Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Well hello there – Sebastian

Side 1 af 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Go down

Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Fre 25 dec 2015 - 23:07

Sted: En stor lagerhal.

Tid: kl. 12.45 lørdag formiddag.

Omgivelser: En masse folk som sætter lys op, retter på nogle ledninger, gør kamera klar og alt muligt andet.

Vejr: Høj solskin dog rimelig koldt stadig.


Joshua steg ud af den taxa som havde bragt ham her til hallen, han sukkede svagt og tog hans Ray ban solbriller på imens han trak hans jakke tæt omkring sig og gik over imod hallen med hurtige skridt. Han hadet dette område, det var beskidt, lugtede og passede ham overhovedet ikke. Stanken af olie ramte ham og han viftede svagt med hans hånd. Han ville bare indenfor og i gang som han ikke skulle fokusere så meget på dette.

Dæmon gik ind i hallen og blev mødt af hans fotograf hurtigt. ”Josh!! Godt at se dig, kom, kom. Det bliver super fedt det her.” Sagde hans fotograf. Joshua skruede hans charmende smil på og fulgte efter ham over til make-up området. Normalt skulle han ikke rigtigt have så meget på, for han havde ikke rigtigt nogle fejl de skulle dække. Dog var de nød til at give ham noget på, så hans hud ikke så alt for skindende ud på billedet på grund af det skarpe lys. Han lænede sig tilbage og nød det meget, mest fordi han vidste at det kun så bedre ud, lige så snart de havde gjort det.

Da de var færdige med hans make-up, gik de i gang med hans platin blonde hår, som blev rodet endnu mere end før, de trak nogle lange lokker ned over hans ansigt hvilket fik ham til at smile mere. Der kom en pige over, som satte en skærm op så han kunne skifte tøj i fred. Han sukkede svagt og rejste sig fra stolen, trak han trøje af og skiftede om til det tøj de havde taget med.
Han fik nogle sorte bukser på, nogle læder støvler, en sort T-shirt og en læder jakke på, hvorefter de gav ham nogle andre solbriller på.

Endelig, da de var færdige fik han lov til at gå over imod hans fotograf igen, hvor han fik øje på den bil, som han skulle bruge til reklame, nøj den var lækker!
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Fre 25 dec 2015 - 23:23

Lørdag! Og han skulle arbejde?! Når men hvad pokker, han fik ekstra for det, og han fik lov til at rode med en masse fede biler og motorcykler hele dagen.
Han havde kørt de 2 biler og MotorCykler på en ladvogn med trailer. Han ville nu hellere være kommet på hans kværn, hans lille baby, men det var jo ikke helt en mulighed.

Han havde fået besked på hvilke biler der skulle bruges hvornår, og hvor, og havde kørt den første frem.
Den første var en helt ny Tesla. En super fed bil som de fleste unge mænd ville dø for bare at køre i!


Sebastian stod og var ved at pulere den op, så han var sikker på at der ingen pletter eller fedt finger var på den. Der var godt nok en eller anden assistent der havde tilbudt det, men det havde Sebastian slet ikke tiltro til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Fre 25 dec 2015 - 23:34

Joshua kiggede på bilen imens han smilte lidt for sig selv da han lod hans hænder glide ned i lommerne, en fyr var ved at pulere den op imens Joshua stod og snakkede med hans fotograf. Hvordan skulle de gøre det bedst? Hvor skulle han stå og alt det der. Dog kunne Joshua ikke helt lade vær med at kigge på fyren som stod der ved den flotte bil. Han slikkede hans underlæbe lidt og hans øjne lyste svagt. Han havde virkelig lyst til at drille ham lidt, så han bevægede kort hans hånd nede i hans bukser. Han elskede at drille, så da en assistent gik fordi, blev hendes vandflaske pludselig meget utrolig og hun væltede med den i hænderne og vandet blev sprøjtet hen over bagenden af bilen, hvor fyren lige havde pudset.

Joshua’s øjne lyste svagt op i en blå farve da han brugte hans evne til at gøre vandet utroligt for hende. Han grinte svagt, dog uden nogen rigtigt hørte og vendte tilbage til hans fotograf imens han svagt kiggede på ham den flotte brunhåret fyr.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Fre 25 dec 2015 - 23:45

Sebastian stod og var ved at pudse bilen, og var egentlig lige ved at være færdig da en ung kvinde der sikkert var en assistent for en eller anden, pludselig tabte en flaske med vand der rød ud over bilen, hvilket ville gøre at Sebastian skulle til at pudse igen. Han sukkede blot lidt, den unge kvinde undskylde flere gang og var helt ude af den. Sebastian gik bare over til hende med den flaske vand han selv havde fået og som han ikke havde drukket af endnu. Han rakte den til hende med et roligt og mildt smil "Det går nok!... her tag du bare min" den unge kvinde rødmede lidt og smilede genert "Jeg beklager virkelig.. og tak" Sebastian smilede bare "Det skal du ikke tænke på!" sagde han blot og så kort efter hende med et opgivende smil. Han gik i gang med at pudse bilen igen der var der var blevet spildt vand. En af dem der stod for at alt var klart på sættet, kom over og spurgte om bilen var ved at være klar. "Det er den" sagde han roligt. Hans blik gled lidt op da han lige skulle tjekke om bilen nu stod rigtig. Hans blik fangede dog noget andet end bilens potiton. En ung fyr med helt platinblondt hår. Var det mon modellen? Tja.. han ville vel også passe meget godt til de biler der var blevet valgt ud. Han så nu heller ikke værst ud.
Han blev hel færdig, og gik væk fra sættet, og satte sig på sin lad vogn med en bog og et æble.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Fre 25 dec 2015 - 23:52

Nøj det var en kedelig reaktion, tænkte Joshua på. Han sukkede dybt, så efter ham da den brunhårede fyr gik sin vej fra sættet. Nu var det dog Joshua’s tur til at shine. Han gik over til bilen, og gik ellers i gang med hans poses. Han stod op af sidedøren, smilte lidt og gik i gang med hans arbejde. Han passede meget ind i model verdenen da det føltes naturligt for ham at gøre det. Der gik cirka en time, før fotografen havde fået de første par billeder som han var tilfreds med, dog spurgte han om Joshua ikke kunne sætte sig ind i bilen, derefter op på bagsædet på ryglænet og sidder der, dog uden hans t-shirt og bare læderjakken.

”Sure.” sagde han bare, trak læderjakke af, derefter hans T-shirt hvor en masse kvinder på sættet sukkede lidt. De var nemlig alle stoppet i deres arbejde og var begyndt at se på Joshua når han var i gang. Han trak jakken på igen, hoppede ind på den plads han skulle bruge, dog brugte hans den sorte trøje som underlag for hans sko, så han ikke ødelagde denne flotte bil. Han lænede sig tilbage, satte hans smil på og kiggede på fotografen.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 0:08

Sebastian havde travlt med sin bog, han var nok det mange ville kalde for en bogorm, og det var nok også derfor han havde det bedst for sig selv. Ikke at han ikke kunne lide andre mennesker... det var for det meste bare dem der ikke var så vilde med ham. Men han var jo også anderledes fra andre unge mænd. Han havde levet i mange år, så det der med at feste hver nat, tage en ny tøs eller fyr med hjem hver aften... det var ligesom ikke så sjovt mere!
Derimod var der bøger nok i hele verden til at han ikke skulle kede sig lige forløbig, og der kom hele tiden nye. Han sad blot og spiste sit æble, da han hørte en forsigtig stemme "undskyld?" Han så op. Det var pige fra før. Hun stod med en vand i hånden "jeg ville bare give dig den her!.. tak for hjælpen" sagde hun med et forsigtigt smil. Sebastian kunne ikke lade vær med at smile "det var da så lidt!.. Og tak" sagde han og tog imod den. Dog inden pigen nåede at sige mere, kom der en mand fra sættet ud. "vi skal bruge den første moterCykel om 15 minutter, så de må gerne gøre den klar!" Sebastian Nikkede og hoppede ned fra Laget. Han så på den unge kvinde, der bare smilede og gik tilbage. Han så kor efter hende. Sød pige.

Der var en pause på ca. 15-20 minutter inden motercyklen skulle bruges. Og da de var færdige på sættet, hentede Sebastian bilen, og kørte den på laget, inden han kom med motercyklen. Endnu en nyere model. Den helt nye Z1000 SX fra Kawasaki


Sebastian gik med det samme i gang med at gøre den klar. Den var virkelig fed af en ny model at være. Sebastian var nu selv mere til de ældre modeller. Der var mere Charme over dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 0:16

Joshua sukkede dybt og irriteret da han endelig var færdig med den her bil, derefter var det de der motorcykler der var hans næste. Han forstod ikke de her maskiner, de sagde ham intet fordi han netop ikke anede hvordan han kørte på dem. Han var mest en som gik rundt i stedet og hvis han skulle langt, var der de der taxa’er. Han gik over til skifte området imens og smed læderjakke hvorefter det næste tøj var klar. Dette var noget motorcykel tøj som sad stramt omkring hans krop. Han gik tilbage hurtigt igen med en hjelm under hans arm som var af sammen mærke som den dims de kørte ind.

Joshua så igen ham den brunhårede fyr, han vidste ikke helt hvordan han skulle få hans opmærksomhed, dette var nyt for ham. Normalt kunne han snøre folk omkring hans lillefinger på sættet, men ham her.. Virkede ligeglad? Joshua bed sig irriteret i hans underlæbe og gik over til hans fotograf.

”Hvordan skal jeg posere på den dims?” Spurgte han imens han placerede hjelmen i en stol. Det her tøj var dejligt varmt, så han frøs heldigvis ikke i det. Han lynede jakken op og havde en sort T-shirt på igen.

”Godt spørgsmål. Hey! Sebastian? Har du nogle gode idéer til hvordan han bedst kan være ved den uden af vælte din flotte motorcykel?” Spurgte fotografen og Joshua tog sig bag til panden imens. Gud hvor han hadet den spade..
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 0:35

Sebastian havdes stod og pulerede motercyklen og gjorde den klar da han pludselig hørte hans navn blive sagt. Han rettede sig op, og så der over. Det var fotograffen, en mand han faktisk godt kende. Han kom tit på værkstedet med sin bil. Og han og Sebastians chef var vidst venner. Det var vidst også den eneste grund til at de havde fået lov at låne maskinerne. Han trak lidt på skuldrene over spørgsmålet. "tja jeg har sat ekstra støtte og stivere på der ikke kan ses, så med mindre han er en kæmpe klovn, og VIRKELIG klodset anlagt, så burde han kunne læne sig op af den uden der sker noget" sagde han og satte den ene hånd på den og lagde vægten i hånden uden at motercyklen væltede. Han rettede sig op igen og så på Joshua "Har du nogle sinde kørt en?" spurgte han roligt. "for ellers er det jo bare at sætte sig op på den og få det til at se ud som om du lige har kørt ind her og stadig sidder på den" sagde han.
Han satte sig op på den og gjorde som han selv havde forklaret hvilket faktisk så ret godt ud.

Han stod dog af for ikke at komme til at grisse den. Han smilede lidt. "men bare rolig det bliver langt nemmere på den anden" sagde han blot og så igen på Fotograffen "Når men den er klar!.. så i kalder bare når der skal byttes ud" sagde han roligt og gik fra sættet igen.
Han måtte indrømme at den model var køn, men hvad pokker det var de vel alle, og han var garanteret pisse snoppet!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 0:51

Joshua stod og kiggede på Sebastian, som han vidste hed imens han forklarede. Det var tydeligt at Joshua var på arbejde for han studerede hvordan han sad og stod imod den. Han nikkede kort, det ville godt kunne virke. Da Sebastian var smuttet, slugte Joshua hans stolthed.

”Tak Seb.” Sagde han kort før han tog hjelmen og gik imod den dumme maskine. Nej han havde aldrig kørt på den, og ikke hans liv ville han nogensinde, så han havde pænt undveget spørgsmålet. Han var alt for.. Bange for at vælte på det lort. Han kunne lige stole på biler, for han sad netop bag en masse metal når det var. Det her skidt var alt for åben til hans smag.  

Han gik over, lagde hjelmen på jorden, da hvor han havde tænkt den skulle stå, hvorefter han begyndte at posere op ad den, som Sebastian havde inspireret ham til. Han kiggede og smilte til kameraet, som om det var en person han flirtede med.
Der gik endnu en lille time, dog ikke nær så lang tid, før han igen hoppede af dette dyr og gik over til fotografen. En assistent løb over til ham med vand, den samme pige som han havde fået til at snuble.

”Josh, vil du ikke have noget at drikke?” Spurgte hun. Han smilte varmt til hende, dette var dog en maske, hvorefter han tog den med et nik.

”Jo tak søde.”
Han tog en god tår af det, imens hun rødmede dybt og løb væk med et fnis.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 1:04

ÅH gud da hans chef havde sagt en time eller 2 kunne han da godt nu regne ud at han havde løjet. Hans chef havde bare at betale ham BIG time for at bruge sin fri lørdag på at sidde her og glo.
Han lå på ryggen på laget af vognen, og ventede bare på at han skulle ind med den næste motercykel. Dette var hans personlige ynlings, og han havde 1000 gange tigget sin chef om at få lov til at købe den af ham, men han sagde nej hver gang. Han var vidst selv lige så vil med den.
Han lå bare lidt og kiggede ind mod shootet et par gange. Han klarede det nu meget godt!. Han var godt nok kommet en smule i tvivl om det med om denne fyr nu også var så snoppet. Han havde både sagt tag, og nærmest givet Sebastian et kælenavn. Seb.... det var der ikke nogle der havde kaldt ham før. Men igen... et var sikkert bare ren høflighed. Det måtte en model vel have bare en smule af.

Efter godt en time kom der en ud og bad ham gøre den næste motercykel klar hvilket han så gjorde. Fik dem byttet ud, og polret op.

Dette var en lidt ældre, men stadig sindsygt flot model. Og så kørte den som en drøm!
Mens han stod og ordnede den, kom pigen fra før hen til ham. "Jeg skulle forrasten sige til dig at du bare kan gå over og tage noget at spise" sagde hun med en sød stemme.
Sebastian smilede bare til hende, "tak det lyder godt!" Sagde han med et charmerende smil, ikke noget han gjorde med vilje, men det fik hende da til at rødme en del, og fise hen til nogle andre piger er begynde at stå og fnise.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 9:25

Joshua havde fået endnu et nyt sæt tøj på til denne motorcykel. Der var kommet en lille pause på sættet, for han skulle have noget at spise og de kunne ikke begynde før han var færdig. Han havde nu fået en sort skjorte på, de samme bukser fra første billede og læderjakken igen. Dog var det normale sorte pæne sko han havde på nu og han havde kørt en hånd igennem hans hår, så det sat lidt tilbage.
Han havde fundet et helt rødt og saftigt æble som han stod og spiste imens han kiggede over på Sebastian igen. Hvordan kunne man være så køn og så ligeglad? Tænkte han på. Der var noget over ham, så irriterede Joshua lidt, eller det fangede hans opmærksomhed, han vidste dog ikke hvad det var. For alle de kedelige mennesker omkring ham, var han totalt ligeglad med.

Joshua satte sig ned på en stod, lænede sig lidt tilbage og nød hans æble, der kom en flok piger over, som skulle til at spørge ham om en masse, dog afbrød ham dem hurtigt.

”Jeg vil gerne lide sidde lidt i ro, de damer.”
Sagde han blidt til dem, han magtede ikke deres larm lige nu, hvis de skulle være omkring ham lige nu, så skulle de være stille med deres totale overgirede stemmer.

Han sukkede og trykkede på det punkt imellem hans øjenbryn. En hovedpine var begyndt at trænge på, han havde ikke slappet så meget af de sidste par dage og derfor ikke fået hvilet sig.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 9:41

Da Sebastian var færdig med at gøre motorcyklen klar, gik han over for at få noget at spise. Han var virkelig også blevet sulten, ikke at hans arbejde krævede ret meget, men det var trættende bare at sidde og vente.
Han tog sig en af de sandwich der var sat frem. Han tog samtidig et æble. Hans blik gled lidt hen mod modelen. Joshua hed han vidst. Han lagde godt mærke til pigerne. Gud hvor var han glad for at han ikke var Model, sanger, filmstjerne eller noget andet der kunne gøre at folk gladelig ville rade rundt og skrige hans navn.
Han tog en vand i hånden og gik over til Joshua og rakte ham vanden "du må hellere drikke noget.. du er kun halvejs" sagde han blot roligt.

Der kom et par Piger hen til Sebastian "uhm Sebastian! vi tænkte på om du ikke ville vise os bilerne?" spurgte den ene. Sebastian så først lidt overrasket ud, men smilede så bare. "Jo det kan i tro!" Han så kort på Joshua "held og lykke med rasten af billederne" sagde han blot og gik sammen med pigerne ud til bilerne

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 12:35

Joshua smilede varmt til Seb da han kom over og gav ham vanden, han havde ikke helt selv tænkt på det, men han nikkede blot.

”Tak Seb, husk selv at få noget.”
Han grinte svagt og spiste hans æble færdigt, han var ikke altid den der spiste mest, da han var meget kræsen hvad mad angik. Han rejste sig, så efter pigerne og Seb da de gik. Han kom på en sjov idé og et smil bredte sig på hans læber. Joshua tog vandflasken og gik over til hans fotograf.

”Jeg kom endelig til at tænke på noget, kunne de ikke være sjovt at få Sebastian med i dette billede? Hans udseende passer godt ind i det og tror godt han ville kunne passe noget af det tøj i har med til mig.” Han kiggede afventede på fotografen. Bil, som fotografen hed, kiggede over imod Sebastian, stod og tænkte lidt og nikkede hurtigt.

”Joooo, jo, det ville han endelig godt kunne. Vi har jo tænkt lidt på at lave noget spil i nogle billeder, hvor det er to fyre, i stedet for det normale heteroseksuelle par.” Dette kom dog meget bag på Joshua, det var ikke lige det han havde tænkt på, men han nåede ikke at sige noget, før fotografen stormede over til Sebastian og gav ham tilbuddet, hvor han selvfølgelig ville få en god sum penge for det.

Joshua satte sig lidt ned på en skammel, kørte en hånd igennem hans hår og sukkede meget. Han hadet hvordan hans fotograf godt kunne lide at lege med folks grænser.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 15:49

Sebastian smilede bare til det Joshua og nikkede "Det skal jeg nok"nikkede han enden han gik med pigerne.

Han stod og forklarede dem lidt om bilen der ud, men han kunne tydeligt mærke at de ikke fattede en meter af det hele! Men det var der jo ikke mange piger der gjorde, og disse virkede til at være mere til Makeup og den slags.
Han lagde mærke til at Fotograffen Bill kom over til ham, og hørte hans tilbud om at komme med på billedet. "Bill ærligtalt.... Det tror jeg altså ikke er noget for mig,.. Jeg kan jo slet ikke finde ud af den slags"
Sagde han lidt afvisende.
Han havde aldrig været god til det med opmærksomhed, og så annede han jo ikke hvordan man skulle poste. "jeg er heller ikke sikker på at Joshua ville være med på"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 16:09

Joshua kunne godt se hvor det gik hen af, dog tog han det som en udfordring. Han rejste sig og gik med hans elegante skridt hen til dem. Pigerne så ham hurtigt og de begyndte at fnise meget og rødme helt.

”Bare rolig Seb, jeg skal nok hjælpe, så med mine poseringer og dine evner med maskinen der, skal der nok kunne ske noget godt. Vi kan bare prøve.” Han trak svagt på hans skuldre og puttede hans hænder ned i lommerne på hans bukser.
Bill havde helt julelys i hans øjne over at Josh faktisk tog udfordringen op og ville have ham med.

”FANTASTISK!! Piger, gå i krig med Seb her.” Bill tog aldrig imod et nej, så pigerne skreg helt op, klappede i deres hænder og begyndte at trække Sebastian hen imod make-up området imens de snakkede meget om hvordan de skulle sætte hans hår, hvilket tøj og det hele.

Joshua grinede svagt og gik lidt efter dem, mest for at redde Sebastian hvis de nu gik helt amok.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 16:31

Sebastian var virkelig ikke vild med den her ide! Han kunne da ikke lege Model. Og da Joshua begynde at godkende ideen var det næsten som om Bill gik helt amok. Han blev helt paf da pigerne begynde at trække afsted med ham. Han blev helt stiv i kroppen da begynde at finde makeup og sådan noget frem!
Han syntes bestemt ikke at det var behaligt.
Da han havde fået makeup på og hans hår sat. Hvilket havde fået noget grem i der kun fremhævede hans krøller, og så sat lidt fremad.
Han fik et par mørke cowboy bukser på der sad en del strammere end han ellers var vandt til. En sort T-shirt med V udskæring, og en Cowboy jakke med læder ærmer. Det var bestemt ikke noget han ville gå i Normalt!. Han havde fået lov til at veholde sine sorte læder boots på.
Han kom lidt ud fra omklædningen og var bestemt ikke tilfreds med hvordan han så ud. "jeg kan da ikke have det her på!.. Jeg ville ikke engang kunne køre rigtigt på en af de der motercykler med det her på" brummede han lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 16:45

Joshua nikkede lidt og smilte stort da Sebastian kom ud, wow.. Han var virkelig hot, dog kunne Joshua faktisk bedst lide hvordan han så ud før, men det der så ikke slemt ud.

”Du skal heller ikke køre.” Sagde Joshua med et blink i øjet. Han vendte rundt og begyndte at gå imod stedet hvor de skulle have taget billederne. Han havde selv nogle ret stramme bukser på, men det var han helt van til, mest fordi han gik i sådan nogle dagligt.

Da de var kommet over, gik Bill hen til dem og så ret tilfreds ud med Sebastian.
”Okay, det jeg har forestillet mig er at i to er elskere.” Da han sagde det, mærkede Joshua kort en lille kilden i bunden af hans mave, dog gjorde han alt hvad han kunne for ikke at reagere på dette. Han havde jo for guds skyld taget nøgenbilleder med en kvinde før, så dette kunne ikke være slemt.

”Jeg vil se lidenskab, sensualitet og bare to utrolig hotte fyre som er klar til at køre væk på den motorcykel og bare tage hinanden.” Sagde Bill og det var tydeligt hvor pumpet op han var omkring dette.

Joshua kiggede lidt væk og kørte en hånd igennem hans hår, han tænkte over hvordan han skulle overleve dette og havde hurtigt fortrudt at han havde foreslået dette.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 16:58

Sebastian brummede bare lidt over det Joshua sagde. Nej han vidste han ikke skulle køre, men lige nu havde han aller mest lydt til bare at tage motercyklen og køre langt langt væk. Han havde det bestemt ikke behageligt i det her tøj, eller med hele ideen gearalt.
Han gjorde alt hvad han kunne for ikke at rode sig i håret, noget han ellers gjorde når han var fustreret!

Da de kom over til Bill, og han begynde at forklare, var Sebastian ved at tabe underkæben. Ikke nok med at han skulle være med på billeder, lege model hvilket han ikke var særlig vild med.. noget andet var at han skulle se ud som om han havde følelser for denne Joshua. Hans blik vende sig en smule over mod Joshua. Han så bestemt godt ud... men han var ikke sikker på at han kunne fremvise følelser der ikke var der.

Han bed sig en smule i læben over det Bill forklarede. Hvad skulle han gøre det med at skulle være model var en udfordring nok i sig selv. Han rømmede sig lidt. "Og... hvor langs regner du så med at vi går på disse billeder?" mumlede han bare. Han ville gerne vide hvad han var i færd med at kaste sig ud i.
den eneste grund til han overhoved var gået med til det.... halt om halt var fordi Bill havde lovet ham en fed sum for det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 17:09

Joshua kendte hurtigt svaret på spørgsmålet som Sebastian lige havde spurgt, for han havde prøvet at tage mange af disse billeder, dog havde det kun været med en kvinde. Han hostede svagt og lyttede til Bill’s svar.

”Jamen, så langt som i nu syntes, jeg skal nok sige til lige så snart jeg har fået det billede jeg kan lide.” Sagde Bill helt tilfreds og gik tilbage imod hans kamera imens der var folk som løb rundt og rettede på lys og det hele.

Joshua kiggede op på Sebastian. Seb var lidt højere end Joshua, dog var mange mænd det, da han kun var 170 cm høj, lige på grænsen til hvor lav en mandelig model må være. Han sukkede svagt og gik over til Motorcykelen imens han tænkte kort over hvordan de skulle stå. Dog vendte han sig hurtigt om og kiggede på Sebastian, han ville prøve at gøre dette så nemt for dem begge som muligt. Det måtte nemlig være rimelig grænseoverskridende for Sebastian, siden han helt sikkert kun var til piger.

”Okay.. Du.. Kan bare lukke dine øjne og forestille dig at jeg er en kvinde eller sådan noget, så kan vi nemlig bare gøre så man ikke kan se dine øjne så meget. Eller kig på kameraet og forestil dig at den er en kvinde.” Han løftede lidt hans arme, for at vise lidt hvordan han selv var ret usikker på det her.

”Det er nok ikke super fedt at.. Skulle stå med en anden fyr og ja..” Han kørte en hånd igennem hans hår, nøj hvor han følte sig akavet, det havde han ikke gjort i lang tid og det var tydeligt hvordan han prøvede at gøre dette hurtigt for Seb’s skyld.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 17:21

Egentlig havde Sebastian nok regnet med at få det svar der kom. Men han havde nok håbet på der kom noget som "i skal se tænde ud, og små enkelte kærtegn" Men hvem prøvede han at narre? dette ville nok blive lang mere grænseoverskridende end han havde regnet med.
Han sukkede lidt da Bill gik tilbage mod kameraet.

Sebastian fulgte med Joshua hen til motercyklen, og hørte hvad han forklarede. Så Joshua regnede med at Sebastian var til piger? det var han jo sådanset også, men han var ikke KUN til piger. Men hvor skulle Joshua også vide et fra. Han nikkede derfor bare "Det er en god ide" sagde han blot.
Joshua behøvede ikke vide at Sebastian var til fyre også, det ville nok bare gøre det her mere akavet for ham.

Han så lidt på Motercyklen, og gik om på den anden side af den, så de på hver sin side. Han så mod Bill og ventede op tegn til at de måtte begynde. Han så lidt på Joshua "når... så er det bare hvordan vi gør det her?.. " Mumlede han lidt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 17:27

Joshua kiggede lidt og han kørte hurtigt en hånd igennem hans hår og smilte svagt.

”Bare sørg for han ikke vælte den her fanden..” Mumlede han svagt inden han elegant hoppede op på motorcyklen, han lænede sig derefter tilbage, greb Sebastian’s krave og trak ham med ned over ham. Han ville starte blidt ud, så de kun var tæt på hinanden og derefter se hvordan Sebastian havde det efter det.
Han hørte et glad opråb fra Bill og blitz’en begyndte at spille omkring dem som tegn på at Bill begyndte da de var klar.

”Bare luk dine øjne og lade dig blive revet med, jeg går ikke så nemt i stykker.” Sagde Joshua med en utrolig forførende stemme, dog rystede hans krop svagt. Han kunne ikke lide at han kun lå på denne metal fanden, som han kaldte den og ikke var i kontakt med jorden under ham. Han kiggede op i Sebastian’s øjne og en svag glimt af meget lyseblå lys dukkede op i Joshua’s ellers mørkeblå øjne. Han grinte lidt og hans charmende smil spillede før han lagde hans arme omkring Sebastian’s nakke og holdte ham tæt.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 17:40

Sebastian bed sig bare en smule i læben over det her. Han havde virkelig lyt til at bakke ud! Og hvad ville hans chef ikke tænke? Han nåede dog ikke at tænke mere før han fik noget andet at tænke på, nemlig at Joshua hev ham med ned over Motorcyklen. Han så lidt overrasket ud.

Han sank en klump over det Joshua sagde. Han bed sig en smule i læben og mærkede Joshuas arme om sine Nakke. Han bemærkede hans øjne og det charmerende smil. Et roligt smil brædte sig på hans læber. Okay! det så jo ikke ud til at han ville kunne komme ud af det her sådan bare lige. Hans blik gled rolig op mod Kameraet, Noget der egentlig så godt ud uden han faktisk tænkte over det.

Da han igen vende blikket mod Joshua var det et langt mere roligt, fattet og selvsikkert blik der ramte Joshua. Han lod en hånd glide op af Joshua's side, hvordan trak lidt op i hans jakke og T-shirt så man kunne se og mærke hud.
Han lænede sig helt ned mod ham, så deres ansigter kun var få cm fra hinanden.
Hans blik virkede langt mere tilstedeværende. Han havde allerede mærket på Joshua at han ikke var vild med at ligge her på motercyklen, og at han var bange for at den væltede "bare rolig... den vælder ikke, og skulle det ske, så skal jeg nok gribe dig" sagde han lavt til ham med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 18:23

Joshua så han meget rolige blik og en kæmpe usikkerhed dukkede op i ham, på en måde kunne han ikke lade vær med at bande virkelig meget indvendigt, mest fordi at Sebastian så virkelig godt ud, så tæt på ham.
Han mærkede den varme hånd glide op langs hans side og op imod hans hud, et mindre suk kom fra ham og hans usikkerhed blev meget værre, han kiggede kort væk og derefter tilbage på Sebastian hvor han bed sig selv svagt i hans egen underlæbe, et blik som havde fået mange kvinder til at skrige op.

Josh hørte hans ord og et lille smil dukkede op på hans læber, han smilte mere til Sebastian og tænkte kort på hvordan de kunne lade den næste pose være.

”Det kan være jeg tar dig på ordet.” Hviskede han hvorefter han blidt skubbede Sebastian tilbage, vendte sig om på motorcyklen så han sad lidt længere oppe på benzintanken, dog passede han virkelig på at han ikke ridsede den. Han fik Sebastian til at sætte sig ned foran ham hvorefter Joshua hoppede op på hans skød, trak læderjakke længere ned af hans egne skuldre hvorefter han lænede sig frem over Sebastian og kiggede ned på ham med et legende blik.

Joshua kæmpede for at se ud som den Dominante lige nu, da hans stolthed stod på prøve lige nu.

”Du er da ret god til det her.”
Hviskede han imens han bevægede sig helt ned og tæt på Sebastian, hans snuste svagt til hans hår og kiggede imod kameraet med et næsten dyrisk blik.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Gæst on Lør 26 dec 2015 - 19:10

Selvom det gik temmelig godt, var det stadig utrolig grænseoverskridende, især da Joshua satte sig på hans skød, Han kunne ikke helt undgå at bide sig lidt i læben. Han mætte virkelig erkende at Joshua så virkelig godt ud! Han havde svært ved at holde blikket væk fra ham.
Han kunne tydelig mærke at Joshus gerne ville virke som de dominerende, ikke at Sebastian tænkte at det på nogle måde ville ske så od han ham nu bare.

Han smilede lidt over det Joshua sagde, og sende ham et skævt smil "Du gør det jo heller ikke særlig svært" sagde han så, han rettede sig lidt op mod ham, tog fat i læderjakken der hvordan allerede var lidt nede, og trak lidt mere i den, mens han skubbede Joshua's hage op, og placerede nogle kys mod Joshua's hals. han tog fat i den anden side af Joshua's jakke med den anden ånd, og trak den også ned det, så han var ved at trække den af ham.
Han satte sig lidt op, så han sad oprejst sammen med Joshua, han efterlod nogle kys langs Joshua's hals og hage, mens han en gang i mellem lod blikket gide hen mod kameraret. Som var det en der kiggede på. Og det var det jo i virkeligheden også

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Joshua on Lør 26 dec 2015 - 19:21

Joshua mærkede hvordan han stille og roligt satte sig mere op hvorefter de mange kys blev plantet ned over hans kæbe og hals. Han trak vejret dybt og måtte virkelig kæmpe for at holde sig selv i skindet. Han blikkede svagt med hans øjne og mærkede hvordan hans pupiller trak sig sammen og blev mere som en reptil. Dog kiggede han hurtigt væk for at Sebastian ikke skulle se det og kameraet. Han så hvordan lyset omkring dem blinkede da Bill tog en masse billeder af dem og alle på sættet var blevet helt stille.

Dog kiggede han hurtigt tilbage på Sebastian og håbede inderligt at hans øjne var blevet normale igen, dog det værste der kunne ske lige nu var at de blev hans dæmon øjne, for så blev han hurtigt afsløret på stedet.

Han lænede sig frem over, greb Sebastians kæbe hårdt imens hans anden hånd hvilede bag ham på tanken imens han lukkede hans øjne halvt i og kom utrolig tæt på Sebastian’s læber, han lagde hans hoved helt på skrå og skruede virkelig hans charme på imens. Lod hans ben svinge om og pressede den imod sædet bag Sebastian så han kom meget tættere på ham på den mest sensuelle måde han overhovedet kunne.

Dog blev hans øjeblik hurtigt afbrudt da Bill skreg. ”SÅDAN!! Jeg har den!”

Joshua grinte svagt og smilte meget til Sebastian, da han pludselig kom i tanke om hvordan fanden han skulle komme af uden at vælte hele lortet her.
Joshua
Joshua
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En flot lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 222


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hello there – Sebastian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum