg syntes nu også du ser dejlig ud i det der” sagde han og kyssede Joshua mod de varme og fugtige pande.
Det var underligt, for det var lidt som om Joshua bare så ekstra godt ud i Sebastians tøj.

Han så lidt underende på Joshua da han spurgte om han måtte se Sebastians hånd igen. Han rakte den frem ”hvad med den?” mumlede han. Dog kom han hurtigt i tanke om hvad Joshua mente. Hmm det ville jo faktisk også gøre at hans krop blev varmere hvis han skiftede til delvis dæmon form.
Han slappede af, og lod den lidt mere nubrede hud komme frem på hans hænder og arme, sammen med de lange klør. Hans horn kom frem, sammen med hans øjne, og de mere spidse øre. Piggene langs hans kæbe var også kommet frem. Rasten lod han forblive menneske.
Hans krop blev betydeligt varmere. Kattende så hellere ikke ud til at blive generet over hans udssende, men de var også vant til det

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 14 jul 2016 - 21:57

Joshua sukkede blidt og mærkede nærmest den nu lidt forandrede duft, aura og krop under sig, hvilket fik ham til at slappe meget mere af. Det var som om hans dæmon side, hele tiden var spændt når Sebastian gik rundt i menneskeform. Men liiiiige så snart han forvandlede bare lidt, slappede den af og sådan forsatte det.

”Så meget bedre..” Hviskede han blidt og sukkede svagt, det var næsten som om han begyndte at spinde. Han kiggede op og nappede lidt i en af pikkene fra hans kæbe med hans egne spidse tænder. Et lille fnis kom fra ham og han lod hans egen hale glide ned og viklede den omkring Sebastians ben imens hans vinger pakkede sig helt ind til ham under sweateren og dynen.

”Du er så dejlig..” Hviskede han hæst og mærkede hvordan hans verden lukkede sig lidt omkring ham da han roligt faldt i søvn i den super varme favn af Sebastian, dynerne og kattene. Hans lille verden var lidt for perfekt lige nu, udover at han var virkelig syg..
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul 2016 - 22:10

Sebastian smilede bare lidt over Joshua, der virkelig så ud til at nyde når Sebastian var i denne form. Men igen… Jord og vand havde også altid haft glæde af hinanden… måske var det også sådan med dæmoner. At de ikke kunne undvære hinanden. Sebastian kunne i hvert fald ikke forstille sig at skulle undvære Joshua nu.
Han smilede da han mærkede hvordan joahus nappede ham i kæbepiggende.
Han strammede grabet en smule om ham, og lagde sig en anelse mere ned og holde ham tæt.

Han fulgte med i det meste af filmen, men til sidst kunne han heller ikke mere. Han lukkede øjnene og faldt i søvn mens han holde Joshua ind til sig.
Han havde aldrig taget sig af nogle på denne måde før. Og han var virkelig fan af det.. eller det var han når det var Joshua

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Fre 15 jul 2016 - 20:40

Joshua lå og sov i utrolig lang tid og puttede sig blot mere og mere ind til Sebastian, jo dybere han kom i søvnen. Han lå helt klistret til ham i al den tid, helt limet fast til hans krop. Der gik mange timer inden han vågnede og feberen blev lidt mindre, da han roligt vågnede op igen. Han var stadig hed og varm, men ikke så meget som før. Han rullede helt op og lå på maven imod Sebastian puttede hans ansigtet mere ind til ham og knurrede lavt, da han ikke brød sig om følelsen af den meget våde trøje som han havde på lige nu. Han svedte, og svedte ret meget. Hans hår sad klistret til nakken og panden af ham, samt trøjen var helt limet til hans ryg, hvilket ikke var rart på vingerne og hans finer.

”Mrrhh…” Mumlede han og åbnede hans øjne langsomt. Filmen var færdig og tv’et var helt sort. Der var også blevet mørkt inde på værelset, hvilket tydeligt viste at Joshua endelig havde sovet hele dagen væk.

”Sebby..” Hviskede han og satte sig roligt op, så han sad på Sebastians skød og med dynen helt over hans hoved så hans lange hår var helt rodet og halvt vådt. Han klynkede lidt og følte sig allerede virkelig klam, imens han sad der, halv våd af sved.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 17 jul 2016 - 2:00

Sebastian var selv blevet meget træt, så han havde faktisk sovet lige så længe som Joshua. Han kunne selv mærke hvordan han kogte lidt, da Joshua var virkelig varm at have liggende. Men hellere det end at han ende med at ligge og fryse. Samtidig var temperaturen i rummet meget høj. Egentlig var krybdyr og øgler vilde med varme, og det var jo egentlig det han mindede mest om. Men i hans menneskeform, var han ikke så god til varme.
Han lå og sov tungt da Joshua begynde at røre på sig i sengen.

Derfor åbnede han også lidt forskrækket øjnene da han pludselig hørte Joshua tale til ham. Han vende hovedet, og så på ham ”um… ja?” mumlede han træt, og gned sig lidt i sit ene øje. Dog da han så hvordan sveden piblede af Joshua, rettede han sig helt op. ”du er jo drivvåd?” sagde han. Han skubbede dynen lidt af Joshua, så den kom ned om hans læn. Og trak trøjen af ham. den var jo drivvåd. Han skynde at række over, og tage den klud der lå i vanskålen. Den var heldigvis stadig kølig.
”det her er nok lidt koldt” sagde han roligt, og begynde så at dubbe Joshua pande, både for at køle ham ned, men også for at tørre noget af alt sveden væk. Han nussede ham lidt på panden, og fjernede noget af det hår der klistrede til hans pande. ”Undskyld…. Jeg faldt i søvn, jeg burde have holdt øje med at du ikke blev få opkogt” sagde han og fortsatte med at dubbe Joshua, både hans ansigt, hals, nakke og overkrop. Inden han skyllede kluden og vred den helt op igen.
”lig dig ned igen” sagde han roligt, og da joshua havde gjort det, lagde han den fugtige men kølige klud ned på hans ryg mellem hans vinger, får at køle ham af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 14 af 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum