Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Well hello there – Sebastian

Side 5 af 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 19:03

Joshua smilte svagt til Sebastian, hold nu op han var ved at blive lidt fuld, han grinte dog og nikkede lidt til Sebastian da han trak ham med ind igen, på vejen kunne han ikke lade vær med at flette hans fingre ind i Sebastian’s og et grumt smil dukkede op på hans læber da han hørte hvad pigerne sagde omkring deres nye leg.

Han fik dem alle til at rykke lidt ind, så ham og Sebastian kunne sidde inderst igen, ved siden af hinanden. Han hældte op til dem begge og det var igen næsten rend Vodka imens han hurtigt tog et shoot af det som Sebastian havde taget med ekstra.

”Kom med den isterning.”
Sagde han med et grin imens han greb pigens hoved og hapsede den ud af hendes mund med et lille og hurtigt kys. Føj, hun smagte af noget dårlig alkohol. Han skar lidt ansigt, men kiggede derefter op på Sebastian.

”Værsgo.” Sagde han og lænede sig op til ham, greb hans nakke og kyssede hans læber utrolig lidenskabeligt imens han blidt lod den kolde isterning glide ind i hans mund imens.

Pigerne skreg helt op, siden de åbenbart var helt vilde med to fyre sammen, de snakkede hurtigt i munden på hinanden om hvor hot det var og alt det, imens de hurtigt fik fat i en ny isterning og sendte den rundt imellem hinanden.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 19:19

Sebastian mærkede godt Joshua's finger, og kunne egentlig ikke lade vær med at smile over det. Det føltes underligt nok rart. Normalt var han nok ikke så meget til sådan noget, men dette var dejligt.

Da de kom ind og sidde, og Joshua blandede til dem, drak han selv lidt, og tog et par shorts. Han hørte hvad Joshua sagde, Han prøvede ikke at sidde og kigge på at Joshua skulle kysse den der tøs. Han undrede sig dog lidt over at han tog den så hurtigt.
Han så dog noget overrasket ud da Joahus vende sig mod ham, og så ud til at ville give den til Sebastian.

Han hørte hvad han sagde, og spærrede øjnene en smule op da han mærkede Joshua's læber mod sine egne. Det var også lige før han ikke hørte tøsserne der hylede op. Han mærkede den kolde siterning, og ende med at slappe mere af.
Joshuas bløde læber var slet ikke til at slippe. Han lagde lidt sin ene hånd mod Joshua's nakke i et blidt grab. Han lænede sig mere hen mod ham, og lod isterningen glide tilbage i Joshuas mund sammen med sin tunge.

Pigerne lagde heldigvis ikke mærke til noget, det var alt for fulde, og så havde de også travlt med deres egen terning. Det var først da Isterningen faktisk næsten var smeltet at Sebastian trak sig. Han så lige på Joshua, hans øjne havde fået en smule grønligt skær, og siden han godt selv vidste det, vende han hovedet lidt væk så han så ind mod væggen så pigerne ikke så det.

da hans øjne var blevet mere sig selv, rettede han sig op, og tog en stor slurk af sin drink. Pigerne var stadig ikke færdige med at lege med isterninger, nu var det begyndt at ligge dem i deres kavaler gang og tage den med munden hos hinanden. Han vende blikket mod Joshua, og tog sit glas op "skål!" sagde han med et halvt grin. Han havde ikke lige regnet med at han ikke ville kunne styre sig, men det var det der var sket

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 19:29

Joshua lukkede hans øjne og slyngede hans frie arm omkring Sebastian i deres lidt hede kys, han lænede sig helt op ad ham og mærkede hvordan deres omgivelser forsvandt lidt og mest af alt hvordan isterningen nærmest bare blev flyttet frem og tilbage i deres munde. Han sukkede svagt og var næsten helt ked af det da deres læber blev skilt ad igen og han satte sig lidt tilbage og kiggede ned med lidt lukkede øjne da hans øjne næsten lyste op som lygter i mørket.

Han hostede svagt og fik kontrol på sig selv hvorefter han hørte Sebastian sige skål til ham. Joshua grinte og greb hans eget glas og tømte glasset hurtigt. Han ville være fuld her til aften, meget fuld.

Da han blandede op til dem igen, kiggede han over på pigerne og lod godt mærke til hvor fulde de virkelig var blevet. Tøsen som havde flirtet meget med Sebastian havde lænet sig op ad ham igen og lagt hendes hånd utrolig tæt på hans underliv.
Joshua mærkede en eksplosion af vrede dukke op i hans brystkasse og han mærkede hvordan han virkelig havde lyst til bare at sende hende igennem diskoteket.

”Heeeeey Sebbe? Vil du ikke med mig hjem i aften?” Spurgte hun og lænede sig op og begyndte at kysse hans hals.

Joshua kiggede væk, greb hans glas og mærkede hvordan han skulle holde igen for ikke at knuse det i hans hånd imens han kiggede over på hende med øjne som nemt kunne slå hende ihjel. Han tømte glasset endnu engang, hældte mere op, tømte det og forsatte, så han havde drukket det sidste i flasken.

”Wups, vi mangler noget mere.”
Sagde han lidt koldt, rejste sig og gik op imod baren, for at købe en ny. Han skulle køle lidt ned, mest fordi Sebastian selv skulle vælge og ikke blive påvirket af Joshua.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 19:44

Sebastian tømte selv sit glas og tog nogle shorts. Han mærkede dog pludselig en hånd mod sit lår, og så mod pigen der sad og gned sig op af ham. Han smilede bare til hende over hendes spørgsmål "Nu sover jeg bedst i min egen seng" sagde han blot.
Det var bare lidt som om hun ikke forstod en hentydning "Det gør intet.. så kan jeg jo bare tage med dig hjem" grinte hun lidt. Han mærkede de våde næsten savlende kys der blev placeret utrolig ucharmerende op af hans hals.

Han nåede ikke rigtig at svare hende inden han så hvordan Joshua rejste sig. Han var udemærket klar over hvad problemet var. Han så lidt efter ham, kiggede på pigen med et roligt smil. "jeg går lige op og hjælper Joshua" sagde han og rejste sig, og tog shorts flasken med.
Han gik op i baren til Joshua og puffede lidt til ham. "havde du ikke nok i shortsne?" grinte han lidt og skruede låget af. Han var ganske udemærket klar over at det ikke var mangle på sprut der gjorde at Joshua var gået.

Han tog en stor slurk af flasken, og rakte den til Joshua. Han smilede bare roligt til ham "Sig mig er du gået hen og har fået eger fornemmelser bare fordi jeg har rørt ved din finde?" spurgte han og lod et par finger gide let ned langs hans rygsøjle det sted han havde rørt ved hans finde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 19:51

Joshua stod og snakkede lidt med bartenderen imens han overvejede hvad han ellers skulle købe. Vodka? Nah.. Han havde tømt resten af den falske før og nu ramte alkoholen ham pænt hårdt, han sukkede svagt og kørte en hånd igennem hans hår imens han mærkede at en puffede til ham og han hørte Sebastian’s stemme. Han grinte svagt til Sebastian og kiggede op på ham.

Han havde fået lidt røde kinder af alkoholen og de blev endnu rødere da han mærkede hvordan Sebastian rørte ham op og ned af hans ryg. Han lukkede svagt hans øjne og skulle virkelig kæmpe for ikke at stønne bare af den ene berøring. Gud han var så sensitiv der og alkoholen hjalp ham slet ikke ret meget.

”Det kan man vel nok sige. Som jeg sagde, aldrig rør en Vand dæmon der, med mindre du mener noget i det.” Sagde han og greb flasken. Kastede hans hoved lidt tilbage og tog en kæmpe slurk af flasken.

Han satte flasken derefter ned på bordet igen og hoppede op på en bar stol, så han nu sad i øjenhøjde med Sebastian og kiggede på ham.

”Fik du nok af din lille.. Søde.. Veninde?” spurgte han imens han virkelig lagde tryk på ’søde’. Han løftede hans ene øjenbryn og smilede utrolig selvsikkert til ham imens han lænede sig lidt op af disken og spredte hans ben lidt. Denne pose var en af dem, hvor han virkelig så godt ud, mest fordi hans striktrøje gled lidt op af hans side og vidste hans blege hud.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 20:09

Sebastian kunne faktisk godt fornemme at det var et meget følsomt sted der hvor han nu rørte.
Han smilede over det han sagde. Om han mente noget med det, var nu et godt spørgsmål. Han mente nok ikke helt det som Joshuas krop fik ud af det. Eller det havde han i hvert fald ikke første gang.

Han tog selv en tår mere af flasken, og så at Joshua hoppede op på stolen. Han grinte lidt af det Joshua sagde. "haha.. ja hun er sød... men også lidt klæbrig" grinte han bare.
Han tog sig lidt til hagen, og kløede sig i skæget "hmm.. men måske skulle jeg tage i mod tilbudet.." sagde han med en lidt roligt stemme.

Han så dog på Joshua, og lænede sig frem mod ham "Med mindre vi bare skulle tage flasken med, og tømme rasten hjemme os mig?..... med mindre du selvfølgelig havde regnet med at tage de 2 trunter med hjem som klistre sig op af dig" grinte han lidt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 20:16

Joshua greb flasken og lyttede til Sebastian imens han snakkede. Hans øjne blev store og han var ved at kløjes i alkoholen. Han hostede højt og grinte til Sebastian imens han tog sig lidt til maven.

”Århhh nej.. De er slet ikke min type.”
Han grinte svagt, satte flasken på bordet og greb Sebastian’s krave og trak ham tæt på hans ansigt, som om han skulle til at kysse ham igen, dog stoppede han lidt før og deres læber var utrolig tæt på hinanden og han havde gjort så Sebastian var endt imellem hans ben.

”Men.. Det tilbud, hvor vi to tager hjem til dig og hygger med det sidste i flasken, lyder utrolig interessant.”
Grinte han og slikkede en lille dråbe af alkoholen væk fra Sebastian’s mundvige.

”Så.. Kan vi også være i en lidt mere.. Afslappet form.”
Grinte han lidt og kiggede lige ind i Sebastian’s øjne og lod hans egne lyse svagt op, så Sebastian kunne se det. Ikke at han ville forandre sig 100% igen, men det med for eksempel at have halen ude eller sådan, var bare meget mere afslappende.

”Hvad siger du? Vil du have denne uforskammede fyr her med dig hjem igen?”
Grinte han med en utrolig selvsikker stemme som lød utrolig sensuel.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 20:26

Sebastian kunne nu ikke lade vær med at være lidt lette da han hørte at de piger slet ikke var Joshuas typer. Godt! For det var heller ikke hans.
Han blev en smule overrasket da Joshua tog fat i hans krave, og trak ham tæt på! Dog kom der bare et skævt smil frem hos ham da han sagde at det tilbud lød meget interessant. Han mærkede Joshuas tunge mod sin mundvige, og kunne ikke lade vær med at smile over det. Tanken om Joshuas læber mod hans egne var virkelig højtråbende lige nu.


Han elskede Joshuas øjne, både som menneske en særligt som dæmon. Han smilede blot over hans spørgsmål. "tror du jeg ville spørge dig hvis ikke?" sagde han lidt flabet.
Han tog fat i Joshuas hånd med den ene hånd, og flasken i den anden, og trak ham med sig. Han kiggede lige om pigene lagde mærke til at de gik. De var heldigvis gået på dansegulvet så de skulle ikke slås med dem.

Da de havde fået deres jakker, og var gået udenfor tog Sebastian en ordenlig tår inden han rakte flasken til Joshua og tænde en smøg til dem hver.
Han så på Joshua "de kommer til at hade os!.." grinte han lidt mens han rakte den ene smøg til Joshua.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 20:34

Joshua grinte lidt da han mærkede Sebastian’s hånd omkring hans igen og han grinte mere da han blev trukket ud. Han fik hans jakke på og bandt tørklædet tæt omkring hans hals, hvorefter de gik ud i den kolde nat. Kl. var allerede 12 om natten, gud hvor havde tiden fløjet afsted!

Da han fik smøgen, tog han den hurtigt i munden, tog et ordentlig hiv og blæste ud igennem hans næse imens han lagde en arm omkring Sebastian’s skulder, og begyndte at gå utrolig sjovt ved at trække ham lidt rundt imens han grinte.

”Gud.. Hvor er jeg endelig blevet fuuuuld!” Grinte han højt og tog endnu et ordentlig hiv fra smøgen og pustede ud i små cirkler imens han kiggede på Sebastian. Nøj han var så lækker, han ville bare nusse det skæg hele natten hvis det stod til ham. Dog grinte han bare svagt og kiggede op i himlen med hans lyseblå øjne som svagt glimtede i månelyset.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 20:43

Sebastian tog selv nogle hiv, og derefter noget mere af sine shorts. Han var virkelig også blevet fuldt. Og om det var alkoholen, eller bare det faktum at de var alene vidste han ikke.. Men han kunne ikke rigtigt få blikket fra Joshua. Han havde stadig lidt svært ved at forstå selv at han havde indviteret ham med sig hjem. Ud af 3 tøser og en fyr havde han valgt fyren. Men nu var der jo også noget særligt over Joshua.

Han sagde ikke så meget mens de gik, han mærkede hvordan kulden kun fik alkoholen til at slå hårdere. Og Det hjalp heller ikke at han hele tiden drak mere af flasken. Den var snart tom.

Da de kom hjem, smed han jakke og sko i entreen. Han tænde de ene lampe i stuen der bare lavede noget lavt stemnings lys. Ikke noget skarpt. "slå dig ned så henter jeg en øl" sagde han. Selvom ingen af dem burde drikke mere.

Han kom tilbage med en øl til Joshua lidt efter og tog selv en slurk af sin. Gud hvor var han blevet fuld. Han satte sig i sofaen og lænede sig lidt tilbage. Han så på Joshua "du er godt klare over at jeg er gået glip af pige besøg i aften på grund af dig" grinte han bare lidt, selvom det jo ikke var helt sandt. Han ville ikke have taget hende med hjem lige meget hvad.
Han lukkede øjnene lidt i og slappede af. "Puhuu.. jeg er godt nok blevet fuldt" mumlede han med et smil

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 20:49

Joshua hængte hans jakke op og kom ud af skoene i en lille sær dans. Han grinte og smed sig i sofaen før Sebastian overhovedet kunne nå at sige at han skulle slå ned. Han lænede sig helt tilbage og lagde hans arme om bag hans nakke og strakte hans lange ben, så hans striktrøje røg lidt op. Han smilte stort at Sebastian kom med en øl til ham, satte sig op og tog imod den imens han hoppede hen ved siden af Sebastian da han også satte sig ned.

Han tog en ordentlig slurk af hans øl og kiggede på Sebastian.

”Hmm.. Det er jeg godt nok ked af.. Nejjjj.. Hmm.. Hvad skal jeg dog gøre for at gøre det godt igen?” Spurgte han med en lav stemme og ironien dryppede af hans stemme da han sagde det første. Han lod hans dæmon øjne komme frem og sukkede svagt da han kiggede ned på Sebastian imens han lænede sig op af ryggen af sofaen.

”Hvad kan jeg dog gøre.. Sig hvad du vil have og jeg gør det..”
Hviskede han og lænede sig helt op ved siden af Sebastian’s øre og hviskede det sidste med en stemme og lød utrolig forførende og det var tydeligt at han slet ikke gemte at han flirtede.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 21:01

Han smilede bare over at Joshua satte sig helt op af ham. Han tog en stor slurk, og grinte lidt over det Joshua sagde. Som om Joshua var ked af at han havde ødelagt Sebastians chancer.

Han smilede over det Joshua nu hviskede i hans øre, han vende ansigtet en smule mod ham og smilede lidt skævt. Han fik en ide, og kom med et lidt drillende smil.. "Tja... du har jo stadig ikke vist mig hvordan en vand dæmon bevæger sig" Han tog en fjernbetjening og tænde for noget musik. Han grinte lidt til Joshua. Han var selv lidt uden om det her!
Men Sebastian ville nu også gerne se hvordan han bevægede sig.



Han tog selv en stor slurk af sin øl. Han var udmærket klar over at Joshua flirtede. Og normalt ville han nok ikke drille så meget, men lige nu var Alkoholen virkelig den der styrede. Hans øjne skiftede lidt farve og lyste lidt. Hvorfor vidste han ikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 21:15

Joshua grinte lidt og mærkede hvordan alkoholen ville have ham i sin hånd, han nikkede svagt og rejste sig fra sofaen, drak det sidste fra hans øl hvorefter han satte den på bordet. ”Giv mig lige to sekunder.” Han gik hurtigt ud i køkkenet, fandt to skåle som han fyldte op med hvad, hvorefter han gik tilbage ind i stuen, satte dem på hver side af ham og smilte til Sebastian hvorefter han trak hans striktrøje af, vendte ryggen til ham og trak hans bukser lidt ned hvorefter hans hale sprang ud, sammen med hans finde. Hans krop forandrede sig, dog lod han hans vinger blive inde. Han stod pludselig i hans dæmonform, dog minus vingerne.

Han trak vejret dybt, lod musikken fylde hans krop hvorefter han lod hans hænder rejse og vandet fra skålene fløj op i luften i lange tråde. Han begyndte at bevæge sig langsomt rundt, hans arme og ben dansede rundt i stuen i en langsom og utrolig sensuel metode. Vandet strøg rundt om ham i de lange smukke tråde i luften imens hans øjne lyste helt op.

Joshua dansede rundt i stuen, kastede hans krop rundt i smukke bevægelser imens han kiggede på Sebastian i mellem tiden. Han lod til sidst vandet glide ned i skålende igen imens han gik langsomt over imod Sebastian og slikkede sig selv omkring hans blå læber. Han hoppede på Sebastian’s skød og lod hans krop glide op imod ham, hvorefter han lænede sig ned og hviskede svagt.

”Nååå.. Hvad siger du så?”

Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 21:31

Sebastian smilede blot da Joshua rejste sig og gik mod køkkenet. Han lænede sig tilbage og nød showet, hvilket var virkelig smukt og også temmelig imponerende. Han drak sin øl færdig.

Han smilede da Joshua kom over til ham og satte sig. "Jeg kan bedre lide denne version end den du ville vise mig på diskoteket" grinte han lidt, og så på Joshua der nu sad så han var få CM højere end Sebastian.
Han lagde sine hænder mod Joshua's hofter.

Han smilede dog lidt for sig selv. "Du er altså selv uden om det når du bringer den frem" sagde han blot, mens han lod den ene hånd glide om på hans ryg og lod den stille og blidt gide ned af Joshua's finde.
Han lagde den anden hånd mod Joshuas kæbe "Hvad med et prøve den der isterning leg igen?" lød det fra ham med en lidt mere alvorlig stemme, og inden Joshua ville få mulighed for at svare, lænede han sig op og placerede sine læber mod Joshuas. Han vidste ikke helt hvorfor han tillod sig selv at gøre dette! Det var sikkert alkoholen blandet med lyst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 21:55

Joshua kiggede op på ham nysgerrigt og hørte hans ord. Han bed sig svagt i underlæben og mærkede den varme hånd omkring hans finde igen og hans hale snoede sig blidt omkring hans håndled, som om han ville fjerne den, dog lod han den blive og sukkede dybt imens han øjne blev utrolig store og hans lange lyseblå hår faldt ned omkring hans ansigt da han sukkede ned på Sebastian.

Han hørte derefter de sidste ord, blev utrolig overrasket over det og mærkede pludselig de varme læber imod hans. Et dybt suk kom fra ham og Joshua lænede sig tæt op imod Sebastian og trykkede hans lille krop imod hans. Hans arme gled op omkring hans nakke og greb hans lækre brune hår imellem hans fingre.

Den lille dæmon stønnede svagt imod hans læber, lagde hans hoved lidt på skrå og gjorde kysset endnu dybere imens hans tynde tunge gled ind imellem hans læber og ind i munden på den anden.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Man 28 dec 2015 - 22:04

Sebastian nød hvordan Joshua pressede sig tættere på ham, og deltog i kysset. Han nød hans hænder mod hans nakke, og i hans hår.
Han sukkede lidt over det, og strakte sig bare mere op mod Joshua, og pressede sine læbere mere mod Joshuas læber. Han mærkede hvordan kysset blev dybere.

Han mærkede Joshuas tunger der gled ind mellem hans mæber, og lld blot ain egen lege med den. Han lod hans hånd glide op af Joshua's side og hans nøgne overkrop.
Han ku ne mærke hvordan hans egen vejrtrækning blev dybere. Og lidt hurtigere. Han kunne slet ikke få nok af kysset, og han lld ivrigt sin tunge lege med Joshuas

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Man 28 dec 2015 - 22:10

Joshua begyndte næsten helt at spinde svagt under hans berøring, små rystelser løb igennem hans krop da hans hånd gled op af hans krop. Han brød svagt kysset, knurrede lavt og lod hans læber glide ned af Sebastian’s hals, imens hans hænder gled ned og greb bunden af hans trøje og trak den hurtigt af ham og kastede den bagud, på gulvet. Han sukkede glad og slyngede hans arme omkring hans hals igen og lod deres overkroppe mødes i en varm omfavnelse.

Hans tunge gled ned over kanten af hans øre og han spandt blidt ind i hans øre imens han svagt hviskede.

”Hmm.. Hvad skal jeg så gøre nu?”
Hans stemme var lav og utrolig sensitiv da hans ryg finde trak sig helt ud og vibrere svagt bag ham. Hans tale gled rundt og nussede blidt Sebastian’s side imens den langsomt gled ned og skubbede sig selv ind under hans ryg, så de kun kom tættere på hinanden.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tirs 29 dec 2015 - 3:50

Han kunne ikke undgå at nyde hvordan Joshua nærmest rystede under Sebastians berøringer. Han var vild med den næsten knurrende lyd der kom fra ham, og han lod nu begge hænder bevæge sig rundt på hans krop.
Da Joshua kyssede ham ned af halsen, kom en med nogle nydende suk.

Han smilede lidt da Joshua tog fat i hans trøje, og trak den af. Hans bare overkrop, det var egentlig underligt for normalt ville han ikke vise sig ret meget i bar mave på grund af hans ar.
Han elskede følelsen af deres kroppe der mødtes.

Han smilede over Joshuas spørgsmål. "du skal ikke andet end at blide siddende" sagde han blot hvorefter han tog fat under Joshuas baller, og i et ryk, rejste han sig og læftede Joshua med op. Han placerede sind læber mod hans igen, og bar ham ind mod soveværelset!
Da de kom der ind, SMED han Joshua ned i sengen. Ikke så det gjirde obdt, men stadig inke blidt. Han lagde sig ind over ham og kyssede ham først på munden, og derefter ned af halsen og brystet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tirs 29 dec 2015 - 20:40

Joshua gispede højt da han pludselig blev løftet op af Sebastian, han grinte højt imens han lagde hans ben rundt om hans hofter og hans arme omkring hans nakke. Et svagt støn kom fra ham igen da deres læber mødtes og ham mærkede hvordan Sebastian begyndte at gå. Hans hale piskede rundt bag ham af glæde og han sukkede dybt imod hans læber imens han pludselig mærkede hvordan Sebastian smed ham ned på en blød madras og han gættede sig til at de var endt i soveværelset.

Et mild rødmen dukkede op på hans kinder da han indså hvad Sebastian endelig vilde. Han havde aldrig i hans vildeste drømme troet at Sebastian faktisk vilde det her med ham og endda på sammen dag hvor de havde mødtes?!

Han lagde hans hoved tilbage da han mærkede hvordan Sebastian havde lagt sig ind over ham og begyndte at kysse hans læber, ned af hans hals og videre ned af hans brystkasse. Han gispede og vred sig svagt da han mærkede hvordan hans sensitive hud gav efter og sendte bølger af nydelse igennem hans slanke krop.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Ons 30 dec 2015 - 13:24

Om det var Alkoholen der var skyld i det, eller i virkeligheden bare lysten anede han ikke!
Men lige nu var alle tanker slået fra! Lige nu ville han helst ikke tænke på noget, og det var Alkoholen heldigvis et godt hjælpe middel på.

Han nød faktisk at kunne mærke hvor sensitiv Joshua's krop var. At den nærmest sutrede under hans hænder og læber, og ikke mindst de suk der kom fra Joshua over det Sebastian  gjorde. Han lod igen deres læber mødes, og så på Joshua derefter. Desværre havde alkoholen ikke indtaget hans hjerne helt, så han ende faktisk med at spekulere. Han rettede sig lidt op fra ham, men et lidt forirret blik.

Hvad var det lige de lavede? De kende slet ikke hinanden, en dag sammen, og et par flaske sprut, og pludselig KASTEDE han sig nærmest over Joshua. Han bed sig lidt i læben. Han var virkelig kommet i tvivl, især fordi han faktisk syntes rigtig godt om Joshua! Og han ville ikke ødelægge noget. Han satte sig op på sine knæ og kørte lidt fustreret hånden gennem sit hår "Jeg... jeg tror vidst vi begge er virkelig fulde!.. måske skulle vi hellere komme i seng" mumlede han lidt mens han så væk fra Joshua. Han var nød til at se væk, ellers ende det bare med at han gjorde noget dumt.


//undskyld det sene svar.. har haft lidt problemer IRL

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Ons 30 dec 2015 - 22:31

Joshua kiggede op på Sebastian da han rejste sig op og så meget forvirret ud. Hans hjerte spang et slag over. Århhhh nej.. Tænkte han. Joshua satte sig hurtigt op og kiggede på Sebastian imens han prøvede at læse hans ansigt. Han hørte hvad han sagde, bed sig svagt i underlæben og kiggede ned imens han trak hans ben op, så man ikke kunne se at han faktisk allerede var blevet stiv..

”Uhm.. Well.. Hvis det er det du vil, jeg vil ikke have du kommer til at fortryde noget..” Mumlede han svagt og kiggede ned. Var der noget galt med hans krop? Hvad gik dette ud på? Kunne han ikke lide ham alligevel? Hvad skete der lige? Var det bare alkoholen som snakkede? Joshua trak hans ben helt til sig, kiggede lidt op på Sebastian. Hans ansigt viste ikke så meget igen, udover at han virkelig var forvirret.

”Er du sikker på at jeg må sove her?” Spurgte han, blot forvirret over om han nu gerne ville have det, og at det ikke bare for hans dårlige samvittighed.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Tors 31 dec 2015 - 11:31

Han sukkede en smule over sig selv. Hvorfor kunne han ikke bare havde slået alle tanker fra? Han så godt at Joshua trak sine ben op, og lagde også godt mærke til at Joshua var vokset mellem benene, hvilket kun fik ham til at bide sig lidt i læben.

Han så på ham da han spurgte om han nu også måtte sove der "selvfølgelig må du det!.. Det er ikke derfor" han nussede Joshua ned af kinden. "vi kenddr alet ikke hinanden, og jeg vil bare ikke have vi gør noget vi kommer til at fortyde.."
Han brd sig lidt i læben og så på Joshua "jeg syntes du er virkelig dejlig.. Og jeg kan virkelig godt lide dig! Men jeg er bare bange for der bliver en mærkemog steming mellem os hvis vi gør det nu"

Han sukkede lidt og kløede sig lidt i nakken "ja kald mig bare gammeldages.. Men.. Jeg vil gerne lære dig lidt bedre at kende først?" undskylde han lidt og så på ham med et undskyldende blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Tors 31 dec 2015 - 13:54

Joshua sad og lyttede til hans ord. En dyb rød kulør dukkede op på hans kinder og han kørte en hånd igennem hans hår før han pænt overvejede hans ord, for ikke at slå hans stolthed helt ihjel.

”Jeg.. Uhmm.. Heh.” Han grinte lidt og krøb fremad, så han sad tæt op imod Sebastian imens han kiggede op på ham med et stort smil.

”Jeg.. Synes også du er utrolig dejlig. Jeg vil gerne lære dig bedre at kende. Dette.. Er bare normalt ikke min stil, så jeg er lidt på afveje, mest fordi jeg aldrig har prøvet at der faktisk en som godt kan lide mig og omvendt.”
Han grinte lidt mere og mærkede hvordan hans hjerte bankede utrolig hurtigt imens han greb Sebastian hænder og holdte dem tæt på sig.

”Det er okay at være gammeldags.”
Sagde han imens han blinkede utrolig charmende op til Sebastian og lod hans egen hale piske rundt bag sig.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Fre 1 jan 2016 - 15:53

Han måtte ærligt indrømme at han kun sad og ventede på at Joshua ville storme rasende ud af huset nu. Men han blev glædeligt overrasket over at høre hvad Joshua sagde. Han smilede bare lidt over det "så var det måske også på tide du prøvede det?" sagde han med et smil.

Han smilede varmt til ham da han sagde at der ikke var noget galt med at være gammeldages. Han lænede sig lidt frem, lod et par finger kærtegne Joshuas kind forsigtigt. Han lod roligt sine læber ramme Joshuas. Det var stadig utrolig rart at mærke Joshuas læber. Og der var jo ingen der sagde at de ikke kunne give hinanden et kys. Det var nu bare det næste skidt Sebastian gerne ville vente med.
Måske fordi han faktisk rigtig godt kunne lide Joshua. Og han ville ikke ende med at de bare blev et engangs knald hos hinanden..

Han afbrød kysset efter lidt, og så på Joshua "jeg ved ikke med dig? men jeg kunne virkelig godt sove" sagde han med et lidt undskyldende smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Fre 1 jan 2016 - 16:24

Joshua smilede glad da han mærkede de varme fingre nusse hans kind, han lukkede hans øjne og mærkede hvordan det helt kildede i hans mave da Sebastian blidt kyssede hans læber. Han sukkede og kyssede ham blidt igen. Hans læber dansede blidt og lidenskabeligt hen over Sebastians og blev helt trist da han trak sig væk og sagde at han godt kunne sove.

Han var selv rimelig træt og mærkede hvordan hans krop faktisk blev utrolig søvnig.
”Joo, lad os det.” Han trak sig lidt væk, hoppede op fra sengen og trak hans bukser af så han kun stod i Sebastians underbukser, han vred hans skuldre lidt, vente sig om imod Sebastian, så det blev ret tydeligt hvor opstemt hans krop endelig var, da hans lem stod stift under underbukserne.

”Jeg.. Sover normalt i min fulde dæmonform, hvis det er okay?” Han skubbede hans vinger ud, så de blidt foldede sig ud af hans ryg og lod dem hænge slapt bag sig. Hvorefter han satte sig ned på sengen, trak hans bukser over og hev en hårelastik op fra en lomme, hvorefter han hurtigt flettede det lange lyseblå år og trak elastikken omkring det, så det var lidt under kontrol.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum