Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Well hello there – Sebastian

Side 6 af 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Fre 1 jan 2016 - 20:16

Han smilede bare over Joshua og rejste sig selv for at tage tøjet af. Han vende sig rundt, og så på Joshua. Han lagde godt mærke til at han var opstemt, og det var han jo også selv! Men han var nu stadig sikker på at dette var den rigtige beslutning! Han ville være ked af hvis de ikke var andet end et one nigth stand.

Han lagde sig i sengen og smilede lidt over det Joshua spurgte om "så længe du ikke slår mig i hovedet med din hale eller noget" drillede han.
Han løftede dynen lidt, og gjorde tegn til at Joshua skulle komme ned og ligge. Han strakte sig lidt "Har du nogle planer eller jobs i morgen?" spurgte han så.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Fre 1 jan 2016 - 20:22

Joshua kiggede over på ham og rystede på hans hoved. ”Nej, jeg har fri i morgen, skal først noget igen om 3 dage.” sagde han imens han hurtigt kravlede over og under dynen til Sebastian.

Han lagde sig tæt ind til ham og lod hans hoved hvile på hans arm, så hans horn ikke gik imod Sebastian eller hans vinger. Han lukkede lidt hans øjne og gabte svagt imens han strakte sig kort før han svingede hans ene ben over Sebastians. Han sukkede blidt og smilte før han hurtigt faldt i søvn.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Fre 1 jan 2016 - 20:50

Sebastian smilede lidt "super! så kan vi sove længe" sagde han med et smil. Han elskede at sove længe men det var kun i weekenderne at han kunne.
Han smilede over at Joshua lagde sig sådan ind til ham, og han lagde bare armen om ham, og lagde sig til rette. Han var selv i sin menneske form. Der gik ikke længe inden han sov.

Sebastian sov tungt, og han måtte åbenbart have drømt, for næste morgen, var han Delvis udviklet til sin dæmon form. Hans hår var blevet en anelse længere, han havde fået længere negle, samt noget der lignede øgle skæld på af hænderne og underamen. Hans kæbe havde forandret sig og lignede nu en skægegame's kæbepatig med pigge op af, dog ikke skarpe.


Sebastian lå heldigvis stille ellers ville han nok komme til at stikke joshua lidt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Fre 1 jan 2016 - 21:18

Joshua havde ikke kunne sove ret godt i lang tid, men nu sov han tungt og lå klistret op af Sebastian hele natten. Da han svagt begyndte at vågne, havde han formået at få Sebastian om på ryggen og han lå nu lige oven på ham med hans hoved under hans kæbe og hans næse lå og nussede imod hans hals.

Hans hænder bevægede sig roligt over hans brystkasse og han mumlede svagt i søvne.

”Mmmh.. Blød.. Varme..” Hans stemme var lidt lysere end normalt, siden hans dæmonstemme nu var fremme. Han lod hans vinger bevæge sig helt rundt omkring Sebastian og skubbede dem under ham, så han bedre kunne kramme sig ind til ham og ligge tætte.

Han åbnede stille hans øjne og gabte lidt imens han prøvede at huske hvor han endelig var. Hmm.. Photoshoot, Sebastian, festmiddag, Sebastian, diskotek, drikke meget, tage med Sebastian hjem og nu.. Han smilte svagt og kom nu i tanke om hvor han endelig var.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 2 jan 2016 - 9:23

Sebastian måtte indrømme at han normalt ikke sov så tungt og Roligt som han havde i nat. Om det var på grund af Joshua, eller bare det faktum at han var fuld og træt, set havde han lidt svært ved at bedømme.

Han rtkkede lidt på sig da han mærkede noget glidt ind under ham. Da han strakte sine finger, kunne man ligefrem høre hvordan hans drage skæld kørte mod hinanden.
Han brummede lidt søvnigt, og glippede et par gange med øjnene. Han skulle lige bruge et par sekunder til at huske det hele, og ikke mindst hvorfor der lå den ovenpå ham."Joshua...er der en chance for at jeg luge kan komme op og på torilettet" grinte han lidt på grund af den måde han nærmset var spændt fast på

Han lagde selv mærke til at hans dømon form havde vist sig. Det var ikke så tit det skete. Han lukkede øjnene et øjeblik, og lod hans pikke og skæld trække sig tilbage. Samt hans hår og hans negle. Han undrede sig lidt over hvad der havde fåwt ham til det

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 2 jan 2016 - 13:15

Joshua nussede hans næse og ansigt lod imod Sebastians og knurrede svagt. Han var slet ikke et morgenmenneske, og slet ikke en glad person når han så havde en mild form for tømmermænd.

Han knurrede mere da han hørte at Sebastian ville op, han rystede lidt på hans hoved og trak dynen helt over hans hoved og puttede sig mere ind til Sebastian, dog trak hans vinger tilbage og lod dem forsvinde ind i hans ryg. Hans hale gled ned og vred sig omkring Sebastians ene ben imens hans hænder nussede hans brystkasse.

”Nej.. Det er så dejlig varmt her..”
Brummede han svagt, dog var hans stemme lige nu så lys at det slet ikke var intimiderende overhovedet når han knurrede eller brummede.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 2 jan 2016 - 13:59

Sebastian grinte bare lidt af ham og rystede på hovedet da Joshua rystede på hovedet, og trak dynen op. Han lagde armene lidt om Joshua da han puttede sig mere ind til Sebastian.
Han sukkede lidt opgivende.

Han smilede lidt over det han sagde, og lagde mærke til sine egne hænder da de lå på dynen. Han undrede sig over hvorfor han mon havde skiftet delvis form. Han lukkede øjnene lidt, og lod hans krop blive menneskelig igen.
Gad vide om det var fordi han var sammen med en anden dæmon?

Han vågende dog mere op, da han kunne mærke at han var vågnet med mogendreng. Han bed sig lidt i læben. Det var sikkert fordi Joshua lå som han gjorde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 2 jan 2016 - 14:04

Joshua gabte svagt og mærkede hvordan hans egen morgendreng lå imod Sebastians, det var bland andet grunden til at han ikke rigtigt havde lyst til at flytte sig. Han kravlede dog lidt mere op og satte sig op på Sebastians skød. Dog ved et uheld endte hans bagdel lige oven på Sebastians lem og han rødmede svagt imens han gnubbede hans øjne og kiggede ned på Sebastian imens dynen stadig var over hans hoved.

Han gabte mere og hele hans skarpe tandsæt kom til syne sammen med den lange tynde tunge.

”Hmmm.. Okay.. Skal nok komme op nu..” Mumlede han og prøvede at få mere liv i hans døsige hoved. Han greb Sebastians arm og trak ham op, så han ikke begyndte at fryse alt for meget og kunne trække lidt mere kropsvarme fra Sebastian. Hans kropstempratur faldt nemlig meget når han sov, mest fordi han var koldblodet når han var i hans dæmonform og derfor havde han virkelig brug for varme når han skulle skrifte til hans menneskeform og blev varmblodet
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Søn 3 jan 2016 - 1:34

Sebastian mærkede tydeligt hvordan deres underliv mødtes. Han kunne ikke helt lade vær med at bide sig lidt i læben over det. Selvom om han prøvede at tænke på noget andet end sex, så var det svært. Og sevom han ikke gjorde det med vilje, så gjorde Joshua det kun sværre når han ende med at sætte sig med hans numse lige ovenfor Sebastians.
Han sukkede lidt stille over det, og prøvede virkelig på at ignorere det.

Han mærkede dog hvordan Joshua trak ham op til sig, og så ham trække vingerne til sig. Han smilede lidt over ham "hmm.. vi behøver ikke stå op endnu! der er jo ingen af os der skal noget" sagde han, og væltede dem begge ned i sengen igen, så de lå på siden.
Sebastian lod et par finger fjerne en tåt af Joshuas lange hår fra hans ansigt. "har du sovet godt?" Spurgte han, og trak dynen godt op om deres skuldre, og lagde sig tæt ind til Joshua, han kunne godt mærke at Joshua var ret kold.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Søn 3 jan 2016 - 1:44

Han smilte da de væltede ned i sengen igen og han puttede sig ind til Sebastian imens han svagt gabte og prøvede virkelig at vågne op imens hans krop sugede varmen til sig. Han puttede sig blidt ind til den større dæmon og mærkede hans varme fingre da de fiskede noget af det lange hår væk fra hans ansigt.

”Mmh.. Jeg har virkelig sovet igennem.” Smilte han og kiggede op på Sebastian.

”Dog er jeg lidt utilfreds med at jeg kun lige fik et glimt af din dæmon form. Ville gerne have set mere af den.” Mumlede han utilfreds og lænede sig op for at kysse hans kæbe blidt, lige der hvor de pikke tidligere havde været.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Ons 6 jan 2016 - 22:42

Sebastian smilede over hvordan Joshua puttede sig ind til ham. han lagde sine armen om ham, og trak ham kun mere ind mod sig. "Jeg bliver vidst nød til at have mere varme på frem over når du er her" Grinte han lidt.
Han slappede bare lidt af, og lå og blundede lidt da han hørte hvad Joshua sagde.

Han så på ham "min dæmon form?...Årh. ja det er sandt jeg havde forvandlet mig i søvne?" sagde han og smilede lidt over Joshua's kys. "det er ikke ret tit jeg er i min dæmon form.. og slet ikke når jeg sover.. så ender det bare med at jeg skal skifte dyne og pude for tit" grinte han lidt.

Han strakte sig lidt, og så på Joshua "Hvad med et varmt bad mens jeg laver os noget morgenmad?" spurgte han, velvidede om at Joshua nok ville have svært ved at sige nej.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Ons 6 jan 2016 - 22:53

Joshua gryntede lavt over det han sagde med hans dæmonform, dog havde han rødmet meget over at Sebastian havde sagt at han skulle sætte mere varme på, hvis Joshua valgte at sove her igen. Ville han virkelig gerne have at han blev? Ohhh, det fik en sær lille kilden til at dukke op i hans mave.

Han kiggede op på Sebastian da han sagde noget med et bad og morgenmad. Hmm.. Så skulle han jo forlade de dejlige varme arme? Joshua gryntede lidt og overvejede det meget..

Varm krop eller varmt bad? Ohh.. Det var virkelig svært at vælge..

”Hmm.. Kun hvis du bærer mig ud i det dejlige vand.” Smilte han og kravlede op og kyssede blidt Sebastians kæbe og videre ned over hans hals. Joshua rejste sig op på hans albuer og greb blidt Sebastians kæbe og hår, hvorefter han blidt plantede små kys overalt på hans ansigt.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Ons 6 jan 2016 - 23:30

Sebastian grinte bare lidt over at Joshua ville bæres "hmm... okay.. men jeg skal jo lige ud og fylde karet først" sagde han Roligt.

Han mærkede hvordan Joshua kyssede ham op af kæben. Der kom et let suk fra ham da han mærkede Joshua's læber mod sin hals. Joshua gjorde det virkelig ikke nemt for ham at holde dette med at de skulle lære hinanden at kende først ved lige!.
Han mærkede hvordan Joshua tog fat i ham, og kyssede ham i ansigtet.
Han greb blidt fat i Joshua's kæbe, og holde ham stille og kyssede ham på munden i et længere og blidt kys.
Han afbrød kysset mens han stadig holde om Joshua's kæbe og så på ham "og mig der var bange for at der ville være en underlig stemning når vi vågnede.." sagde han med et blidt smil.

Han kyssede Joshua en enkelt gang, og rejste sig så fra sengen "bare bliv liggende! Jeg henter dig når badet er klar" sagde han roligt, og lagde dynen over Joshua igen.

Han gik ud og fylde karet, og ventede til det var helt fyldt inden han kom ind i sengen, og hev dynen af Joshua. "Så er det op" drillede han lidt, inde han bukkede sig ned, og løftede Joshua op. Han var slet ikke tung, eller måske var det fordi Sebastian af natur har mange muskler?
Han bar ham ud, og lagde ham roligt ned i vandet. Han så på ham "jeg smutter ud og laver noget morgenmad til os" sagde han med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 7 jan 2016 - 10:21

Joshua smilte lidt og rødmede meget da Sebastian rejste sig fra sengen og lagde dynen over ham igen. Han gabte svagt og mærkede hvordan hans krop endelig var ved at få varmen igen. Han rullede om på hans ryg, lagde hans arme hen over hans hoved og strakte sig meget, da han pludselig mærkede dynen forsvandt fra hendes kølige krop.

Han skreg lidt op og mærkede hvordan Sebastian nu ville kunne se hele hans krop, kun i underbukserne. Dog smilede Joshua utrolig kækt og mærkede de varme arme under hans krop, da Sebastian løftede ham op. Josh lagde hurtigt hans arme omkring hans hals og hvilede hans hoved på Seb’s skulder.

”Hm.. Det her kunne jeg godt vænne mig til..”
Mumlede han svagt.

Et blidt støn kom fra Joshua da han blev lagt ned i vandet og han åndede blidt ud og svømmede igennem vandet.

”Okay.. Jeg bliver her..”
Smilte han op til Sebastian og gled igennem vandet.

Da Sebastian var smuttet, trak han underbukserne af, smed den hen over kanten af karret og stønnede blidt da endelig hele hans hud var omgivet i vandet.

Joshua gled under overfladen, vendte sig om på maven og lå på bunden under vandet, helt strækket ud med hans hale lidt hen over overfladen. Han lukkede hans øjne og nød stilheden.

Da han lå og slappede helt af, begyndte hans hud lidt at lyse under vandet. Små streger hist og her, som tatoveringer lyste op i en meget lys blå farve.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 7 jan 2016 - 12:42

Sebastian blev en smule overrasket over det Joshua sagde. Men kunne faktiak ikke lade vær med at smile over det.

Da han havde lagt Joshua i badet, gik han ud i køkkenet og begynde at lave noget morgenmad. Han spejlede nogle æg, noget Bacon og ristede noget brød. Han spiste for det meste altid en ret solid morgenmad. Men også med frugter. Så der var også frugter i forskellige arter. Det gjorde han ofte, for som en Jord dæmon var han af natur ret sulten, og spiste mere end de fleste.

Da det var færdig, gik han ud på badeværelset. Han stillede sig op af dørkarmen. "er du klar til at komme op? Eller har du tænkt dig at ligge der hele dagen?" spurgte han med et smil.
Han havde et håndklæde i hånden, og gik over til kanten af karet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 7 jan 2016 - 12:51

Joshua lå stadig under vandet, hans hud lyste i de mange blå nuancer i forskellige mønstre omkring hans skæl. Han lå under vandet med lukkede øjne og kunne intet høre dernede fordi lava stenen lukkede det ude.

Hans hale bevægede sig roligt over vandoverfladen, flippede langsomt rundt og bevægede sig derefter ned under vandet igen. Han var helt nøgen og mærkede hvordan varmen fra vandet bevægede sig helt ind i hans krop og ind i hans knogler.

Årh, det her var rart, han kunne slappe helt af. Han strakte sig helt ud på maven, hev elastikken ud og lod hans hår bølge rundt i vandet, omkring hans lange horn og lange ører.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 7 jan 2016 - 13:12

Sebastian lagde godt mærke til at Joshua nærmest lyste op. Han smilede bare lidt over det. Han satte sig ned ved siden af karet, og så ned i vandet. Han lod sine finger glide ned i vandet, og lod dem glide meget blidt ind over Joshua's ryg finde. Han vidste at Joshua ville komme ret hurtigt op af vandet.

Han smilede bare og så på ham "der er morgenmad" sagde han med et smil. Han rejste sig, og bredte håndklædet ud, så Joshua kunne komme ind i hans favn og samtidig få håndklædet om sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 7 jan 2016 - 13:34

Joshua lå i hans egen lille verden under vandet, dog havde han slet ikke regnet med at Sebastian ville kontakte ham på denne måde. Han mærkede de varme fingre imod hans utrolig sensitive finde og pludselig fløj han op fra vandet.

Satte sig op og hev det lange hår væk fra ansigtet imens han kiggede op på Sebastian med lysende øjne som svagt havde en lille skygge af lyst over sig. Lysende i hans hud var væk.

”Det.. Var en speciel måde at vække mig på…” Knurrede han lidt irriteret, dog var der en dyb rødmen på hans kinder.

Han hoppede elegant op på kanten af karret og sprang helt nøgen og våd i armene på Sebastian og mærkede det bløde håndklæde omkring hans nu meget sensitive hud. Han kiggede muggent op på Sebastian, dog ændrede han sig til hans menneskelige form og han kiggede lidt kækt på Sebastian. Dette var hans straf, ikke mere dæmonform i dag. Med mindre han kunne overtale ham.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 7 jan 2016 - 14:24

Sebastian grinte bare lidt af Joshua over hans knurren. "du er jo ikke den næmmeste at få fat på nå først du er under vandet" drillede han lidt.

Han smilede da Joshua sprang op i hans favn. Han smilede og lagde armene og håndklædet om ham. Han hjalp ham med at tørre ham lidt. "der hænger en morgenkåbe der over du kan låne, så finder jeg noget tøj du kan låne" sagde han med et smil, og nussede ham lidt på kinden.
Det var virkelig mærkeligt, for selvom han i virkeligheden havde lyst til Joshua, så kunne han gost lide det på den her måde!

Han nåede at lære Joshua at kende, men i virkeligheden var det nok mest for at beskytte sig selv lidt! For ikke at ende med at de var sammen, og Joshua så bare skred når han havde fået det han ville. "skal vi komme ud og få noget og spise? spurgte han

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 7 jan 2016 - 14:28

Joshua grinte og nød fornemmelsen af at Sebastian tørrede ham imens han bare kunne stå og nyde fornemmelsen af ham omkring sig. Dog havde han mest af alt bare lyst til at flå tøjet af Sebastian og lade ham stikke den dejlige lan-.. Han rystede lidt på hans hoved og skød tankerne væk. Nej, de skulle lære hinanden at kende først.

”Ja, lad os.” Sagde Joshua og gik helt nøgen over til morgenkåben, kastede den omkring sig og bandt den lille snor omkring så den blev lukket.

Derefter gik han ind i soveværelset igen og kastede sig ned i sengen imens han grinte og strakte sig lidt. Hmm.. Duften af Sebastian hang ved i sengen og det var utrolig lækkert for ham.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 7 jan 2016 - 15:43

Sebastian smilede lidt over Joshua da han sagde lad os det. Han betragtede ham som han gik over mod morgenkøben helt nøgen. Gad vide om han med VILJE prøvede at drille Sebastian og hyle ham ud af det.

Han fuægte med ham ud af badeværelset, og stoppede og rystede lidt på hovedet da Joshua smed sig i sengen igen. Han gik over til ham "du skal ikke soce videre.. Du skal op og have morgenmad" sagde han med et smil, men stillede sig alligevel på alle fire over Joshua. "vi kan ligge os her ind når vi har spist? Måske bsre ligge og se noget film?..putte lidt måske" det sidste kom med en drillende stemme, mens han lod en hånd glide op af Joshuas lår på ydersiden, helt op under morgenkåben, og op ved siden af Joshuas mere private dele.
Dog rejste Sebastian sig fra sengen "men det er selvfølgelig kun Hvis og efter vi har spist morgenmad" sacde han lidt drilsk, og gik ud af soveværelset, og ud i køkkenet, hvor han havde sat det hele klar på hans køkkendisk med to barstole ved. Han satte sig hølde noget kaffe op til sig selv, og begynde at læse lidt i avisen, som han ville gære en hver snden dag.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 7 jan 2016 - 18:51

Joshua mærkede hvordan en utrolig kilden nydelse skød op igennem hans krop da Sebastian lod hans hånd glide op af hans lår. Han sukkede lidt og kiggede efter ham da han gik ud af soveværelset og ind i køkkenet.

Woah, den fyr kunne virkelig drille igen. Han satte sig op og grinte utrolig meget imens han kørte en hånd igennem hans våde hår og rystede det op, så det havde dette rodet look som det altid havde.

Han hoppede op af sengen og gik ind i køkkenet efter Sebastian. Joshua gik op bagved Sebastian og kiggede lidt hen over hans skulder, siden han ikke var så høj. Dog lod hans sine lidt kolde hænder glide op under hans trøje og på hans mave.

”Er der sket noget specielt?”
Spurgte han og nussede hans ansigt lidt imod hans ryg imens alle de små katte kom løbende og gned sig op af hans ben.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 7 jan 2016 - 19:40

Sebastian blev en anelse overrasket da han pludselig mærkede Joshua's hænder under sin trøje, og gispede en enkelt gang da Hans hænder var ret kolde. Sebastian var af natur temmelig varm, det at få et par holde hænder ind på sin mave, kunne godt få en til at trække maven ind.
Han smilede dog bare, og vende hovedet en smule om mod sin skulder så Joshua bedre kunne høre ham "Nej... ikke sådan.. Det er det samme som altid!.. krig der.. sult der og så videre og så videre" Sukkede han lidt.

Han lagde godt mærke til kattene, og sukkede lidt "De plejer at side på din stol når jeg spiser morgenmad.." Sukkede han lidt, og vidste godt at det var det de alle regnede med. Han lagde Avisen, og vende sig rundt med stolen der kunne køre rundt. Han lagde armene om Joshua "Jeg er glad for du blev.. selvom jeg var et fjols i går" sagde han stille og bed sig lidt i læben.

Han vidste at han havde været et fjols, han havde inviteret Joshua med hjem, lagt op til en masse, og stoppet lige før det skulle til at ske! Det ville de fleste være blevet pisst over.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 7 jan 2016 - 19:46

Joshua smilte lidt og mærkede hvordan Sebastian vendte sig rundt med stolen og han stod nu imellem hans ben og kiggede op på ham, imens hans hænder nussede hans mave og sugede varmen til sig. Han trak svagt på hans skuldre og smilede kækt op til Sebastian.

”Hmm.. Jeg forventer bare du går det godt igen i dag, med fodmassage, rygmassage, lækker mad, en film og måske noget med at putte lidt.” Sagde han og kiggede op på Sebastian med et smil som tydeligt vidste at han overhovedet ikke var sur. Han lænede sig derefter op på hans tær og kyssede Sebastian læber blidt i utrolig lang tid, hvorefter han brød kysset.

Han gik over og hoppede op på den anden barstol efter han blidt havde løftet en kat op og satte den i hans skød.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 7 jan 2016 - 20:07

Sebastian måtte erkende at han blev overrasket over at Joshua ikke var det mindste sur over det i går. Han grinte lidt over det han sagde. Så han havde tænkt sig at blive hele dagen?
"Hvis du bliver her hele dagen... så er det en aftale" sagde han med et smil.

Han smilede da Joshua satte sig ned, selvom han ærligtalt havde fortrukket at han var blevet stående foran Sebastian.
Han så på de 3 andre katte der miavede da de ikke blev taget op. "ja ja tag den nu med ro" sagde han og bukkede sig ned, og samlede de 3 sidste, der med det sammme fandt sig til rette, 2 på hans skød, og den anden kravlede op og lå på hans skuldre/nakke, så sebastian måtte sidde med hovedet lidt bukket for at den kunne være der.

Man kunne godt fornemme at Sebastian var vild med sine katte, og man kunne måske godt fornemme at han egentlig ikke havde så mange andre. Han delte enda sin bacon med dem

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 6 af 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum