Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

we met at a Shoot - Benji

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Man 13 jun 2016 - 18:11

Max var stadig temmelig fuld, dog var han ikke længere så fuld at han ikke ville kunne stå på sine egne ben. Han var derimod bare i rigtig godt humør. Han smilede da Benji sagde at de godt kunne lave noget, og at det ikke skulle være film. Selvom han faktisk godt kunne tænke sig at ligge og se film med Benji.. han ville ikke have noget mod at ligge i ske med Benji til en film *så stop dog dig selv din perverse skid* tænkte han og prøvede at smide tankerne ud. Men et var rart svært.
Da Benji spurte hvad de skulle snakke om, så han lidt fortabt ud ”uhm… det ved jeg faktisk ikke” grinte han lidt.

Han så tænkende ud ”hmm det er svært” grinte han lidt. Han var aldrig god til sådan noget med bare at skulle springe ud i at snakke med folk, den slags skulle helst komme naturligt. Han lænede sig lidt tilbage, og så på Benji ”vi kan snakke om, om du kunne Claus?” spurgte han så med et lidt flabet smil.. Han trak på skuldrende ”Han kunne godt dig!.. det var helt tydeligt.. men…. ” Han kom i tanke om hvad han sad og sagde ”ej undskyld… det var ikke for at antyde at du var.. du ved til mænd!.. jeg mener der er slet ikke noget alt i det hvis du er, men… ” Han bed sig i læben ”okay jeg tror bare jeg holder mund nu” sagde han med et undskyldende blik

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tors 16 jun 2016 - 12:21

Han smilede over Benji da han sagde at han ikke vidste hvad de så skulle snakke om. Han var heller ikke selv godt til at finde på emner ud af det blå. Dog da Max lænede sig en smule tilbage i sofaen og spurgte om Benji godt kunne Claus, kom der et bredt smil på hans læber da det her morede ham en smule. Dog ville svaret på det være et nej da han hellere vil have Max hvis han endelig skulle vælge. "Heh det er okay , men hvis jeg skal svare på det, så nej. Jeg kender ham ikke nok til det." grinede han lidt. Han vendte sig mere mod Max og så lige på ham. "Men dig derimod kender jeg en smule bedre." han sendte ham et charmerende smil.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tors 16 jun 2016 - 12:44

Max lyttede ldt til hvad Benji sagde med at han ikke kunne Claus fordi han ikke kende ham ret godt. Han skulle til at sige noget, da Benji vende sig mod ham. Han hørte hvad han sagde, og var ikke helt sikker på han opfangede det helt rigtigt. For på ham virkede det som at Benji flirtede. Men…. hvorfor skulle han dog gøre det?
Han sad lidt, men rømmede sig så lidt, og rykkede lidt på sig. ”altså jeg kunne give dig hans nummer? Han er en virkelig sød fyr… altså.. hvis du overhoved er til fyre?” sagde han så lidt og bed sig i læben.

Han var ikke helt sikker på at han forstod det her. På en måde håbede han at Benji flirtede, men det ville virkelig være pinligt hvis han ikke gjorde, og Max reagerede på det. Det var bestemt ikke fedt hvis det skete

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tors 16 jun 2016 - 13:13

Benji var ikke sikker på om Max vil opfatte det på den rigtige måde det her. At Benji faktisk på sin vis prøvede at flirte med ham. Men han anede jo ikke om Max var til fyre eller kun tøser. Han håbede lidt at han også var til fyre da han faktisk godt kunne Max for at være ærlig. Han virkede som en sød fyr og alt det. han lyttede til det Max sagde og sukkede lidt. "Jeg behøver ikke hans nummer. Og det kan godt være han er en sød fyr, men det virker du også selv til at være" sagde han og overvejede lidt at gøre noget. Han valgte at smide sine egne ben oven på Max' og havde han noget imod det, måtte han jo sige det, og så ville Benji med det samme flytte sine ben fra ham.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tors 16 jun 2016 - 13:58

Max betragtede ham lidt, og da han sagde at han ikke behøvede Claus nummer, lettede det faktisk en smule hos ham. Hvis Benji og Claus begynde at lave noget, så var han ikke helt sikker på at ville have det fedt med det. Han hørte dog det sidste Benji sagde, og igen måtte han overveje om det nu også var det rigtige han forstod! Men helt ærligt! Det kunne ikke være et tilfælde at Benji pludselig begynde at snakke på den måde. Han så på ham da han tog benene op, og smilede lidt skævt til ham.
”ja jeg er rigtig sød” grinte han lidt.

Han smilede bare da Benji lagde sine ben over hans, og så ud til at slappe mere af. Han lagde hovedet lidt på skrå. ”nu er jeg næsten nød til at spørge dig, efter om at du ikke flippede ud da jeg spurgte med Claus…. Er du egentlig til fyre?.. Elle lidt begge dele?” spurgte han så

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tors 16 jun 2016 - 17:56

Benji smilede da Max valgte at smile skævt til ham, og han hørte det Max sagde. "Ja det virker da sådan" grinede han igen. Max virkede utrolig sød og var da også hyggelig at være sammen med, selv når han var fuld.
Da han havde lagt sine ben oven på Max' betragtede ha ham lidt, for at se om det var okay med ham, at de lå der men det virkede ikke som om han havde noget mod det. Benji smilede skævt da Max spurgte ham om han var til fyre. Kort lod han tungen glide over sine læber inden han svarede. "Jeg er faktisk til begge køn dog hælder jeg mest over mod fyre for at være ærlig" sagde han roligt. Så stadig på Max for at finde ud af hvordan han havde det med det. "Hvad med dig?" valgte han at spørge om.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tors 16 jun 2016 - 23:23

Max betragtede Benji lidt. Han var virkelig en sød fyr, og så så han jo heller ikke værst ud! Han smilede lidt da Benji gav ham ret i at han var ret sød. Han grinte bare lidt og slappede lidt af. Det var faktisk rart at ligge her sammen med Benji.
Han nikkede til det Benji fortalte med at han var til begge køn, men mest til mænd. Han trak lidt på skuldrende da han selv fik samme spørgsmål.
”altså jeg tænder på fyre, og har også kysset med nogle.. men jeg har aldrig været sammen med en.. Men ellers er jeg til begge køn” sagde han så og trak lidt på skuldrende.

Han så ingen grund til ikke at fortælle det! De kunne vel godt være ærlige med hinanden. Og Max havde ikke noget imod at fortælle at han kunne tænde på fyre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Fre 17 jun 2016 - 0:00

Efter han havde svaret på Max' spørgsmål betragtede han ham mens han ventede på hans svar. Han smilede over det. "Så du har altså kysset en fyr men aldrig været sammen med en før?" gentog han. Han smilede lidt skæv. "Kunne du måske tænke dig at prøve det?" spurgte han og smilede meget charmerende til ham. På en måde håbede han lidt at Max var med på den ide, men hvem der så var 'øverst' var jo så lige det. Benji kunne nemlig sagtens være begge dele alt efter hvad Max vil, men han håbede også lidt at han måtte være den som var 'øverst' og det, da han vil vise Max hvor rart det føltes hvis han ellers var med på det selvfølelig.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Fre 17 jun 2016 - 0:10

Max nikkede da Benji havde gentaget hvad han sagde. "Det er ved at være nogle år siden, det var en af Claus venner" sagde han så.
Han så lidt overrasket på Benji, og vidste ikke helt om han havde hørt. det rigtigt. Og i så fald var han i tvivl om hvad han skulle svare. "uhm... mener du nu?" smurgte han så. Det var pinligt hvis Benji mente i det hele taget. Fuck! det gjorde han sikkert! åh nej nu virkede Max bare som en eller andeb klam fyr der ville knalle alle.

Han rettede sig lidt op "uhm.. jeg mener.. jah.. jeg kunne godt overveje det, men.. ved ikke hvem det skulle være med, altså hvis du mente sådan i det held taget" mumlede han lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Fre 17 jun 2016 - 12:22

Han hørte roligt det Max sagde, at det var ved at være nogle år siden nu siden han kyssede en af Claus' venner. Gad vide om det bare havde været et for sjov kys eller om det havde været seriøst et? Men det kom vel egentlig ikke Benji ved.
Det noget overraskede blik hos Max fik Benji til at smile mere og også hans svar, om han mente lige nu. Han nåde dog ikke at svare før Max sagde noget mere, hvilket fik Benji til at grine en smule af ham. "Ja jeg mente både generelt men også nu måske, hvis du selvfølelig var med på den?" han anede ikke hvad Max vil sige til den ide. om han vil være med på den eller ikke.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Fre 17 jun 2016 - 12:58

Max blev meget overrasket da Benji bekræftede at han mente nu.. Max bed sig lidt i læben. Så Benji ville have sex med ham? Men.. kende de hinanden godt nok til det? burde han nok havde tænkt! Men alkoholen gjorde det hele lidt meget roligt. Han var stadig meget overrasket, og vidste ikke helt hvad han skulle svare. På den ene side tænkte han nok at de burde lade vær! De kende ikke rigtig hinanden, men de kunne risikere at de skulle arbejde sammen pp et andet tidspunkt, og det kunne blive pinligt.

Dog var der virkelig også noget i ham der bare gerne villee have lov til at prøve, og særligt med Benji. Han lå lidt og betragtede ham. "Okay... men jeg ander ikke ret meget om det" sagde han så. Han var. ikke dum, han vidste godt hvor man skulle stikke noget ind, altså der var ligesom kun et hul at vælge, men det var nu mere alt opvarmninden. hvis der overhoved var den slags.

Max kløede sig lidt fuld i nakken "hvordan gør vi det så?.. her.. eller dit sovevægelse? og øhm.. hvem er top og hvem er bund?" mumlede han lidt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Fre 17 jun 2016 - 16:02

Det var tydeligt det vist kom bag på Max at Benji forslog de skulle gøre det nu. Han smilede bare et så charmerende smil han kunne til Max. Han smilede mere over det som Max sagde at han ikke vidste ret meget om det. Det var også helt fint for Benji. Så kunne han jo vise Max det en smule måske selvom han heller ikke selv var den bedste til det. "Det er okay du ikke ved så meget om det" grinede han.
Han hørte det næste han spurgte om. "Tror du ikke det vil være bedst i en seng frem for e sofa?" spurgte han lidt. Han så roligt på Max og rejste sig så op og rakte hånden ned mod ham. "Kom med." sagde han og hev ham med ind på værelset. Han havde faktisk lyst til at kysse Max lige nu, så han stillede sig helt tæt på ham og uden videre kyssede ham på munden. Lukkede øjnene imens og nød faktisk kysset.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Fre 17 jun 2016 - 16:27

Max bed sig lidt nervøst i læben. Okay det her havde han bestemt ikke regnet med skulle ske da han sagde ja til at tage med Benji hjem.
Han nikkede til det han sagde med at det nok var bedst i en seng frem for sofaen. Og det havde han nok ret i! Det var ikke det mest behagelige at ligge på en sofa og lave den slags, eller… det kunne være ret frækt, men han havde jo aldrig prøvet det med en fyr før! kun med piger.

Han så op på Banji da han rejste sig, og rakte hånden ned mod sig. Han rettede sig lidt op, og tog Benji’s hånd. Kuldegysningen trillede ned over ryggen på ham. Det var underligt for han var faktisk ret nervøst. Især fordi han jo ikke vidste hvad det indebar. Var det ham der skulle tage Benji eller omvendt?
Han var stadig ret meget i tvivl om hvor vidt det her var en god ide! Men igen, han ville gerne prøve det, det havde han ville længe. Han havde bare aldrig rigtig fundet en han følte det kunne ske med, da de fleste var ret grove typer.. og det var ikke lige ham.

Han fulgte med Benji ind i soveværelset, og bed sig en smule i læben. Puha han have en underlig følelse i maven. Men det var nok bare spændingen. Han så på Benji da han vende sig mod Max, og kom helt hen til ham. Han smilede roligt, og bemærkede hvor tæt Benji egentlig var kommet på ham, og før han vidste af det, mødtes deres læber. Han blev en smule overrasket, men der gik ikke længe inden han deltog i kysset. Han lagde sine hænder mod Benjis kæbe og hals. Krummede sine finder mod hans nakkehår. Det var faktisk et virkelig dejligt kys! Benji vidste hvad han lavede på dette punkt.

Max fjernede kort hænderne fra Benjis Nakke, for at tage fat i sin egen T-shirt, og hive den af. Deres læber blev kort skilt af mens stoffet passede deres ansigter. Men han indfangede hurtigt Benjis læber igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Fre 17 jun 2016 - 22:10

Benji kunne godt fornemme på Max hvor nervøs han var over det. Måske skulle han alligevel ikke havde forslået det? Men det var jo lidt sent nu var det ikke?
Da Max valgte at tage Benji's hånd, smilede Benji over det og fik ham med ind på værelset. Benji vidste ikke hvad Max helst ville om Benji skulle tage ham eller omvendt. Det måtte han høre om når de kom der til. Da de nu stod meget tæt og Benji havde lænet sig frem for at kysse ham, blev han glad over at Max valgte at kysse igen. Det føltes faktisk rart det her og han lod Max smide trøje. Han smilede over det og lod nu sin ene hånd køre lidt over Max' mave og bryst. Håbede på han syntes om det, ellers måtte han jo bare stoppe ham.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Fre 17 jun 2016 - 22:52

Max måtte indrømme at han bestemt ikke havde noget imod at stå her sammen med Benji. Han kyssede godt, han så godt ud, og han var sød, hvad var der ikke at bryde sig om?
det gav et sus i ham da han mærkede Benjis hånd, og han tog sig selv i at suge maven ind. Det kildede, i hele kroppen, så meget at der var et helt bestemt sted på hans krop der vågende! Hans jeans begynde at små stramme, men hans sagde ikke noget. Han ville ikke være sådan en underlig en der fik stå dreng bare af at blive nusset på maven.. men.. det var han.
Han brød kort kysset for at betragte Benji lidt, Han vidste stadig ikke helt hvordan de skulle gøre det her. Han bed sig lidt i læben, men grab så fat i Benjis trøje, og hev den af ham, så de begge stod i bar mave.

Han så lidt på ham, han tøvede lidt først, mest fordi han ikke vidste hvad Benji ville sige til det, men lænede sig alligevel frem, han bukkede hovedet lidt, og placerede et par kys mod Benjis skulder, og lidt op af halsen. Han lod sine hænder tøvende glide hen mod Benjis mave, men lagde sig på den, og lod den bevæge sig rundt på hans overkrop. Han kunne kun gøre som han havde erfaring med, med piger, men han anede jo ikke om en dreng ville syntes om det samme! Om han ville syntes om at blive kysset mod halsen, han vidste han selv kunne lide det når piger gjorde det, men det var måske også noget andet?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tirs 21 jun 2016 - 21:40

Da han lod sin hånd ligge sig på Max' overkrop mærkede han svagt at Max vist sugede maven en smule ind, hvilket han svagt smilede over. Han fortsatte med at lade sin hånd udforske Max' overkrop en smule og fortsatte med at kysse med ham. Det føltes virkelig rart det her de lige nu gjorde, men han vidste ikke om det kun var ham som syntes det, eller om Max også selv syntes det, ellers måtte han jo bare sige det til ham.
Da Max lidt efter brød kysset så Benji lige på ham og smilede skævt til ham. Smilede mere som Max tog trøjen af ham, og han lod ham bare gøre det, så de nu begge to stod i bar overkrop. Han havde intet imod det på nogle måde. Faktisk var det rart at få den af så de nu begge stod i bar overkrop. Max havde faktisk en meget flot krop hvis Benji skulle sige det. Han så yderst godt ud.

Der gik lidt tid hvor de blot stod og så på hinanden, og Benji overvejede om han skulle gøre noget, eller vente på Max gjorde noget. Dog var det Max som gjorde noget først, og Benji mærkede hans kys mod sin skulder og smilede over det. Et lavt nydende suk undslap hans læber da det føltes meget rart det her som Max lige nu gjorde imod ham. Og det at mærke hans hænder mod sin krop også var yderst rart selvom det var nemt at mærke han tøvede med det. "Det helt okay. Gør hvad du føler for at gøre og lad vær med at tøve, så er det meget bedre for os begge." sagde han.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jun 2016 - 22:04

Max måtte indrømme at han ikke var på hjemmebane her! Han havde aldrig prøvet sex med en fyr, og han var virkelig i tvivel om hvad han skulle gøre eller sige. Han hørte hvad Benji sagde, og rettede sig lidt op. ”måske… måske skulle vi tale om uhm.. hvem der… du ved” han vidst ikke helt hvad han skulle kalde det, og han vidste egentlig heller ikke hvad han salv ønskede at være! Han havde kun prøvet at være øverst, men det var jo ret klart når han kun havde været sammen med kvinder. Det her var en fyr, og der var ligesom 2 muligheder allerede der! Så hvad skulle han selv vælge. Men det kom jo også an på vad Benji ville. Om hvad han var vandt til? Og hvad han ikke var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tirs 21 jun 2016 - 22:21

Da Benji havde sagt Max bare skulle slappe af, mærkede han at Max stoppede og rettede sig op. Han sukkede over det. Det var ikke meningen at han skulle stoppe nu. Roligt så Benji på ham og lyttede til det som han sagde. "Okay. Vil du styre eller skal jeg? Jeg kan begge ting." sagde han roligt og så lige på Max. Han vil dog gerne vise Max hvor rart det kunne være at være modtageren af det. Han så afventende på Max for at finde ud af hvad han syntes. Om Max skulle være modtageren eller giveren. Benji var ligeglad om han gav eller fik. Han kunne nemt begge ting nemlig.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jun 2016 - 22:28

Max bed sig lidt i læben, det her gjorde det jo bare mere besværligt. Han vidste da ikke hvad han ville! Han havde aldrig prøvet nogle af tingende får. Han bed sig lidt i læben. ”Det.. det ved jeg ikke.. jeg mener.. jeg har kun prøvet at styre, men det var med piger såh” Han så lidt på Benji hvad vil du helst?” spurgte han så.
Dog opfattede han hvor dumt det var det her, Han rystede lidt på hovedet ”okay.. måske skulle vi bare tage den når vi når der til” sagde han så. Han trådte i stedet helt frem til Benji, og kyssede ham igen. Lod deres læber danse over hinanden, inden han atter igen fandt vej nej til Benjis brystkasse. Han kyssede ham, og lod sine hænder bevæge sig lidt rundt på Benjis krop. Han havde en meget dejlig krop. Blod hud!

Han afbrød dog lidt kyssende, for af vende dem rundt, og lod sig dumpe ned i sengen. Han trak benji med ned så han sad over ham. Han hev ham ned i et kys, og lod sin hånd fange hans nakke, og nød lige nu bare øjeblikket

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tirs 21 jun 2016 - 22:38

Benji betragtede ham bare helt roligt imens han ventede på hans svar. Så at han lige nu bed sig i læben over det her, og smilede lidt over det. Han hørte det han sagde og smilede mere mens han nikkede af det. Så Max havde selvfølelig kun prøvet at styre, og det kom da heller ikke bag på Benji på nogle måde. Han havde ikke regnet med andet siden Max kun havde været sammen med piger, selvom piger sagtens også kunne styre da der fandtes legetøj til det.
"God ide." sagde han da Max sagde de måske bare skulle tage det når de nåde der til. Han smilede da Max nu igen stod helt tæt på og han igen mærkede hans læber mod sine. Nød hans hænder som igen var på hans brystkasse.

Da Max igen brød kysset, undrede Benji sig en smule. Var der noget galt mon? Dog smilede han da Max dumpede ned i sengen og hev Benji med ned. Han lå nu oven på Max mens de kyssede, og nød det virkelig.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Man 4 jul 2016 - 21:11

Det hele var meget uvant for Max, men det var egentlig ikke fordi det skræmte ham, han var nærmere bare spændt.. måske lidt nervøs. For ham han ville komme til at gøre det rigtigt! Hvis han skulle styre, så vidste han ikke andet end hvad han lavede med piger! Men det var vel meget der hen ad?
Og hvis han ikke skulle styre? Så skulle han vel ikke gøre så meget.

Da de lå i sengen, og han havde Benji over sig, nød han det virkelig! Han lod sine hænder glide rundt på hans krop, mærkede den perfekte og bløde hud der sitrede under hans finger. Det var virkelig mærkeligt, for selvom han egentlig så sig selv som den styrende og maskuline type, så var det egentlig ikke en skræmmende tanke at lade Benji styre det her! På en måde var han faktisk ret nysgerrig! På hvordan det føltes, og om han måske kunne lide det?
Hvem vidste? Og hvis ikke, så kunne de vel bare bytte?

Han brød kort kysset og så på Benji ”du må gerne styre!.. Jeg mener.. vil du vise mig hvordan man gøre?” spurgte han roligt. Han lod en hånd glide op ved Benjis kind, hans fingerspidser filtrede sig lidt ind i hans bløde hår. Han rettede sig lidt op igen, og kyssede Benji igen, lidt mere sultent

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tirs 22 nov 2016 - 11:18

Benji sukkede nydende, og nød lige nu Max’s hænder som gled rundt på hans krop. Det føltes virkeligt rart lige nu. Han lod kort efter Max bryde deres kys, og hørte det som Max sagde, hvilket fik Benji til at smile en del. Max vil altså have ham til at styre? Fair nok, han kunne da godt styre. ”Okay. Jeg kan sagtens styre det.” Han nød følelsen af Max’s hånd i sit hår lige nu, og mærkede så hans læber igen mod sine. Han kyssede inderligt igen, og lod sine egne hænder køre ned af Max’s krop lige nu. Slap kort efter kysset, og så lige på ham. ”Bare slap af, okay?” sagde han, inden han kyssede ned over hans krop, og fortsatte til han nåde hans pik. Han havde flere gange arbejdet med en, og vidste derfor også hvad han skulle gøre. Han placerede et kys mod den, inden han tog den i munden, og begynde at give Max et blow i lidt tid, inden han stoppede og så op på ham. ”Du er sikker på du stadig gerne vil have det er mig som er den styrende, og det?” spurgte han, og hvis Max var det, vil Benji trænge op i ham lidt efter, meget forsigtigt så det ikke vil gøre alt for ondt.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Tirs 22 nov 2016 - 17:33

Der kom et lidt nervøst suk fra Max da Benji sagde han bare skulle slappe af. Ja det var nemmere sagt end gjort. Han havde jo aldrig prøvet det med en fyr før. Og han vidste vidst ikke helt om han skulle glæde sig, eller bekymre sig.
Han så lidt med lukkede øjne, og sukkede nydende over de kys Benji efterlod ned over hans mave. Det var virkelig rart, og han kunne nemt vænne sig til det. Det var da bestemt ikke slemt, lidt som når en pige gjorde det.
Dog da Benji begynde blowjobbet, kom der et højt og tungt støn fra ham. Det var virkelig godt! Slet ikke det samme som når piger gjorde det! det var næsten som om Benji vidste langt mere om hvad der var rart for en mand. Og det gjorde han nok også. Hvem kunne være bedre til at bedømme hvad mænd kunne lide end andre mænd.

Han hev efter vejret og stønnede ivrigt mens Benji gav ham blowjobbet. Da Banji så kiggede op, og spurgte om Max stadig var sikker på at Benji skulle styre, sank han lidt en klump, men nikkede så roligt.
Som Benji lagde sig så han kunne trænge op i Max, bukkede han benene en smule mere op, så der var plads til Benji. Han havde sine hænder mod Benjis overarme. Da han begynde at trænge op i Max, klemte Max lidt om Benjis arm, og stønnede smertefulgt. Han kneb sine øjne sammen, og spænde i hele kroppen, hvilket nok ville gøre det svære at komme op i ham.
”nggh… hv.hvordan.. kan du.. holde det her.. ud” klynkede han lidt anspændt. Det gjorde virkelig ondt, VIRKELIG.
Hvordan kunne nogle nyde det her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Benji on Tirs 29 aug 2017 - 22:34

Det var dejligt for Benji at Max kunne lide det her. Det kunne høres på hans støn, og Benji fortsatte stille det han havde gang i. Han vidste hvad han lavede da han havde gjort det før. Han hørte at Max stønnede så snart Benji begynde på blowjobbet. Selvfølgelig vidste Benji hvad han lavede og hvordan han skulle få det til at føles så rart som overhoved muligt.

Da Benji havde spurgt om han stadig vil ha Benji styrede, ventede han på svaret, som var ja. Forsigtigt trængte han op, o var glad for at Max spredte benene en smule imens. Han mærkede at det vist gjorde ondt på Max, og han stoppede. ”Jeg ved godt det i starten gør ondt. Det gør det på alle. Selv piger. Men det skal nok blive bedre. Det lover jeg dig.” sagde han roligt. ”Men vi skal nok tage det i dit tempo. Jeg bevæger mig først længere ind når du selv er klar.” lovede han, og ventede tålmodigt på hvad Max vil sige.
avatar
Benji
Beginner (Rank 4)

Bosted : En lejlighed et sted i Terre

Antal indlæg : 38


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Gæst on Ons 30 aug 2017 - 23:10

At det gjorde ondt var en underdrivelse! Det var virkelig smertefulgt. Han vidste virkelig ikke hvordan nogle fyre... eller piger for den sagsskyld kunne nyde det her!?
Han måtte dog erkende at Benjis rolighed, hjalp! Og at fyren forsikrede at han ikke ville røre sig før Max var klar var en lettelse. Han pev dog lidt "hvad hvis jeg ikke bliver klar" jamrede han inden han smed hovedet tilbage i puden med et støn. Det var virkelig ikke rart. Måske havde han begået en fejl ved at sige ja til at Benji kunne styre.
Han lå dog lidt, og uden helt selv at tænke over det, begynde hans hænder at vandre lidt op og ned over Benjis arme.
Og underligt nok hjalp det lidt. Det fik ham til at slappe lidt mere af. Særligt fordi han kunne mærke at Benji holde sit ord. Han rørte sig ikke. Roligt begynde hans krop at løsne mere op, noget Benji sikkert også ville kunne mærke omkring sig, da Max ikke længere spænde i sin ringmuskel.
Han tank vejret dybt og tungt, som han plejede at gøre når han dyrkede yoga. Ja der var mange der syntes at det var tøset. Men slet ikke! Han fik meget ud af det!
Og så havde han jo lært det den gang hans forældre og ham havde boet i kina og japan.

Efter lidt tid, åbnede han roligt øjnene og så på Benji. "o..okay.. du..du må godt" sagde han roligt, men dog stadig nervøs over den kommende smerte.
Da Benji så begynde at bevæge sig mere ind, strammede han atter grebet om Benjis arme, men fårmådet at ladevær at spænde i hele kroppen. Han hev efter vejret, og kom med nogle lyde der klart var lidt smertefulde. Det var dog ikke så slet, hvis man forsøgte at føle efter andet end smerten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: we met at a Shoot - Benji

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum